• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
حالا چی میشه رو route بمونه( من یکجا خوندم route امنیتشم بیشتر)
من وقتی رو اون یکی بودم یکبار کانکشنو قطع میکردم باید کل سیستم را خاموش روشن میکردم تا دوباره شاید آی پی بگیرم ولی رو این اصلا احتیاج به اینکار نیست وتا مودم وصل میکنی خودش سریع وصل میشه
مجید جان کی به شما گفت برگردونیم اپراتور گفت یا مسئول فنی ؟( چون فکر نمی کنم اصلا اپراتورها بدونن این دو تا اصلا چی هست)

اگه کسی میدونه فرق route با bridge به ما بگه . تا بدونیم اصلا این ها چی هست؟

چیزی نمیشه . نه اون مسووله ایرانسل هم چیزی نگفت . من از خودم میگم / نمیدونم فرقش چی هست / ولی من الان برگردوندم به همون حالت اول مشکلی هم ندارم هر وقت Disable میکنم دوباره میتونم آی پی بگیره! :D

Mohammad 1985

Registered User
لایک‌ها
1
امروز رفتم ثبت نام کنم ! گفتن سایتشون قطعه ! از دیروز شانس مارو باش این از استارتش !

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
حالا چی میشه رو route بمونه( من یکجا خوندم route امنیتشم بیشتر)
من وقتی رو اون یکی بودم یکبار کانکشنو قطع میکردم باید کل سیستم را خاموش روشن میکردم تا دوباره شاید آی پی بگیرم ولی رو این اصلا احتیاج به اینکار نیست وتا مودم وصل میکنی خودش سریع وصل میشه
مجید جان کی به شما گفت برگردونیم اپراتور گفت یا مسئول فنی ؟( چون فکر نمی کنم اصلا اپراتورها بدونن این دو تا اصلا چی هست)

اگه کسی میدونه فرق route با bridge به ما بگه . تا بدونیم اصلا این ها چی هست؟
پست های قبلی رو مرور کنید.

اینطور توضیح بدم که : در این سیستم، یک دستگاه باید از شبکه ایرانسل یک IP دریافت کنه.

در حالت Bridge همونطور که از اسمش پیداست، مودم شما نقش یک پل رو بازی میکنه. خودش هیچ IP نمیگیره و فقط از نظر سخت افزاری شما رو در شبکه ایرانسل قرار میده و این کامپیوتر و کارت شبکه شماست که از شبکه ایرانسل مستقیم IP میگیره.

در حال Route به این شکل هست که مودم خودش از شبکه IP میگیره و بعد شما از مودم یک IP میگیرید.

در مورد حالت Route هم یک مشکل اساسی داره ! از اونجایی که ایرانسل تپ و تپ قطع میشه، چون IP رو مودم گرفته، برای گرفتن IP جدید مجبور هستید تو پنل مودم سرویس رو DC کنید دوباره وصل کنید ... یا مودم رو خاموش روشن کنید و این کار های ... ولی در حالت Bridge میشه کارت شبکه رو یکبار Disable و Enable کنید و دوباره IP بگیرید و یا IP و Connection رو Renew کنید. این کارها خیلی سریعتر از ریست کردن مودم هست.

من هم اگر مجبور نبودم تو شبکه‌م از مودم استفاده کنم و فقط یک کامپیوتر بود، حتما از حالت Bridge استفاده میکردم.

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
دوستان از اونجایی که ایرانسل مودماش رو حالت bridge هست ایرانسل آی پی میده به جای مودمو و برای استفاده از اینترنت هم باید توی پرتال لاگین بشیمو و. . . راهی وجود نداره که ما با یه سوییچ یا روتر یه شیری بزنیم اینترنت رو ؟

veteran_omid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان کسی از سعادت آباد میدان سرو و اونورا وایمکس گرفته؟چجور هست چه مودمی پیشنهاد می کنید؟

Mohammad 1985

Registered User
لایک‌ها
1
آقا من دیروز ظهر پول رو واریز کردم ( دوشنبه ) حالا کی تایید میشه ؟ تا حالا اس ام اس نیومده ! کی باید بیاد و دیگه هیچی فعلا !

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
دوستان از اونجایی که ایرانسل مودماش رو حالت bridge هست ایرانسل آی پی میده به جای مودمو و برای استفاده از اینترنت هم باید توی پرتال لاگین بشیمو و. . . راهی وجود نداره که ما با یه سوییچ یا روتر یه شیری بزنیم اینترنت رو ؟
بله راه هست که از این مودم داخل شبکه استفاده بشه.

