• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ورزش شنا

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
برا تبلیغ چه کله هایی که وا نمیسن
icon10.gif

Just Mohamad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
یه سوال

توی این عکس ها مایکل با دهان باز داره می خنده .معمولا توی این عمق از استخر اگه دهنتو نبندی تمام اب رو می بلعی .

از این بشر بعید نیست یتونه با دهن باز تو آب بمونه :blink:

joe-satriani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اون پوستر بالايه خيلي جالب بود:rolleyes:
حالا اگه رضازاده بود ....
اگه رضا زاده بود بایس فقط سرش و میذاشتم!!!!!

یه سوال

توی این عکس ها مایکل با دهان باز داره می خنده .معمولا توی این عمق از استخر اگه دهنتو نبندی تمام اب رو می بلعی .

از این بشر بعید نیست یتونه با دهن باز تو آب بمونه :blink:

همینطور که محمد خان گفت بعید نیست ازش, ثانیا در این عسکا شکی نیس!!!!!!

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
البته اگر دقت كنيد فقط دندونهاش پيداست !
يعي زبونش رو گذاشته پشت دندونها تا آب وارد نشه !

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
چيزي نيست كه مگه تا حالا استخر نرفتين
منم دهنم باز ميكنم كاري نداره كه
نكنه از بس نشستين پشت مانيتور لاغر شدين يا چاق شدين و زندگيتون شده پي تي

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
با سلام
بهترین سرگرمی مؤمن شنا کردن است .( پیامبر اکرم (ص) )

نمیدونم اینجا تاپیکی برای این ورزش زیبا هست یا نه( مدیران اگه لازم بود راهنمایی کنند )
اما بعنوان بهترین ورزشی که تجربه اش کردم میخواستم دوستان بیان و هر مطلب مفیدی که در باره اش دارند اینجا بگذارند

مخصوصا برنامه تمرینات
نحوه آموزش
بهترین کلاسهای آموزشی
وحتی بهترین استخرهایی که رفتید

این هم یه عکس زیبا از اسطوره شنای پروانه
michael-phelps.jpg

Last edited:

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
من کلا شنا زیاد میرم خیلی جاها هم رفتم احتمالا تا اخر هفته یا هفته بعد برم ورزشگاه انقلاب
امروز اونجال بودم ولی هزینه هاش خیلی بالا بود
شیرودی هم هفته پیش بودم عجیب بود که شلوغ نبود

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
با تشکر از استارت این تاپیک . فقط لطف کنید خودتون نظارت داشته باشید و مطالب مفیدی از ورزش شنا برای استفاده علاقمندان قرار بدهید . با تشکر از وقتی که می گذارید. :)

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
با تشکر از مدیر عزیز
من البته خودم هنوز در یادگیری هستم و بیشتر دنبال مشارکت دوستان و جمع آوری مطلب بودم اما در زمینه شنا فضا رو بکر دیدم
امیدوارم با مشارکت دوستان بتونیم مطالب خوب و مفیدی در این زمینه جمع آوری کنیم تا بعنوان سورسی هرچند کوچک مورد استفاده قرار بگیره
این هم یه عکس زیبای دیگه
phelps4_43953t.jpg

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
منم از شناگران خوب هستم

البته بیشتر تو دریا و سد های بزرگ شنا میگردم :D

استخر برا ما مثل حوض میمونه :lol::D

OMID 1353

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با تشکر از مدیر عزیز
من البته خودم هنوز در یادگیری هستم و بیشتر دنبال مشارکت دوستان و جمع آوری مطلب بودم اما در زمینه شنا فضا رو بکر دیدم
امیدوارم با مشارکت دوستان بتونیم مطالب خوب و مفیدی در این زمینه جمع آوری کنیم تا بعنوان سورسی هرچند کوچک مورد استفاده قرار بگیره
این هم یه عکس زیبای دیگه
phelps4_43953t.jpg

عاليه!
من هم عاشق شنا هستم. ورزش اول من شنا بوده. اما بخاطر وضعيت بهداشتي و كلر استخرها آلرژي پيدا كردم.
كيفيت آب استخر و بهداشتش خيلي مهمه. تو ايران بدليل اشباع آب از كلر و سولفات آلومينيوم (جهت شفاف شدن آب) و تعويض طولاني مدت آب خيلي مفيد نيست و عوارض داره.
روشهاي ضدعفوني كردن آب تو دنيا عوض شده. اشعه UV و قوس الكتريكي از روشهاي بي ضرره.;)

OMID 1353

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شنا يكي از مفيد ترين ورزشهاست. به گفته كارشناسان ورزش هيچ عارضه اي ايجاد نمي كند و تنها ورزشي است كه در آن حتي پياز مو و لاله گوش و كليه اندامها ورزش مي كنند.:eek:
يادگيري شنا يك ضرورت است. آمار افراديكه ناخودآگاه در آبگيرها، استخرها، درياها و ... غرق مي شوند مويد اين ادعاست.
با حداكثر 5 جلسه يكساعته مي شود اصول معلق شدن در آب و حتي يك شنا را ياد گرفت. اولين چيزي كه در آينده من به فرزندم توصيه خواهم كرد يادگيري شناست.:D
پيروز باشيد

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
با تشکر از تمام دوستان
در ادامه گفته های دوستمون یه مطلب کوچیک در فوائد شنا پیدا کردم و با اجازه برای دوستان میگذارم اینجا تا همه استفاده کنند
تغییرات فیزیولوژیكی كه در اثر تمرینات استقامتی شنا در بدن بوجود می آید​
.

