• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
سلام دوستان. من میخوام وایمکس ایرانسل بخرم در صورتی که مثل مبین نت سرعت دانلود توی وقتای دانلود رایگان شب مثل سرعت روزش باشه و بشه زیاد دانلود کرد. 1- آیا اینجوریه؟ 2- هرچی طرح سرعت بالاتر مثلا 2مگ بخرم سرعت رایگان شبش هم بیشتره؟ 3- الان رفتم سایت ایرانسل نوشته بود توی طرح پاییزی توی مشهد دانلود رایگان شب هم داره. ولی دوستم از قبل ایرانسل داشت میگفت نه دانلود رایگان شب نداره. حتما باید طرح پاییزی خودم جدید بگیرم تا داشته باشه؟ نمیشه از دوستم بگیرم؟ 4- اگه مودم دوستم رو بخوام بگیرم ازش مراحل سند زدنش چه جوریه؟ چقدر طول میکشه؟ ممنون میشهم هر کی ایرانسل داره و اطلاعاتی داره جواب بده:rolleyes:

جواب سوالات:
1-چه جوریه؟
2-بله هرچی سرعت بالاتر سرعت شب هم متقابلا بالاتر است
3-مشهد رو نمیدانم ولی در تمام کشور ساعت رایگان دانلود از 1 الی 7 بامداد
4-تماس میگیرید 707 یکی از دفاتر که انجام میدن مدارک هر دو طرف و هر 2تون هم تشریف میبرید.مبلغ 5000 تومان هزینه داره.توجه داشته باش با تغییر نام سرعت به 128 پایه تغییر پیدا میکنه!!پس معرفی نامه شرکتی فراموش نشه.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
بچه ها
سرعت ۵۱۲ چطوریاست ؟
۱ بر ۸ یا ۱ بر ۱ ؟

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
بچه ها
سرعت ۵۱۲ چطوریاست ؟
۱ بر ۸ یا ۱ بر ۱ ؟

1 بر 8 است.در سرعت 1 به 8 میزان حجم دریافتی بین 1 تا 64k در تعرفه 512 متغیر است ولی در سرعت 1بر1 سرعت شما در تعرفه 512 ، 64k واقعی است

behnamy

Registered User
لایک‌ها
463
دوستانی که وایمکس ایرانسل طرح یک مگ یا 2مگ دارن، میشه بگن شب ها رایگان شبی چند گیگ میتونن دانلود کنن؟

am2222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
میخواستم ببینم مودم یو اس بی که الان ایرانسل داره با تخفیف دانشجویی 50 تومن میفروشه رو میشه کانفیگ کرد برای مبین نت؟چطور هست؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
جایی دارم میرم که وایمکس جواب نمیده
اینترنت خابرات فقط هست
برای اینترنت دوم میخوام از جی پی آرس استفاده کنم
به نظرتون میشه رو جی پی آر اس ایرانسل حساب باز کرد؟

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
ساعات رایگان وایمکس ایرانسل چه ساعتی هست؟
اصلا داره؟

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
ساعات رایگان وایمکس ایرانسل چه ساعتی هست؟
اصلا داره؟
دوست من ساعت رایگان از ساعت 1 الی 7 صبح
جهت اطمینان از ترافیک رایگان ،مودم را بین ساعت 1:15 الی 6:45 استفاده کنید

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
دوستان وایمکس رو از طریق نمایندگی ها ثبت نام کنم بهتره یا از طریق سایت؟ چه تفاوتی دارن؟ خواهشاً سریع جواب بدید.

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
دوستان وایمکس رو از طریق نمایندگی ها ثبت نام کنم بهتره یا از طریق سایت؟ چه تفاوتی دارن؟ خواهشاً سریع جواب بدید.

هیچ فرقی ندارد.اما اگر از طریق نمایندگی هایی که تحویل فوری دارند ثبت نام کنید که آنی مودم به شما تحویل بدهند.

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
دوست من ساعت رایگان از ساعت 1 الی 7 صبح
جهت اطمینان از ترافیک رایگان ،مودم را بین ساعت 1:15 الی 6:45 استفاده کنید
جهت استفاده از ساعت رایگان نیاز هست مودم رو خاموش روشن کرد در ساعت 1 به بعد یا اگر روشن باشه و استفاده کنی مشکلی نداره؟
من در حالت روشن میزارم دانلود بشه مشکلی نداره که؟

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
جهت استفاده از ساعت رایگان نیاز هست مودم رو خاموش روشن کرد در ساعت 1 به بعد یا اگر روشن باشه و استفاده کنی مشکلی نداره؟
من در حالت روشن میزارم دانلود بشه مشکلی نداره که؟
سلام خیر نیازی نیست خاموش روشن کنید.اگر یکبار دقت کنید زمانیکه مودم شما بصورت اتوماتیک به اینترنت وصل می شود در بازه زمانی 1 الی 1:20 مودم شما یکبار قطع می شود و اتوماتیک وصل می شود.

