• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ورزش شنا

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
من شنا رو خیلی دوست دارم اما متاسفانه به دلیل غیر بهداشتی بودن استخر ها مدتهاست که استخر نرفتم کاش نظارت بیشتری روی تمیزی استخر ها بود

شما دقیقا چه مشکلی دارید ، مشکل بینی ..گوش ... یا کلا از بهداشتی نبودن استخر گله مندید ؟
عزیز برو استخر شناتو بکن بعدش هم خوب خودتو بشور و دوش بگیر . سخت نگیر ...اونقدر ها هم خطری نیست :D

.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
همونطور که در جریان نیستید :happy: رییس فدراسیون شنا عوض شد !!
حالا قبلی ها چکار کردن بماند . اما "ایت اللهی" سرپرست جدید ، بد جور گرد و خاک بپا کرده . به پیشکسوت شنا که نمیخوره باشه و سر و صدای یه سری از قدیمی های شنا رو هم در آورده .( من جمله مسولین قبلی فدراسیون )

یکی از موضوعاتی که باعث شد زیاد تو محافل ورزشی صحبت ایشون باشه مدال آوردن تیم شنای استقامتی در رشته 5 کیلومتر هست . تو آسیا سوم شدیم و این اولین مدال آسیایی ایران محسوب میشه ! حالا چقدر این مدال به این تشکیلات جدید ربط داره بماند ولی مثل همیشه این موفقیت مصادره شد .

خب من زیاد هم به این بابا بد بین نیستم چون یه کارها و حرفهای جالبی داره . از جمله :

آيت اللهي خطاب به اعضاي تيم ملي شيرجه: حاضرم كارهاي شخصي تان را انجام بدهم تا شما فقط تمرين كنيد/ دوره اي كه از شما توقع داشتند با قورمه سبزي ركورد بزنيد گذشته است.
http://swimming.ir/far/index.asp?page=5&id=357

یکی دیگه از حرفهای جالبی که گفته شده طرحهای آموزش و استفاده ی رایگان استخرهاست که اونچه خودم از برنامه زنده شنیدم براتون میگم :
آموزش رایگان شنا به کودکان تا 6 سال - استفاده ی رایگان مردهای بالای 60 و بانوان بالای 50 سال از استخر - آموزش رایگان فرزندانی که والدین اونها 50 متر رو شنا کنند - استفاده ی رایگان از استخر برای زنانی که 25 متر و مردانی که 50 متر رو با شنا طی کنند . ( پیش خودم خندیدم گفتم من 500 متر هم بخواهید با هر نوع شنا براتون میرم بهم کارت استفاده ی رایگان میدید ؟؟؟؟؟؟ :lol: )

خوب البته این بار هم این امکاناتی که گفتم طبق معمول برای تهرانی ها هست و به گفته سرپرست فدراسیون قراره تا چند ماه آینده به مراکز استانها هم برسه هر چند که همون تهران رو هم من بعید میدونم عملی بشه ;)
طریقه ی استفاده هم از طریق ثبت نام در سایت فدراسیون هست که چون خیلی این قسمت ثبت نام ریز هست و یه جورایی بالای سایت مخفی شده (؟!) لینکش رو براتون میذارم .
http://swimming.ir/far/index.asp?page=9

.

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23
من شنا رو خیلی دوست دارم اما متاسفانه به دلیل غیر بهداشتی بودن استخر ها مدتهاست که استخر نرفتم کاش نظارت بیشتری روی تمیزی استخر ها بود

من مدتیه میرم استخر کوثر تو دیباجی جنوبی. واقعا کارش بیسته. هم ارزونه - مال شهرداریه- و هم بسیار تمیزه.
در هز سانس هم 100 نفر بیشتر راه نمیده. خیلی هم بزرگه.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
من مدتیه میرم استخر کوثر تو دیباجی جنوبی. واقعا کارش بیسته. هم ارزونه - مال شهرداریه- و هم بسیار تمیزه.
در هز سانس هم 100 نفر بیشتر راه نمیده. خیلی هم بزرگه.

