• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

King Cyrus

Registered User
لایک‌ها
21
سلام دوستان
من اینترنت نامحدود 128Kbps وایمکس دارم. الآن حدود 5 روزه که سرعت داونلود تورنت به طور اسفباری پایین اومده تا جایی که به حدود 10 بایت در ثانیه(!!!) رسیده و حداکثر به چند صد بایت در ثانیه می رسه. می خوام بدونم آیا شما هم مشکل مشابهی رو تجربه می کنید؟

احتمال این وجود داره که ایرانسل برای کاهش ترافیک سرعت تورنت رو محدود کرده باشه که در این صورت برای این شرکت متاسفم، وقتی یک کاربر اکانت نامحدود تهیه کرده می خواد به صورت نا محدود هم ازش استفاده کنه، نه اینکه اینهمه پول پرداخت بکنه برای هیچی.

فقط می خوام مطمئن بشم اینطوری هست؛ چون در صورتی که چنین کاری کرده باشند یقه ایرانسل رو ول نمی کنم. کلاهبردای هم حدی داره.

با پوزش از شما.​

درود
این از هنرنمایی‌های نوین مخابرات است! در آی‌اس‌پی‌های دیگر نیز چند روزی است که همین‌گونه شده است.

ahmadzaq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من 3-4 ساله که از تورنت استفاده میکنم (بدون تورنت میمیرم!!!)

مال منم 5-6 روزه که سرعتش آمده پایین ):

کلافه شدم
من adsl دارم از شرکت شاتل

قبلا روی 100kB/s دانلودم بود ، اما الان از 10KB/s بالاتر نمیره ):

پس موضوع مربوط به همه ی ایران میشه!!!!!!

BlackCanopus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا دوست عزیز خوبه که شما لااقل یه چیزی دریافت می کنید. سرعت دریافت من کاملاً صفر شده!
آخه این چه طرز برخورد با مردمه. تورنت رو چرا بستن.​

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
من هم با مخابراتم دقیقا از 3 روز پیش اینطور شد، نمیفهمم سرعت دانلود من 13 kb/s بوده و max rate خط هم هیچ وقت از 4mbps پایینتر نیمده، به بیان دیگه ابدا با مشکل تامین پهنای باند روبرو نیستیم. احتمالا دلیلش امنیتی اخلاقی هستش...

البته 2 تا از دوستان من میگن که مشکلی ندارن یکی مخابراته دیگری هم اوراکل ظاهرا کاملا فراگیر نبوده فقط یه عده ی خوش شانس بودن که براشون اینجوری شده...

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
بابا يه چند هفته ناقابل پيش كابل ايتاليا مشكل پيدا كردش و بعد از اون با اينكه درست شده اينا هنوز اصرار بر درست نبودن كابل دارن و همينطوري دارن اذيت ميكنن كاربرا رو
من دانلود دارم ولي آپلودم در حد بايت هم نيستش

radium

Registered User
لایک‌ها
4
دیگه هممون عادت کردیم به این وضع
قبلا کابل پاره نمیشد میگفتن پاره شد چند روز اینترنت مختل میشد. حالا که یه مشکلی هم پیش اومده پس حالا حالا ها باید صبر کرد شایدم همیشه:(

Phantom Acid

Registered User
لایک‌ها
2
آقا من امروز ثبت نام کردم
اما هنوز پول رو واریز نکردم
کامنت های اینجا و مخصوصا تاپیک اون دوستمون که کلاهبرداری ایرانسل رو آشکارا بیان کرد منو حسابی به شک انداخته !
اینجایی که متاسفانه ما هستیم به علت خطوط pcm نمیتونیم از adsl استفاده کنیم
واقعا از دایال آپ هم کفری شدم . باید دست به سوی آسمان کنی که خدایا این یک صفحه رو برای من باز کن !
از طرفی هم مطمئنم که ایرانسل یا همون **** علاوه بر کلاهبردای بالا بردن سیستم جاسوسی و امنیتی هدفشون هست.
واقعا نمیدونم چه غلطی کنم ؟
شماها چی میگید؟
:(:(:(:wacko:

