• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
ای کاش ایرانسل بجای این همه تبلیغ در مورد سرویس وایمکس ، کمی هم به داد مشتری ها می رسید!

iman7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان،این مشکل فعال شدن حسابها برطرف شد؟؟؟؟اینترنت همراه شارژ شد بره شما؟

farzzad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی جالبه، ۶۴۰۰۰ تومان قبض اولین دوره ۱۲۸ دایمی اونم فقط برای کمتر از یک ماه یعنی از ۵/۱۲/۸۸ تا ۲۹/۱۲/۸۸ .

اینم تلفن شرکت ایرانسل برای فردا ، که شروع کنیم به اعتراض

21-886-53692 0 : Tel

21-886-53607 0 : Fax

iman7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی جالبه، ۶۴۰۰۰ تومان قبض اولین دوره ۱۲۸ دایمی اونم فقط برای کمتر از یک ماه یعنی از ۵/۱۲/۸۸ تا ۲۹/۱۲/۸۸ .

اینم تلفن شرکت ایرانسل برای فردا ، که شروع کنیم به اعتراض

21-886-53692 0 : Tel

21-886-53607 0 : Fax

دوست عزیز قبض مشترکین دائمی در پایان اسفندماه بسته شده چه مثل شما تو این ماه گرفته باشن چه تو بهمن ،دوره همه مشترکین یکسان هست و دوره بعدی شما فروردین و اردیبهشت هستش که همه سرویسهای دائمی به این صورت هستش و ربطی به موقع ثبت نامشون و تموم شدن دوره 2 ماهشون از موقع ثبت نام نداره.

amirali_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا این چه وضعش هست
اکانت من را کامل قطع کردن
اگه شارژ نمیشه به من چه ربطی داره

farzzad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی جالبه که اینجا شرکتها وقتی بخوان خدمات بفروشن تمام قیمتهاشونو با کشورهای دیگه مقایسه میککن و از مشتری بدبخت میگیرن ولی سر دادن سرویس که میشه اگه بهشون بگی فلان کشور اینجور و اونجوره سریع جواب میدن که اینجا ایرانه.

amirali_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان وقتی ۱۶۰۰۰ تومان شارژ کردم وقتی صفحه را ریفرش کردم دیدم فقط ۴۸۹۰ تومان تو حسابم مونده

amirali_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الانم که هر چی پشتیبانی را میگرم میگه در حال حاضر امکان تماس نیست فکر می کنم جدی مارو دست انداختند

iman7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی جالبه که اینجا شرکتها وقتی بخوان خدمات بفروشن تمام قیمتهاشونو با کشورهای دیگه مقایسه میککن و از مشتری بدبخت میگیرن ولی سر دادن سرویس که میشه اگه بهشون بگی فلان کشور اینجور و اونجوره سریع جواب میدن که اینجا ایرانه.
دوست عزیز خوب اینجا ایرانه دیگه چه انتظاری داری ،شما وقتی یه ماشین 7 میلیونی رو 14 میلیون میندازن به آدم اونجور کلاه برداری میکنن چه انتظاری از این شرکتهای کوچیکتر داری آخه.به نظر من ایرانسل با قیمت های رقابتی که تو بازار ایران داره چه تو سیم کارت چه تو وایمکس خیلیم به ایرانیا داره لطف میکنه.
در مورد دوستمون هم که گفتن 16000تومن تو حساب ریخته و 4000 تومن تو موجودی حسابش مونده خوب بایدخدمتشون عرض کنم که شرکت پول روزهای باقیمانده تا آخر فروردین رو ازش کم کرده.اگه 16000 تومن شارژ کرده بوده و شارژ قبلی نداشته

farzzad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز خوب اینجا ایرانه دیگه چه انتظاری داری ،شما وقتی یه ماشین 7 میلیونی رو 14 میلیون میندازن به آدم اونجور کلاه برداری میکنن چه انتظاری از این شرکتهای کوچیکتر داری آخه.به نظر من ایرانسل با قیمت های رقابتی که تو بازار ایران داره چه تو سیم کارت چه تو وایمکس خیلیم به ایرانیا داره لطف میکنه.
در مورد دوستمون هم که گفتن 16000تومن تو حساب ریخته و 4000 تومن تو موجودی حسابش مونده خوب بایدخدمتشون عرض کنم که شرکت پول روزهای باقیمانده تا آخر فروردین رو ازش کم کرده.اگه 16000 تومن شارژ کرده بوده و شارژ قبلی نداشته

دوست عزیز باید به اطلاع شما برسونم اینیکه شما میگی ایرانسل داره به ایرانی ها لطف میکنه نظر شماست و باید بدونین سزای گرون فروش نخریدنه ، البته من از نوع جواب دادن شما این جور فهمیدم که شما دستی بر آتش دارید، پس باید بدونید که این ایرانیا هستن که دارن به یک شرکت دو ملیتی لطف میکنن نه ام تی ان به ما ها، و به قول ایرانیا مشتری ولی نعمت ایرانسله، و اگر شما فکر میکنین که باید به شما در قبال پرداخت پول لطف بشه میتونید همون ماشین ۷ میلیونی را ۲۱ میلیون بخرید تا لطف بیشتری شامل حالتون بشه.

farzzad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر اینجا واقعا کسی هست که از ام تی ان پشتیبانی کنه ، من میتونم با دلیل بهش ثابت کنم که ایرانسل داره به مشتریاش ظلم میکنه نه لطف.
حداقل اینو میدونم که ایراسل بازار دومین کلان شهر ایران را صد در صد تا آخر فروردین از دست میده.

