• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت اینترنت پرسرعت و ADSL در کرج

podoleski

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
آیا سرویس پرمیوم شبدیز در منطقه مخابراتی دکتر حسابی (مخابرات شریفی) برای راه اندازی شرینگ رسیور ها نظیر istar x20000 مناسب هست؟ دوستان گفتند Ping شبدیز مشکلاتی داره. آیا بروی شرینگ اینترنتی هم تاثیری دارد؟
بهترین مودم برای استفاده با این سرویس به نظر شما چیست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید. درود بر شما

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
تنظیمات ابتدایی مودم برای سرویس پریمیوم شبدیز رو لازم دارم.

خیلی خیلی زیاد ممنون میشم اگر یکی از دوستان لطف کنه و راهنماییم کنه... :)

کسی نیست ما رو مستفیض کنه؟ :eek:

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
تنظیمات ابتدایی مودم برای سرویس پریمیوم شبدیز رو لازم دارم.

خیلی خیلی زیاد ممنون میشم اگر یکی از دوستان لطف کنه و راهنماییم کنه... :)

زنگ بزن خود شبدیز، هر سوالی داری ازشون بپرس.
در کل تنظیم خاصی نداره، فقط vpi = 0 و vci = 35 هست.مورد دیگه ای مدنظرت هست بصورت مشخص سوال کن تا جواب بدم.

با سلام خدمت دوستان
آیا سرویس پرمیوم شبدیز در منطقه مخابراتی دکتر حسابی (مخابرات شریفی) برای راه اندازی شرینگ رسیور ها نظیر istar x20000 مناسب هست؟ دوستان گفتند Ping شبدیز مشکلاتی داره. آیا بروی شرینگ اینترنتی هم تاثیری دارد؟
بهترین مودم برای استفاده با این سرویس به نظر شما چیست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید. درود بر شما

در مورد سوالاتتون زیاد نمیتونم کمک کنم، چون برای شرینگ تا حالا استفاده نکردم.
ولی پینگ شبدیز بنظر من خیلی هم خوب هست. پینگ 4.2.2.4 روزها معمولا متوسط 250 هست و شبها تا متوسط 200 هست و حتی به 170 هم میرسه. فکر نکنم شرکتهای دیگه بتونند پینگ بهتری داشته باشند.
سعی کنید 1 نفر تو مرکز مخابراتیتون پیدا کنید که مشتری شبدیز باشه، پینگ و سرعت را در منطقه شما بهتر از هر کسی میدونه.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
زنگ بزن خود شبدیز، هر سوالی داری ازشون بپرس.
در کل تنظیم خاصی نداره، فقط vpi = 0 و vci = 35 هست.مورد دیگه ای مدنظرت هست بصورت مشخص سوال کن تا جواب بدم.

خیلی از لطفتون سپاسگزارم سینا جان،

پشتیبانی تلفنی جواب نمیده میگه باید کارشناس اعزام کنیم. :wacko:

همون مواردی که فرمودید رو لازم داشتم به همراه این پایینیا... اینا رو لطف میکنید ببینید صحیحه یا نه؟

نوع پروتکل: pppoe
ecapsulation: LLC

ضمنا الآن خطم در انتظار رانژه شدنه... اینکه میگن اگر رانژه شد مودمو وصل کنید به تلفن چراغ dsl باید روشن بشه و روشن بمونه صحیحه؟

بازم ممنونم. :)

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سینا جان دو تا سوال دیگه هم داشتم :blush:

1. یک گیگ رو 5000 تومان حساب میکنن... درسته؟ میخوام بدونم دقیقا منظورشون 1000 مگابایت هست یا 1024 مگابایت؟

2. بعد اون 1 گیگ، جمع آپلود و دانلود هست یا فقط روی دانلود حساب میکنن؟ (چون فکر کنم هر گیگ دانلود حدود 100 مگ آپلود برای تایید پکتهای دریافتی داشته باشه.)

سپاسگزارم. :)

vahidd

Registered User
لایک‌ها
13
سینا جان دو تا سوال دیگه هم داشتم :blush:

1. یک گیگ رو 5000 تومان حساب میکنن... درسته؟ میخوام بدونم دقیقا منظورشون 1000 مگابایت هست یا 1024 مگابایت؟

2. بعد اون 1 گیگ، جمع آپلود و دانلود هست یا فقط روی دانلود حساب میکنن؟ (چون فکر کنم هر گیگ دانلود حدود 100 مگ آپلود برای تایید پکتهای دریافتی داشته باشه.)