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
کامنت های اینجا و مخصوصا تاپیک اون دوستمون که کلاهبرداری ایرانسل رو آشکارا بیان کرد منو حسابی به شک انداخته !
واقعا از دایال آپ هم کفری شدم . باید دست به سوی آسمان کنی که خدایا این یک صفحه رو برای من باز کن !
از طرفی هم مطمئنم که ایرانسل یا همون **** علاوه بر کلاهبردای بالا بردن سیستم جاسوسی و امنیتی هدفشون هست.
شماها چی میگید؟
دوست عزيز سرويس رو بگير چون اين سرويس فقط به درد pcm ها ميخوره و كسي كه ميتونه adsl بگيره توجيه اقتصادي براش نداره
فقط يه نوع سرويسي بگير كه با كارت شارژ ميشه و ماهانه نيستش كه هر موقع خواستي ادامه ندي پول الكي بهشون ندي و زياد هم نخواي با بخش شارژ دهن به دهن بشي
فقط مودم رو بهت نندازن چون شايع شده كه قيمت مودم رو توي سايت 100 و خورده اي زده ولي وقتي مياره ميگه 160 تومن با ماليات شده
هر كي داد ميگيرن و اوني هم كه نميده پس ميبرن و پس فردا با همون قيمت داخل سايت بهش ميدن
پس اگه با قيمت بالا برات آوردن قبول نكن

Officer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من وایمکسم رو واگذار میکنم کسی اگر خواست
حداقلش اینکه کسی که از من بیگره خطم رو دیگه لازم نیست صبر کنه اینا بیان نصبش کنم و فقط یه تغییر ادرس و مشخصات هست;)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
شماها چی میگید؟

سلام
ببین دوست عزیز منم به همین دلایلی که شما نوشتی درمانده بودم و ایرانسل رو گرفتم.
از اون قضیه کلاهبرداری و اینا هم که بگذریم چون مجبوری پس زیاد ذهنت رو درگیر این چیزا نکن
اول تحقیق کن تو اون محل زندگیت چطور آنتن میده و بعد اگه همونطور که گفتی تو هم مثل من راه دیگه ای نداشتی ، بگیر
برای پرس و جو هم اپراتور های ایرانسل رو بیخیال شو چون بهت میگن اونجا که شما هستی خوب آنتن نمیده تا یه مودم فضای باز که گرونتره بفروشن. به منم گفتند ولی من از همین زردک ها که شکل هیچ چیزی نیست گرفتم.
ببین خونه که بد نیست آنتن دهیش.البته هرچی به فضای باز نزدیکتر باشه بهتر میشه. سرعتش هم کم و زیاد میشه. در کل اگه به دایل آپ نمره 3 بدیم من به این وایمکس حدود 12-13 میدم

e_kh78

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به این عکس نگاه کنید صورتحساب دو ماه بهمن و اسفند 88 است. اینجانب از 3 اسفند 88 ثبت نام کردم و تا 29 اسفند 88 این صورت حساب برام اومده به مبلغ 24000 تومان و 165000 تومان هم که موقع ثبت نام دادم؛ به اوپراتور میگم که من به هیچ وجه در عرض یک ماه بیش از سه گیگ مصرف نداشتم چرا 24000 باید بدم، مگه نباید 15000 تومان بدم میگه که مصرف آزاد داشتی ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!! یعنی تو سرویس دائمی اگه متوجه نشی و بیش از 3 گیگ مصرف کنی به نرخ آزاد باهات حساب می کنن حالا هر گیگ فکر کنم 8000 تومان
سوال من اینه که یه جا نوشته تعدیلات یعنی چی تعدیلات هر کی می تونه منو راهنمایی کنه؟
من منتظرم این ماه هم برام صورتحساب بیاد یعنی فروردین و اردیبهشت 89 اگه باز بکنن تو پاچم میرم فسخ می کنم و مودمم هم اگه پس گرفتن که هیچی اگه نه نگهش میدارم چون اگه قرار باشه اینجوری بچپونن بهم همون دیال اپ برام بهتره
من مطمئنم که دی ماه اسفند 88 اصلا دو گیگ هم مصرف نداشتم چه برسه 4 گیگ که 1 گیگ هم از 3 گیگ بیشتره و ازاد حساب میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه بفهم این "تعدیلات" تو صورت حسابم یعنی چی شاید مشکلم حل شه چون اوپراتور ها گیجن و نمی دونن چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شاید من دارم اشتباه میکنم و باهام زیاد حساب نشده به هر حال تا آخر اردیبهشت 89 بعد از اینکه صورتحساب جدیدم اومد معلوم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا جای تاسفه که مشکلاتمونو در این زمینه باید خودمون کشف کنیم و اوپراتورها گیجن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فایل های ضمیمه

