• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ورزش شنا

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
دوستان یه سوال
من نمیتونم زیاد نفس خودم رو نگه دارم (هفت هشت ثانیه) برای همین به خودم قبولوندم که نمیتونم شنا کنم !
البته تو کم عمق راحت شنا میکنم و رو آب معلق میمونم ولی هیچوقت به قسمت عمیق نرفتم از ترس اینکه یهو برم زیر اب و نفس کم بیارم و نتونم بیام بالا !
نظرتون چیه ؟! کلا بیخیال شنا تو قسمت عمیق بشم !؟

شما قطعا" يكبار در گذشته احساس خفگي بهت دست داده يا اينكه داشتي غرق مي شدي ( آب خوردي)
اين استرس تنها دليلش همينه!

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
در تکمیل گفته های دوستان
من خودم سابقه غرق شدن در دریا رو داشتم و بطور معجزه آسایی نجات پیدا کردم و چون این اتفاق در فاصله حدودا 700 متری از ساحل رخ داد برای همین ترس از عمق بدجوری تو وجودم هست و کلا تو قسمت عمیق با اینکه از نظر شنا مشکلی ندارم اما استرس دارم و راحت نیستم
برای همین ذهنیت منفی رو کاملا حس میکنم و فوق العاده موثره
دوم اینکه بعضی ها در نفس گیری حتی در رده های بالا هم هنوز عادت ندارند هوا رو از بینی خارج کنند(از دماغ گیر استفاده میکنند ) و برای همین سیکل نفس گیری رو از دست میدند و تعادل هواگیری و تخلیه هوا رو نمیتونند رعایت کنند

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
دقیقا
اما اگر از ابتدا عادت نشه کمی سخته ولی اصولش اینه که حتما از دهان هواگیری بشه و از بینی تخلیه بشه
اینطوری محاله آب به داخل بینی بره و در ضمن کنترل بهتری هم میشه بر تخلیه هوا داشت

needer

Registered User
لایک‌ها
1
هر کاری میکنم شنای پروانه رو بیشتر از 30 متر نمیتونم برم .خیلی خسته میشم. چکار کنم که بتونم راحت یه 100 متری پروانه برم؟

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
هر کاری میکنم شنای پروانه رو بیشتر از 30 متر نمیتونم برم .خیلی خسته میشم. چکار کنم که بتونم راحت یه 100 متری پروانه برم؟

اول مطمئن شو که شنایی که میری درست و طبق اصول هست .
بعدش دیگه تمرین + تمرین + تمرین !
همین نجات غریقهایی که هستن بهشون بگو یه عرض میرم ببینید مشکلم چیه ... آدم تا خودش کاری رو انجام میده نمیتونه اشتباهشو تشخیص بده .
شما موقعی رو که تازه کرال رو بلد شده بودی یادت بیاد ، زیاد نمیتونستی شنا کنی درسته ؟
یه چند تا فوت کوزه گری از پروانه برات میگم شاید به دردت خورد :

*اگه تازه پروانه رو یاد گرفتی بدون که حرکت دستها باید تو بدنت بشینه ، حرکت دستها رو تو خارج از استخر هم انجام بده تا کتها و دستهات به اندازه کافی قوی بشن .

*وقتی دست میزنی بعدش باید بدنت قوس بزنه تا دستهات بتونه حرکت بعدی رو انجام بده . اگه بدنت قوس نزنه نمیتونی خوب دست بزنی و کل استیل شنات بهم میخوره . اصلا ببین میتونی یه عرض بدون دست زدن و با قوس بدن بری ؟ اگه نتونستی حتما حرکت بدنت مشکل داره و باید از پایه کار کنی .

* معمولا یه قوس همراه با نفس گیری هست و قوس بعدی بدون نفس گیری . در قوسی که نفس نمیگیری خیلی نمیخواد از آب بالا بیای .
اگه با هر قوس بخوای نفس بگیری سخت هست .

*دستها به جلو پرتاب میشه ، دستها رو بنداز جلو و کل بدن رو بوسیله ی دستها به جلو بکش .

