• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ورزش شنا

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
ورزش شنا عالیه اما من میخوام کنار بگذارمش .چون بسیار گرون شده این دوره. بدنسازی میرن 6 ماهه بدنو میسازن ماهی 15 تومن پول باشگاه میدن حالا تغذیه بماند. بعد آدم چطو دلش میاد واسه یه بار شنا کردن این همه پول استخر بده . ماهی 60 70 هزار فقط واسه هفته ای 4 جلسه استخر . معلوم نیست تو این مملکت چه خبره . من که این ورزشو 7 ساله انجام میدم بخاطر هزینه باید رهاش کنم بعد واسه بچه مدرسه ای ها شنا رو اجبار میکنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بدنسازی رو که جزو ورزشها حساب نکن اصلا :happy:
میتونی کارت بگیری برای مثلا 6 ماه یا یکسال ، اینطوری ارزونتر میوفته .

نظرتون در این مورد که میگن بدن شنا گر تا مدتها حتی 2 سال بعد از ول کردن ورزش هم باقی میمونه چیه؟ و این رو مزیت شنا نسبت به بدنسازی میدونن
من اطلاع صد در صد علمی و دقیق ندارم اما این عضله داخلی پام بعد یکسال که شنا نکردم هنوز قلمبست :blush: چون شنای غورباقه زیاد میرفتم . سینه هام هم هنوز خیلی نخوابیده پس به نظر من تا حدود زیادی این حرف درسته .

به نظر شما آیا با شنا میشه به بدن متناسب و زیبا رسید یا باید بدنسازی هم بهش اضافه کرد؟

ای بابا .... دوباره رفتی سراغ بدنسازی :cigar:
شما اول بگو چقدر شنا بلدی و در یک جلسه که میری استخر حدودا چقدر شنا میکنی تا من و دوستان بتونیم یه جواب درست بهت بدیم .

.

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
در مورد ماندگاری عضله
دوست عزیز وقتی یه عضله یه ماهه باد میکنه یه ماهه هم میخابه
چیزی که دوساله بدست میاد دوس ال هم طول میکشه تا از بین بره

needer

Registered User
لایک‌ها
1
من حدود 8 ساله که شنا میکنم و همه شنا هارو کامل بلدم در یک جلسه 1.5 ساعته شاید بطور استقامتی تا 1300 متر شنا کنم . به چه دلیل میگین بدنسازیو جزو ورزش حساب نکنم؟ اونچه مسلمه فشار عضلات رو میسازه و رشد میده. می خواد با وزنه باشه یا با شنا یا 20 تا بارفیکس. فقط صحبت فرم دادن به عضله اکه باشه من شنا رو قبول دارم. حتی خیلی از دوستان قهرمان شنا هم میگن اگه میخوای تو شنا موفق بشی یا بدنت رو فرم بیاد حتما کنارش بدنسازیم برو چون فشار آب برایساختن ماهیچه کافی نیست.

در این مورد که میگین عضله 2 ماهه ساخته بشه 2 ماه هم می خوابه 2 ساله ساخته بشه 2 ساله هم می خوابه باید بگم ننه اصلا اینطور نیست. من تجربه بدنسازیو مدت 2 سال هم دارم. ماهیچه بسته به تغذیه و ژنتیک و فشار ساخته میشه. و زمان طولانی در ساختش تاثیری در موندگاریش نداره.

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
من حدود 8 ساله که شنا میکنم و همه شنا هارو کامل بلدم در یک جلسه 1.5 ساعته شاید بطور استقامتی تا 1300 متر شنا کنم . به چه دلیل میگین بدنسازیو جزو ورزش حساب نکنم؟ اونچه مسلمه فشار عضلات رو میسازه و رشد میده. می خواد با وزنه باشه یا با شنا یا 20 تا بارفیکس. فقط صحبت فرم دادن به عضله اکه باشه من شنا رو قبول دارم. حتی خیلی از دوستان قهرمان شنا هم میگن اگه میخوای تو شنا موفق بشی یا بدنت رو فرم بیاد حتما کنارش بدنسازیم برو چون فشار آب برایساختن ماهیچه کافی نیست.

در این مورد که میگین عضله 2 ماهه ساخته بشه 2 ماه هم می خوابه 2 ساله ساخته بشه 2 ساله هم می خوابه باید بگم ننه اصلا اینطور نیست. من تجربه بدنسازیو مدت 2 سال هم دارم. ماهیچه بسته به تغذیه و ژنتیک و فشار ساخته میشه. و زمان طولانی در ساختش تاثیری در موندگاریش نداره.
کاملا مخالفم
شما بطور تجربی به هیکل یه کشتی گیر و یک بدنساز نگاه کن و توی هر دو رشته هم پیدا میکنی کسانی که کنار گذاشته باشن مقایسه کن
اصلا بدنسازی رشته دوم هست هر ورزشی بدنسازی مخصوص به خودش رو داره اون داستانش متفاوته
پ ن : میگم حالا که انقدر کارت درسته این نفس گیری کرال رو یه جوری به من بگو من با این قضیه یه مقدار مشکل دارم نمیدونم چون سیگار میکشم هست یا چیز دیگه این هماهنگی به هم میخوره
یعنی توی دم هر از گاهی یه مقدار آب میخورم