• 2010-05-16_130747.jpg
    2010-05-16_130747.jpg
    32.8 KB · نمایش ها: 23
Last edited:

Phantom Acid

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
ببین دوست عزیز منم به همین دلایلی که شما نوشتی درمانده بودم و ایرانسل رو گرفتم.
از اون قضیه کلاهبرداری و اینا هم که بگذریم چون مجبوری پس زیاد ذهنت رو درگیر این چیزا نکن
اول تحقیق کن تو اون محل زندگیت چطور آنتن میده و بعد اگه همونطور که گفتی تو هم مثل من راه دیگه ای نداشتی ، بگیر
برای پرس و جو هم اپراتور های ایرانسل رو بیخیال شو چون بهت میگن اونجا که شما هستی خوب آنتن نمیده تا یه مودم فضای باز که گرونتره بفروشن. به منم گفتند ولی من از همین زردک ها که شکل هیچ چیزی نیست گرفتم.
ببین خونه که بد نیست آنتن دهیش.البته هرچی به فضای باز نزدیکتر باشه بهتر میشه. سرعتش هم کم و زیاد میشه. در کل اگه به دایل آپ نمره 3 بدیم من به این وایمکس حدود 12-13 میدم

سلام و از شما و market3nter عزیز ممنون بابت این که وقت گذاشتید ...
من هم چند روز پیش تصمیم به این گرفتم که دیگه دل به دریا بزنم و مشترک وایمکس ایرانسل شم
پول رو واریز کردم . امروز زنگ زدند که ساعت 6 به بعد کارشناسشون میاد . ما هم Ok کردیم اما تا الان که من دارم تایپ میکنم خبری ازش نشده و عملا این همه مدت سر کارمون گذاشتند
به اپراتور هم زنگ زدم که ببینم ماجرا چیه گفت در سیستم مشکلی پیش اومده که نمینونیم وارد اطلاعات کاربران بشیم و 3 ساعت دیگه تماس بگیرید. 3 ساعت دیگه با احتساب اون زمان میشه 2 به وقت بامداد!
خلاصه این اولین بدقولی و نادیده گرفتن حقوق کاربر از طرف ایرانسل در تجربه شخصی و به عینه من!

جدای از این مسائل خوشبختامه اپراتورها به من گفته بودند که سیگنال در محل ما قویه ( که امیدوارم همینطور باشه)
و میتونید از مودم داخلی استفاده کنید
حرف آخر اینکه
بالاخره باید سوخت و ساخت . مشتری مداری در هیچ کجای ایران رعایت نمیشه

Officer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و از شما و market3nter عزیز ممنون بابت این که وقت گذاشتید ...
من هم چند روز پیش تصمیم به این گرفتم که دیگه دل به دریا بزنم و مشترک وایمکس ایرانسل شم
پول رو واریز کردم . امروز زنگ زدند که ساعت 6 به بعد کارشناسشون میاد . ما هم Ok کردیم اما تا الان که من دارم تایپ میکنم خبری ازش نشده و عملا این همه مدت سر کارمون گذاشتند
به اپراتور هم زنگ زدم که ببینم ماجرا چیه گفت در سیستم مشکلی پیش اومده که نمینونیم وارد اطلاعات کاربران بشیم و 3 ساعت دیگه تماس بگیرید. 3 ساعت دیگه با احتساب اون زمان میشه 2 به وقت بامداد!
خلاصه این اولین بدقولی و نادیده گرفتن حقوق کاربر از طرف ایرانسل در تجربه شخصی و به عینه من!

