کسی میتونه قطعا بگه من میتونم وایمکس بگیرم یا نه؟
![]()
ظاهرا که تحت پوشش نیستید
لااقل مودم داخلی جواب نمیده
کسی میتونه قطعا بگه من میتونم وایمکس بگیرم یا نه؟
![]()
آقا باز که این وایمکس قطع شد . سه روز آخر ماه و ۵ روز اول ماه همیشه قطع است. یعنی در اصل ۲۲ روز دسترسی داریم از طرفی باقیمانده حساب ها را هم که آخر ماه صفر می کنند( یعنی اگه ۴۰۰۰ تومان باقی مانده داشته باشی از بین میره ) با این حساب هزینه سرویس ۱۲۸ اعتباری بسیار بیشتر از ۱۵۰۰۰ تومان در ماه میشه. و یک طورایی ایرانسل داره مارو دور میزنه.
من خیلی توی این انجمنها بالا پایین رفتم ولی برام مشخص نشد که این سطل مدرن(مودم داخلی) حتما باید به pc وصل شه یا بصورت وایرلس یا وایفای هم میتونه به PC دیتا بده ؟؟؟؟
چند تا سوال داشتم
اول اينكه ميشه مودم رو به صورت قرضي از ايرانسل گرفت ؟(شرايطش چيه؟)
دوم اين مشكل امنيتي هنوز هست يا برطرف شده ؟
و سوم وضع پشتيباني تو تهران چطوره؟
نحوه تهیه مودم وایمکس:
در حال حاضر شما می توانید با پرداخت کل هزینه مودم در مرحله ثبت نام، مالک آن باشید. جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص بهای مودم، می توانید به جدول قیمت انواع مودم وایمکس مراجعه کنید.
کی از وایمکس استفاده می کنه من می خوام بخرم خوبه یا نه لطفا راهنمایی کنید
یک سئوال داشتم اونم اینه که آیا واقعا با کارت شارژ موبایل میشه حساب رو شارژکرد یا اینا فقط حرفه و باید بری بانک و حساب رو شارژ کنی
شوخی که نداره ایرانسل! . بله میشه شارژ کرد یعنی فکر کنم کلا راهش همین کارت شارژ هستش برای سوریس های پیش پرداخت . فقط یه مشکلی بود که با کارت های جدید که رمزشون 16 رقمیه نمیشد شارژ کنی از توی پرتال که فکر کنم اون رو هم حل کردن یا دارن حل میکنن . :wacko:
شوخی که نداره ایرانسل! . بله میشه شارژ کرد یعنی فکر کنم کلا راهش همین کارت شارژ هستش برای سوریس های پیش پرداخت . فقط یه مشکلی بود که با کارت های جدید که رمزشون 16 رقمیه نمیشد شارژ کنی از توی پرتال که فکر کنم اون رو هم حل کردن یا دارن حل میکنن . :wacko: