• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
سلام دوستان
خریدار مودم وایمکس ایرانسل bm632 هستم یا تعویض با یو اس بی ترجیحا شیراز پ.خ بدید

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
سلام دوستان
خریدار مودم وایمکس ایرانسل bm632 هستم یا تعویض با یو اس بی ترجیحا شیراز پ.خ بدید
سلام
تو بازارچه چند روز پیش یکی گذاشته بود بگرد الانم شاید باشه.

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
دوستان من يه مودم دارم كه به اسم بابامه!
الان ميتونم تغييرش بدم به اسم خودم و از دانشگاه براش نامه بگيرم و سرعت بالا ازشون بگيرم?!

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
دوستان من يه مودم دارم كه به اسم بابامه!
الان ميتونم تغييرش بدم به اسم خودم و از دانشگاه براش نامه بگيرم و سرعت بالا ازشون بگيرم?!

زنگ بزن 707 درخواست تغییر مالکیت بده راهنماییت میکنن.

Emester

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
نه اما هزینه ادامه ماه رو باید بدیت اکتیو بشه بعد که اکتیو شدید عوض کنبن تعرفه رو
واسه این گفتم آخر ماه بدین پول رو که کمتر بدین
مثلا 5 گیگ 128 را برای 5 روز چطوری حساب می کنن؟ چند؟

rtmreza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
چطور میشه DNS های مودم وایمکس ایرانسل را از حالت پیشفرض در اورد چون در حالت Status خودش 2 تا رو انتخاب میکنه که یکیش گوگل است 8.8.8.8 واولی نمیدونم بعضی وقت ها تغییر میکنه یا نه 92.42.51.77

تاکید میکنم خود مودم نه راست کلیک بر روی کانکشن خود مودم

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
سلام
چطور میشه DNS های مودم وایمکس ایرانسل را از حالت پیشفرض در اورد چون در حالت Status خودش 2 تا رو انتخاب میکنه که یکیش گوگل است 8.8.8.8 واولی نمیدونم بعضی وقت ها تغییر میکنه یا نه 92.42.51.77

تاکید میکنم خود مودم نه راست کلیک بر روی کانکشن خود مودم
میدونی چه دی ان اسی واسه ایرانسل خوبه؟

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
دوستان یه سوال من تازه وایمکس گرفتم الان این طرح برام فعاله:

04831231427506075171.png

چون توی خونه adsl دارم می خوام بیشتر برای این ور اون ور استفاده کنم پس احتیاج به گیگ بالا ندارم.
حالا سوالم اینه من الان اگه طرح رو بذارم ۶ ماهه ۱۲۸ که قیمتش حدودا ۴۴ تومنه چه جوری میشه؟ من می تونم این ۲۰ تومن که برای طرح ۱۲۸ با ۵ گیگ برام فعاله رو کنسل کنم؟

ممنون

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دوستان یه سوال من تازه وایمکس گرفتم الان این طرح برام فعاله:

04831231427506075171.png

چون توی خونه adsl دارم می خوام بیشتر برای این ور اون ور استفاده کنم پس احتیاج به گیگ بالا ندارم.
حالا سوالم اینه من الان اگه طرح رو بذارم ۶ ماهه ۱۲۸ که قیمتش حدودا ۴۴ تومنه چه جوری میشه؟ من می تونم این ۲۰ تومن که برای طرح ۱۲۸ با ۵ گیگ برام فعاله رو کنسل کنم؟

ممنون
تعویض تعرفه فقط در پایان تعرفه فعلبی امکان پذیر هست
میتونید طرح ماهانه رو به 6 ماه تبدیل کنید.