تمرینات استقامتی به معنی شنای مداوم در مسافتهای طولانی مثل شنای 400 متر، 600 متر،800 متر،1400 متر و یا حتی مسافتهای بیشتر می باشد. یكی از امتیازهای این نوع تمرین این است كه احتیاج بدن را به دستگاه انتقال اكسیژن افزایش می دهد و در نتیجه سبب تغییرات زیر در بدن می شود.
افزایش بازده قلب، كاهش ضربان قلب، افزایش كیفیت خون از نظر حمل مقدار بیشتری اكسیژن ذخیره شده مقدار بیشتری گلیكوژن در جگر و ماهیچه ها و افزایش تعداد میتوكندریها در تارهای ماهیچه ای.

ماهیچه هایی كه در شنا بكار گرفته می شوند.
در زیر اسامی بعضی از ماهیچه های اصلی كه در مرحله جلو بردن یك شناگر در حركتهای شنا از آنها استفاده می شود ذكر شده است:
1. ماهیچه های پائین برنده دست: ماهیچه پشتی بزرگ، ماهیچه سینه ای بزرگ ماهیچه گرد بزرگ و سرطویل، ماهیچه سه سربازویی. این ماهیچه ها باعث تقویت كشش دست در داخل آب می شوند.

2. ماهیچه های گرداننده داخلی دست: ماهیچه سینه ای بزرگ، ماهیچه پهن پشتی، ماهیچه گرد بزرگ و ماهیچه تحت كتفی این ماهیچه ها قسمت بالایی دست را به طرف داخل میچرخانند. قوی شدن این ماهیچه ها از نظر نگه داشتن آرنج در بالا كه در مرحله اول كشش دست در هر چهار شنا مفید است، ضرورت دارد.

تمرینات سرعتی شنا و تغییرات فیزیولوژیكی حاصل از آن:​
تمرینهایی با حداكثر سرعت و فعالیت در مسافتهای كوتاه را تمرینهای سرعتی گویند برای مثال 10 بار و هر بار 25 متر و یا 50 متر شنا با حداكثر سرعت.
این نوع تمرینها سبب افزایش قدرت انقباض ماهیچه( به جهت افزایش هماهنگی میان دستگاه عصبی یا ماهیچه ای) و همچنین افزایش قدرت و مقدارATP-PC ( آدنوزین تری فسفات و فسفات كرآتین) در ماهیچه می شود كه خود سبب می شود كه قدرت شناگر برای انجام تمرینهای سرعتی افزایش یابد.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
خیلی ها با شروع تابستون میرن سمت شنا و خریدن مایو و ... و بعد از تابستون هم اون رو رها می کنند.اشتباه همین جاست که بعضی فکر می کنند مثلا زمستون فصل مناسبی برای شنا نیست در حالیکه اصلا اینطور نیست.
شما میتونی خیلی فوتبال بلد نباشی ولی بری سالن ولی نمیتونی بدون بلد بودن شنا بری استخر ، که در اونصورت چیزی جز دست و پا زدن و آب بازی کاری از پیش نمیبرید.
باید دو سه ماه وقت بگذارید و یه دوره ی آموزشی برید که خیلی فراوون شده و انوقت هست که لذت ورزش شنا رو میفهمید.توی زمستون هم براحتی میشه رفت استخر بدون هیچ مشکلی که بنظر من خیلی هم از تابستون بیشتر حال میده. خودم سینوزیت مزمن دارم اما سالهاست که تابستون و زمستون میرم شنا .

شنا یه ورزش روحی-جسمی هست . چند تا توصیه از من به شما که حاصل تقریبا 10 سال استخر رفتن من هست :
1- کلا سعی کنید توی استخر خیلی مشغول صحبت با دوست و همراهتون نشید.
2- یکی از بهترین راههای یاد گیری شنا دیدن افراد ماهر هست با دقت و سعی در تقلید از اونها.
3-اول سونای بخار حداکثر 5 دقیقه بعد دوش آب سرد یا حضچه آب سرد بعد استخر و شنا اگه دوست داشتید درآخر جکوزی که من توصیه نمیکنم! اگر اول کار یه صابون به بدنتون بزنید از نظر پزشکی مفید هست.
4- خریدن یه عینک خوب که حدود 5 تا 8 تومن هست خیلی به شما کمک میکند.
5- در یادگیری شنا صبور باشید و در استخر بدون برنامه و علاف نچرخید :D

سوالی بود در خدمتیم.

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
با سلام
خیلی خوش اومدید

واقعا با این نظر شما موافقم که زمستون وقت شنا کردنه
من امسال هم از عید رفتم کلاس تا برج 5 اما بدلیل تعطیلی مدارس و بقیه جاها و هجوم به سمت استخرها از برج 3 دیگه وضعیت عوض شد و شلوغی استخر و آلودگی آب بحدی بود که اصلا با عینک هم نمیشد خوب دید ( استخر شهید شیرودی )
اما الان دوباره میخوام برم و ادامه بدم

اما یه سوال
من برای امتحان مربیگری اسم نوشتم در نیمه اول مهر برگذار میشه
از دوستان کسی هست بتونه یه راهنمایی بکنه از نحوه برگذاری؟؟
در استخر شهید کشوری برگذار میشه

بالا