اولین کار اینه که یه نفر خبره شناتو ببینه و ایرادا رو بهت بگه . ناامید نشو یه مواقعی هر چی تلاش میکنی نتیجه نمیگیری ولی کار نشد نداره :shades2:

.

needer

Registered User
لایک‌ها
1
من اصول پروانه رو بلدم و چند ساله که این شنا رو انجام میدم. نجات غربق نگاه میکنه میگه استیلت درسته اما سنگینی. انگار داری تو گل شنا میکنی یمکی میگه پای زیر آبت باید محکم تر بزنی اما من با تمام قدرت میزنم. من 20 یا 30 مترو میرم اما بیشتر دیگه نمیشه بعدشم 3 یا 4 بار که برم اونقدر خسته میشم که دیگه همونم به زور میرم. میخوام یه جور بشه که مثل کرال راحت یه 100 متری بتونم برم. آخه خود نجات غریقم میگه همون 40 متر 50 متر میره تازه اگه اول کار باشه و خسته نباشه . یعنی اگه نیم ساعت شنا کرده باشه همونم شاید نتونه بره.

در پروانه هر بار که سر از آب بیرون میاد باید نفس گرفت یعنی چی یه قوس با نفس یه قوس بدون نفس؟ در هر حرکت دوتا پا میزنیم که یکی زیر آبه(ضربه اصلی) یکی سر بیرون آب (ضربه دوم پا)منظورتون اینه؟
پای دلفین و این چیزارم مشکلی ندارم اما اگه 20 متر فقط پای دلفین برم نفس کم میارم مجبورم بیام با نفس بگیرم.
حالا نمیدونم مشکل از قدرت بدنی ممکنه باشه؟ یا تکنیک مهمه؟ برای 100متر پرانه رفتن باید بدنسازی کار کنم یا با همین تمرین توی آب هم میشه به اون حد رسید؟

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
دوستان نجات غریق مربی نیست
این خیلی مهمه که شنای شما رو مربی ببینه
من دوره آمادگی نجات غریق رو دیدم و دوستانی هم که با موضوع آشنایی دارند میدونند که در نجات غریق اصلا کاری با استیل و شناهایی مثل پروانه ندارند برای همین غالب افرادی که میرند به اون سمت ( نه همشون ) اصلا دنبال استیل نبودند به دلایل مختلف
برای همین سعی کنید برای اصلاح شنا حتما نظر یه مربی خوب رو بخواهید

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
من اصول پروانه رو بلدم و چند ساله که این شنا رو انجام میدم ...

دوست عزیز اگر چندین ساله که پروانه رو انجام میدید دیگه اینجا فکر نکنم خیلی کار خاصی بشه براتون انجام داد
برای بهبودش باید با یه مربی کار کنید ، کاری که خودمم میخوام شروع کنم .
بشین یه مقدار فیلمها و مسابقات شنا پروانه رو نگاه کن .
اینو هم دانلود کنی بد نیست .

.

دوستان نجات غریق مربی نیست
این خیلی مهمه که شنای شما رو مربی ببینه ...

کاملا درسته ،
ولی کسی که تو استخر دم دسته همین نجات غریقه ... ضمن اینکه خیلیهاشون مربی هم هستن .

.

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
آقا حقیقتا بابت اون لینک دانلود ممنونم
واقعا عالی بود
خیلی خیلی تشکر

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
آقا حقیقتا بابت اون لینک دانلود ممنونم
واقعا عالی بود
خیلی خیلی تشکر

فقط بدیش اینه که یه تک فایل rar هست و 900 مگ .
داخلش سه تا فایل تصویری هست : کرال سینه ، غورباقه و پروانه .
پروانه رو مربی مایکل فلپس آموزش میده :cool:

.

