• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

amirali_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرزاد عزیز و باقی دوستان !

من اصلا توصیه نمیکنم به تنظیمات مودم دست بزنید. اگر دقیقا تو مسائل شبکه تخصص ندارید.

مشکل شما که وقتی کامپیوتر رو روشن میکنید یا مودم رو روشن میکنید و نگاه میکنید IP شما 165 و اینطور چیزهای پرت هست، کمی صبر کنید ! همین !!!!!!

به مودم وقت بدید تا برای شما یک IP از شبکه بگیره ! بعد از چند ثانیه یا حداکثر ۱،۲ دقیقه، IP شما میشه تو رنج ۱۷۲ !

تغییر تنظیمات از bridge به route یا برعکس، هیچ تاثیری در کار مودم شما نداره و فقط ممکنه با تغییر تو تنظیمات، بخش‌هایی از تنظیمات رو که نباید، تغییر بدید و کلا مودم رو از کار بندازید.

شایان جان وقتی سه روزه کار نمیکنه چجوری میگی ۱ تا دو دقیقه وصل میشه؟
دوم الان داره کار میکنه و مشکلی هم نیست! حالا چی را بهم میرزه؟
بعدم این اصلا تنظیم خاصی نیست که وارد بودن بخواد چند تا گزینه را عوض میکنی و دوباره هم میتونی برش گردونی سر جاش
حالا اگه مشکل دیگه ای میبینی( چون از لحاظ تکنیکی از ما قوی تری) بگو تا ما هم بدونیم و دوباره تنظیمات برگردونیم به حالت اول
الان داره رو route کار میکنه و جالب اینجاست که من قبلا وقتی یکبار مودم خاموش میکردم باید کل سیستم را خاموش روشن میکردم ولی الان تا لن وصل میکنم وصل میشه!
فقط سوال اینجاست مگه رنج آی پی نباید از ۱۷۲ شروع شه ولی الان مال ما از ۱۹۲ شروع میشه؟

Last edited:

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
دوستانی که توی تنظیمات مودم تغییرات ایجاد کردند توصیه میکنم همه چیز رو به روز اول برگردونن . شایان راست میگه نباید دست زد / .
من الان توی E-care لاگین کردم فکر میکنید چی دیدم ؟ اسم یه بنده خدا دیگه توش بود . اون تغییراتی که انجام داده شده مشکل داده آی پی خودتو بهت نمیده . تست کنید خبرشو بدید .

farzzad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که توی تنظیمات مودم تغییرات ایجاد کردند توصیه میکنم همه چیز رو به روز اول برگردونن . شایان راست میگه نباید دست زد / .
من الان توی E-care لاگین کردم فکر میکنید چی دیدم ؟ اسم یه بنده خدا دیگه توش بود . اون تغییراتی که انجام داده شده مشکل داده آی پی خودتو بهت نمیده . تست کنید خبرشو بدید .

مگه شما با IP تون لاگین میشین!!

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
مگه شما با IP تون لاگین میشین!!

والا دیگه گرگیجه گرفتم از دیشب .
نه من آی پی رو اتوماتیک میزارم فقط از حالت bridge روی route گزاشتم همون کاری که شما گفتی .
بعد چند دقیقه پیش همینطوری رفتم توی E-care ببینم چه قدر استفاده کردم از موجودی که دیدم اون بالا اسم من نیست و ... .
ولی الان دوباره لاگین شدم میبینم درسته اسم خودمه . فکر کنم مشکل از ایرانسل بوده . نمیدونم والا . اون موقع که اسم خودم نبود حواسم نبود ببینم شناسه وایمکس چی ماله خودمه یا نه .

شما میگی چه کنم من . به نظرت اون مشکل که اسم منو اشتباه نوشته بود از E-care ایرانسله ؟

Mohammad 1985

Registered User
لایک‌ها
1
آقا بالاخره من بگیرم وایمکس یا نه ؟! بالاخره از شر این اینترنت لاک پشتی دایل آپ میشه راحت شد توی این مملکت یا نه ؟ توی سال 2010 ؟
من کرج هستم کسی کرج وایمکس داره ؟ بعد از خوندن بعضی پیامها دلسرد شدم ! اگه بگیرم راست میگن میشه قرارداد رو کنسل کرد یا نه ؟

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
آقا بالاخره من بگیرم وایمکس یا نه ؟! بالاخره از شر این اینترنت لاک پشتی دایل آپ میشه راحت شد توی این مملکت یا نه ؟ توی سال 2010 ؟
من کرج هستم کسی کرج وایمکس داره ؟ بعد از خوندن بعضی پیامها دلسرد شدم ! اگه بگیرم راست میگن میشه قرارداد رو کنسل کرد یا نه ؟

اگه adsl میتونی بگیری نه نگیر . چون اون سگش میارزه به وایمکس من تست سرعت گذاشتم دیگه توی پست های قبلیم . با این وضعی هم که الان داره مشکل آی پی و ... فقط برات اعصاب خوردی داره .
توی کرج داره پوشش . اکثر مناطقش .

