دوستان خیلی تاپیک جالب و خوبی بود
منم خیلی از شنا لذت میبرم
فقط یک سوال داشتم ،
کسی از دوره های غواصی خبر داره ؟ کجا برگزار میشه ؟ چی نیاز داره( برای آموزش تمام تجهیزات باید از ما باشه یا نه) ؟؟ شنا باید در چه سطحی بلد باشه ؟ فقط کیش و قشم هست ؟
ممنون میشم کسی از دوستان اگه اطلاعات داره راهنمایی کنه
مازک آدیداس عالیه
سلام
من با وسایل شنا آشنایی ندارم، دوستانی که با تجربه هستند لطفا راهنمایی کنید:
عینک شنا چه مارک هایی خوب هست و قیمت حدودا چقدر هست؟
تایید میشه....
سلام دوست من
من فکر میکنم مارکش مهم نیست مهم اینه که با صورتت مچ بشه و بخار نگیره
عینکی بگیر که زیر ابرو و در گودی چشم به خوبی جا بگیره . قیمت مهم نیست اصلا
سلام والا هر عینکی با هر قیمتی بخوای بگیری لامسب بخار میگیره
من 50تومن پول عینک دادم بازم بخار میگیره.البته من هر وقت میخوام برم استخر عینک رو قشنگ تو خونه میشورم
یذره بهتر میشه
سلام والا هر عینکی با هر قیمتی بخوای بگیری لامسب بخار میگیره
من 50تومن پول عینک دادم بازم بخار میگیره.البته من هر وقت میخوام برم استخر عینک رو قشنگ تو خونه میشورم
یذره بهتر میشه
داداش منظوری نداشتم خواستم مثال بزنم:دیداداش دستت درد نکنه یعنی ما مرده ایم ؟
من خودم رفتم استخر اولش فقط توی آب راه میرفتم ولی الان توی 4 متری شنا میکنم زیادم سخت نیست ولی اگه بخوای شنای اصولی یاد بگیری برو کلاس
در مورد شناور شدن هم فکر کن توی جات خوابیدی و روی آب دراز بکش و نترس و بدن خودتو راحت و شل بذار به راحتی روی آب دراز بکش
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 2
نه کلاس نرفتم فقط خودمو زدم به آب فقط با اطمینان که میتونم شنا کنم اوایل منم میترسیدم و فقط زیر آبی تمرین میگردم رفته رفته سعی کردم شنا کنم
و یه چیزی سعی نکن از کسی تقلید کنی چون هر کسی استایل شنای خودشو داره وباید خودش یاد بگیره اگه تو ارومیه بودی ما هر یکشنبه میریم تو رو هم میبردیم آروم آروم یاد میگرفتی فقط بیش از حد نترس و بیش از حد اعتماد به نفس نداشته باش چون غرق میشی
فقط از آب لذت ببر مهم اینه مثلا توی آب بالانس بزن بچرخ و راحت باش اولا سعی کن جایی بری که آب تا شانه هات بیاد
واینکه شیرجه زدن زیاد هم مهم نیست میتونی راحت بپری توی آب وبعدا که ترست ریخت شیرجه رو راحتتر یاد بگیری:thumbup:
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 2