needer

Registered User
لایک‌ها
1
کاملا مخالفم
شما بطور تجربی به هیکل یه کشتی گیر و یک بدنساز نگاه کن و توی هر دو رشته هم پیدا میکنی کسانی که کنار گذاشته باشن مقایسه کن
اصلا بدنسازی رشته دوم هست هر ورزشی بدنسازی مخصوص به خودش رو داره اون داستانش متفاوته
پ ن : میگم حالا که انقدر کارت درسته این نفس گیری کرال رو یه جوری به من بگو من با این قضیه یه مقدار مشکل دارم نمیدونم چون سیگار میکشم هست یا چیز دیگه این هماهنگی به هم میخوره
یعنی توی دم هر از گاهی یه مقدار آب میخورم
تا کسی شناتو نبینه نمیتونه نظری بده اینجوری نمیشه

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
تا کسی شناتو نبینه نمیتونه نظری بده اینجوری نمیشه
البته من دارم زیر نظر یه حرفه ای کار میکنم اما با این حال گفتم شاید یه سری مطالب تئوریک هم داشته باشه
اون میگه تمرین تمرین تمرین

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
البته من دارم زیر نظر یه حرفه ای کار میکنم اما با این حال گفتم شاید یه سری مطالب تئوریک هم داشته باشه
اون میگه تمرین تمرین تمرین
با عرض پوزش اما من با این نوع موافق نیستم
هیچوقت زیاد انجام دادن باعث کمال نمیشه بلکه درست انجام دادن میتونه به کمال منتهی بشه
اگر یه کاری رو اشتباه انجام بدیم هرچی بیشتر انجام بدیدم اصلاحش سخت تره
بنظر من اگر بعد از 3ماه تمرین هنوز مشکل دارید بهتره مربی تون روعوض کنید یا لااقل توی یک استخر بخواهید مربیا یا نجات غریقها شناتون رو ببینند و نظر بدند
موفق باشید

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
در ضمن میتونید تو سایت تبیان آموزش شنا رو بصورت تئوریک و بسیار کامل ببینید

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
با عرض پوزش اما من با این نوع موافق نیستم
هیچوقت زیاد انجام دادن باعث کمال نمیشه بلکه درست انجام دادن میتونه به کمال منتهی بشه
اگر یه کاری رو اشتباه انجام بدیم هرچی بیشتر انجام بدیدم اصلاحش سخت تره
بنظر من اگر بعد از 3ماه تمرین هنوز مشکل دارید بهتره مربی تون روعوض کنید یا لااقل توی یک استخر بخواهید مربیا یا نجات غریقها شناتون رو ببینند و نظر بدند
موفق باشید
من سر جمع 10 جلسه نرفتم پیش این
کار درست هست

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
من سر جمع 10 جلسه نرفتم پیش این
کار درست هست
ای بابا پس الان اصلا نباید توقع زیادی داشته باشید
اگر تمرکز داشته باشید و سعی کنید وضعیت خودتون رو در هنگام تمرین تو ذهنتون مجسم کنید خیلی بهتر نتیجه میگیرید

needer

Registered User
لایک‌ها
1
توجه کنید.
تمرین کامل نمی کند. تمرین درست کامل میکند. اگه یه حرکتو 10 سالم اشتباه بری همون اشتباه تو بدنت میمونه و بعد دیگه درست کردنش خیلی مشکله.

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
چه جور اطلاعاتی میخای ؟
بگو واست 5شنبه بپرسم
4 تا شنا رو که باید بلد باشی تا اونجا که من میدونم

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
دوستان کسی در مورد دوره های مربیگری اطلاعاتی داره ؟

.

تا 2سال قبل که من شرکت کردم تاجایی که یادم میاد هر 3ماه ازمون ورودی در استخر شهید کشوری برگذار میشد باید ثبت نام میکردید و برای روز ازمون میرفتی
4 شنا رو بصورت 4 در 25 (یعنی عرض کشوری )امتحان استیل میگرفت زیاد سختگیری نمیکرد چون منم قبول شدم:p

نمیدونم الان تغییری کرده یا نه

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
چه جور اطلاعاتی میخای ؟
بگو واست 5شنبه بپرسم
4 تا شنا رو که باید بلد باشی تا اونجا که من میدونم

4 شنا رو که میدونم ، ریزه کاریهاشو میخوام .
اگه بدونم تو هر شنا به چی توجه میکنن خوب میشه ...مرسی