Mohammad 1985

Registered User
لایک‌ها
1
یه دوسالی هست در حسرت ای دی اس ال هستم ! و مودم بدبخت ایسوس من نزدیک دوساله آکبند داره خاک میخوره !
نظرتون چیه ؟

amirali_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مجید جان به قول انگلیسی ها no problem
من لاگین شدم و اکانت خودم اومد بالا
------------------------------------------------
دوست عزیز زیاد غصه نخور ما هم که در وسط تهران هستیم سال هاست که حسرت ای دی اس ال را کشیدم .

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
یه دوسالی هست در حسرت ای دی اس ال هستم ! و مودم بدبخت ایسوس من نزدیک دوساله آکبند داره خاک میخوره !
نظرتون چیه ؟

پس بگیر دیگه وایمکسو . خوبه میخندیم دوره همی . مشکلات زیاد داره . کلا شیرینیش به مشکلاتشه :f34r:

amirali_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا من یک زمانی یک ماشین داشتم همش تو تعمیرگاه بود . منم همش غر غر ماشنرو میکردم به مکانیکه
مکانیکم میگفت اگه این ماشین نبود روزا تعطیل میخواستی با چی سرگرم بشی
حالا قصیه این داستان هم همینه! به جنبه مثبتش فکر کنید! به قول دوستمون دورهم جمع میشیم دوستا جدید پیدا می کنیم ! میخندیم ! دنبال پتک کلنگ میگردیم........................ کلا خوش میگزره

ali1400

Registered User
لایک‌ها
5
من الان یه هفته هست وایمکس دارم.
راستش این همه مشکل که دوستان میگن نداشتم. هر موقع مودم رو روشن کردم و نتونستم وصل بشم چند دقیقه صبر کردم خودش وصل شده!!
اول کار یه کم صبر کنید راه میفته.
سرعت دانلود با دانلود منیجر هم واسه من اکثرا 13 kb/s هست. ( البته در نوسان هست اما متوسط 13 هست)
سرعت مابقی دوستان چقدره؟

قبل از اینکه وایمکس بگیرم توی انجمنها و سایتها مشکلاتش رو خونده بودم از جمله قعطی و... به مسئولش که گفتم اینطوری جواب داد: داریم توی بعضی از مناطق وایمکس رو توسعه میدم واسه همین ممکنه گاهی کار نده و بستگی به منطقه شما داره . اما اگه نیم ساعت بعد کانکت بشید حتما وصل میشه!

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
راستش این همه مشکل که دوستان میگن نداشتم. هر موقع مودم رو روشن کردم و نتونستم وصل بشم چند دقیقه صبر کردم خودش وصل شده!!
سرعت دانلود با دانلود منیجر هم واسه من اکثرا 13 kb/s هست. ( البته در نوسان هست اما متوسط 13 هست)
سرعت مابقی دوستان چقدره؟

قبل از اینکه وایمکس بگیرم توی انجمنها و سایتها مشکلاتش رو خونده بودم از جمله قعطی و... به مسئولش که گفتم اینطوری جواب داد: داریم توی بعضی از مناطق وایمکس رو توسعه میدم واسه همین ممکنه گاهی کار نده و بستگی به منطقه شما داره . اما اگه نیم ساعت بعد کانکت بشید حتما وصل میشه!

کسی اینجا نگفت که همه مشکل دارند . ولی مشکلات کم نیست . بالاخره مشکلی هست که دوستان میگن دیگه و گرنه بیکار نیستن که بشینن اینجا بیخودی بنویسن .
سرعت من هم در همون حدی هست که شما گفتی متوسط 12 یا 13 کیلوبایت در ثانیه

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
ظاهرا ایرانسل گند زده با این سرویس دهیش!
تکنولوژی که ماله هواوی چین باشه بهتر از این نمیشه!

آقایون باید اول 3 ماه شبکه رو روی تست میزاشتن و اشتراک رایگان میدادن تا به شبکه فشار بیاد و مشکلات مشخص و حل بشه،کاری که خود ایرانسل در مورد GPRS کرد.

ولی خوب طمع پول نمیزاره که این مراحل انجام بشه و ترجیح میدن رو اعصاب کاربرای بدبخت راه برن!

من خودم وقتی مهر 84 ADSL گرفتم تا دی84 شبکه داتک روی تست بود و هیچ پولی من بابت سرویس نمیدادم! و خوشبختانه شبکه توی این 4/5 سال 99% پایدار بوده اونم بخاطر اینه که از سرور های پر قدرت SUN استفاده میکنن نه تکنولوژی مزخرف چینی.

