چرا مگر مشکل خاصی دارد؟کلا هر نوع ای دی اس الی بهتر از اینه
من هم دچار فایبر ابتیک شدن خط منزل شدم و اینترنت منزل...من شیراز هستم و مخابرات منطقه من مشکل اینترنت ADSL داره و تنها جایی هم که می تواند برایم ADSL نصب کنه ParsOnline هست که ماهی 20 تومن هزینه 64 هست (دلیلش هم این هست که مرکز دیتا شیراز مرکز مخابرات ماست و شاهکار کرده با فیبر و....) حالا می خواستم بدونم اگر وایمکس بگیرم ضرر کردم یا نه؟ شما اگر بودید چی کار می کردید؟
من هم دچار فایبر ابتیک شدن خط منزل شدم و اینترنت منزل...
هیچ تفاوتی از نظر کیفیت نمیبینم! پست قبلیم هم آنت دهیش توی تهران و کرج رو گفتم سرعت دانلودم هم 14-15 هست.
ماهی 15 تومن 128 + 3 گیگ پهنا بهتره یا 64!؟
تازه 64 ایرانسل مجانی هست با 3 گیگ پهنا که میتونی فقط مودم رو بخری و استفاده کنی.
دوست عزیز 64 ایرانسل مجانی نیست بلکه آبونمان اولیه نداره و ترافیک رایگان هم ایضا
در واقع 3 گیگ 64 میشه بالغ بر 30 هزار تومان ! یعنی دو برابر 128
۲۶ صفحه تاپیک هست، ۹۰٪ ش در مورد مشکلات وایمکس ایرانسل هست ! یه مرور بکنید !چرا مگر مشکل خاصی دارد؟
یکم بی انصافی میکنی...
من توی پنج نقطه از تهران و چهار نقطه از کرج مشکل سرعت و قطعی باهاش نداشتم!
غرب تهران: پونک، تهرانسر (3)
شرق تهران: تهران نو (2-3)
شمال شرق تهران: سید خندان، رسالت (2)
غرب کرج: گوهردشت (2)
شمال شرق کرج: عظیمیه (3)
جنوب غرب کرج: مهرشهر، کیانمهر (1-2)
تعداد آنتهایی که در منطق داشتم رو هم نوشتم.
حالا بگذریم از امنیت که میگن داره حل میشه و انصافاً کمتر هم شده مشکل لاگین. قیمت هاش هم خوب برای شروع زیاده و کسی که نتونه و نخواد نمیخره!
حالا ببینم شما رو اسلحه گذاشته بودن که خریدی؟![]()
دوست عزیز من بابت اتفاق پیش آمده برای شما واقعا متاسفم.شما متاسفانه سرویس دائمی ایرانسل رو انتخاب کردین که متاسفانه این سرویس اصلا جالب نیست کاشکه قبل از انتخاب سرویس دائمی اقلا میرفتین تو خوده سایت ایرانسل فرق این سرویس و سرویس اعتباری رو متوجه میشدین چون واقعا چرته.و شما وقتی گیگابایته دورتون رو تموم کنید بدون اینکه متوجه بشین میره براتون نرخ مصرف آزاد حساب میکنه وآخر دورتون طبق اون براتون قبض میاد.اشتباه شما اول این بوده که بدون اطلاع از نوع سرویسهای وایمکس نسبت به ثبت نام سرویس اقدام کردیدجناب ، دوست عزیز،نمیدوم چرا شما نمیخواهید واقعیت رو قبول کنین! من نگفتم این مودمها 10 هزار تومن میرزه!! ولی انصافا 220 هزار تومان میرزه؟؟اولا تا ثبت نام نکنین اصلا نمیتونید نظر بدین.عزیز من روز اول که مودم رو برای من آوردند من هم داشتم مثل شما خاندان ایرانسلو دعا میکردم که لطف بزرگی در حق پیشبرد ارتباطات و علم داره به این مملکت میکنه. ولی از چند روز بعد همهچیز عوض شد! وقتی تماسام قطع شد!! وقتی مشاور ایرانسل سرم داد میزد!!!وقتی با کمال گستاخی و جسارت به من گفته شد در 4 روز حدود 17 گیگ دانلود کردم!!! جالب اینجاست که وقتی بشون گفتم من تمام دانلودامو ثبت کردم !میدونید یه من چی گفت؟!!!!! از من پرسید شما چت هم کردین؟!!!! گفتم آره.بعد با پوز خند به گفت خوب دیگه اونجا از حجمتون کم شده!!!!!!!!!!!