Last edited:

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اینجا هیج ادم منطقی از وایمکس از ایرانسل پشتیبانی نمیکنه ! مگر در چهار حالت ! یا دوستان از خود ایرانسل هستند ( مثل یک دوستی که یه مدتی از همراه اول در فروم بود و بعد هم ناپدید شد ... ) یا جزور تست یوزرها بودند و هستند ( که سرویس مجانی بهشون میدادند اولش ... شاید هنوز هم میدن ! ) خلاصه آشنای نزدیکی در ایرانسل دارند ... یا اینکه خودشون استفاده نکرند کلا و شنیده‌هاشون اینطور بوده که سرویس خوبیه ... و در آخر اینکه کاربر فوق العاده غیر حرفه‌ای ایرانسل هستند ! مثلا تا بحال دیال آپ داشتند و حالا شدند ۱۲۸ یا بالاتر ... خب سرعت به نظرشون بهتر شده ... کارشون هم چت کردن و این مسائل هست ... به قطعی هم عادت دارند ... با پشتیبانی هم اصولا کاری ندارند ... خب راضی هستند دیگه ...

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
حالا کدوم شرکت اینترنتی اومده به مشتری هاش نمیگم لطف بکنه میگم حقشونو بده که ایرانسل دومیش باشه ؟

Mohammad 1985

Registered User
لایک‌ها
1
شایان اولش همراه اول نه همراه آخر !
دوم تا حد امکان از خرید وایمکس خودداری کنید مگر آنکه به زور اسلحه مجبورتون کنن !!!!
خیلی گرونه مشکلات هم زیاد داره ! فکر کنم این مودم مسخره اش 30 تومن بیشتر ارزش نداره می کنن توی پاچه ملت 110 تومن !
من آخرش نفهمیدم این سرویس 128 ماهی 15 تومنه یا 2 ماهی !!! با حجم 3 گیگ ! توی سایت هم خیلی مبهم توضیح داده ! واقعا همه چیز توی ایرانسل یه جور دیگس انگار اینا از یه سیاره دیگه اومدن !
مسخرترین چیزش اونه که بعد از تماس با پشتیبانی و بعد از 7 ساعت گوش دادن به اون اراجیف اگه در نهایت موفق به تماس با اوپراتور ( همون مترسک یه چیزی تو این مایه ها ) آخر مکالمه تشکر می کنن و مثلا می خوان ادعای شرکتهای خارجی و درست حسابی رو در بیان که حال آدمو بهم میزنه !
مورد بعدی نحوه محاسبه اعتبار و میزان مصرف هست که واقعا یکی از چرت ترین چیزهایی هست که تا حالا دیدم میزان مصرف به شدت مبهمه اصلا نمیشه فهمید منظورش از اینکه نوشته کل استفاده شما مثلا 109632541014 !!!! یعنی چی !!! این بایت مگابایته ! هرتزه ! کیلو هویجه چیه ؟؟؟
کلا داستانیه این سیستم
جمع بندی نهایی : اینجا ایرانه !

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
قیمت مودم رو اطلاع ندارم ... ۱۲۸ هم یک ماه ۱۵ تومنه ... پشتیبانی حق باشماست. همین جملاتی که فرمودید !!! و نحوه محاسبه هم که انقدر پیچیده‌ ست که تو همین فروم یه تاپیک زدم ۲،۳ صفحه نوشتم که چطوریه !!!! برای کاربرا باید کلاس آموزشی بذارن توضیح بدن این پولی که میدن چی میشه ...

اون عدد عجیب رو هم شما چند باری به ۱۰۲۴ تقسیم کن ... یه کم معقول تر میشه ... دوستان خسته میشن اگر تو کد دست ببرن و اینکار رو بکنن ... شاید هم دستشون به کد نمیرسه ...