خوش به حالتون :blush: مدتی هست که از استخر دور افتادم .

سانسی چقدر میگیره ؟؟

.

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49

همونطور كه گفتم دكترهاي گوش و حلق و بيني كه من مي روم، استخر رو ممنوع و محدود مي كنند. علتش هم غير بهداشتي يا بهتر بگويم غيراستاندارد بودن و پائين بودن كيفيت آب استخرهاست.

تو آبهاي شور (كيش و شمال) من مشكلي ندارم. استخرهاي خارج از ايران هم همينطور ولي تو ايران بهتره بي خيال بشي. حداقل استخرهاي سرپوشيده.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
بابا دست مریضا ... بچه ها چـــــــه کردن :cool:

سامان سالاری ضمن شکستن رکورد ملی بزرگسالان ایران به مدال نقره 1500 متر آزاد مسابقات مالزی دست پیدا کرد

در ادامه درخشش کم نظیر شناگران کشورمان در مسابقات انتخابی قهرمانی جهان که این روزها در مالزی برگزار می شود سامان سالاری شناگر ارزنده کشورمان ضمن شکستن رکورد ملی بزرگسالان ایران به مدال نقره رسید. سامان سالاری با ثبت رکورد 16/29/30 ضمن بهبود رکورد قبلی 16/34/71 که در اختیار خودش بود توانست پس از شناگر مالزیایی به مدال نقره این مسابقات دست پیدا کند. گفتنی است شناگر هنگ کنگ در این ماده سوم و فرزاد دادفر ،دیگر شناگر کشورمان پنجم شدند

==============

شگفت آفرینی کاروان شنای ایران در روز دوم مسابقات مالزی/ تیم ملی ایران در ماده 200*4 تیمی نقره گرفت

در ادامه درخشش شناگران ایران در مسابقات آزاد مالزی که انتخابی مسابقات قهرمانی 2011 جهان نیز محسوب میشود تیم ایران در ماده 200*4 متر آزاد تیمی به مدال نقره این مسایقات دست پیدا کرد. تیم ایران متشکل از سامان سالاری ، سروش خواجگی، سهیل آشتیانی و احمد رضا جلالی در ماده 200*4 متر آزاد تیمی پس از هنگ کنگ در جایگاه دوم ایستاد و مالزی در این رشته به مقام سوم دست پیدا کرد

=============

شناگران ایران در مسابقات انتخابی قهرمانی جهان2011 در مالزی بازهم افتخار آفریدند/ جمال چاوشی نقره آورد

کاروان ورزشکاران شنای ایران در اولین روز مسابقات مالزی ،انتخابی قهرمانی جهان۲۰۱۱ با کسب یک مدال نقره دیگر در ماده ۵۰ متر کرال پشت بازهم افتخار آفرید.

جمال چاوشی با ثبت رکورد ۷۴/۲۷ ثانیه پس از شناگر سنگاپوری دوم شد. در این ماده شناگر سنگاپور با رکورد ۲۶/۲۷ اول و شناگر هنگ کنگ با رکورد ۹۲/۲۷ سوم شدند.

منبع

.

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
بابا دست مریضا ... بچه ها چـــــــه کردن :cool:

سامان سالاری ضمن شکستن رکورد ملی بزرگسالان ایران به مدال نقره 1500 متر آزاد مسابقات مالزی دست پیدا کرد

در ادامه درخشش کم نظیر شناگران کشورمان در مسابقات انتخابی قهرمانی جهان که این روزها در مالزی برگزار می شود سامان سالاری شناگر ارزنده کشورمان ضمن شکستن رکورد ملی بزرگسالان ایران به مدال نقره رسید. سامان سالاری با ثبت رکورد 16/29/30 ضمن بهبود رکورد قبلی 16/34/71 که در اختیار خودش بود توانست پس از شناگر مالزیایی به مدال نقره این مسابقات دست پیدا کند. گفتنی است شناگر هنگ کنگ در این ماده سوم و فرزاد دادفر ،دیگر شناگر کشورمان پنجم شدند

