• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

e_kh78

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه مشکلی که من دارم اینه که واقعا متوجه نمی شوم که چقدر مصرف دارم دوره اسفند 1 گیگ مثل اینکه اضافه مصرف داشتم و 10000 تومن غیر از 15000 تومن ماهیانم اومد تو حسابم
به این عکس نگاه کنید مقدار مصرف رو زده ولی اکثر مواقع این اعدادثابته دور قبل هم حجم باقیمانده از ترافیک ماهانه رو یه عدد 7 رقمی نوشته بود منم با خیال راحت دانلود داشتم تا 3 گیگم تموم شه ولی در کمال ناباوری تو صورتحسابم اومد که 1 گیگ علاوه بر 3 گیگ مجازت کارکرد آزاد داشتی و من مجبور شدم 10000 تومن اضافه بدم در ضمن سرویس من 128 دائمیه
متاسفانه کنترش درست کار نمیکنه مخصوصا تو اونجا که نوشته حجم باقیمانده از ترافیک ماهانه
چه جوری واقعا بفهمم که چقدر مونده ترافیک ماهانم تموم بشه تا دانلود های بیخودی انجام ندم
وجدانا راهنمایی کنید چون اپراتورها هم درست به ادم جواب نمیدن وقتی زنگ میزنیم!!!!!!!!!!!!

فایل های ضمیمه

• 2010-04-17_005310.jpg
    2010-04-17_005310.jpg
    28.5 KB · نمایش ها: 26

moh3nbagheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اگه میشه دوستان یه راهنمایی کنید که بالاخره وضعیت وایمکس بهتر شده یا نه؟ مثلا مشکل ip یا log out خود به خود حین دانلود و وارد حساب دیگران شدن حل شدن یا هنوز وجود دارند. لطف کنید هر کس وایمکس داره جواب بده تا یه یک آمار و جمعبندی کلی برسیم.

p_ex300

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که وایمکس رو تست کردن آیا بنظرشون وایمکس بهتره یا adsl ؟
سرعت دانلود اشتراک 128 چنده ؟
page خوب باز می کنه ؟

Officer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در یک کلام بیخیالش باشید فعلا جدی میگم پشیوم میشید ;)

arash.1357

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 1 هفته اي است كه دارم و راضيم فقط اولش براي پيدا كردن ip اذيت مي كنه.

amirali_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا باز که این وایمکس قطع شد . سه روز آخر ماه و ۵ روز اول ماه همیشه قطع است. یعنی در اصل ۲۲ روز دسترسی داریم از طرفی باقیمانده حساب ها را هم که آخر ماه صفر می کنند( یعنی اگه ۴۰۰۰ تومان باقی مانده داشته باشی از بین میره ) با این حساب هزینه سرویس ۱۲۸ اعتباری بسیار بیشتر از ۱۵۰۰۰ تومان در ماه میشه. و یک طورایی ایرانسل داره مارو دور میزنه.

ali1400

Registered User
لایک‌ها
5
آقا باز که این وایمکس قطع شد . سه روز آخر ماه و ۵ روز اول ماه همیشه قطع است. یعنی در اصل ۲۲ روز دسترسی داریم از طرفی باقیمانده حساب ها را هم که آخر ماه صفر می کنند( یعنی اگه ۴۰۰۰ تومان باقی مانده داشته باشی از بین میره ) با این حساب هزینه سرویس ۱۲۸ اعتباری بسیار بیشتر از ۱۵۰۰۰ تومان در ماه میشه. و یک طورایی ایرانسل داره مارو دور میزنه.

امروز واسه من از مانده حساب کم کرد و به اعتبار اضافه کرده بدون هیچ مشکلی. اگه موجودی حسابتون کافی بوده ولی شارژ نکرده به پشتیبانی تماس بگیرید.

aaraa

Registered User
لایک‌ها
14
من خیلی توی این انجمنها بالا پایین رفتم ولی برام مشخص نشد که این سطل مدرن(مودم داخلی) حتما باید به pc وصل شه یا بصورت وایرلس یا وایفای هم میتونه به PC دیتا بده ؟؟؟؟

ali1400

Registered User
لایک‌ها
5
من خیلی توی این انجمنها بالا پایین رفتم ولی برام مشخص نشد که این سطل مدرن(مودم داخلی) حتما باید به pc وصل شه یا بصورت وایرلس یا وایفای هم میتونه به PC دیتا بده ؟؟؟؟

