• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

Mohammad 1985

Registered User
لایک‌ها
1
برای من آنتن پشت پنجره 2 تا رشنه ولی با زمانی که انتن یه دونه بود فرقی نداره ! البته حساب هنوز کار نمیکنه برای تست از سایت بانک ملی یه فایل 11 مگی دانلود کردم خیلی سریع بود ( زمان فعال سازی کمتر میشه اساسی چون 128 هست سرویسم )
اس ام اس فعال سازی سرویس امروز اومده ولی نمی تونم استفاده کنم ! حسابم صفره ! زنگ زدم گفتن تا 24 ساعت آینده درست میشه ! مال شماها هم اینطوری بود ؟

ojooobe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای من آنتن پشت پنجره 2 تا رشنه ولی با زمانی که انتن یه دونه بود فرقی نداره ! البته حساب هنوز کار نمیکنه برای تست از سایت بانک ملی یه فایل 11 مگی دانلود کردم خیلی سریع بود ( زمان فعال سازی کمتر میشه اساسی چون 128 هست سرویسم )
اس ام اس فعال سازی سرویس امروز اومده ولی نمی تونم استفاده کنم ! حسابم صفره ! زنگ زدم گفتن تا 24 ساعت آینده درست میشه ! مال شماها هم اینطوری بود ؟
من اس ام اس فعال سازی برام اومد میتونستم به پورتال لاگین کنم دیگه!

Mohammad 1985

Registered User
لایک‌ها
1
اس ام اس اومده که حساب شما فعال شد ! ولی بعد از وارد کردن پسورد و شناسه قبول نمی کنه و میگه مجددا امتحان کنید ! توی صفحه کنترال حساب اینترنتی موجودی رو صفر میده !

yaser

Registered User
لایک‌ها
0
چه جالب نمی دونستم بدون لاگین کردن می شه از سایت بانک ملی هم استفاده کرد :cool: کسی نمیدونه علاوه بر سایت ایرانسل و بانک ملی چه سایتهای دیگه ای این امکان رو دارند ؟؟

iman7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ،من میخواستم از یک روتر استفاده کنم ومودم وایمکس رو اول به اون وصل کنم و بعد از روتر به 3 تا کامپیوتر چطور میتونم اینجوری اینترنت بدم به سه تا کامپیوتر؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید

Mohammad 1985

Registered User
لایک‌ها
1
چه جالب نمی دونستم بدون لاگین کردن می شه از سایت بانک ملی هم استفاده کرد :cool: کسی نمیدونه علاوه بر سایت ایرانسل و بانک ملی چه سایتهای دیگه ای این امکان رو دارند ؟؟

اون بابایی که اومد نصبید گفت فقط این دوتاست !
ولی انصافا عجب سرعتی داشت 11 مگ رو عرض کمتر از 20 ثانیه گرفت !!! :f34r:
کاش میشد همه سایتها رو اینطوری باز میکرد !

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
سلام دوستان ،من میخواستم از یک روتر استفاده کنم ومودم وایمکس رو اول به اون وصل کنم و بعد از روتر به 3 تا کامپیوتر چطور میتونم اینجوری اینترنت بدم به سه تا کامپیوتر؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام . روتر نمیخواد همین گوشتکوب ایرانسل خودش روتر هم هست که آقا شایان تو پست های قبل گفته چه جوری میشه کاری که میخوای انجام بدی . فقط یه سوییچ لازم داری دیگه
بله راه هست که از این مودم داخل شبکه استفاده بشه.

این هم آموزش

http://ff.im/f33U1

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
توی اون تاپیک پرسیدم کسی از این تلفن اینترنتی & ویدئو کنفرانس خبر نداره چه جوریه؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
البته این خودش میتونه نقش روتر رو هم بازی کنه ولی به هر حال شما به یک سوئیچ احتیاج دارید.

خلاصه این وسط یک دستگاهی باید باشه که چند تا پورت داشته باشه.

اون آموزشی هم که من دادم برای حالتی هست که شما خودتون روتر داشته باشید و بخواید از اون IP بگیرید ... مدل‌های دیگه‌ای هم میشه این دستگاه رو تو شبکه قرار داد ...

