خوب من گزینه cone nat را فعال نکرده بودم بگزار ببینم چی میشه
باید بتونی حالا صفحه portal را باز کنی
خوب من گزینه cone nat را فعال نکرده بودم بگزار ببینم چی میشه
درسته دیگه، باید همین باشه
چی نمیاد بالا
تو اینترنت نمیره باز هم
ولی خود ایرانسل را الان اورد بالا
جیکار کنیم؟
آقا وصل شد
دمت گرم خیلی حال دادی
دوستان من تا چند لحظه دیگه( وقتی مشخصات این کامپیوترمم تنظیم کردم)
یک جمع بندی کلی از همه مکاتبات میگزارم اینجا تا را حت همه به وایمکس وصل شن
باز هم از فرزاد جان متشکرم
این راه خوب بره همه جواب نمیده.بعد بره همه نمیشه همچین چیزی رو پشت تلفن بگن یه چیزه وقت گیری هستش بعدم همه مثل شما نیستن.طرف بهش میگن ویندوزت چیه میگه ال جی!!!!!!!!!!! ،شما دیگه تا آخرش بخون.حالا چرا پشتیبانی ایرانسل همین راهو پیشنهاد نمیکنه؟
( اگه به پشتیبانی زنگ میزدم تا ۲۰۰ روز دیگم مشکلم حل نمی شد)
آقا وصل شد
دمت گرم خیلی حال دادی
دوستان من تا چند لحظه دیگه( وقتی مشخصات این کامپیوترمم تنظیم کردم)
یک جمع بندی کلی از همه مکاتبات میگزارم اینجا تا را حت همه به وایمکس وصل شن
باز هم از فرزاد جان متشکرم
این راه خوب بره همه جواب نمیده.بعد بره همه نمیشه همچین چیزی رو پشت تلفن بگن یه چیزه وقت گیری هستش بعدم همه مثل شما نیستن.طرف بهش میگن ویندوزت چیه میگه ال جی!!!!!!!!!!! ،شما دیگه تا آخرش بخون.
بعد هم اینکاری که شما کردین موقعی که شبکه بحالت عادی برگرده فکر کنم به مشکل بربخورین.البته خیلی از این حرفا پیچیده تره
حاجی دمت گرم تست کردی منم الان تست میکنم بینم چی میشه . از فرزاد هم ممنون کمک کرد .
خواهش منکه کاری نکردم . فرزاد کمک کرد!
این همه داد زدیم، 2 تا تاپیک زدیم، گفتیم فعلا نگرین وایمکس! حالا الان امیدن شکایت میکنین که گرفتیم ال شد و بل شد؟!
فرزاد عزیز و باقی دوستان !
من اصلا توصیه نمیکنم به تنظیمات مودم دست بزنید. اگر دقیقا تو مسائل شبکه تخصص ندارید.
مشکل شما که وقتی کامپیوتر رو روشن میکنید یا مودم رو روشن میکنید و نگاه میکنید IP شما 165 و اینطور چیزهای پرت هست، کمی صبر کنید ! همین !!!!!!
به مودم وقت بدید تا برای شما یک IP از شبکه بگیره ! بعد از چند ثانیه یا حداکثر ۱،۲ دقیقه، IP شما میشه تو رنج ۱۷۲ !
تغییر تنظیمات از bridge به route یا برعکس، هیچ تاثیری در کار مودم شما نداره و فقط ممکنه با تغییر تو تنظیمات، بخشهایی از تنظیمات رو که نباید، تغییر بدید و کلا مودم رو از کار بندازید.
فرزاد عزیز و باقی دوستان !
من اصلا توصیه نمیکنم به تنظیمات مودم دست بزنید. اگر دقیقا تو مسائل شبکه تخصص ندارید.
مشکل شما که وقتی کامپیوتر رو روشن میکنید یا مودم رو روشن میکنید و نگاه میکنید IP شما 165 و اینطور چیزهای پرت هست، کمی صبر کنید ! همین !!!!!!
به مودم وقت بدید تا برای شما یک IP از شبکه بگیره ! بعد از چند ثانیه یا حداکثر ۱،۲ دقیقه، IP شما میشه تو رنج ۱۷۲ !
تغییر تنظیمات از bridge به route یا برعکس، هیچ تاثیری در کار مودم شما نداره و فقط ممکنه با تغییر تو تنظیمات، بخشهایی از تنظیمات رو که نباید، تغییر بدید و کلا مودم رو از کار بندازید.
دقیقا من چون متخصص شبکه هستم، این راهنمایی را به دوستان کردم، شما هم میتونید امتحان کنیید و تاثیرشو ببینید مخصوصا برای شما که روی mac osx هستی نه فقط برای گرفتن آی پی بلکه به خاطر مسایل امنیتی شبکه.
دقیقا من چون متخصص شبکه هستم، این راهنمایی را به دوستان کردم، شما هم میتونید امتحان کنیید و تاثیرشو ببینید مخصوصا برای شما که روی mac osx هستی نه فقط برای گرفتن آی پی بلکه به خاطر مسایل امنیتی شبکه.