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
سلام خیر نیازی نیست خاموش روشن کنید.اگر یکبار دقت کنید زمانیکه مودم شما بصورت اتوماتیک به اینترنت وصل می شود در بازه زمانی 1 الی 1:20 مودم شما یکبار قطع می شود و اتوماتیک وصل می شود.
ممنون
به دلیل اینکه من خودم میخوام pc روشن میزارم با IDM دانلود میشه مودم رو نمیبینم خاوش و روشن شدنشو

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
ممنون
به دلیل اینکه من خودم میخوام pc روشن میزارم با IDM دانلود میشه مودم رو نمیبینم خاوش و روشن شدنشو

ببینید این قطع شدن فیزیکی نیست.در ظاهر اتفاقی نمی افتد.ولی برای خودم بارها پیش اومده که مودم کانکشن زرد رنگ می شود.و گاهی وقت ها این اتفاق نمی افتد.

W00T1991

Registered User
لایک‌ها
22
دوستان االان وضعیت شبانه چطوره ؟
مخصوصا روی سرویس های 2 مگ

ASUSA730w

Registered User
لایک‌ها
12
عزیزان یک سوال داشتم
دنبال اینترنتی هستم که ریسیوش بالای 100 کیلو باشه
اینترنت نامحدود ADSL دارم ولی سرعتش نهایت 64 کیلو بایت ریسیو هست و جواب کارمو رو نمیده
حجم زیادی نیاز ندارم فقط برای اسکایپ کردن میخوام یا اینکه جایی میرم داشته باشم
الان ایرانسل تخفیف خوبی روی مودمهاش میده واسه همین وسوسه شدم ضمن اینکه طرحی گذاشته که بشه مثه سیم کارت اعتباری هرچقدر شارژ داشت اینترنت مصرف کرد بدون هزینه ماهیانه
میخواستم از رایتل استفاده کنم ولی خب رایتل قیمتاش خیلی بالاس
به نظر شما با ایرانسل میتونم به این هدف برسم؟
سرعت بالای 100 کیلو بایت ریسیو مد نظر هست
میخوام ببینم سرویسای 128 و 256 ایرانسل گرچه باید 16 و 32 کیلوبایت ریسیو داشته باشن آیا مثه بعضی ADSL ها سرعتش به راحتی میره بالای 100 یا نه
ممنون

mjebrahimi

Registered User
لایک‌ها
155
عزیزان یک سوال داشتم
دنبال اینترنتی هستم که ریسیوش بالای 100 کیلو باشه
اینترنت نامحدود ADSL دارم ولی سرعتش نهایت 64 کیلو بایت ریسیو هست و جواب کارمو رو نمیده
حجم زیادی نیاز ندارم فقط برای اسکایپ کردن میخوام یا اینکه جایی میرم داشته باشم
الان ایرانسل تخفیف خوبی روی مودمهاش میده واسه همین وسوسه شدم ضمن اینکه طرحی گذاشته که بشه مثه سیم کارت اعتباری هرچقدر شارژ داشت اینترنت مصرف کرد بدون هزینه ماهیانه
میخواستم از رایتل استفاده کنم ولی خب رایتل قیمتاش خیلی بالاس
به نظر شما با ایرانسل میتونم به این هدف برسم؟
سرعت بالای 100 کیلو بایت ریسیو مد نظر هست
میخوام ببینم سرویسای 128 و 256 ایرانسل گرچه باید 16 و 32 کیلوبایت ریسیو داشته باشن آیا مثه بعضی ADSL ها سرعتش به راحتی میره بالای 100 یا نه
ممنون
خیر دوست عزیز ، ایرانسل سرعت رسیوش تو همون محدوده ی 1/8 میچرخه و مثه برخی ADSL ها تو زمان خلوتی سرعت فضایی بالا نمیره... ساعت 6 صبح هم همون سرعتی رو ممکنه داشته باشین که 6 غروب دارین...

W00T1991

Registered User
لایک‌ها
22
دوستان اگه کسی مودم واسه فروش داره من خریدارم

بالا