در حالی که هر ادم بی سوادی میدونه که موقع چت کردن فقط کاراکتران که دارن مبادله میشن. که گاهی به کیلو بایت هم نمیرسه!!!!! بعد وقتی گفتمشما اشتباه میکنین به من گفت : شما بی سوادی من چی کار کنم!(تو دلم گفتم من که دارم تو بهترین دانشگاه ایران فوق لبیسانیس میخونم اونم رشته فنی! بی سوادم یا تو که فرق بین بایتو گیگا بایتو نمیدونی!!!) وقتی فهمیدم چه چیزایی پشت پردست که با کمال گستاخی به من گفته شد : ما هیچ کاری نمیتونیم بکنیم! شما اگه میخواید حسابتون باز شه دوباره باید 45 هزار تومان شارژ کنین!!!شما میتونید برید شکایت کنین!چرا از همون اول که دیدید حساب برای یه کس دیگس یا تو حساب خودتون اشتباه امار درج شده شکایت نکردین!!!!ینی من تو چهار روز باید 78 هزار تومان هزینه بپردازم!!! من میخوام بدونم این جوابها باید به من داده بشه؟! من تمام این حرفا رو که به من و دوستانم زده شده خدا رو شکر ضبط کردیم و مدرک کامل داریم. من بیکار نیستم بشینم اینجا چرتو پرت بنویسم! من اینتر نت های اسپید گرفتم که کارم زود راه بیفته، نه اینکه 10 روز منتظر 1تماس بررسی اعتراض بشینم!!!!تو این مملکت نه تنها ما عمرو وقتمون باید پشت ماشین تو ترافیک تلف شه بلکه باید پشت کامپیوتر هم توی اینترنت تلف شه!!!من واقعا متاسفم واقعا.اون شرکتی که با مردم اینطوری برخورد میکنه علنا داره مردم رو گاو فرض میکنه اگر نه نمیتونه اینقدر گستاخ باشه !!!میبینید؟ اونقدر این حرفها چرت بوده که شما هم باور نمیکنید!! عزیز من داشتن اینترنت پر سرعت از کمترین حقوقیه که شهروندان میتونن داشته باشن. من فقط میتونم بگم متاسفم بابت همه چیز.فقط همین
دوست عزیز من بابت اتفاق پیش آمده برای شما واقعا متاسفم.شما متاسفانه سرویس دائمی ایرانسل رو انتخاب کردین که متاسفانه این سرویس اصلا جالب نیست کاشکه قبل از انتخاب سرویس دائمی اقلا میرفتین تو خوده سایت ایرانسل فرق این سرویس و سرویس اعتباری رو متوجه میشدین چون واقعا چرته.و شما وقتی گیگابایته دورتون رو تموم کنید بدون اینکه متوجه بشین میره براتون نرخ مصرف آزاد حساب میکنه وآخر دورتون طبق اون براتون قبض میاد.اشتباه شما اول این بوده که بدون اطلاع از نوع سرویسهای وایمکس نسبت به ثبت نام سرویس اقدام کردید
سلام
چطوری میشه فهمید مناطقی که در اصهفان ساپورت میکنه کجاهاس؟
تو نقشه همه مناطق هست یا مناطق قهوه ای؟
حالا چیطوری ثبت نام کونیم؟سلام
دادا تو اصفان اونجایی که رنگش زردس یا به قول خودد قهوه ایس اونجاوا ساپورت میکوند
ولی اگه مودم خارجی بسونیا بازم میتونی استفاده کنی!
اگه سوالی داشتی بوگو من در خدمتم!
"علیرضا"
دمت گرم داداثبت نامش طور خاصی نداره دادا
میری یکی از 3 تا نمایندگی که توی سایت ایرانسل برای اصفان معرفی کردس
یه فرم داره پر میکنه و نوع مودم و سرعت و ... رو انتخاب میکنی بعد یه تاریخ بهد میده که مثلا 2 روز بعدش میان برات نصب میکونن
فقط یه پیشنهاد
اگه منطقتون ای دی اس ال داره اصلا طرف وایمکس نرو!
اگه مثل من مجبوری وایمکس بگیری پس نوع سرویس رو حتما اعتباری بگیر که دائمی اصلا به صرفه نیست!
"علیرضا"