بله با یه تکه سیم زرد رنگ!! به همون جایی که مودم adsl وصل میشه

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان یک سوال

اگه یک ماه شارژ نکنیم و ماه بعدش شارژ کنیم، این یک ماه که شارژ نکردیم جزو بدهی ماه بعدی حساب میشه و در واقع باید 30 تومن ( مثال برای تعرفه 128 پایه ) شارژ کنیم؟؟؟؟ یا هر ماه جداگانه حساب میشه واسه خودش؟

hulk2646

Registered User
لایک‌ها
6
چند تا سوال داشتم
اول اينكه ميشه مودم رو به صورت قرضي از ايرانسل گرفت ؟(شرايطش چيه؟)
دوم اين مشكل امنيتي هنوز هست يا برطرف شده ؟
و سوم وضع پشتيباني تو تهران چطوره؟

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
چند تا سوال داشتم
اول اينكه ميشه مودم رو به صورت قرضي از ايرانسل گرفت ؟(شرايطش چيه؟)
دوم اين مشكل امنيتي هنوز هست يا برطرف شده ؟
و سوم وضع پشتيباني تو تهران چطوره؟
نحوه تهیه مودم وایمکس:
در حال حاضر شما می توانید با پرداخت کل هزینه مودم در مرحله ثبت نام، مالک آن باشید. جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص بهای مودم، می توانید به جدول قیمت انواع مودم وایمکس مراجعه کنید.

مشکل امنیتی تا حد قابل قبولی حل شده .
پشتیبانی تهران غیر تهران نداره هر چی هست همون 707 هستش که در مورد شارژ کردن و این جور چیزا میتونه کمک کنه ولی مشکل فنی داشته باشی برات تیکت میزنه به بخش فنی که 1 روز میکشه حداقل جواب بدن همون لحظه جوابی نمیگیری.

radium

Registered User
لایک‌ها
4
کی از وایمکس استفاده می کنه من می خوام بخرم خوبه یا نه لطفا راهنمایی کنید

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
کی از وایمکس استفاده می کنه من می خوام بخرم خوبه یا نه لطفا راهنمایی کنید

سلام .
دوست عزیز بهتر نیست چند صفحه از این تاپیک رو بخونید . فکر میکنم بهتر به جواب برسید تا اینکه یه نفر بیاد بگه خوبه یا نه . شما صفحات قبل رو بخون و خوب و بدش رو خودت تشخیص بده :f34r:

saraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک سئوال داشتم اونم اینه که آیا واقعا با کارت شارژ موبایل میشه حساب رو شارژکرد یا اینا فقط حرفه و باید بری بانک و حساب رو شارژ کنی

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
یک سئوال داشتم اونم اینه که آیا واقعا با کارت شارژ موبایل میشه حساب رو شارژکرد یا اینا فقط حرفه و باید بری بانک و حساب رو شارژ کنی

شوخی که نداره ایرانسل! . بله میشه شارژ کرد یعنی فکر کنم کلا راهش همین کارت شارژ هستش برای سوریس های پیش پرداخت . فقط یه مشکلی بود که با کارت های جدید که رمزشون 16 رقمیه نمیشد شارژ کنی از توی پرتال که فکر کنم اون رو هم حل کردن یا دارن حل میکنن . :wacko:

saraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شوخی که نداره ایرانسل! . بله میشه شارژ کرد یعنی فکر کنم کلا راهش همین کارت شارژ هستش برای سوریس های پیش پرداخت . فقط یه مشکلی بود که با کارت های جدید که رمزشون 16 رقمیه نمیشد شارژ کنی از توی پرتال که فکر کنم اون رو هم حل کردن یا دارن حل میکنن . :wacko:

با تشکر از جوابتون اما بعد از کلی وقت گذاشتن که تونستم با 707 تماس بگیرم گفت محله شما فعلا تحت پوشش نمیباشد درنقشه قدیمی منطقه ما تحت پوشش بود ام تو نقشه جدید که فکر کنم دیروز بروز شده دیگه تحت پوشش نیست یعنی یکمی کشیدنش اونور (یک خیابون) فعلا بایدمنتظر بمونیم

ali1400

Registered User
لایک‌ها
5

اگه یه رقم کمه صفر بزار

BlackCanopus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من اینترنت نامحدود 128Kbps وایمکس دارم. الآن حدود 5 روزه که سرعت داونلود تورنت به طور اسفباری پایین اومده تا جایی که به حدود 10 بایت در ثانیه(!!!) رسیده و حداکثر به چند صد بایت در ثانیه می رسه. می خوام بدونم آیا شما هم مشکل مشابهی رو تجربه می کنید؟

احتمال این وجود داره که ایرانسل برای کاهش ترافیک سرعت تورنت رو محدود کرده باشه که در این صورت برای این شرکت متاسفم، وقتی یک کاربر اکانت نامحدود تهیه کرده می خواد به صورت نا محدود هم ازش استفاده کنه، نه اینکه اینهمه پول پرداخت بکنه برای هیچی.

فقط می خوام مطمئن بشم اینطوری هست؛ چون در صورتی که چنین کاری کرده باشند یقه ایرانسل رو ول نمی کنم. کلاهبردای هم حدی داره.

با پوزش از شما.​

بالا