• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

eskimos91

Registered User
لایک‌ها
148
این سرویسهای حجمیشون واقعا ستمه
من بیش از دو ساله وایمکس 128 دارم
هیچوقت ندیدم سرعتش از 16 بالاتر بره

hadi kabi

Registered User
لایک‌ها
15
دوستان عزیز کدوم مدل مبین نت مشابه 130 ایرانسل هست؟

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
این سرویسهای حجمیشون واقعا ستمه
من بیش از دو ساله وایمکس 128 دارم
هیچوقت ندیدم سرعتش از 16 بالاتر بره

علتش میدونی چیه؟

هر بایت 8 بیت است.ایرانسل به شما سرعت 128 کیلوبیت میده!!!در صورتیکه اطلاعات در سیستم بر اساس بایت پردازش میشه!!!
پس 128/8=16 این سرعت Real است.

hamed17n

Registered User
لایک‌ها
13
سیستم مصرف آزادش خیلی ستمه قشنگ شارژ می خوره
سیستم های حجمی هم در همه ی شرکت ها سرعت دانلود اکثر وقت بیشتر از سرعت قرار داده ولی ایرانسل ماشاالله سرعتش همیشه زیره 10 ئه برای 128 من

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
سیستم مصرف آزادش خیلی ستمه قشنگ شارژ می خوره
سیستم های حجمی هم در همه ی شرکت ها سرعت دانلود اکثر وقت بیشتر از سرعت قرار داده ولی ایرانسل ماشاالله سرعتش همیشه زیره 10 ئه برای 128 من

دوست من جایی مودم را قرار بنده که از لحاظ آنتن دهی در وضعیت مطلوب قرار بگیرد.قسمت مربوط به status > wimax را چک کن

hamed17n

Registered User
لایک‌ها
13
دوستان ایرانسل تخفیف ویژه ی نمایشگاه تلکام برای 2 تا از مودم هاش گذاشته تخفیف های خوبی هستن

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
دوستان ایرانسل تخفیف ویژه ی نمایشگاه تلکام برای 2 تا از مودم هاش گذاشته تخفیف های خوبی هستن

نظر بنده:

این سیاست جدید ایرانسل است که بفاصله هر 20 روز الی 1 ماه یک دوره تخفیف مودم وایمکس ایرانسل برگزار میکند.مطمئنا این روال به همین شکل ادامه پیدا میکنه.چه بسی بازه زمانی به 2 هفته هم برسه!!!هنوز خیلی از مشترکین مودم های دوره قبل تحویل نگرفتن!!!که دوره تخفیف گذاشته شد.

دوره های قبل:
18 مرداد تا 22 مرداد
18 شهریور تا 21 شهریور
الان هم 4 مهر الی 7 مهرماه

hamed17n

Registered User
لایک‌ها
13
منم موافقم البته من خودم یه مودم usb رو با تخفیف گرفتم 30 تومن اون موقع ها تخفیفش خوب بود ولی الان زیاد خود نیست چون قیمت مودم ها رو خیلی برده بالا
من ازشون پرسیدم گفتن که شاید تو وسط های پاییز و بهار آینده تخفیف های مناسبتی رو بیشتر کنیم

behnamy

Registered User
لایک‌ها
463
سلام دوستان. من میخوام وایمکس ایرانسل بخرم در صورتی که مثل مبین نت سرعت دانلود توی وقتای دانلود رایگان شب مثل سرعت روزش باشه و بشه زیاد دانلود کرد. 1- آیا اینجوریه؟ 2- هرچی طرح سرعت بالاتر مثلا 2مگ بخرم سرعت رایگان شبش هم بیشتره؟ 3- الان رفتم سایت ایرانسل نوشته بود توی طرح پاییزی توی مشهد دانلود رایگان شب هم داره. ولی دوستم از قبل ایرانسل داشت میگفت نه دانلود رایگان شب نداره. حتما باید طرح پاییزی خودم جدید بگیرم تا داشته باشه؟ نمیشه از دوستم بگیرم؟ 4- اگه مودم دوستم رو بخوام بگیرم ازش مراحل سند زدنش چه جوریه؟ چقدر طول میکشه؟ ممنون میشهم هر کی ایرانسل داره و اطلاعاتی داره جواب بده:rolleyes:

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
بچه ها من سرعت 512 مخوام باید چیکار کنم ؟
الان 128 هستم ولی خیلی سرعت کنه
بدون نامه میشه کاریش کرد ؟

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk

ali08ll

Registered User
لایک‌ها
111
سلام . آقایون اگه حجم تموم بشه میشه تغییر تعرفه داد یا باید تا پایان تاریخ طرح قبلی صبر کنم بعد تغییر بدم؟

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
سلام .

مودم من از خرداد امسال اصلا انتن دهی نداشت . یعنی بلکل خراب شد . منم از مبین نت اشتراک گرفتم الان برام قبض مرداد شهریور امده 46 هزار تومن . اکانتم هم از اول مرداد ساسپند شده .

کسی میدونه این جریانش چیه ؟ اون موقع هم بدهی نداشتم .

یه سوال دیگه اینکه مودمم رو تو قسمت صورتحساب دوره ای از خرداد rout زده ولی برای ماههای قبل bridge هست . تفاوت این دو تا دقیقا چیه ؟ چون میخام زنگ بزنم و اعتراض کنم .

بالا