==============

شگفت آفرینی کاروان شنای ایران در روز دوم مسابقات مالزی/ تیم ملی ایران در ماده 200*4 تیمی نقره گرفت

در ادامه درخشش شناگران ایران در مسابقات آزاد مالزی که انتخابی مسابقات قهرمانی 2011 جهان نیز محسوب میشود تیم ایران در ماده 200*4 متر آزاد تیمی به مدال نقره این مسایقات دست پیدا کرد. تیم ایران متشکل از سامان سالاری ، سروش خواجگی، سهیل آشتیانی و احمد رضا جلالی در ماده 200*4 متر آزاد تیمی پس از هنگ کنگ در جایگاه دوم ایستاد و مالزی در این رشته به مقام سوم دست پیدا کرد

=============

شناگران ایران در مسابقات انتخابی قهرمانی جهان2011 در مالزی بازهم افتخار آفریدند/ جمال چاوشی نقره آورد

کاروان ورزشکاران شنای ایران در اولین روز مسابقات مالزی ،انتخابی قهرمانی جهان۲۰۱۱ با کسب یک مدال نقره دیگر در ماده ۵۰ متر کرال پشت بازهم افتخار آفرید.

جمال چاوشی با ثبت رکورد ۷۴/۲۷ ثانیه پس از شناگر سنگاپوری دوم شد. در این ماده شناگر سنگاپور با رکورد ۲۶/۲۷ اول و شناگر هنگ کنگ با رکورد ۹۲/۲۷ سوم شدند.

منبع

.

واقعاً عاليه. البته قطعاً شناگران چين و ژاپن حضور نداشته اند.

spmir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تاپیکه جالب و مفیدیه
موفق باشید.

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
درسته تو ماه رمضون نميشه رفت شنا، اما شبها كه شنا ميشه رفت.:happy: پستهاي مفيد يادتون نره.;)

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
فردی که شنا می کند، نه تنها از این طریق احساس راحتی و نشاط می کند بلکه در اثر شنا کردن قابلیت های جسمانی خود را از قبیل استقامت دستگاه گردش خون و تنفس، قدرت، سرعت و انعطاف پذیری مفاصل شانه و مچ پا افزایش می دهد. ورزش شنا ورزشی است که از سن نوزادی تا سن کهنسالی می توان آن را انجام داد و به طور کلی ورزشی است که هیجان و اضطراب را کاهش داده، عضلات را قوی و محکم کرده و بدن را نرم و انعطاف پذیر می سازد و باعث می شود که فرد انرژی بیشتری برای انجام کارهای روزانه خود کسب کند.
دلایل بسیاری وجود دارد که شما را به سمت استخر بکشاند. اول اینکه این ورزشی است که برای قلب بسیار مفید می باشد. اگر شدت حرکاتتان زیاد باشد کاملا می توانید آنرا با دویدن در یک تراز تصور کنید. اما از آنجا که در این حرکات هم قسمت های بالایی و هم قسمت های پایینی بدنتان در آب حرکت می کنند، می توان گفت که ماهیچه ها حتی بیشتر از دویدن کار می کنند و شما کالری بیشتری خواهید سوزاند.
شنا قدرت بدنی شما را هم بالا خواهد برد. ممکن است فردای اولین روز شنا گردنتان کمی در بدنتان احساس کوفتگی کنید. به این دلیل که از ماهیچه هایتان طوری کار کشیده اید که تا به حال کار نکشیده اید و به همین دلیل باعث قوی تر کردن شانه ها و همین طور ماهیچه های پشتتان می شود.
افراد بسیاری شنا را یکی از ورزش هایی تلقی می کنند که استرس و فشارهای عصبی را پایین می آورد. به همین دلیل با شنا کردن نه تنها فواید جسمی عایدتان می شود، بلکه فواید روحی نیز می برید.
مزیت دیگری که شنا نسبت به سایر ورزش ها دارد این است که شدت کمی دارد. بنابراین برای آنها که مشکلات مفصلی دارند یا دچار پوکی استخوان هستند نیز مفید است. باید بگویم که اگر شما ورزش هایی می کنید که روی مفصل هایتان شدت زیادی وارد می آید مثل تنیس یا دو، شنا می تواند برای بدنتان مثل مرهم عمل کند و این فشار روی مفصل هایتان را کاهش دهد.
از آنجا که این ورزش در آب انجام می شود، نکات و توجهاتی را باید مدنظر قرار دهید. یکی از مهمترین جنبه های شنا کردن این است که بتوانید تنفستان را منظم کنید. چون سرتان فقط زمان هایی مشخص به روی آب می آید، باید تنفستان را با هر حرکت تنظیم کنید. حتی برای بعضی افراد الزامی است که این کار را قبل از شروع ورزش کمی تمرین کنند. اگر نتوانید ریتم تنفستان را تنظیم کنید، بسیار برایتان ایجاد مشکل خواهد شد و دیگر نمی توانید فواید چندانی از این ورزش ببرید، چون در این ورزش تنفس و ماهیچه ها با هم کار می کنند و همچنین بهتر است قبل از انجام این حرکات برای یک دور کامل، خوب به آن حرکت مسلط شوید. اگر این حرکات را درست انجام ندهید، خیلی زود خسته خواهید شد. اگر حرکات بدنتان با یک نظم هماهنگ انجام شوند، شما قادر خواهید بود که خود را روی ضربان قلبتان متمرکز کرده و بنابراین شدت ورزش را بالاتر ببرید.
شنا شادابی و نشاط را برای شما به همراه می آورد و ورزش مفرحی است که تمام اندامتان را ورزیده و مقاوم می کند

