• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

romans

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به منظور تضمین کیفیت سرویس‌های ارائه شده، ایرانسل در مورد طرح‌های نامحدود اقدام به اعمال «خط مشی مصرف صحیح» نموده است. سقف کاربرد نامحدودی برای کاربران در نظر گرفته شده است تا بتوانند بدون نگرانی به گردش در اینترنت و دانلود بپردازند. با این حال، در صورتی که کاربر به طور غیرمعمول از پهنای باند استفاده کرده و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، از دوره بعدی، سیاست محدودسازی پهنای باند در مورد وی اعمال خواهد شد و از آن پس، قادر به استفاده از سرویس، به صورت نامحدود نخواهد بود.
کسی می تونه توضیح بده؟

ojooobe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ADSL وقتی کانکشن بصورت بریج باشد با دیسکانکت و کانکت مجدد IP شما عوض می شود.
نمی دونم آیا در وایمکس هم بریج می شود زد یا خیر؟

چند سوال:
1) آیا امکان دارد عکسی از مودم وایمکس داخلی ایرانسل بگذارید؟
2) آیا مودم وایمکس وایر لس وجود دارد؟
3) مودم وایمکس سیمی برقش را از USB می گیره یا پریز برق؟
1. تو سایت خود ایرانسل همه جاش هست!
2. میتونی با WiFi اون رو به ماشینت وصل کنی.
3. از منبع تغذیه ای به اسم آداپتور که به برق شهر وصل میشه.

ent0r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
میگم من می خوام برای عید "قطع موقت" بزنم اما ظاهرا کار نمیکنه!

حالا چیکار کنم؟
حداقل نصف این ماه وایمکس بلااستفاده می مونه !

ahmaad313

Registered User
لایک‌ها
4
حیف شد که نمیشه شارژ کرد از تو e-care ... ماه پیش ۸۰ تومن جایزه داد به من رو این ماه هم حساب کرده بودم :D ... حالا من شارژ نمیکنم ... صبر میکنم شاید درست شد :D

ولی هنوز مشکل مالیات حل نشده

یعنی یه بار موقع شارژ کردن کم میکنه یه بار هم موقع برداشت از حساب

مثلا برای 15000 تومن

2 تا 450 مالیات بر میداره

Mohammad 1985

Registered User
لایک‌ها
1
واقعا مسخره هست !!! بهتره دوستانی که قصد خرید دارن فعلا دست نگه دارن ! و در صورت امکان خرید ای دی اس ال بهتره سمت وایمکس نرن !

ali1400

Registered User
لایک‌ها
5
یه قسمت جدید به نام جزئیات تماس توی پنل ایجاد شده که مقدار و زمان استفاده رو نشون میده.

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
آپلود ظاهرا حجم کم نمیکنه، درسته؟

yaser

Registered User
لایک‌ها
0
من ماه پیش خواستم 128 نامحدود بگیرم اما پس از شارژ 45 هزار تومن و درخواست تغییر تعرفه شب اولین روز اسفند برام پیامک امد که درخواست شما رد گردید اپراتور هم بهم گفت از ماه اینده (یهنی امشب )این امکان فعال میشه برای همین ایندفعه پس از اینکه چند بار از اپراتور های گرام پرسیدم که ایا این امکان فعال شده یا نه و مطمئن شدم که فعال شده ؟ مجدد این ماه درخواست دادم و حسابم رو هم هم شارژ کردم ولی دوباره امشب برام پیامک اومد که درخواست شما ردگردید و اپراتور هم الان بهم میگه این امکان هنوز فعال نیست و شما روز اول باید با دقت تعرفتون رو انتخاب می کردید :(
راستی به نظرتون سیستمشون زیادی اعتبار کم نمیکنه مثلا من برای یک تورنت 700 مگی تقریبا 1200 مگ ازم کم میکنه در حالیکه ماکزیمم اپلودم رو 1 کیلو بایت گذاشتم

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
در مورد کم کردن ... به نظر من هم به شدت زیاد کم میکنه ... من مصرفم بالا هست ... ولی نه دیگه انقدر ! ماه پیش برای من زد که ۱۸ گیگ مصرف کردم در کل ! ولی من فکر میکنم در حد ۱۰ ، ۱۲ گیگ بوده مصرفم ...

yaser

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد کم کردن ... به نظر من هم به شدت زیاد کم میکنه ... من مصرفم بالا هست ... ولی نه دیگه انقدر ! ماه پیش برای من زد که ۱۸ گیگ مصرف کردم در کل ! ولی من فکر میکنم در حد ۱۰ ، ۱۲ گیگ بوده مصرفم ...
تقریبا من هم به همین نسبت رسیدم اگه تو تنظیمات مودم هم در بخش بیسیک و وایمکس نگاه کنید میبینید که همین طور الکی داره کنتور می اندازه :(

ali1400

Registered User
لایک‌ها
5
از حساب من 15 تومن کم کرده اما به اعتبارم چیزی اضافه نشده.الان هم داره آزاد کم میکنه.
واسه سایر دوستان هم همینطوره یا اینکه شارژ شدن؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
بله همینطوره. از حساب من هم ۳۶ تومن کم شده و گم شده ! من هم تا الان ۲۰ هزار تومن آزاد مصرف کردم. یعنی امروز که روز دوم ماه هست من ۵۰ تومن دادم و هر گیگ هم ۱۰ هزار تومان دارم میدم ... تازه هر یه گیگ رو هم به نظر ۱.۵ گیگ حساب میکنن ! بعد دو روز و حدود ۴۰ دقیقه پشت خط موندن تازه برام فرم پیگیر پر کردن ( یه ۴۰ دقیقه هم پول تماس به شماره موبایل دادم ! )

اشغال تر از این سرویس تا حالا ندیدم ... فقط منتظرم adsl ام وصل شه بعد عید، این مودم رو برعکس کنم به عنوان سطل آشغال ازش استفاده کنم.

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
بله همینطوره. از حساب من هم ۳۶ تومن کم شده و گم شده ! من هم تا الان ۲۰ هزار تومن آزاد مصرف کردم. یعنی امروز که روز دوم ماه هست من ۵۰ تومن دادم و هر گیگ هم ۱۰ هزار تومان دارم میدم ... تازه هر یه گیگ رو هم به نظر ۱.۵ گیگ حساب میکنن ! بعد دو روز و حدود ۴۰ دقیقه پشت خط موندن تازه برام فرم پیگیر پر کردن ( یه ۴۰ دقیقه هم پول تماس به شماره موبایل دادم ! )

اشغال تر از این سرویس تا حالا ندیدم ... فقط منتظرم adsl ام وصل شه بعد عید، این مودم رو برعکس کنم به عنوان سطل آشغال ازش استفاده کنم.

خب بالاخره با مصيبت اومدم بعد چند روز . من هم همين مشکل رو دارم و از شب 29 اسفند هر روز تا امروز روزي a بار زنگ زدم . چند تا هم فرم دادم برا احتياط پر کنند . ولي هنوز هم زنگ ميزنم ميگه .a امشب شارژ ميشه . گفتم آره تو راست ميگي و قطع کردم . در مورد ميزان استفاده هم ماله من که خيلي عجيبه تا آخرين روز اسفند که زده بود 1,7 گيگ مصرف کرده بودم تقريبا به قول خود پنل ايرانسل ولي با اين حساب مي بايست نصف پولم مونده باشه که خبري ازش نبود تازه غير از1 گيگ افزايشي که خريده بودم . مثل اينکه کنتور ايرانسل بدجور خرابه . داره باهامون چند لا پهنا حساب ميکنه . الان هم با دايال آپ در
خدمتم .