این هم آموزش

http://ff.im/f33U1

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
دوستان کسی از سعادت آباد میدان سرو و اونورا وایمکس گرفته؟چجور هست چه مودمی پیشنهاد می کنید؟
دست شما نیست که چه مودمی انتخاب کنید. فعلا مجبورید که یکی از دو مدل ( داخلی و خارجی ) ایرانسل رو بخرید.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
آقا من دیروز ظهر پول رو واریز کردم ( دوشنبه ) حالا کی تایید میشه ؟ تا حالا اس ام اس نیومده ! کی باید بیاد و دیگه هیچی فعلا !
دیگه فعلا براتون اس ام اس نمیاد ! صبر کنید تا تماس بگیرن بپرسن کی بیان مودم رو تحویل بدن ... نزدیکترین مرحله بعدی فعلا همینه :D بعدش هم چند روزی باید صبر کنید که اکانت شما فعال باشه ( شاید هم خوش شانس باشید و یکی دو روزه این اتفاق بیافته )

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
این لینک فریند فیته، یا با چیز پی ان باز کنید یا یه s بذارید آخر http

به هر حال ممنون .. هر وقت از شیلتر در اومد میرم یه سری میزنم . :D

پ.ن. چون نه با https باز شد نه من چیز پی ان دارم و نه شما حال این رو که دوباره اینجا هم بگی .

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
آره ... اون لینک فرندفید هست ... اونجا توضیح دادم ... با عکس و این چیزا ... کاریش که فعلا نمیتونم بکنم ... ولی سر فرصت تو فروم هم مینویسم اگر شد. یا اینکه یکی از دوستان زحمت کپی کردن از اونجا به اینجا رو بکشه. ممنون

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
من می خواستم کپی کنم منتها آپلود سنتر عکس درست حسابی نداشتم.

یه image uploader معرفی کنید که باز باشه تا کپی کنم :D

yaser

Registered User
لایک‌ها
0
فکر کنم مشکلات وایمکس ایرانسل خیلی کم شده که کاربرهای فروم هم دیگه کمتر اعتراض میکنن :D لااقل برای من پس از چند روز که مشکل ای پی داشت خیلی کیفیتش بهتر شده قطعی هاش هم (لاگین کردن در پورتال ) هم به حداقل رسیده

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
تعداد قطعی کمتر شده ... ولی کلا حذف نشده.

آنتن دهی تو منطقه‌ای که به قول تکنسین ( شما بخونید پیک ! :D ) بهترین منطقه هست، هنوز بین ۱ تا ۲ چراغ متغییر هست.

پینگ هنوز بستس و در کل خیلی پایین نیست و تا حدی بالاست ( میشه با *** پینگ رو تست کرد ... البته *** پینگ رو بالا میبره ولی من چون adsl هم دارم، میتونم مقایسه کنم با یک سرور ) در کل پینگ به شدت به کیفیت و کمیت آنتن دهی مرتبطه ! خیلی خیلی شدید !

پشتیبانی هم خبر ندارم بهتر شده یا بدتر ... چون دیگه کارم نیفتاده بهشون :D

ahmaad313

Registered User
لایک‌ها
4
اپراتورها یه چیز دیگه یاد گرفته اند

شب ها زنگ بزنی

میگن مینویسم رو کاغذ صبح زنگ میزنیم:f34r::f34r::f34r::f34r:

لازم شد پیگیری ثبت میکنیم!!!!!!!!!

ojooobe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به تمامی دوستان.

پس از سالها عضویت در PT تصمیم گرفتم پست بزنم! یعنی تصمیم گرفتم یوزرم رو اکتیو کنم!

من هم مثل خیلی از دوستان که این سرویس رو خریداری کردند بنا به دلایل شخصی و اجباری که مخابرات منطقه برام تعیین کرده بود مجبور بودم این سرویس رو تهیه کنم!
تمام این 20 صفحه رو خوندم و گفتم بد نیست من هم بعنوان یکی از مصرف کنندگان این سرویس نظرم رو بنویسم.

من روز 15 اسفند غروب از طریق 707 سرویسم 128 بیسیک رو ثبت نام کردم و امروز اولین روز استفاده من از این سرویس هست. روز 16 ام پرداخت رو انجام دادم، 17 ام تماس گرفتند، 18 ام کارشناس یا بقول دوستان پیک اومد و امروز ساعت 13:40 هم اکتیو شدم.

انصافآ فکر نمیکردم به این سرعت انجام بشه. با وجود اینکه تاریخ نصب مودم من رو 24 ام زده بودند همه این اتفاقات که به نظر نادر هم هست برایم افتاد.
مشکل آی پی که دوستان گفتند رو ندارم. سرعتم در دانلود بصورت میانگین 11.5 هست و در آپلود 8-9. مودمم با 3 چراغ روشن داره سرویس میده و این که در غرب تهران ساکن هستم و به قول خودشون توی پوشش سبز ایرانسل هستم!