من چون یک روتر/مودم adsl داشتم و همزمان میخواستم از adsl هم استفاده کنم اون راه رو انتخاب کردم.

ali1400

Registered User
لایک‌ها
5
من کاربر اعتباری با حجم 3 گیگابایت هستم. الان توی اعتبارم نگاه کردم دیدم زده صفر و کل استفاده هام تا الان 1883821056 بوده. مگه نباید تا حجم 3 گیگ اعتبار بده؟
الان هم داره از مانده حسابم کم میکنه. یعنی داره مگابایتی 10 تومان کم میکنه؟ پس 1200 مگابایت دیگه چی میشه؟

ali1400

Registered User
لایک‌ها
5
از دیروز تا حالا هم بخش شارژ مجدد که از طریق کارتهای ایرانسل میشه اعتبار رو شارژ کرد از کار افتاده.
اونها هم که میگن: میتونم واستون کاری کنم:D اصلا حالیشون نیست.
راهی نیست بشه پیشنهاد و انتقادی رو از طریق ایمیل به اینها رسوند؟

راستی من هر چی وصل میشم یه ip به من میده که این ip همیشه در حال دانلود از راپید یا هات فایل و... هست.
واسه سایر دوستان هم همینطوره؟

Last edited:

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
از دیروز تا حالا هم بخش شارژ مجدد که از طریق کارتهای ایرانسل میشه اعتبار رو شارژ کرد از کار افتاده.
اونها هم که میگن: میتونم واستون کاری کنم:D اصلا حالیشون نیست.
راهی نیست بشه پیشنهاد و انتقادی رو از طریق ایمیل به اینها رسوند؟

راستی من هر چی وصل میشم یه ip به من میده که این ip همیشه در حال دانلود از راپید یا هات فایل و... هست.

بله منم میخوام حسابم رو شارژ کنم error میده
PHP:
Exception occured in getRechargeCardDetails()org.apache.xmlrpc.XmlRpcException: I/O error while communicating with HTTP server: Connection reset
که خود ایرانسل هم نمیدونه برا چیه :D
IP مون هم که همیشه مشغوله دانلوده از فایل هاستینگ ها من تا حالا 1 فایل هم از رپید نگرفتم
الان هم زنگ زدم ایرانسل خب طبق معمول بعد 20 دقیقه خانوم گوشی رو برداشت پس از احراز هویت کامل گرفتن اثر انگشت پشت تلفن از ما . IR و PIN رو از ما گرفت و شارژ کرد حساب من رو . بهش هم گفتم این ارور رو میده مثل اینکه کلا اینا تعرفشون از ارور خطاهایی هست که خود ایرانسل پیش بینی کرده تا حالا ارور از این نوع ندیدن تو عمرشون

Last edited:

Mohammad 1985

Registered User
لایک‌ها
1
حساب من بعد از این همه دردسر راه افتاد ! از دیشب تا حالا هشت هزار و خورده ای اعتبار شده سه هزارو خورده ای !!!! تازه سرویس 23 اسفند فعال شده نوشته 29 اسفند تمام میشه !!! باید شارژ کنید !!!

ali1400

Registered User
لایک‌ها
5
یکی به اینها حالی کنه سیستم شارژ مجدد مشکل داره.
میگن هیچ مشکلی نیست !!

ent0r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام!

میشه یجوری یه پورت رو (مثلا 22) با این مودم داخلی فوروارد کرد؟
من هنوز مودم رو نگرفتم!

thx in advance

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
حیف شد که نمیشه شارژ کرد از تو e-care ... ماه پیش ۸۰ تومن جایزه داد به من رو این ماه هم حساب کرده بودم :D ... حالا من شارژ نمیکنم ... صبر میکنم شاید درست شد :D

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
سلام!

میشه یجوری یه پورت رو (مثلا 22) با این مودم داخلی فوروارد کرد؟
من هنوز مودم رو نگرفتم!

thx in advance
بله. مودم امکانات عمومی یک روتر معمولی رو داخلش داره ... این کار رو هم میشه کرد.

romans

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ADSL وقتی کانکشن بصورت بریج باشد با دیسکانکت و کانکت مجدد IP شما عوض می شود.
نمی دونم آیا در وایمکس هم بریج می شود زد یا خیر؟

چند سوال:
1) آیا امکان دارد عکسی از مودم وایمکس داخلی ایرانسل بگذارید؟
2) آیا مودم وایمکس وایر لس وجود دارد؟
3) مودم وایمکس سیمی برقش را از USB می گیره یا پریز برق؟

بالا