• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ورزش شنا

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
قد منم 194 هستش پاهای منم میگیره اما لج میکنم و با شدت بیشتری ازشون کار میکشم حتی بعضی وقت ها احساس میکنم عظله ها ترکیدن:Dشوخی نکنی ها
قبل از رفتن توی آب خودتو گرم کن مثلا چند دور دور استخر آروم بدو و چندتا نرمش انجام بده تا عظله هات نگیره

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 2

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
قد منم 194 هستش پاهای منم میگیره اما لج میکنم و با شدت بیشتری ازشون کار میکشم حتی بعضی وقت ها احساس میکنم عظله ها ترکیدن:Dشوخی نکنی ها
قبل از رفتن توی آب خودتو گرم کن مثلا چند دور دور استخر آروم بدو و چندتا نرمش انجام بده تا عظله هات نگیره

من 4 سانت از تو کوتاهترم:D
ممنون از راهنماییت

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
شناور بودن رو اب اصلا ربطی به شنا بلد بودن نداره خوده من شنا بلد نیستم ولی میتونم رو اب شناور بمونم
برو یه جای استخر که زیاد شلوغ نیست و اب تلاطم نداره رو کمرت یه نفس عمیق بکش بعد کم کم رو اب بخواب اگه نفس عمیق بکشی نمیری زیر اب بعد که رو اب شناور شدی نفستو بده بیرون و دوباره نفس بگیر ممکن تو حین اینکه نفستو میدی بیرون یخورده بری پایین ولی نترس تا دوباره شش هاتو پر هوار کنی میایی بالا . اصلا سخت نیست یکم تمرکز و جرات میخواد همین

new24

Registered User
لایک‌ها
300
دادا یه وقتایی برو که هیچکس نیست،برو تویه جکوزیش(اگه اینقدر وسیع هست که توش درزا بکشی!)اونجا با فشار آب و هم هوایی که حبس کردی تویه شش هات میتونی روی آب بیای بعد از یه مدت که خوب استرست ریخت و بلد شدی برو تویه استخر امتحان کن

pouyasony

Registered User
لایک‌ها
253
نه کلاس نرفتم فقط خودمو زدم به آب فقط با اطمینان که میتونم شنا کنم اوایل منم میترسیدم و فقط زیر آبی تمرین میگردم رفته رفته سعی کردم شنا کنم
و یه چیزی سعی نکن از کسی تقلید کنی چون هر کسی استایل شنای خودشو داره وباید خودش یاد بگیره اگه تو ارومیه بودی ما هر یکشنبه میریم تو رو هم میبردیم آروم آروم یاد میگرفتی فقط بیش از حد نترس و بیش از حد اعتماد به نفس نداشته باش چون غرق میشی:D
فقط از آب لذت ببر مهم اینه مثلا توی آب بالانس بزن بچرخ و راحت باش اولا سعی کن جایی بری که آب تا شانه هات بیاد
واینکه شیرجه زدن زیاد هم مهم نیست میتونی راحت بپری توی آب وبعدا که ترست ریخت شیرجه رو راحتتر یاد بگیری:thumbup:

سلام داداش تو ارومیه بهترین استخرش کجاست؟مخابراته؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

MR_nitro

Registered User
لایک‌ها
22
سلام دوستان
چطور میشه روی آب قوطه ور موند
بعضیا تو استخر بلانسبت مثل مرده ها رو آب قوطه ور میشن اینا چه جوریاست؟
.
.

.
من شنا بلد نیستم حتما باید سیصد چارصد بدم تا شنا یاد بگیرم یا بدون کلاس هم میشه؟

باید شل کنی‌ عزیزم
اگه یکم انقباض داشته باشه عضلاتت میری زیر آب
خودتو شل کن چشاتو ببند
راحت دراز بکش
به همین راحتی‌

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
من ترس از اب دارم و اصلا نمیتونم تو اب شناور شم.
دیگه کارم رسیده به تیوپ و این لباس زردای کودکان!

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
شناور بودن رو اب اصلا ربطی به شنا بلد بودن نداره خوده من شنا بلد نیستم ولی میتونم رو اب شناور بمونم
برو یه جای استخر که زیاد شلوغ نیست و اب تلاطم نداره رو کمرت یه نفس عمیق بکش بعد کم کم رو اب بخواب اگه نفس عمیق بکشی نمیری زیر اب بعد که رو اب شناور شدی نفستو بده بیرون و دوباره نفس بگیر ممکن تو حین اینکه نفستو میدی بیرون یخورده بری پایین ولی نترس تا دوباره شش هاتو پر هوار کنی میایی بالا . اصلا سخت نیست یکم تمرکز و جرات میخواد همین

استخری که من میرم همش شلوغه تنها نقطه خلوتش همون عمق 3-4 متریه
یجور انجام میدم
دادا یه وقتایی برو که هیچکس نیست،برو تویه جکوزیش(اگه اینقدر وسیع هست که توش درزا بکشی!)اونجا با فشار آب و هم هوایی که حبس کردی تویه شش هات میتونی روی آب بیای بعد از یه مدت که خوب استرست ریخت و بلد شدی برو تویه استخر امتحان کن
جکوزیش آبش خیلی داغه با اون تلاطم خروجی آب فکر نکنم بشه
اگه مثل ما تپل باشی مادرزاد رو اب شناور میشی : ))
آره دیدم یه تپلو رو آب غوطه میخورد:دی
باید شل کنی‌ عزیزم
اگه یکم انقباض داشته باشه عضلاتت میری زیر آب
خودتو شل کن چشاتو ببند
راحت دراز بکش
به همین راحتی‌

من ترس از اب دارم و اصلا نمیتونم تو اب شناور شم.
دیگه کارم رسیده به تیوپ و این لباس زردای کودکان!
خخخخخخخخخخ اینارو تو استخر اختصاصی میتونی استفاده کنی:دی