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
كميته آموزش فدراسيون شنا از برگزاري يك دوره كلاس مربيگري درجه 3 شناي آقایان در مجموعه ورزشي شيرودي خبر داد.

به گزارش سايت فدراسيون شنا؛ يك دوره كلاس مربيگري درجه 3 شناي آقایان در مجموعه ورزشي شهيد شيرودي تهران از تاريخ 31 مرداد لغايت 14 شهریور برگزار خواهد شد.

لازم به دکر است که دوره های عملی کلاس ها توسط متقاضیان پشت سر گذاشته شده است و این دوره مربوط به کلاس های تئوری می باشد.

گفتني است؛ فدراسيون شناي جمهوري اسلامي ايران برنامه هاي وي‍ژه اي براي ارتقاي سطح مربيان و داوران تمام رشته هاي تحت پوشش خود دارد و به همين منظور تا به امروز كلاس هاي متعددي برگزار كرده است.

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
در اولین جلسه کنفدراسیون شنای غرب آسیا، امیرحسین آیت‌اللهی که چندی پیش به عنوان رئیس این کنفدراسیون منصوب شده بود، به طور رسمی به اعضای کنفدراسیون معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو ایران، شاید این برای اولین بار باشد که تاسیس یک کنفدراسیون آسیایی با رئیس ایرانی آغاز به کار کند.

در جلسه روز گذشته که در هتل "جی‌‌دبلیو ماریوت" کشور کویت برگزار شد، دبیرکل و اعضای کمیته کنفدراسیون غرب آسیا نیز انتخاب شدند. براین اساس "طاها الکشیری" که دبیرکل کنفدراسیون شنای آسیا می‌باشد به عنوان دبیرکل کنفدراسیون غرب آسیا نیز انتخاب شد. نایب رئیسی کنفدراسیون شنای غرب آسیا به "خلیل الجبیر" از قطر واگذار شد. رئیس کمیته شنای غرب آسیا "الزکوانی" از کشور عمان بود.