سپاسگزارم. :)

همه جا Up و Down جدا جدا حساب میشه چه شبدیز چه تبخیز ...
آره دیگه هرچقدر down کنی یک مقدارم کمی هم باید up بشه، یادش بخیر منم اون اوایل که DSL گرفته بودم از این حسابها زیاد میکردم :D

Last edited:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
همه جا Up و Down جدا جدا حساب میشه چه شبدیز چه تبخیز ...
آره دیگه هرچقدر down کنی یک مقدارم کمی هم باید up بشه، یادش بخیر منم اون اوایل که DSL گرفته بودم از این حسابها زیاد میکردم :D

خیلی ممنون دوست عزیز، بالاخره من نفهمیدم این شبخیز :D 1 گیگ رو واسه دانلود گفته یا واسه دانلود + آپلود؟ :D

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
سلام
دوستان اینجا کسی از آسیاتک سرویس داره.
اگه دارید یا داشتید؟
- کی داشتید ، یا چند وقته دارید
- راضی هستید از سرعت؟
- پشتیبانی چطوره؟
- میخوام از شاتل بکشم بیرون 512 آسیاتک بگیرم بنظرتون میارزه

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
سلام
دوستان اینجا کسی از آسیاتک سرویس داره.
اگه دارید یا داشتید؟
- کی داشتید ، یا چند وقته دارید
- راضی هستید از سرعت؟
- پشتیبانی چطوره؟
- میخوام از شاتل بکشم بیرون 512 آسیاتک بگیرم بنظرتون میارزه

1. از پارسال 1 مهر ماه 1388 تا الان که میشه 21 اسفند ماه 1389
2. من راضی! آسیاتک لعنتی راضی! چیز لق قاضی :دی
3. پشتیبانی رو اطلاعی ندارم! چون نیاز ندارم :دی
4. موقعی که من اومدم تو آسیاتک، از شاتل کشیدم بیرون :D

خواهش میگردد ...

پ.ن:
1. چند روزی سر تغییر اکانتینگ اذیت شدم! (با حجم کاری من خیلی سخته حتی 1 ساعت اینترنت نداشته باشم)، ولی الان همه چی اوکی شده.
2. شبانه نداره فعلاً، خوبیش همینه که شبا راحت میشه کار کرد :دی
3. از دنیانت نگیر! تقریباً شعور ندارن :D خواستی بام هماهنگ کن تا از دفتر مرکزیش برات بگیرم (کلی ضرر کردم بخاطر احمق بودنشون!)

vahidd

Registered User
لایک‌ها
13
خیلی ممنون دوست عزیز، بالاخره من نفهمیدم این شبخیز :D 1 گیگ رو واسه دانلود گفته یا واسه دانلود + آپلود؟ :D

اگر مثلا یک فایل 500 مگی down کنی حدود 50 مگ هم up میشه، کل مصرفت میشه 550 مگ یعنی اگر حجم مجازت یک گیگ باشه 450 مگ دیگه باقی برات باقی میمونه

Last edited:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
اگر مثلا یک فایل 500 مگی down کنی حدود 50 مگ هم up میشه، کل مصرفت میشه 550 مگ یعنی اگر حجم مجازت یک گیگ باشه 450 مگ دیگه باقی برات باقی میمونه

آها... الآن افتاد... دستت درد نکنه برادر. :blush: :)

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
سلام دوستان من الان آسیا تک دارم میخوام سرویسم رو عوض کنم پارس آنلاین بردارم

منطقه میدون **** هستم به نظرت ن پارس آنلاین بهتره یا آسیا تک؟

لطفا اگه ممکنه پخ بدین چون شاید اینجا سر نزنم

ممنون

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
علیکم سلام علی آقای گل :دی

1. از پارسال 1 مهر ماه 1388 تا الان که میشه 21 اسفند ماه 1389
2. من راضی! آسیاتک لعنتی راضی! چیز لق قاضی :دی
3. پشتیبانی رو اطلاعی ندارم! چون نیاز ندارم :دی
4. موقعی که من اومدم تو آسیاتک، از شاتل کشیدم بیرون :D

خواهش میگردد ...

