• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ورزش شنا

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
همونطوری که خودتون گفتید ، شنای سرعتی باعث خستگی کاذب میشه و نمیشه خیلی ادامه داد.
اما با آهسته یا معمولی شنا کردن مسافت و مدت بیشتری میتوان شنا کرد.کلا با این سبک شنا کردن آهسته آهسته اون دسته از عضلات که درگیر هستن تقویت میشن و البته برجسته :)p) اما نه اونقدر آهسته که فشاری وارد نشه ...مثلا اگه می خواهید 20 تا طول برید طول 1 تا 10 آروم و بتدریج افزایش فشار ، 10 تا 15 سرعتی و 15 تا 20 دوباره کاهش فشار ... بعدش هم که استراحت . یه مقدار باید صبور بود و مستمر کار کرد.

یه برنامه کاری تو مایه همینی که خودت گفتی خیلی خوبه ... دقیقا هم همین حسی رو که گفتی داره :D
یه چند وقت که این برنامه رو ادامه دادی میبینی شنای سرعتید هم خیلی بهتر میشه

هر چه تعداد جلسه بیشتری بری زودتز نتیجه میگیری. اما اگه خیلی ظاهر هیکلت برات مهمه به نظر شخصی من ، شنا خیلی شاید بدردت نخوره ...

یه چند تا حرکت دیگه هم میتونی اضافه کنی :
1- پای دوچرخه : بعد یه مدت سعی کنی دست نزنی و فقط با پا خودت رو روی آب نگه داری __ میتونی عرض استخر رو در حالیکه دستات رو پشتت قفل کردی با پای دوچرخه طی کنی و سرت فرو نره! __ سعی کنی در حین پای دوچرخه برا چند لحظه خودت رو از آب بکشی بالا ( مثل دروازه بان واترپلو)
2-شنای کرال پشت
3-شنا سرعتی نجات غریق : سر از آب بالاست مثل شنایی که تو واترپولو انجام میشه (خیلی انرژی بر هست ، حداکثر 1 یا 2 تا طول)

یه برنامه ای داشته باش مثلا فلان تا عرض کرال یا چقدر غورباقه ، بعد زمان بگیر و سعی کن این زمان رو بهتر کنی یا تعداد رو بیشتر کنی...

اگه استخر شلوغ نیست عادت کن طول بری نه عرض. طول استخر اگه 30 متر کمتر باشه باید برنامه رو سنگین ترش کنی ، هر جور خودتو عادت بدی به همون اخت میشه بدنت ، اگه عادتش دادی که حداقل یه طول 30 متری بری خوبه.

فعلا چیز دیگه به ذهنم نمیاد...
tipe.gif

needer

Registered User
لایک‌ها
1
مرسي اگه كسي نظر ديگه هم داره بگين اين موضوع بدنسازي با شنا موضوع مهمي هست كه متاسفانه كتاب درستي هم در دسترس نيس ازش...

setayesh_am

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
من از بچگی عاشق ورزش شنا بودم اما هیچ وقت کلاس نرفتم
بالاخره رفتم ثبت نام کردم
همون جلسه ی اول رفتم تو عمیق
جلسه ی دومم همه ی شنا هارو کامل یاد گرفتم
طوری که اخرش با یه نفر که7 سال بود شنا کار میکرد مسابقه دادمو ازش بردم به نظرتون میتونم وارد تیمی چیزی شم؟یا اینکه نه چیز عادییه؟

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام
من از بچگی عاشق ورزش شنا بودم اما هیچ وقت کلاس نرفتم
بالاخره رفتم ثبت نام کردم
همون جلسه ی اول رفتم تو عمیق
جلسه ی دومم همه ی شنا هارو کامل یاد گرفتم
طوری که اخرش با یه نفر که7 سال بود شنا کار میکرد مسابقه دادمو ازش بردم به نظرتون میتونم وارد تیمی چیزی شم؟یا اینکه نه چیز عادییه؟

البته خیلی کار خوبی کردید که آموزش رفتید
اما اینکه همه شناها رو کامل بگید یادگرفتید کمی زوده مخصوصا در مورد شنا های سنگین مثل پروانه
خیلی ریزه کاری داره
اما حتما کلاسها رو ادامه بدید

setayesh_am

Registered User
لایک‌ها
5
البته خیلی کار خوبی کردید که آموزش رفتید
اما اینکه همه شناها رو کامل بگید یادگرفتید کمی زوده مخصوصا در مورد شنا های سنگین مثل پروانه
خیلی ریزه کاری داره
اما حتما کلاسها رو ادامه بدید