جدای از این مسائل خوشبختامه اپراتورها به من گفته بودند که سیگنال در محل ما قویه ( که امیدوارم همینطور باشه)
و میتونید از مودم داخلی استفاده کنید
حرف آخر اینکه
بالاخره باید سوخت و ساخت . مشتری مداری در هیچ کجای ایران رعایت نمیشه

این تازه اول بیچارگیت هست
بعدش قرارره بدتر از این سرت بیاد و هر روز به غلط کردن میندازن ادم رو :blink:

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان، متاسفانه من هم امكان استفاده از adsl رو به خاطر مشكلات مخابراتي ندارم و به فكر گرفتن وايمكس ايرانسل افتادم...
خوشبختانه يكي از دوستانم قبلاً مشترك شده بود و تونستم مودمش رو قرض بگيرم و آنتن دهي خونمون رو چك كنم... جالبه كه توي نقشه ي پوششي كه توي سايت ايرانسل هست، اصلاً منطقه ي ما جزو پوشش نبود ولي وقتي مودم رو بردم خونه، وسط اتاق به راحتي و به خوبي آنتن ميداد...

من يه سوال داشتم از دوستان، اونهم اينكه من ميخوام اينترنت رو به صورت وايرلس share كنم، براي اين منظور يه روتر 4 پورته ي وايرلس هم دارم (توي خونه ي قبليم، اين كار رو با adsl كرده بودم كه متاسفانه توي خونه ي جديدم ديگه adsl نميتونم داشته باشم) با توجه به توضيحاتي كه آقا شايان توي همين تاپيك داده بودند، فكر نميكنم مشكلي پيش بياد ولي يكي از device هايي كه قراره از اين اينترنت share شده استفاده كنه، رسيورم هست كه شيرينگ اينترنتي داره و با يه كابل شبكه به روترم وصل ميشه، حالا مشكل اينجاست كه با توجه به اون صفحه ي مسخره ي وارد كردن كد امنيتي و غيره، باز هم رسيور من ميتونه از اينترنت استفاده كنه يا نه؟ يعني از اونجا كه از طريق رسيور نميشه كد امنيتي وارد كرد، آيا دسترسي به اينترنتش block ميشه؟

ممنونم.

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
دوستان، متاسفانه من هم امكان استفاده از adsl رو به خاطر مشكلات مخابراتي ندارم و به فكر گرفتن وايمكس ايرانسل افتادم...
خوشبختانه يكي از دوستانم قبلاً مشترك شده بود و تونستم مودمش رو قرض بگيرم و آنتن دهي خونمون رو چك كنم... جالبه كه توي نقشه ي پوششي كه توي سايت ايرانسل هست، اصلاً منطقه ي ما جزو پوشش نبود ولي وقتي مودم رو بردم خونه، وسط اتاق به راحتي و به خوبي آنتن ميداد...

من يه سوال داشتم از دوستان، اونهم اينكه من ميخوام اينترنت رو به صورت وايرلس share كنم، براي اين منظور يه روتر 4 پورته ي وايرلس هم دارم (توي خونه ي قبليم، اين كار رو با adsl كرده بودم كه متاسفانه توي خونه ي جديدم ديگه adsl نميتونم داشته باشم) با توجه به توضيحاتي كه آقا شايان توي همين تاپيك داده بودند، فكر نميكنم مشكلي پيش بياد ولي يكي از device هايي كه قراره از اين اينترنت share شده استفاده كنه، رسيورم هست كه شيرينگ اينترنتي داره و با يه كابل شبكه به روترم وصل ميشه، حالا مشكل اينجاست كه با توجه به اون صفحه ي مسخره ي وارد كردن كد امنيتي و غيره، باز هم رسيور من ميتونه از اينترنت استفاده كنه يا نه؟ يعني از اونجا كه از طريق رسيور نميشه كد امنيتي وارد كرد، آيا دسترسي به اينترنتش block ميشه؟

ممنونم.