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842

Kara Dayi

Registered User
لایک‌ها
173
تازمانی که استرس داری به بدنت فشار میاری بنابراین اصلا نمیتونی شناور بمونی باید بدنت رو شل کنی اروم و بدون فشار

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
بدنتو منقبض نکن. کمر خم نشه و سرت هم رو به آسمون باشه. دقیقا مثل این که روی سطح آب دراز کشیدی.

mersi0000

Registered User
لایک‌ها
470
حرکت فلوتینگ(شناوری):
شما اولین کاری که میکنی حبس هوا کن یعنی ریه هارو پر از هوا کن بعد دستهارو به سمت بالا ببر طوری که سر لابه لای دستها قرار بگیره
بعد آروم پاهارو از زمین جدا کن وبدن رو صاف و کشیده نگه دار البته تمام عضلات باید شل باشن چون اگر سفت بشن زیر آب میرید
فقط سر نباید حرکت داشته باشه مثلا اگر سربالا بره پاها به سمت پایین کشیده میشن یا اگر سر به سمت چپ یا راست بره بدن میچرخه
در هر صورت اون هوایی که داخل ریهاتون هست شما رو مثل بادکنک روی آب نگه میداره واگر هوارو خالی کنید میرید کف استخر میتونید یک بار امتحان کنید!
من این مطالب رو روزی چندین بار برای آموزشیهام تکرار میکنم
سوال دیگه ای هم داشتید در خدمتم

aidin23771

Registered User
لایک‌ها
105
mans dont float on water:king:
حالا خارج از شوخی اگر شما قشنگ نفستو بدی تو شوشات روی اب شناور میشی به همین راحتی منتها دفعه های اول تا قلق کار دستت بیاد باید در حد انفجار هوا تو بدی ولی بعد از یه مدتی بدون حبس نفس میتونی ساعت ها روی اب بمونی در ضمن دستو پاهاتم باز بزار خیلی تاثیر گذار.
(در کل یکم از اخر سانستو یه گوشه که خلوته رو اب دراز بکش سعی کن به هیچی هم فکر نکنی واقعا حس خوبی به ادم میده.;)

new24

Registered User
لایک‌ها
300
جکوزیش آبش خیلی داغه با اون تلاطم خروجی آب فکر نکنم بشه
برو جکوزی آب سرد!!!!!
+
مثله تمساح پوست کلفت میشی اینجوری که خیلی بهتره!دیگه جهنم واست گرمایی نداره،پووف کنه خنک میشی!
+
دادا نظر نهایی من اینه که بری استخر بگی کلاس هاتون ساعت چند تا چنده و بپرسی که میتونی تک نفره خودت بیای شنا کنی اونموقع یا نه!یا اینکه اگه ظهر باز هست موقع ناهار برو(عموما نیست)
نظر من اینه که یه استخر بادی بگیر!!

vahid25 TM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
برو قسمت کم عمق و آب
بعد خودتو تا جایی که میتونی شل کن
دور از جونت خودتو مثلا بزن به مردن
دستات رو سینت باشه بهتره
یه نفس عمیق میکشی و همینجور خودتو شل میکنی
اول یکم کلت میره زیر آب و بیرون میاد ولی نباید تکون بخوری هر وقت دهنت از آب بیرون بود نفس عمیق بکش
چنبار تمرین کنی عادی میشه بران و حتی میتونی تو همون حالت پروانه ای پا بزنی و بری عقب

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
حرکت فلوتینگ(شناوری):
شما اولین کاری که میکنی حبس هوا کن یعنی ریه هارو پر از هوا کن بعد دستهارو به سمت بالا ببر طوری که سر لابه لای دستها قرار بگیره
بعد آروم پاهارو از زمین جدا کن وبدن رو صاف و کشیده نگه دار البته تمام عضلات باید شل باشن چون اگر سفت بشن زیر آب میرید
فقط سر نباید حرکت داشته باشه مثلا اگر سربالا بره پاها به سمت پایین کشیده میشن یا اگر سر به سمت چپ یا راست بره بدن میچرخه
در هر صورت اون هوایی که داخل ریهاتون هست شما رو مثل بادکنک روی آب نگه میداره واگر هوارو خالی کنید میرید کف استخر میتونید یک بار امتحان کنید!
من این مطالب رو روزی چندین بار برای آموزشیهام تکرار میکنم
سوال دیگه ای هم داشتید در خدمتم

mans dont float on water:king:
حالا خارج از شوخی اگر شما قشنگ نفستو بدی تو شوشات روی اب شناور میشی به همین راحتی منتها دفعه های اول تا قلق کار دستت بیاد باید در حد انفجار هوا تو بدی ولی بعد از یه مدتی بدون حبس نفس میتونی ساعت ها روی اب بمونی در ضمن دستو پاهاتم باز بزار خیلی تاثیر گذار.
(در کل یکم از اخر سانستو یه گوشه که خلوته رو اب دراز بکش سعی کن به هیچی هم فکر نکنی واقعا حس خوبی به ادم میده.;)

برو قسمت کم عمق و آب
بعد خودتو تا جایی که میتونی شل کن
دور از جونت خودتو مثلا بزن به مردن
دستات رو سینت باشه بهتره
یه نفس عمیق میکشی و همینجور خودتو شل میکنی
اول یکم کلت میره زیر آب و بیرون میاد ولی نباید تکون بخوری هر وقت دهنت از آب بیرون بود نفس عمیق بکش
چنبار تمرین کنی عادی میشه بران و حتی میتونی تو همون حالت پروانه ای پا بزنی و بری عقب

آقا آخرش دستا مو باید چجوری بزارم:wacko:

بالا