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
این لینکی دادید کجاست من پیداا نکردم
من هم خیلی بدنبال یه اموزش شنای خوب تصویری هستم

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
فقط بدیش اینه که یه تک فایل rar هست و 900 مگ .
داخلش سه تا فایل تصویری هست : کرال سینه ، غورباقه و پروانه .
پروانه رو مربی مایکل فلپس آموزش میده :cool:

.
خدا پدر اینترنت پر سرعت شرکت رو بیامرزه حدود 2و نیم ساعت استاد شد
بازم ممنون

needer

Registered User
لایک‌ها
1
البته نجات غرق های استخر جایی که میرم همه مربی هستند. از این فیلما اینقد دانلود کردم دارم همه رو . total immersion رو هم اگه دانلود کید خوبه فیلمش.
نمیدونم فقط میگن سنگینی تو آب. حالا به این فکر افتادم شاید پروانه بخوای مثل کرال یه 100 مترب بری قدرت بدنی بالا بخواد . شاید موضوع استیل نباشه. حالا موندم بهتره بدنو با خود شنا قوی کنم یا بدنسازیو برم.

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
البته نجات غرق های استخر جایی که میرم همه مربی هستند. از این فیلما اینقد دانلود کردم دارم همه رو . total immersion رو هم اگه دانلود کید خوبه فیلمش.
نمیدونم فقط میگن سنگینی تو آب. حالا به این فکر افتادم شاید پروانه بخوای مثل کرال یه 100 مترب بری قدرت بدنی بالا بخواد . شاید موضوع استیل نباشه. حالا موندم بهتره بدنو با خود شنا قوی کنم یا بدنسازیو برم.
دوست عزیز قد و وزن تون رو هم بگید بد نیست
بنظر من پروانه بشدت ریزه کاری داره و برا یاجرای دقیق این مجموعه باید و نباید ها باید یک بدن آماده داشت وگرنه اگر قدرت بدنی در حد کافی نباشه از پس اجرای درست حرکات برنمیاد
چیزی که من خودم الان بعداز 3 سال رها کردن شنا باهاش مواجه هستم
سنگینی این شنا نیاز داره که بدنی اماده پشتش باشه
بدنسازی مخصوص شنا رو اگر انجام بدید قطعا مفیده اما اگر تهران هستید پیشنهاد میکنم برید استخر شهید شیرودی مربی خود من آقای هومن آراسته در بین مربیانی که داشتم واقعا دقت خاصی روی استیل داشت و مشکلات ریز رو هم میدید و دلسوزانه تذکر میداد

needer

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز قد و وزن تون رو هم بگید بد نیست
بنظر من پروانه بشدت ریزه کاری داره و برا یاجرای دقیق این مجموعه باید و نباید ها باید یک بدن آماده داشت وگرنه اگر قدرت بدنی در حد کافی نباشه از پس اجرای درست حرکات برنمیاد
چیزی که من خودم الان بعداز 3 سال رها کردن شنا باهاش مواجه هستم
سنگینی این شنا نیاز داره که بدنی اماده پشتش باشه
بدنسازی مخصوص شنا رو اگر انجام بدید قطعا مفیده اما اگر تهران هستید پیشنهاد میکنم برید استخر شهید شیرودی مربی خود من آقای هومن آراسته در بین مربیانی که داشتم واقعا دقت خاصی روی استیل داشت و مشکلات ریز رو هم میدید و دلسوزانه تذکر میداد
قد 181 وزن 77 و الان3 هفته هست که بدنسازی رو شروع کردم. جالب که حتی همین مربیان استخر هم 2 یا 3 عرض بیشتر نمیتونن پروانه برن اونم در حالتی که اول ورزش باشه و خسته نباشند. یعنی اگه 1 ساعت شنا کرده باشند و بعد بخوان یه 40 متری پروانه برن شاید اصلا نتونن. حالا نمیدونم کلا شنای پروانه اینطوره .یا مسئله توان بدنه یا استیل؟؟
خودم به شخصه هنوز تو استخر کسیو ندیدم که 100 متر پشت سر هم پروانه بره.در پستهای قبلی گفته شده برای امتحان مربیگری شنا باید 4*25 متر همه شنا ها رو امتحانداد یعنی 100 متر پروانه و ایندر حالیه که معمولا مربیای شنایی که من دیدم بدنهای آنچنان آماده و قوی نداشتن. پس شاید مسئله قدرت بدنی نباشه؟ لطفراهنمایی کنید.

Last edited:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
خودم به شخصه هنوز تو استخر کسیو ندیدم که 100 متر پشت سر هم پروانه بره .

