حالا چی میشه رو route بمونه( من یکجا خوندم route امنیتشم بیشتر)
من وقتی رو اون یکی بودم یکبار کانکشنو قطع میکردم باید کل سیستم را خاموش روشن میکردم تا دوباره شاید آی پی بگیرم ولی رو این اصلا احتیاج به اینکار نیست وتا مودم وصل میکنی خودش سریع وصل میشه
مجید جان کی به شما گفت برگردونیم اپراتور گفت یا مسئول فنی ؟( چون فکر نمی کنم اصلا اپراتورها بدونن این دو تا اصلا چی هست)
اگه کسی میدونه فرق route با bridge به ما بگه . تا بدونیم اصلا این ها چی هست؟
پست های قبلی رو مرور کنید.
اینطور توضیح بدم که : در این سیستم، یک دستگاه باید از شبکه ایرانسل یک IP دریافت کنه.
در حالت Bridge همونطور که از اسمش پیداست، مودم شما نقش یک پل رو بازی میکنه. خودش هیچ IP نمیگیره و فقط از نظر سخت افزاری شما رو در شبکه ایرانسل قرار میده و این کامپیوتر و کارت شبکه شماست که از شبکه ایرانسل مستقیم IP میگیره.
در حال Route به این شکل هست که مودم خودش از شبکه IP میگیره و بعد شما از مودم یک IP میگیرید.
در مورد حالت Route هم یک مشکل اساسی داره ! از اونجایی که ایرانسل تپ و تپ قطع میشه، چون IP رو مودم گرفته، برای گرفتن IP جدید مجبور هستید تو پنل مودم سرویس رو DC کنید دوباره وصل کنید ... یا مودم رو خاموش روشن کنید و این کار های ... ولی در حالت Bridge میشه کارت شبکه رو یکبار Disable و Enable کنید و دوباره IP بگیرید و یا IP و Connection رو Renew کنید. این کارها خیلی سریعتر از ریست کردن مودم هست.
من هم اگر مجبور نبودم تو شبکهم از مودم استفاده کنم و فقط یک کامپیوتر بود، حتما از حالت Bridge استفاده میکردم.