تا 2سال قبل که من شرکت کردم تاجایی که یادم میاد هر 3ماه ازمون ورودی در استخر شهید کشوری برگذار میشد باید ثبت نام میکردید و برای روز ازمون میرفتی
4 شنا رو بصورت 4 در 25 (یعنی عرض کشوری )امتحان استیل میگرفت زیاد سختگیری نمیکرد چون منم قبول شدم:p

نمیدونم الان تغییری کرده یا نه

بله ، 4 تا عرض میگیرن . ولی میخوام بدونم تو هر شنا به چه چیزهایی توجه میکنن .
چند روز پیش رفتم تست دادم و واقعا بیخود و بی جهت ردم کردن :hmm:
یعنی پروانه ای رفتم که خودم هم کیف کردم ، خیلی تر و تمیز ... بقیه شنا ها رو هم که خوراکمه . خود بچه هایی که اونجا بودن هم تایید میکردن که خیلی خوب رفتم ... خودمم با اطمینان بالایی فکر میکردم قبول میشم اما خب چه کنیم که پارتی نداریم . خلاصه اساسی حالمونو گرفت

حالا شما که اون 4 *25 رو قبول شدی چی شد ، مرحله ی بعد چی بود ؟

.

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
مرحله بعد ثبت نام بود ولی کلاسهاش خیلی تایمش برای من بد بود برای همین فقط جلسه اول رو شرکت کردم و نتونستم ادامه بدم
اگر اشتباه نکنم آقای حاج رضایی یا شیخ رضایی امتحان گرفت و کلاس عملی رو هم خودش تدریس میکرد
بنظرم بیشتر با استیل کار داشت اما من هم موافقم با اینکه بعضی ها رو که رد میکردند بنظر من شنای خوبی داشتند لااقل از من بهتر بودند
شاید با پارتی بازی کسی رو که ضعیف بود قبول میکردند اما رد شدن نمیتونه دلیلی داشته باشه جز دید و نظر مربی ( البته بعضی ها رو همون ابتدای کار نظرش یا رد بود یا قبول چون دیگه ادامه کار رو نگاه نمیکرد همون چند تا دست و پا زدن براش کافی بود)

titanium834

Registered User
لایک‌ها
17
دوستان یه سوال
من نمیتونم زیاد نفس خودم رو نگه دارم (هفت هشت ثانیه) برای همین به خودم قبولوندم که نمیتونم شنا کنم !
البته تو کم عمق راحت شنا میکنم و رو آب معلق میمونم ولی هیچوقت به قسمت عمیق نرفتم از ترس اینکه یهو برم زیر اب و نفس کم بیارم و نتونم بیام بالا !
نظرتون چیه ؟! کلا بیخیال شنا تو قسمت عمیق بشم !؟

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
آقا ما فکر میکردیم فقط تهران سرزمین دروغگوهاست;) ( محل سکونت: سرزمین دروغگو ها )

نه کلا سرزمین ، سرزمین دروغگو هاست :wacko: همه ی جاها :f34r:
اتفاقا امروز رفتم ته و توی قضیه رو در آوردم . رفتم هیئت لیست رو آورد که اسم منو ببینه بعد رفت تلفن جواب بده ، جلوی هر نفر 4 تا شنا رو زده بود ، دیدم یه سریها بودن با وجود اینکه هر 4 تا رو رد شده بودن دوباره خط زده بودن و جلو اسمشون نوشته بودن قبول !

دوستان یه سوال
من نمیتونم زیاد نفس خودم رو نگه دارم (هفت هشت ثانیه) برای همین به خودم قبولوندم که نمیتونم شنا کنم !
البته تو کم عمق راحت شنا میکنم و رو آب معلق میمونم ولی هیچوقت به قسمت عمیق نرفتم از ترس اینکه یهو برم زیر اب و نفس کم بیارم و نتونم بیام بالا !
نظرتون چیه ؟! کلا بیخیال شنا تو قسمت عمیق بشم !؟

یه مقدار سوالتون نا مفهومه .
مگه شنا توی کم عمق با عمیق فرق داره که توی عمیق نمیتونی ؟
اصلا برای شنا کردن نیازی به 8 ثانیه حبس نفس ندارید !
........
دو حالت بیشتر نداره :
1- شما اصولی شنا نمیکنی ، یعنی اصلا نفس گیری نداری و با حبس نفس یه مسافتی رو دست و پا میزنی.
باید نفس گیری اصولی رو کار کنی .

2- شما نفس گیری میکنی ولی توی یه لحظه خالی میکنی .
نفس گیری (برای هر نوع شنا) اینطوریه که توی یه لحظه سریع نفس میگیری و توی چندین لحظه خالی میکنی . انکار رو حتی موقعی که کنار استخر ایستادی میتونی تمرین کنی : توی یه لحظه نفس بگیری بعد خم بشی توی آب و به مرور نفستو توی آب خالی کنی .
مثل حالتی که شناگرها میان لبه ی استخر و خستگی در میکنن.

من حدس میزنم شما حالت اول رو داری . درسته ؟

.

بالا