چرا من دیدم ...البته بندرت . اتفاقا پروانه رو آخر سر میرفت :D اما خوب خیلی اصولی و اصلا به زحمت و نفس نفس نمی افتاد.
به نظر من بیشتر از قدرت بدنی به استیل خوب نیاز داره .
خودم اگه 2 ساعت هم پشت سر هم قورباغه شنا کنم خسته نمیشم اما 10 دقیقه کرال برم میبرم.

در پستهای قبلی گفته شده برای امتحان مربیگری شنا باید 4*25 متر همه شنا ها رو امتحانداد یعنی 100 متر پروانه

منظور 4 تا شنای مختلف هست که جمعا بشه 100 متر.

.

needer

Registered User
لایک‌ها
1
چرا من دیدم ...البته بندرت . اتفاقا پروانه رو آخر سر میرفت :D اما خوب خیلی اصولی و اصلا به زحمت و نفس نفس نمی افتاد.
به نظر من بیشتر از قدرت بدنی به استیل خوب نیاز داره .
خودم اگه 2 ساعت هم پشت سر هم قورباغه شنا کنم خسته نمیشم اما 10 دقیقه کرال برم میبرم.

منظور 4 تا شنای مختلف هست که جمعا بشه 100 متر.

.
قورباقه استقامته منم همینطورم. اما یه شناگر باید بتونه کرال استقمتی 30 دقیقه بره. اگه بخوایم شنا استقامت بریم یا چربی بسوزونیم باید به این نحو بتونیم شنا کنیم وگرنه با 4 تا عرض رفتن و 2 دقیقه استراحت چربی نمی سوزه.

خوب حالا من تمرینات بدنسازیو شروع کردم تا ببینم مشکل از کجاست. لا اقل به لحاظ تئوری و این نکاتی که تو وب خوندم میدونم استیلشو رعایت میکنم. شاید چیزی هست که نمیشه با خوندن وب بدستش آوورد
من بعد از 7 سال شنای مداوم به این نتیجه رسیدم که شنا به تنهایی نمیتونه اندام زیبایی حد اقل یه مرد بده. بر خلاف چیزی که در ذهن عمومه و تو سایت ها هم بحثش شده. بنابراین تصمیم گرتم با بدنسازی ترکیبش کنم تا ببینم چه نتیجه ای میده.

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
قد 181 وزن 77 و الان3 هفته هست که بدنسازی رو شروع کردم. جالب که حتی همین مربیان استخر هم 2 یا 3 عرض بیشتر نمیتونن پروانه برن اونم در حالتی که اول ورزش باشه و خسته نباشند. یعنی اگه 1 ساعت شنا کرده باشند و بعد بخوان یه 40 متری پروانه برن شاید اصلا نتونن. حالا نمیدونم کلا شنای پروانه اینطوره .یا مسئله توان بدنه یا استیل؟؟
خودم به شخصه هنوز تو استخر کسیو ندیدم که 100 متر پشت سر هم پروانه بره.در پستهای قبلی گفته شده برای امتحان مربیگری شنا باید 4*25 متر همه شنا ها رو امتحانداد یعنی 100 متر پروانه و ایندر حالیه که معمولا مربیای شنایی که من دیدم بدنهای آنچنان آماده و قوی نداشتن. پس شاید مسئله قدرت بدنی نباشه؟ لطفراهنمایی کنید.
با سلام
دوست عزیز اول در مورد تست مربیگری باید بگم 4 در 25 یعنی هر شنایی 25 متر وگرنه که باید تو ایران مربیگری رو تخته کنند
کلا تو ایران در حال حاضر بنظر من اصلا شنا وضعیت خوبی نداره در رده سنی ما که اصلا آموزشی به این شکل در نوجوانی و کودکی وجود نداشت - الان کمی اوضاع بهتر شده - اما ضعف مربیگری در ایران کاملا مشهوده و حتی قول میدم بندرت این فیلمهارو که دوستمون گذاشتند رو هم دیده اند چون من هیچکدوم از تمرینهایی که اونجا دیدم رو تا حالا از هیچ مربیی نشنیدم
برای همین هم هست که در شنا هیچ جایگاهی در جهان نداریم

بالا