نه مربیم میگفت همرو کامل میرم بجز قورباغه که اونم دیروز گرفتم انداختم تو لگن کامل اومد تو دستم شناش:D

اره میخوام تا اخرش برم دیگه نمیخوام ول کنم:)

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
فعلا و تا اطلاع ثانوی استخر و شنا تعطیل !!

یه 60 ...70 نفری (طبق آمار دولتی ) تا حالا از آنفولانزای خوکی عمرشون رو دادن به شما !!
ناقابل 70 نفر ....
بین زنده موندن و شنا کردن یکی رو انتخاب کنید:wacko::D
پس تا این قضیه فیصله پیدا نکرده استخر و بخصوص استخرها و سانسهای شلوغ نرید اگر هم رفتید اینها رو رعایت کنید :
1- مثل همیشه دوش کامل و شستن همه جای بدن قبل از ورود به استخر
2- به هیچ وجه نگذارید آب ولو به مقدار کم وارد دهان و حتی بینیتون بشه . (سخته ولی چاره ای نیست )
3- زیر آبی رفتن به کل ممنوع !
4- شیرجه زدن ممنوع! (مثل مبتدی ها از کنار و لبه ی استخر وارد آب بشید.)
5- جکوزی ممنوع ! ( آب جکوزی تقریبا تعیض نمیشه و فقط تصفیه میشه ، اگه یکی که ناقل بیماری هست بیاد تو جکوزی تا آخر روز هر کی بیاد مبتلا میشه )
6-سونا هم اگر نرید خیلی بهتره ( هوای بسته و عوض نشدن هوای سونا )
7-دوش آخر کار رو از همیشه کامل تر انجام بدید و حتما با شامپو + صابون .

از ما گفتن بود از شما هم رعایت نکردن ... خود دانید:(

ocarina4

Registered User
لایک‌ها
25
دوستان من شنا رو بصورت آماتوری تا حدودی یاد دارم...
اما میخوام برای بهتر شدن شنام برم کلاس... ، یکمقدار در مورد کلاسهای شنا توضیح میدید؟ اینکه معمولاً چند جلسه هست و چه نوع شناهایی رو آموزش میدن...

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
دوستان من شنا رو بصورت آماتوری تا حدودی یاد دارم...
اما میخوام برای بهتر شدن شنام برم کلاس... ، یکمقدار در مورد کلاسهای شنا توضیح میدید؟ اینکه معمولاً چند جلسه هست و چه نوع شناهایی رو آموزش میدن...

با سلام
دوست عزیز تهران هستید؟
(احساس کردم مشهدی هستید)

معمولا 12 جلسه هستند و در استخرهای دولتی مثل شهید شیرودی هزینه اش 35 تومن اما کشوری حدود 70 تومن
شیرودی 4 شنا رو مرحله ای یاد میده معمولا جلسه اول یه تست ازتون میگیرند و میرید سر کلاس مربوطه

ocarina4

Registered User
لایک‌ها
25
ممنون دوست گرامی.
آره مشهدی هستم...
من کرال پشت و سینه رو یاد دارم ، کرال پشت رو مقداری تمرین کردم ، شیوره نفس گیری و دست زدن منظم رو هویجوری خودم کار کردم ، از روی تقلید از دیگران
ولی خب باید برم اصولیش کنم.

اگه مشهد هم آدرس داشتید معرفی کنید
ممنون

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
... خب ، در پی استقبال نکردن شما ها از آموزش ،تا اطلاع ثانوی ما میریم تو فاز خبر و این چیزا ... :blush:

سرپرست فدراسيون شنا، شيرجه و واترپلو منصوب شد
امير حسين آيت الهي، طي حكمي از سوي رئيس سازمان تربيت بدني به مدت شش ماه به عنوان سرپرست فدراسيون شنا، شيرجه و واترپلو منصوب و معرفي شد.
به گزارش روز چهارشنبه ايرنا، درقسمتي از حكم سعيدلو به آيت اللهي آمده است، به استناد اختيارات ذيل ماده ‪ ۱۰‬اساسنامه فدراسيونهاي ورزشي جنابعالي را به عنوان سرپرست فدراسيون شنا منصوب مي‌كنم. لازم است با هماهنگي معاون سازمان و رييس مركز توسعه ورزش قهرماني و حرفه‌اي ضمن انجام امور محوله، حداكثر ظرف مدت شش ماه نسبت به فراهم كردن مقدمات و برگزاري انتخابات فدراسيون اقدام فرماييد.