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
خب من زدم تعویض شه یعنی از اول ماه عوض میشه دیگه؟
بعد به نظرتون هزینش چه طور میشه؟ چون من از این چیزی استفاده نکردم.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
خب من زدم تعویض شه یعنی از اول ماه عوض میشه دیگه؟
بعد به نظرتون هزینش چه طور میشه؟ چون من از این چیزی استفاده نکردم.
کاری به استفاده شما نداره
هزینه ماه بعد رو باید کامل بدید
ترافیک هم منتقل نمیشه

rtmreza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
دوستان شما مشکل دیر لود شدن صفحات رو ندارید؟؟
مثلا واسه من الان 1 ماهه هر سایتی که میخوام باز کنم 3-4 ثانیه اولش طول میکشه که تازه سایت رو بشناسه.......
به اپراتور هم گفتم گفت طبیعیه.

اگر بتونی DNS رو فقط در داخل مودم از دی ان اس گوگل به دی ان اس های دیگه که اتفاقا تو اینترنت زیاد هست یا توسط برنامه ایی که بهترین دی ان اس ها رو متناسب با خط اینترنت شما پیشنهاد می دن تغییر بدی حتما تو سرعت اولیه باز شدن تغییر رو احساس میکنی من این تجربه رو درADSL داشتم

برای نمونهDNS:208.67.222.222 میزان پینگ ان در این لحظه 120 میلی ثانیه می باشد ولی dns:google 8.8.8.8 در این لحظه 213 میلی ثانیه می باشد
روش پینگ گرفتن در منوی Run:
ping 8.8.8.8 -t

و یا تغییر میزان MTU گرچه روی manual تغییر میدهیم باز به مقدار پیشفرض خود بر می گردد
ولی متاسفانه انگار شرکت این دو امکان رو قفل کرده!!!!

Last edited:

Lnaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه یه سوال دارم حیاتی, بلاخره تواین مرکز مخابرات دانشگاه(تهران 6640,... ) چی خوب جواب میده ؟ تعریف هر چیو میشنوم میرم تحقیق میکنم اما تو مرکز ما تقش درومده , دوستانی که از سرویسای مختلف استفاده میکنن بگن کدومش بهتره یا حداقل کدومش بده که سراغ اون نرمو گزینه هام کمتر شه , به خدا گور گیجه گرفتم. مرسی از همه

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
سلام به همه یه سوال دارم حیاتی, بلاخره تواین مرکز مخابرات دانشگاه(تهران 6640,... ) چی خوب جواب میده ؟ تعریف هر چیو میشنوم میرم تحقیق میکنم اما تو مرکز ما تقش درومده , دوستانی که از سرویسای مختلف استفاده میکنن بگن کدومش بهتره یا حداقل کدومش بده که سراغ اون نرمو گزینه هام کمتر شه , به خدا گور گیجه گرفتم. مرسی از همه

سلام
تو مرکز تهران وایمکس ایرانسل آنتنش فوله و کیفیت سرویسم خوبه اما از ای دی اس ال خبر ندارم ، وایمکس ۵۱۲ ماهی ۴گیگ بگیری خوبه ماهی ۲۱ت

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Lnaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
تو مرکز تهران وایمکس ایرانسل آنتنش فوله و کیفیت سرویسم خوبه اما از ای دی اس ال خبر ندارم ، وایمکس ۵۱۲ ماهی ۴گیگ بگیری خوبه ماهی ۲۱ت

مرسی دوستم که جواب دادی, فقط اینکه الان ایرانسل تو جشنواره شه بنظرتون اگر یکساله بگیرم خوبه؟ مودم همراهش چطوره؟ یا همون WIFI بگیرم؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
مرسی دوستم که جواب دادی, فقط اینکه الان ایرانسل تو جشنواره شه بنظرتون اگر یکساله بگیرم خوبه؟ مودم همراهش چطوره؟ یا همون WIFI بگیرم؟

خواهش میکنم،یکساله حجمش کمتره و تا ۱سال هم نمیشه تعرفه رو تغییر داد،مودم هم بستگی به نوع مصرف خودتون داره اگه برای جای ثابت میخواین وای فای بهتره و میتونه ۲۴ساعته روشن باشه ولی مودم همراه باید هی شارژ بشه و زمانی بدرد میخوره که زیاد در حرکت باشین.

بالا