• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

amirali_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی آدرس لاگین شدنشو( اون صفحه که آقاه نشسته لب دریا) نداره؟

amirali_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

آقا وصل شد
دمت گرم خیلی حال دادی

دوستان من تا چند لحظه دیگه( وقتی مشخصات این کامپیوترمم تنظیم کردم)
یک جمع بندی کلی از همه مکاتبات میگزارم اینجا تا را حت همه به وایمکس وصل شن
باز هم از فرزاد جان متشکرم

farzzad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا وصل شد
دمت گرم خیلی حال دادی

قابلی نداشت!
در ضمن اگه بعد از این دوباره مشکل کانکت شدن داشتید مربوط به قسمت فرکانسی میشه.

iman7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جالب بود دوستان.................
شما با اینکار مسیر رو برای مودم در گرفتن IP صحیح از DHCP مشخص کردید.پس مشکل از عدم وجود IP نیست .مشکل از نرسیدن IP از DHCP به مودم هستش که شما به اون مسیر دادید.این دقیقا همون چیزیه که باید تو شبکه بر طرف بشه .

amirali_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا چرا پشتیبانی ایرانسل همین راهو پیشنهاد نمیکنه؟
( اگه به پشتیبانی زنگ میزدم تا ۲۰۰ روز دیگم مشکلم حل نمی شد)

iman7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا چرا پشتیبانی ایرانسل همین راهو پیشنهاد نمیکنه؟
( اگه به پشتیبانی زنگ میزدم تا ۲۰۰ روز دیگم مشکلم حل نمی شد)
این راه خوب بره همه جواب نمیده.بعد بره همه نمیشه همچین چیزی رو پشت تلفن بگن یه چیزه وقت گیری هستش بعدم همه مثل شما نیستن.طرف بهش میگن ویندوزت چیه میگه ال جی!!!!!!!!!!! ،شما دیگه تا آخرش بخون.
بعد هم اینکاری که شما کردین موقعی که شبکه بحالت عادی برگرده فکر کنم به مشکل بربخورین.البته خیلی از این حرفا پیچیده تره

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
آقا وصل شد
دمت گرم خیلی حال دادی

حاجی دمت گرم تست کردی منم الان تست میکنم بینم چی میشه . از فرزاد هم ممنون کمک کرد .

amirali_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این راه خوب بره همه جواب نمیده.بعد بره همه نمیشه همچین چیزی رو پشت تلفن بگن یه چیزه وقت گیری هستش بعدم همه مثل شما نیستن.طرف بهش میگن ویندوزت چیه میگه ال جی!!!!!!!!!!! ،شما دیگه تا آخرش بخون.
بعد هم اینکاری که شما کردین موقعی که شبکه بحالت عادی برگرده فکر کنم به مشکل بربخورین.البته خیلی از این حرفا پیچیده تره

از چه نظر به مشکل بر می خوریم؟
یعنی باید دوباره برگردونیمش به حالت اول ! یا منظورت از لحاظ دیگه است؟

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
خواهش منکه کاری نکردم . فرزاد کمک کرد!

خب او کی شد منم الان کانکت شدم . روش خوبی بود . از صبح گرفتار بودیم ها :D

البته که فرزاد کمک کرد . نمیخوام قضیه رو پلیسیش کنم ها آقا فرزاد ولی شما احیانا از ایرانسل نیستی ؟ البته ببخشید ها روم به دیوار آخه قضیه کمی مشکوکه یه دفعه این همه ادم اینجا الاف چند روزه بعد شما اومدی مطمعنا برای همین تاپیک هم رجیستر کردی و جواب دادی .
به هر حال در کل دمت گرم که کمک کردی .

Last edited:

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
این همه داد زدیم، 2 تا تاپیک زدیم، گفتیم فعلا نگرین وایمکس! حالا الان امیدن شکایت میکنین که گرفتیم ال شد و بل شد؟!

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
فرزاد عزیز و باقی دوستان !

من اصلا توصیه نمیکنم به تنظیمات مودم دست بزنید. اگر دقیقا تو مسائل شبکه تخصص ندارید.

مشکل شما که وقتی کامپیوتر رو روشن میکنید یا مودم رو روشن میکنید و نگاه میکنید IP شما 165 و اینطور چیزهای پرت هست، کمی صبر کنید ! همین !!!!!!

به مودم وقت بدید تا برای شما یک IP از شبکه بگیره ! بعد از چند ثانیه یا حداکثر ۱،۲ دقیقه، IP شما میشه تو رنج ۱۷۲ !

تغییر تنظیمات از bridge به route یا برعکس، هیچ تاثیری در کار مودم شما نداره و فقط ممکنه با تغییر تو تنظیمات، بخش‌هایی از تنظیمات رو که نباید، تغییر بدید و کلا مودم رو از کار بندازید.

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18

من اصلا توصیه نمیکنم به تنظیمات مودم دست بزنید. اگر دقیقا تو مسائل شبکه تخصص ندارید.

مشکل شما که وقتی کامپیوتر رو روشن میکنید یا مودم رو روشن میکنید و نگاه میکنید IP شما 165 و اینطور چیزهای پرت هست، کمی صبر کنید ! همین !!!!!!

به مودم وقت بدید تا برای شما یک IP از شبکه بگیره ! بعد از چند ثانیه یا حداکثر ۱،۲ دقیقه، IP شما میشه تو رنج ۱۷۲ !

تغییر تنظیمات از bridge به route یا برعکس، هیچ تاثیری در کار مودم شما نداره و فقط ممکنه با تغییر تو تنظیمات، بخش‌هایی از تنظیمات رو که نباید، تغییر بدید و کلا مودم رو از کار بندازید.

مخالفم . من از صبح کامپیوترم رو 10 بار ری استارت کردم به مودم تا 1 ساعت وقت دادم تا یک آی پی تر تمیز برام دست و پا کنه ولی نشد . فقط با تغییراتی که فرزاد گفت مشکل حل شده .

farzzad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

دقیقا من چون متخصص شبکه هستم، این راهنمایی را به دوستان کردم، شما هم میتونید امتحان کنیید و تاثیرشو ببینید مخصوصا برای شما که روی mac osx هستی نه فقط برای گرفتن آی پی بلکه به خاطر مسایل امنیتی شبکه. 

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
دقیقا من چون متخصص شبکه هستم، این راهنمایی را به دوستان کردم، شما هم میتونید امتحان کنیید و تاثیرشو ببینید مخصوصا برای شما که روی mac osx هستی نه فقط برای گرفتن آی پی بلکه به خاطر مسایل امنیتی شبکه. 

پس شما متخصص شبکه هستی . آقا ببخشید ما شک بردیم که شما از ایرانسلی به هر حال ممنون که این راه حل رو درست یا غلط!! (من که متخصص نیستم) پیش پای ما گذاشتی و مشکل حل شد.

ahmaad313

Registered User
لایک‌ها
4

حالا اگه میشه

یه پست جامع بزنین توضیح بدین

بالا