تنها مشکلی که باهاش مواجه میشم این لاگین شدن جای این و اون هست! واقعآ باید به Season ID نوشتن این دوستان تبریک گفت البته اگر خودشون زحمت کشیده باشند و در سورس این پورتال قدری مطالعه کرده باشند!
مشکل دیگه که همه بهش اشاره کردند نا مشخص بودن اسفاده از پهنای باند هست که با اعدادی غیر منطقی و عجیب و غریب این کانت داون در حال پیش رویه! از امروز بعد از ظهر دو بار کلآ پورتال من رو از سیستم خارج کرده و مجبور شدم لاگین کنم...

و یه نکته دیگه اینکه انگاری همونطور که من جای دیگران لاگین میشم یکی هم تو این چند ساعت کع دارم استفاده میکنم جای من لاگین شده بود چون بعد از ورود به e-care گفت کسی جای شما لاگین کرده لطفآ پسورد رو عوض کنید!

قدری نگران امنیت این سیستم e-care هستم که فکر میکنم ممکنه دردسر ساز بشه و امیدوارم هرچه زودتر کاربران رو با اتفاقات جنجالی ای که میفته شوکه نکنه!

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
سلام به تمامی دوستان.

پس از سالها عضویت در PT تصمیم گرفتم پست بزنم! یعنی تصمیم گرفتم یوزرم رو اکتیو کنم!

من هم مثل خیلی از دوستان که این سرویس رو خریداری کردند بنا به دلایل شخصی و اجباری که مخابرات منطقه برام تعیین کرده بود مجبور بودم این سرویس رو تهیه کنم!
تمام این 20 صفحه رو خوندم و گفتم بد نیست من هم بعنوان یکی از مصرف کنندگان این سرویس نظرم رو بنویسم.

من روز 15 اسفند غروب از طریق 707 سرویسم 128 بیسیک رو ثبت نام کردم و امروز اولین روز استفاده من از این سرویس هست. روز 16 ام پرداخت رو انجام دادم، 17 ام تماس گرفتند، 18 ام کارشناس یا بقول دوستان پیک اومد و امروز ساعت 13:40 هم اکتیو شدم.

انصافآ فکر نمیکردم به این سرعت انجام بشه. با وجود اینکه تاریخ نصب مودم من رو 24 ام زده بودند همه این اتفاقات که به نظر نادر هم هست برایم افتاد.
مشکل آی پی که دوستان گفتند رو ندارم. سرعتم در دانلود بصورت میانگین 11.5 هست و در آپلود 8-9. مودمم با 3 چراغ روشن داره سرویس میده و این که در غرب تهران ساکن هستم و به قول خودشون توی پوشش سبز ایرانسل هستم!

تنها مشکلی که باهاش مواجه میشم این لاگین شدن جای این و اون هست! واقعآ باید به Season ID نوشتن این دوستان تبریک گفت البته اگر خودشون زحمت کشیده باشند و در سورس این پورتال قدری مطالعه کرده باشند!
مشکل دیگه که همه بهش اشاره کردند نا مشخص بودن اسفاده از پهنای باند هست که با اعدادی غیر منطقی و عجیب و غریب این کانت داون در حال پیش رویه! از امروز بعد از ظهر دو بار کلآ پورتال من رو از سیستم خارج کرده و مجبور شدم لاگین کنم...

و یه نکته دیگه اینکه انگاری همونطور که من جای دیگران لاگین میشم یکی هم تو این چند ساعت کع دارم استفاده میکنم جای من لاگین شده بود چون بعد از ورود به e-care گفت کسی جای شما لاگین کرده لطفآ پسورد رو عوض کنید!

قدری نگران امنیت این سیستم e-care هستم که فکر میکنم ممکنه دردسر ساز بشه و امیدوارم هرچه زودتر کاربران رو با اتفاقات جنجالی ای که میفته شوکه نکنه!

سلام .
تازه اینا که چیزی نیست من توی 7 network رو public زده بودم رفتم اونجا دیدم 7 8 تا سیستم ظاهر شد :happy: بعد سریع فایل شیرینگ رو بستم و ...

راستی شایان جان به هر ترتیبی بود رفتم فرفر اون توضیحات رو دیدم در مورد شبکه کردن مودم استفاده کردم دستت درد نکنه

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خواهش میکنم.

در مورد اینکه سیستم ها تو این شبکه share بشن ... خیلی خیلی مراقب باشید. البته من تست نکردم ولی چیزی که گفتید اصلا بعید نیست. این حالت توی سرویس‌های *** نامطمئنی که یه سری میفروشن هم هست. وقتی کانتک میشید به اون شبکه ... همه اعضای کانکت شده همدیگرو با ip ولید داخل اون شبکه میبنند ! دی نتیجه بدون اینکه متوجه بشید فولدرهای share شده شما هم قابل دسترسی میشه برای اونها و کلا کامپیوتر شما هم همینطور ! و این فوق العاده خطر ناک هست. امیدوارم این یک اشتباه باشه و ایرانسل پورت‌های مربوط به این موضوع رو سریعا ببنده و کلا دسترسی اعضای داخل شبکه خودش رو بهم دیگه محدود کنه ...

بالا