در این جلسه مسئولیت کمیته بانوان شنای غرب آسیا به ایران سپرده شد. فرشته عدل نایب رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلوی ایران به عنوان رئیس کمیته بانوان شنای غرب آسیا انتخاب شد. این شاید سخت ترین و سنگین ترین مسئولیتی بود که اعضای کنفدراسیون غرب آسیا برعهده شنای ایران گذاشتند. درخصوص این انتخاب می‌توان به نقش پررنگ ایران در شنای بانوان غرب آسیا اشاره کرد، چراکه برخلاف کمیته‌های آقایان که به نام چند کشور رقم خورد، کلیه کمیته‌های بانوان اعم از سیرکورونایز (شنای موزون بانوان)، شنا، شیرجه و واترپلو به ریاست خانم فرشته عدل، به کشور ایران سپرده شد.

امیرحسین آیت اللهی رئیس کنفدراسیون غرب آسیا در خصوص این انتخاب و شنای بانوان در غرب آسیا گفت: باتوجه به مسائل اعتقادی که در کشورهای اسلامی که عمدتا در غرب آسیا مستقر هستند، وجود دارد، بانوان نمی‌توانند در مسابقات بین‌المللی شرکت کنند اما ما می‌توانیم شرایطی را فراهم کنیم تا در محیطی کاملا اسلامی رقابت کنند.

در ادامه جلسه "آندره کریاکف" از قزاقستان مسئولیت کمیته واترپلوی غرب آسیا را برعهده گرفت. و در نهایت این‌که کمیته شیرجه به ریاست "بشار الصفار" در کشور کویت خواهد بود.

در این جلسه همچنین تقویم مسابقات غرب آسیا به مدت شش دوره به تایید اعضای کنفدراسیون غرب آسیا رسید. براین اساس اولین مسابقات شنا، شیرجه و واترپلو غرب آسیا در سال 2011 در کشور ایران برگزار خواهد شد. کشور قطر در سال 2012 این مسابقات را میزبانی خواهد کرد. در سال 2013 کشور کویت میزبانی مسابقات را برعهده می گیرد. کشور لبنان به عنوان پنجمین میزبان می بایستی مسابقات را برگزار کند و در نهایت این که کشور عمان میزبان مسابقات غرب آسیا در سال 2016 خواهد بود.

در بخش های پایانی جلسه امیرحسین آیت اللهی ضمن تشکر از اعتماد اعضا به وی، پتانسیل شنای غرب آسیا را در حد ایده‌ال توصیف کرد و گفت: یکی از کارهای مهمی که می تواند به پتانسیل موجود در غرب آسیا کمک کند، تعامل بین کشورها و استفاده از اردوهای مشترک و تدارکاتی کشورهای منطقه خواهد بود.

وی تصریح کرد: برگزاری مسابقات سالیانه غرب آسیا از دیگر موارد مهمی است که به بالابردن انگیزه و در نهایت پیشرفت شنا در غرب آسیا کمک می‌کند. من با توجه به شرایطی که امروز در این جلسه پدید آمده، مطمئن هستم روزهای خوبی را برای شنای غرب آسیا رقم خواهیم زد.

کشورهای عضو کنفدراسیون غرب آسیا: ایران، عراق، اردن، عربستان، فلسطین، سوریه، کویت، لبنان، قزاقستان، افغانستان، پاکستان، قطر، ترکمنستان، یمن، بحرین، عمان و امارات.

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
چارت سازمانی کنفدراسیون غرب آسیا؛

رئیس: امیرحسین آیت‌اللهی از ایران- نایب رئیس: خلیل الجبیر رئیس فدراسیون قطر- دبیرکل: طاها الکشیری رئیس فدراسیون عمان و دبیر اجرایی کنفدراسیون شنای آسیا- کمیته بانوان: فرشته عدل نائب رئیس فدراسیون ایران- کمیته شنا: الزکوانی از عمان، کمیته واترپلو: آندره کریاکف دبیرکل فدراسیون قزاقستان، کمیته شیرجه: بشار الصفار از کویت- کمیته آب های آزاد: زید حدید از سوریه- کمیته پزشکی: محمود علی خلیفه از کویت- کمیته نظارت بر پیشرفت: طاها الکشیری رئیس فدراسیون عمان و دبیر اجرایی کنفدراسیون شنای آسیا.