يه چيزي هم عملا به خودم ديگه ثابت شده اينکه اون مترسک هايي که ايرانسل به عنوان اپراتور پشتيباني کاشته اونجا تنها يک کار بلدن و اون هم لاگين کردن به پنل مشتري هستش که ببينن شر و ري که مشتري ميگه راسته يا نه . زنگ ميزني ميگي مانده حسابم کم شده ميگه نام جد اندر جدت رو بده لاگين که کرد ميگه آره شما راست ميگي !!!!! کم شده ميگم خب اولش گفتي چه کمکي ميتونم بهتون بکنم بيا کمک کمکم کن بينم چيکاز ميخواي بکني . بعد صلاح مشورت طولاني با دوستاش که بقلش نشستن و يه چايي خوردن مياد ميگه تا امشب درست ميشه ما نفهميديم امشب کي ميرسه . بهش هم ميگي گوشي بده دست بزرگترت ناراحت ميشه ميگه من پاسخگوي شما هستم . اومديم وايمکس بگيريم از دست دايال آپ راحت بشيم بدتر اعصابمون داغون شد

Last edited:

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
دقیقا واژه مترسک برای کسایی که اونجا هستند مناسبه ! هیچ کار ! به معنای واقعی کلمه هیچ کاری از دستشون برنمیاد !!! برای من هم فرم پر کرند ... گفتند تو ۲۴ ساعت مشکل حل میشه ... گفتم نه اینطوری ها هم نیست ! گفت یعنی چی ؟! گفتم اکانت من باز جلوتون ؟ فرم‌های پیگری من رو ببینید ... که برای مشکلات مالی و فنی چند روز طول کشیده ... توش فرمی هست که ۲۰ روز باز بوده ... ۱۰ روزم هست ... همه جوره من فرم دارم ... گفت نه حتما تماس میگیریم تا ۲۴ ساعت ... گفتم ۱۰۰٪ همینطوره که شما میگید ... :D

farzzad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دقیقا، من اشتراک دایمی دارم از روز ۲۹ اشتراکم تعلیق شده و یک ماه باقیمانده از ۲ ماه آبونمانم به سرقت رفته، کسی هم پاسخ گو نیست، من هم برای اعتراض میخوام داخل مودم کاکتوس بکارم و پست کنم به دفتر مرکزی ایرانسل.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
من الان adsl ندارم وگرنه من همین کار رو میکردم ... البته به نظر من بیشتر شبیه یه سطل آشغاله تا گلدون ! باید توش رو پست تخمه و پوست میوه و اینها بریزم بفرستم براشون.

ghoo

Registered User
لایک‌ها
157
من از اول هم نسبت به وایمکس ایرانسل نظر مساعدی نداشتم به دلایل مختلف :f34r:

با اینکه چاره ای هم به غیر از اون ندارم ولی باز به همون دلایل مختلف :D بیخیالش شدم

البته به امید خدا مشکل من چند ماه دیگه حل میشه و میرم دنبال adsl

فقط برای من سوال شده دوستانی مثل آقا شایان و دیگران که می تونند از adsl استفاده کنند برای چی سراغ این در پیت رفتند ؟

اگر دنبال سوهان روح و روان می گردید ما در خدمتیم ها ؟ :D

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خب دلیل من تغییر adsl بود. یعنی از جایی سرویس داشتم که اصلا راضی نبودم ... ( الان با این وضعیت ایرانسل فهمیدم اون چقدر توپ بوده قدرش رو ندونستم !!! ) و تغییر adsl هم یک ماهی ادم رو بی اینترنت میکنه ... برای جبران این زمان وایمکس گرفتم ... که به غلط کردن افتادم ! یک روز هم نمیشه تحملش کرد چه برسه یکماه !

yaser

Registered User
لایک‌ها
0
اینطور که من فهمیده ام اومدن چشمش رو درست کنند زدن کور کردن ب(قسمت تمدید اعتبار به خصوص تغییر تعرفه)برای همین که بر ای خیلیها (تقریبا همه )پول کم کرده ولی اعتباری افزایش نداده :) :(

بالا