آيت الهي به مدت ‪ ۱۰‬سال عضو سابق تيم ملي شنا در رده‌هاي سني مختلف و عضو تيم ملي جوانان واترپلو در دهه ‪ ۶۰‬و اوايل ‪ ۷۰‬بوده است.

وي كه قهرماني آب‌هاي آزاد ايران به مدت ‪ ۳‬سال را در كارنامه خود دارد مهندس عمران و از مديران صنعتي كشور است. ( ایول خوشم اومد :cool: )

حكم سرپرستي وي امروز از سوي رئيس سازمان تربيت بدني صادر شد.

وحيد مرادي رئيس سابق فدراسيون شنا، شيرجه و واترپلو كه دوره چهار ساله رياستش در اين فدراسيون به پايان رسيده است، به مدت ‪ ۲۰‬سال در سمت‌هاي مختلف در اين فدراسيون حضور داشت.

بر اساس گزارش سازمان تربيت بدني، مرادي دبيركل كنفدراسيون شنا آسيا نيز بود كه اين سمت را در انتخابات سال جاري از دست داد.

شانزدهمين جشنواره بزرگ شناي استخرها ويژه پسران جمعه برگزار مي‌شود
94216174074461678411915512310233211246116.jpg
خبرگزاري فارس: شانزدهمين جشنواره بزرگ استخرهاي سراسر كشور ويژه پسران جمعه 2 بهمن‌ماه در استخر ورزشگاه آزادي برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، اين جشنواره با هدف استعداديابي، توسعه شنا و جذب شناگران مستعد به صورت آزاد در رده‌هاي سني كمتر از 13 سال زير نظر مركز استعداديابي و توسعه ورزش قهرماني فدراسيون شنا برگزار مي‌شود.
در پايان اين جشنواره برترين‌ها شناسايي و در پايگاه‌هاي قهرماني فدراسيون شنا تحت آموزش‌هاي ويژه قرار خواهند گرفت تا در نهايت به تيم هاي ملي رده‌هاي سني دعوت شوند.
شانزدهمين جشنواره شناي نوجوانان پسر سراسر كشور در 8 رده سني 7 - 13 سال و در 14 ماده از ساعت 9 تا 13 ظهر 2 بهمن در استخر مجموعه ورزشي آزادي تهران انجام خواهد شد.
همچنين شانزدهمين جشنواره شناي دختران كمتر از 14 سال روز جمعه 9 بهمن ماه برگزار خواهد شد.

راستی مایکل فلپس هم چند وقت پیش یه پول کلانی گذاشت برا خیریه و این صحبتها ... . این بچه بعد از اون جریان ماری جوانا و دسته گلی که به آب داده بود داره کم کم سر به راه میشه ;)

=======================================================:D ====

بابا اراده !
بابا مصمم !

15.jpg

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
از بچگي عاشق شنا بودم.
نجات غريق درجه يك و مربيگري شنا رو خيلي زود گرفتم. تو مسابقات آموزشگاهي هم اوضاع خوبي داشتم.

اما اين كلر و حساسيتي كه بهش پيدا كردم خيلي آزارم ميده. دكتر بهم اجازه نميده برم استخر. يكماه پيش انور آب بودم حسابي شنا كردم.
استخر بدون كلر سراغ نداريد؟ تو اروپا و آسياي شرقي استخرها را با اشعه مادون قرمز و قوس الكتريكي گندزدائي و ضدعفوني مي كنند. نه تنها چشم رو نمي سوزونه بلكه آلرژي هم نمياره و در اثر نور فرار نمي شه و تو محيط استخر آدم رو خفه نمي كنه.
سالها نجات غريق بودم و فكر مي كنم همون استشمام بوي كلر منو اينجوري كرده. مواظب باشيد مربيها و نجات غريقها

