Mohsen_14
مدیربازنشسته پاتوق
بدنسازی رو که جزو ورزشها حساب نکن اصلا :happy:ورزش شنا عالیه اما من میخوام کنار بگذارمش .چون بسیار گرون شده این دوره. بدنسازی میرن 6 ماهه بدنو میسازن ماهی 15 تومن پول باشگاه میدن حالا تغذیه بماند. بعد آدم چطو دلش میاد واسه یه بار شنا کردن این همه پول استخر بده . ماهی 60 70 هزار فقط واسه هفته ای 4 جلسه استخر . معلوم نیست تو این مملکت چه خبره . من که این ورزشو 7 ساله انجام میدم بخاطر هزینه باید رهاش کنم بعد واسه بچه مدرسه ای ها شنا رو اجبار میکنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میتونی کارت بگیری برای مثلا 6 ماه یا یکسال ، اینطوری ارزونتر میوفته .
من اطلاع صد در صد علمی و دقیق ندارم اما این عضله داخلی پام بعد یکسال که شنا نکردم هنوز قلمبست :blush: چون شنای غورباقه زیاد میرفتم . سینه هام هم هنوز خیلی نخوابیده پس به نظر من تا حدود زیادی این حرف درسته .نظرتون در این مورد که میگن بدن شنا گر تا مدتها حتی 2 سال بعد از ول کردن ورزش هم باقی میمونه چیه؟ و این رو مزیت شنا نسبت به بدنسازی میدونن
به نظر شما آیا با شنا میشه به بدن متناسب و زیبا رسید یا باید بدنسازی هم بهش اضافه کرد؟
ای بابا .... دوباره رفتی سراغ بدنسازی :cigar:
شما اول بگو چقدر شنا بلدی و در یک جلسه که میری استخر حدودا چقدر شنا میکنی تا من و دوستان بتونیم یه جواب درست بهت بدیم .
.