amirali_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا من از دیشب به بعد مشکلی ندارم!
ولی اینجا بعضی چیز ها یک نمه تبلیغاتی به نظر میرسه . یکی میاد میگه من اصلا مشکل ندارم با اینکه همه دوست های من همین مشکلات مارا دارند( هم در شمال تهران هم در شرق تهران و هم در غرب تهران). یا یکی میاد میگه داتک اینجوری ................ (یعنی برید داتک بگیرید بهتره)
به هر حال این قابل قبول که که هر سیستمی ابتدا مشکل داره. ولی امیدوارم این مشکلات ادامه پیدا نکنه. به ویژه یکی از مشکلات ایرانسل پشتیبانیش هست . و بهتره برای مسائل فنی یک اپراتور پاسخ گو نباشه و یک مسئول متخصص داشته باشه تا بتونه من کاربر را به سریعترین شکل ممکن راهنمایی کنه . هزار مشاالله این مملکت پر مهندس کامپیوتر و شبکه است و حتی اگه از اونام استفاده نکنند میتونند از اینایی که دوره های شبکه رو دیدن استفاده کنند.

raptor

Registered User
لایک‌ها
2
ظاهرا ایرانسل گند زده با این سرویس دهیش!
تکنولوژی که ماله هواوی چین باشه بهتر از این نمیشه!

آقایون باید اول 3 ماه شبکه رو روی تست میزاشتن و اشتراک رایگان میدادن تا به شبکه فشار بیاد و مشکلات مشخص و حل بشه،کاری که خود ایرانسل در مورد GPRS کرد.

ولی خوب طمع پول نمیزاره که این مراحل انجام بشه و ترجیح میدن رو اعصاب کاربرای بدبخت راه برن!

من خودم وقتی مهر 84 ADSL گرفتم تا دی84 شبکه داتک روی تست بود و هیچ پولی من بابت سرویس نمیدادم! و خوشبختانه شبکه توی این 4/5 سال 99% پایدار بوده اونم بخاطر اینه که از سرور های پر قدرت SUN استفاده میکنن نه تکنولوژی مزخرف چینی.

حق گفتی
آسیاتک هم برای آزمایش شبکش چند ماه مجانی میداد. من 4 ماه 128 مجانی داشتم ازشون:).
بعد 4 ماه هم 512 نامحدود رو گرفتم ماهی 35 تومن!! ولی بعد از محدودیتی که دولت 9 ام ایجاد کرد، بیشتر از 128 ممنوع شد، و 512 رو هم کردن ماهی 160 تومن!!!!
ایرانسل که تکنولوژیش جدیده و مطمئنا چندماه مشکل داره، باید مثل آسیاتک و اینا عمل میکرد و مثلا مودم رو میفروخت و خدمات رو چند ماه رایگان میداد. ولی با این وضعیت adsl که تو تهران هم بعضی مناطق هنوز ندارن، نهایت سوداستفاده رو میکنه:(
راستی تو روزنامه نوشته بود از سال 2008 تا 2009 خطوط stm1 چهل درصد کاهش قیمت داشته، و به همین منوال طی 2009 تا 2010. یعنی الان پهنای باند تقریبا در تمام دنیا دیگه قیمت چندانی نداره. اگه adsl بخواید تو دنیا بخواید بگیرید، برای isp ها تفاوت چندانی نداره که 1 مگ بدن یا 6 مگ.

Last edited:

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
دوستان کسی میدونه این پرتال ایرانسل رو چه حسابی کار میکنه /.
چون بعد از یه مدت که با اینترنت کار نکنی خود به خود فکر میکنه مه دیسکانکت شدی دوباره باید لاگین بشی .

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
راستی تو روزنامه نوشته بود از سال 2008 تا 2009 خطوط stm1 چهل درصد کاهش قیمت داشته، و به همین منوال طی 2009 تا 2010. یعنی الان پهنای باند تقریبا در تمام دنیا دیگه قیمت چندانی نداره. اگه adsl بخواید تو دنیا بخواید بگیرید، برای isp ها تفاوت چندانی نداره که 1 مگ بدن یا 6 مگ.

تو ایران هم از 48 میلیون به 37 میلیون کاهش پیدا کرده ولی ظاهرا ISP ها علاقه ای به تغییر قیمت سرویس هاشون ندارن!

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
سرعت مابقی دوستان چقدره؟

والا ماهم میگیم به دوستان که کمی صبر کنن و مشکل حل میشه ولی ظاهرا نمیشه.

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
مشکل IP دهی مثل اینکه بر طرف شده امروز پشتیبانی گفت . دوستانی که مودم رو در حالت route قرار داده بودند دوباره برگردونن روی Bridge . من تست کردم درست شده .

amirali_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا چی میشه رو route بمونه( من یکجا خوندم route امنیتشم بیشتر)
من وقتی رو اون یکی بودم یکبار کانکشنو قطع میکردم باید کل سیستم را خاموش روشن میکردم تا دوباره شاید آی پی بگیرم ولی رو این اصلا احتیاج به اینکار نیست وتا مودم وصل میکنی خودش سریع وصل میشه
مجید جان کی به شما گفت برگردونیم اپراتور گفت یا مسئول فنی ؟( چون فکر نمی کنم اصلا اپراتورها بدونن این دو تا اصلا چی هست)

اگه کسی میدونه فرق route با bridge به ما بگه . تا بدونیم اصلا این ها چی هست؟

Last edited:
بالا