سلام .
در مورد لاگین کرددن تو پرتال . شما میتونید با کامپیوتر لاگین کنید . وبعد تو رسیورتون استفاده کنید . در مورد شیر بین کامپیوتر ها هم همینطوره اگه یکی یه بار لاگین کنه دیگه بقیه سیستم ها لازم نیست این کار رو بکنن .:cool:

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
سلام .
در مورد لاگین کرددن تو پرتال . شما میتونید با کامپیوتر لاگین کنید . وبعد تو رسیورتون استفاده کنید . در مورد شیر بین کامپیوتر ها هم همینطوره اگه یکی یه بار لاگین کنه دیگه بقیه سیستم ها لازم نیست این کار رو بکنن .:cool:
همین طور هست. یک بار که با یک دستگاهی ( کامپیوتر ... موبایل و هر چیز دیگه ای که browser داشته باشه ) لاگین کنید، تا وقتی مودم خاموش و روشن نشه ... یا اینترنت شما از طرف فرستنده قطع نشه ، کل دستگاه‌هایی که از اون مودم دارن استفاده میکنن به هر طریق، اینترنت دارند. وقتی قطع شد، دوباره یکی باید از یک جا لاگین کنه.

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .

ممنونم دوست عزيز...
ولي هيچ راهي نداره كه اين لاگين به طور اتوماتيك توسط خود مودم يا روتر انجام بشه؟ (مثل adsl)
اينجوري كه اگه شبكه قطع و وصل هم بشه (كه اينطور كه از دوستم پرسيدم، ظاهراً زياد هم اتفاق ميافته كه صفحه ي لاگين دوباره ظاهر ميشه و بايد كد امنيتي وارد كرد) من بايد هي دوباره كامپيوتر رو روشن كنم و لاگين كنم تا رسيورم دوباره راه بيفته!!!

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
ممنونم دوست عزيز...
ولي هيچ راهي نداره كه اين لاگين به طور اتوماتيك توسط خود مودم يا روتر انجام بشه؟ (مثل adsl)
اينجوري كه اگه شبكه قطع و وصل هم بشه (كه اينطور كه از دوستم پرسيدم، ظاهراً زياد هم اتفاق ميافته كه صفحه ي لاگين دوباره ظاهر ميشه و بايد كد امنيتي وارد كرد) من بايد هي دوباره كامپيوتر رو روشن كنم و لاگين كنم تا رسيورم دوباره راه بيفته!!!
تا جایی که بنده اطلاع دارم خیر. البته من الان مدت ها هست که استفاده نمیکنم دیگه از ایرانسل و کلا ۲،۳ هفته استفاده کردم. اما تا جایی که دیدم، authentication فقط تحت وب انجام میشه و از پرتکل هایی مثل pppoe یا امثال اون استفاده نمیکنه که داخل مودم بشه همچین چیزی رو تنظیم کرد ... حالا باز شما در تاپیک مربط به مشکلات ایرانسل که یکی از مسئولان فنی ایرانسل پاسخگو هستند سوال کنید.

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
آقا این قضیه به اشتراک گذاشتن مودم چیه ؟ کسی پرسیده چیزی . تو سایت وایمکس ایرانسل که فقط نوشته یه همچین امکانی هست دیگه ننوشته داستان چیه . :cool:

yaser

Registered User
لایک‌ها
0
آقا این قضیه به اشتراک گذاشتن مودم چیه ؟ کسی پرسیده چیزی . تو سایت وایمکس ایرانسل که فقط نوشته یه همچین امکانی هست دیگه ننوشته داستان چیه . :cool:

احتمالا یعنی کاربرا میتونند با استفاده از روتر هر کدوم با اکانت حودشون لاگین کنند و بدون استفاده از پهناباند همدیگه هر کدوم از اکانت خودشون استفاده کنند این طور که تو سایت ها اومده بود ایرانسل تو ساختمانهایی که بیش از 10 متقاضی باشه با استفاده از این امکان اینترنت ارائه میده و خودش رایگان تجهیزاتش مثل مودوم و روتر رو در اختیار می گذاره
البته این امکان هنوز در سیستم فعال نشده بود و فقط خبرش اومده بود حالا نمیدونم که آیا فعال شده یا نه

بالا