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
کاش این دوره مربیگری رو زودتر خبر دار میشدم خیلی حیف شد
من پارسال مهر ورودی دوره رو قبول شدم اما ساعت کلاسهای کشوری خیلی برام نامناسب بود و بعدشم مریض شدم و خلاصه اینکه هفته قبل پولم رو پس گرفتم( با کسر 10 هزار تومن)
کلا با شیرودی بیشتر جور هستم چون همیشه اونجا رفتم

needer

Registered User
لایک‌ها
1
من حدود 6 ماهه كه شنا رو به طور حرفه اي 3 روز در هفته انجام ميدم براي ساختن بدنم كنارشم 3 روز كوه ميرم و روزي 400 تا دراز نشست تا شكمموجمع كنم.غريق نجات استخر ميگه كوه بدنتو سفت كرده نميتوني تو شنا پيشرفت كني. ميگه عضلاتم ريلكس نيستن تو آب . مثل آدم آهني ها شنا ميكنم.

آيا واقعا مشكل از كوه و حركات شكمه؟ يعني بايد ول كنم؟
هر چند خودم ميگم شايد مشكل از جاي ديگست؟

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
من حدود 6 ماهه كه شنا رو به طور حرفه اي 3 روز در هفته انجام ميدم براي ساختن بدنم كنارشم 3 روز كوه ميرم و روزي 400 تا دراز نشست تا شكمموجمع كنم.غريق نجات استخر ميگه كوه بدنتو سفت كرده نميتوني تو شنا پيشرفت كني. ميگه عضلاتم ريلكس نيستن تو آب . مثل آدم آهني ها شنا ميكنم.

من خودم تجربه شکم سفت رو داشتم چون خودم شکمم واقعا سفت و عظلانی بود(بخاطر ورزشهای رزمی و دراز نشست ) و در زمان شنای پروانه اذیت میشدم عظلاتم دم میکرد و نمیتونستم بعد از مدتی خوب کمر بزنم

شنا بدن خودش رو میخواد و بدنسازی خودشو
کلا هر ورزشی همینطوره و باید بدنسازی مربوط به همون ورزش رو انجام داد
مخصوصا شنا که اگه دقت کنید زنها واقعا بخاطر نداشتن بدن عظلانی شنای بهتری از نظر استیل انجام میدن

تا نظر اساتید چی باشه

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49

من از وقتي طفل بودم شنا مي كردم. مقام استاني و كشوري هم دارم. تو مسابقات دانشجوئي هميشه مقام مي آوردم. از قبل از دانشگاه هم كوه مي رفتم و تو دانشگاه گروه كوهنوردي رو فعال كرديم و هر هفته كوه بوديم.

كوهنوردي خيلي به نفس من در شنا كمك كرد. قدرت عضلاتم رو هم بيشتر كرد. مخصوصاً در شناهاي استقامتي كه هوازي بودند. از نفس كم نمي آوردم.

ممكنه كوه مكمل شنا نباشه اما خيلي كمك مي كنه. افرادي كه زيباي اندام كار مي كردند اين حالتي كه ميگي عضلات رو سفت مي كردند رو داشتند و مشكل داشتند. ;)

malaki_mall

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ورزش شنا به درد خانوما میخوره؟

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
سوالتون یه جور عجیب غریب بود !
شنا به نظر من یکی از بهترین ورزشهای موجود هست ... وزیباترین بدن ها هم مختص شناگراست... البته منظورم از شنا ، آب بازی نیستا!
زن و مرد هم نداره.

malaki_mall

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سوالتون یه جور عجیب غریب بود !
شنا به نظر من یکی از بهترین ورزشهای موجود هست ... وزیباترین بدن ها هم مختص شناگراست... البته منظورم از شنا ، آب بازی نیستا!
زن و مرد هم نداره.

شنا تمام بافت های چربی بدن زن رو می سوزنه و بدن زن رو خیلی زشت و بی ریخت میکنه.

بالا