ojooobe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شایان اولش همراه اول نه همراه آخر !
دوم تا حد امکان از خرید وایمکس خودداری کنید مگر آنکه به زور اسلحه مجبورتون کنن !!!!
خیلی گرونه مشکلات هم زیاد داره ! فکر کنم این مودم مسخره اش 30 تومن بیشتر ارزش نداره می کنن توی پاچه ملت 110 تومن !
من آخرش نفهمیدم این سرویس 128 ماهی 15 تومنه یا 2 ماهی !!! با حجم 3 گیگ ! توی سایت هم خیلی مبهم توضیح داده ! واقعا همه چیز توی ایرانسل یه جور دیگس انگار اینا از یه سیاره دیگه اومدن !
مسخرترین چیزش اونه که بعد از تماس با پشتیبانی و بعد از 7 ساعت گوش دادن به اون اراجیف اگه در نهایت موفق به تماس با اوپراتور ( همون مترسک یه چیزی تو این مایه ها ) آخر مکالمه تشکر می کنن و مثلا می خوان ادعای شرکتهای خارجی و درست حسابی رو در بیان که حال آدمو بهم میزنه !
مورد بعدی نحوه محاسبه اعتبار و میزان مصرف هست که واقعا یکی از چرت ترین چیزهایی هست که تا حالا دیدم میزان مصرف به شدت مبهمه اصلا نمیشه فهمید منظورش از اینکه نوشته کل استفاده شما مثلا 109632541014 !!!! یعنی چی !!! این بایت مگابایته ! هرتزه ! کیلو هویجه چیه ؟؟؟
کلا داستانیه این سیستم
جمع بندی نهایی : اینجا ایرانه !
یکم بی انصافی میکنی...
من توی پنج نقطه از تهران و چهار نقطه از کرج مشکل سرعت و قطعی باهاش نداشتم!

غرب تهران: پونک، تهرانسر (3)
شرق تهران: تهران نو (2-3)
شمال شرق تهران: سید خندان، رسالت (2)

غرب کرج: گوهردشت (2)
شمال شرق کرج: عظیمیه (3)
جنوب غرب کرج: مهرشهر، کیانمهر (1-2)

تعداد آنتهایی که در منطق داشتم رو هم نوشتم.

حالا بگذریم از امنیت که میگن داره حل میشه و انصافاً کمتر هم شده مشکل لاگین. قیمت هاش هم خوب برای شروع زیاده و کسی که نتونه و نخواد نمیخره!
حالا ببینم شما رو اسلحه گذاشته بودن که خریدی؟ :D

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
یکم بی انصافی میکنی...
من توی پنج نقطه از تهران و چهار نقطه از کرج مشکل سرعت و قطعی باهاش نداشتم!

غرب تهران: پونک، تهرانسر (3)
شرق تهران: تهران نو (2-3)
شمال شرق تهران: سید خندان، رسالت (2)

غرب کرج: گوهردشت (2)
شمال شرق کرج: عظیمیه (3)
جنوب غرب کرج: مهرشهر، کیانمهر (1-2)

تعداد آنتهایی که در منطق داشتم رو هم نوشتم.

حالا بگذریم از امنیت که میگن داره حل میشه و انصافاً کمتر هم شده مشکل لاگین. قیمت هاش هم خوب برای شروع زیاده و کسی که نتونه و نخواد نمیخره!
حالا ببینم شما رو اسلحه گذاشته بودن که خریدی؟ :D

اسلحه نگذاشته بودند ولی یه چیز بدتر از اصلحه از نوع فیبر نوری روی خط تلفنمون گذاشتند که نشد adsl بگیریم

iman7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز مثکه واقعا همه شرکتها الان تو ایران دارن به بهترین نحو خدمات میدن که شرکت ایرانسل یه کم داره به مشتریهاش کم لطفی میکنه.سرویس وایمکس ایرانسل تازه دو ماه هستش که راه اندازی شده و توی این حجم وسیع خیلی طبیعی هستش که طول میکشه جا بیفتهو مشکلاتش برطرف بشه .خوب شما میدونید خودتون هزینه راه اندازی بستر وایمکس خیلی خیلی گرونتر از adsl در میاد خوب خیلی هم طبیعی هستش قیمتش هم بالاتر از adsl باشه. تو کل دنیا اصلا وایمکس سرویس گرونیه.اما باید اذعان کرد شرکت ایرانسل همین سرویس گرون را با قیمتهای قابل رقابت با adsl داره ارائه میده.اگه اینطور نبود دوستان مطمئنا میرفتن این سرویس رو از شرکتای دیگه میگرفتن مجبور نبودن بیان ازا ایرانسل بگیرن!!
من تو شرکت و خونه از یه سرویس شاتل یه دونه صبانت و یه ایرانسل دارم استفاده میکنم .هر سه تاشون مثله همن .شاتل که سرعتش افتضاحه.صبانت گیگابایتی هست که تو پاچه آدم میکنه .ایرانسل هم فعلا یه کم تو حساب کتاب اکانتا مشکل داره من باسرویس 512 ایرانسل بین 70 تا 80دارم دانلود میکن فکر کنم از نظر کیفت سرویس مشکلی نداشته باشه

Hamed4u

Registered User
لایک‌ها
0
من شیراز هستم و مخابرات منطقه من مشکل اینترنت ADSL داره و تنها جایی هم که می تواند برایم ADSL نصب کنه ParsOnline هست که ماهی 20 تومن هزینه 64 هست (دلیلش هم این هست که مرکز دیتا شیراز مرکز مخابرات ماست و شاهکار کرده با فیبر و....) حالا می خواستم بدونم اگر وایمکس بگیرم ضرر کردم یا نه؟ شما اگر بودید چی کار می کردید؟

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
دوستانی که wimax استفاده می کنند من فکر می کنم ADSL ای که خود مخابرات میده خیلی بهتره نظر شما چیه؟

بالا