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
متاسفانه استخرها رو برای مجهز شدن به مادون قرمز تحت فشار نمیگذارن . اما یه چند تا استخر من شنیدم که اینکار رو کردن ، شما پرس و جو کنید پیدا میکنید .
بله واقعا وقتی چند بار در هفته قراره که به استخر بریم این قضیه کلر دردسر ساز هست که یه مقدار با عینک میشه کمش کرد ولی از لحاظ پوستی کاری نمیشه کرد. عمده ترین اثری که از کلر خودم دیدم کمرنگ شدن و بور شدن موی سر هست. ( شاید بی ارتباط با " دکلره شدن" که میگن نباشه :eek: ) توصیه اینه که بعد استخر حتما یه دوش بگیرید واز صابون ملایم یا شامپو بدن استفاده بشه .... تا مثل ایشون مشکلی برای پوستتون ایجاد نشه.

================================================= ;)======

شناگران فارس در يك قدمي قهرماني ايستادند​

خبرگزاري فارس: مسابقات شناي سومين المپياد ايرانيان با پيشتازي شناگران فارس در كسب عناوين و مدال‌ها برتر پيگيري مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، در ادامه اين رقابت‌ها كه از ديروز شنبه با شركت 119 شناگر از 23 استان در استخر ورزشي آزادي تهران آغاز شده، صبح امروز مسابقات در 5 ماده سوم پيگيري شد كه با برتري شناگران استان فارس، تهران و گيلان همراه بود.
در مسابقات صبح امروز در مواد 200 متر آزاد، 100 متر قورباغه، 50 متر آزاد، 4 در 100 متر آزاد تيمي و 1500 متر آزاد پيگيري شد كه نفرات برتر به اين شرح زير اعلام شدند:
در 200 متر مختلط انفرادي، عليرضا توتونچي از فارس با زمان 05/28/2 دقيقه
در 50 متر آزاد، احمد رضا جلالي از فارس با زمان 21/25 ثانيه
در 100 متر قورباغه، امير محمد شجاعي فر از فارس با زمان 04/11/1 دقيقه
در 4 در 100 متر آزاد تيمي، تيم فارس متشكل از ( محمد حسين ذوالمجد ، اميرمحمد شجاعي فر، احمد رضا جلالي، عليرضا توتونچي ) با زمان 27/51/3 دقيقه
در 1500 متر آزاد، امير محمد شجاعي فر از فارس با زمان 90/32/18 دقيقه
در پايان رقابت‌هاي صبح، تيم فارس با 328 امتياز پيشتاز است و تيم‌هاي تهران و كرج به ترتيب با 318 و 260 امتياز در رده‌هاي دوم و سوم قرار دارند.
همچنين در جدول رده بندي مدال‌ها تيم فارس با مجموع 13 مدال (11 طلا ، 1 نقره و 1 برنز) در صدر قرار دارد. تيم تهران با 12 مدال (2 طلا ، 6 نقره و 4 برنز ) در جاي دوم و گيلان با 7 مدال (2 طلا ، 4 نقره و 1 برنز ) در رده سوم ايستاده است.
مسابقات شناي سومين المپياد ورزشي ايرانيان عصر امروز با برگزاري 5 ماده پاياني و برگزاري مراسم اختتاميه و توزيع جوايز تيم هاي برتر خاتمه مي يابد

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
متاسفانه استخرها رو برای مجهز شدن به مادون قرمز تحت فشار نمیگذارن . اما یه چند تا استخر من شنیدم که اینکار رو کردن ، شما پرس و جو کنید پیدا میکنید .
بله واقعا وقتی چند بار در هفته قراره که به استخر بریم این قضیه کلر دردسر ساز هست که یه مقدار با عینک میشه کمش کرد ولی از لحاظ پوستی کاری نمیشه کرد. عمده ترین اثری که از کلر خودم دیدم کمرنگ شدن و بور شدن موی سر هست. ( شاید بی ارتباط با " دکلره شدن" که میگن نباشه :eek: ) توصیه اینه که بعد استخر حتما یه دوش بگیرید واز صابون ملایم یا شامپو بدن استفاده بشه .... تا مثل ایشون مشکلی برای پوستتون ایجاد نشه.

البته آلرژي من تنفسي است و از لحاظ پوستي مشكلي ندارم. استنشاق مستمر گاز كلر در استخرهاي سرپوشيده اي كه جهت شفافيت بيشتر بي رويه از گاز كلر استفاده مي كنند منو به اين روز انداخته است.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
البته آلرژي من تنفسي است و از لحاظ پوستي مشكلي ندارم. استنشاق مستمر گاز كلر در استخرهاي سرپوشيده اي كه جهت شفافيت بيشتر بي رويه از گاز كلر استفاده مي كنند منو به اين روز انداخته است.

مگه استفاده ی زیاد از کلر میتونه آب رو شفاف کنه ؟ :eek: اگه اینجوری بور که خیلی برای استخرها خوب میشد !
البته کلر همون مقدار استاندارد یا کمش هم مشکل زاست اما بعید بتونه اب رو شفاف کنه ...

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
مگه استفاده ی زیاد از کلر میتونه آب رو شفاف کنه ؟ :eek: اگه اینجوری بور که خیلی برای استخرها خوب میشد !
البته کلر همون مقدار استاندارد یا کمش هم مشکل زاست اما بعید بتونه اب رو شفاف کنه ...

بله. متاسفانه مانده كلر زياد در آب باعث شفافيت آب مي شود. علاوه بر كلر سولفات آلومنيوم هم باعث تركيب با املاح و مواد معلق در آب و ته نشيني اونها ميشه كه توسط مكش از ته استخر خارج مي شود.

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
مايكل فلپس اعجوبه شنا در المپيك زمستاني ونكور شركت كرده و اعلام كرده كه در المپيك 2012 لندن بعنوان آخرين حضورش 4 مدال طلا بدست مي آورد. حضور در سه دوره المپيك و اخذ 7 مدال طلا در يك دوره جزء ركوردهاي اين شناگر مي باشد. ركورد بيشتر رشته هاي شنا در رده سني آزاد متعلق به اين قهرمان مي باشد.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
مايكل فلپس اعجوبه شنا در المپيك زمستاني ونكور شركت كرده و اعلام كرده كه در المپيك 2012 لندن بعنوان آخرين حضورش 4 مدال طلا بدست مي آورد. حضور در سه دوره المپيك و اخذ 7 مدال طلا در يك دوره جزء ركوردهاي اين شناگر مي باشد. ركورد بيشتر رشته هاي شنا در رده سني آزاد متعلق به اين قهرمان مي باشد.

منم این قضیه رو که میخواد بعد 2012 همه چی رو ببوسه بزاره کنار شنیدم ولی شاید زیاد جدی نباشه جوونه و جاهل :rolleyes: یکی رو میخواد بزنه پس گردنش بهش بگه مگه دست خودته که میخوای بزاری کنار !

اما باید بهش حق داد یه موقعی ازش پرسیده بودن وقتت در شبانه روز چطور سپری میشه گفته بود : من شنا میکنم ، غذا میخورم و میخوابم !! زندگی حرفه ای سخته انصافا :blush:

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
منم این قضیه رو که میخواد بعد 2012 همه چی رو ببوسه بزاره کنار شنیدم ولی شاید زیاد جدی نباشه جوونه و جاهل :rolleyes: یکی رو میخواد بزنه پس گردنش بهش بگه مگه دست خودته که میخوای بزاری کنار !

اما باید بهش حق داد یه موقعی ازش پرسیده بودن وقتت در شبانه روز چطور سپری میشه گفته بود : من شنا میکنم ، غذا میخورم و میخوابم !! زندگی حرفه ای سخته انصافا :blush:

درسته براي يك فوق ستاره زندگي مردم عادي يك روياست. اونهم در اين سطح باور نكردني! كه ديگه زندگيش دست خودش نيست و متعلق به مردم مملكتشه.
بنظر من اون بحث مواد مخدر و عكسهايي كه ازش گرفتند عمدي بوده كه دست از سرش بردارند. :wacko:

radium

Registered User
لایک‌ها
4
من شنا رو خیلی دوست دارم اما متاسفانه به دلیل غیر بهداشتی بودن استخر ها مدتهاست که استخر نرفتم کاش نظارت بیشتری روی تمیزی استخر ها بود

بالا