پ.ن:
1. چند روزی سر تغییر اکانتینگ اذیت شدم! (با حجم کاری من خیلی سخته حتی 1 ساعت اینترنت نداشته باشم)، ولی الان همه چی اوکی شده.
2. شبانه نداره فعلاً، خوبیش همینه که شبا راحت میشه کار کرد :دی
3. از دنیانت نگیر! تقریباً شعور ندارن :D خواستی بام هماهنگ کن تا از دفتر مرکزیش برات بگیرم (کلی ضرر کردم بخاطر احمق بودنشون!)
سلام علیکم و رحمة الله عمو جا ممد گل گلاب:دی

ایول.
پس منم از شاتل میکشم بیرون میام پیشت.
چند روزه رانژه میکنن ممد خبر داری؟
اتفاقا ترافیک رایگان گذاشتن محمد. اما حجمت باید 5گیگ به بالا باشه. از 2 شب تا 8 صبح رایگان:دی.
از دنیا نت نمیگیرم نه! آره با خودت حماحنگ می کونم :D

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سرعت دانلود سرویس پریمیوم شبدیز به کیلوبایت چقدره؟

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
این شبدیز پشتیبانی نداره! یه عده نشستن فقط وصل میکنن به هم! دو هفتس که منتظر جواب هستم یکی پیدا نشد مشکل کانکشن منو حل کنه! من که بعد از عید میرم پارس آنلاین.

شبدیز = اشتباه

حالا خود دانید! ;)

PNC

Registered User
لایک‌ها
0
شبدیز واقعا پینگش در منطقه ما افتضاح هستش اصلا نظم نداره 10 دقیقه زیر 200 هستش به یک باره 5 دقیقه میترکه و میره بالای 1000 و برای منی که آنلاین بازی می کنم اصلا قالب تحمل نیست.
من که قطعا تا چند وقت دیگه ISP رو عوض می کنم چون پینگ برای من فوق العاده مهم هستش اونم پینگ منظم نه پینگی که 2 دقیقه خوبه 5 دقیقه بده

mansoormin

Registered User
لایک‌ها
4
این شبدیز پشتیبانی نداره! یه عده نشستن فقط وصل میکنن به هم! دو هفتس که منتظر جواب هستم یکی پیدا نشد مشکل کانکشن منو حل کنه! من که بعد از عید میرم پارس آنلاین.

شبدیز = اشتباه

حالا خود دانید! ;)
سلام
جناب 7_f من می خوام از شبدیز ADSL , سرویس پرمیومش رو بگیرم.میشه لطف کنید بگید اولش باید چیکار کنم تو سایتش چیزی ننوشته اول برای ثبت نام باید حضوری برم؟ چجوری هست روند کارش ؟خودشون میان

خونه وصل میکنند یا خودم هم میتونم وصل کنم اصلا نیاز به حضور اونا داره؟ بعد مودم رو چه مارکی بگیرم؟ شما چه مارکی گرفتید؟اگر هم میشه هزینه ها را هم لطف کنید بگید؟
اخه حقیقتش تا اونجایی که من میدونم تو منطقه ما(شهرک جهان نما) یکی شبدیزه و یکی هم پارس آنلاین سرویس میده و من چون نه بازی آنلاین میکنم نه کار دانلود زیاد به خاطر همین شبدیز (از نظر قیمتی) میخوام بگیرم.
ممنون. ببخشید زیاد سوال پرسیدم چون اولین باره ADSL میگیرم. :blush:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سلام
جناب 7_f من می خوام از شبدیز ADSL , سرویس پرمیومش رو بگیرم.میشه لطف کنید بگید اولش باید چیکار کنم تو سایتش چیزی ننوشته اول برای ثبت نام باید حضوری برم؟ چجوری هست روند کارش ؟خودشون میان

خونه وصل میکنند یا خودم هم میتونم وصل کنم اصلا نیاز به حضور اونا داره؟ بعد مودم رو چه مارکی بگیرم؟ شما چه مارکی گرفتید؟اگر هم میشه هزینه ها را هم لطف کنید بگید؟
اخه حقیقتش تا اونجایی که من میدونم تو منطقه ما(شهرک جهان نما) یکی شبدیزه و یکی هم پارس آنلاین سرویس میده و من چون نه بازی آنلاین میکنم نه کار دانلود زیاد به خاطر همین شبدیز (از نظر قیمتی) میخوام بگیرم.
ممنون. ببخشید زیاد سوال پرسیدم چون اولین باره ADSL میگیرم. :blush:

با اینکه میدونم دارید اشتباه میکنید و پشیمون خواهید شد ولی راهنماییتون میکنم. :rolleyes: اگر شاتل در منطقه شما سرویس بده پلانهاش خیلی ارزونتر از شبدیز در میاد.

یا اینترنتی ثبت نام میکنید. یا حضوری تشریف میبرید دفترش که من حضوری رفتم. (چهارراه طالقانی) همراهتون کپی آخرین قبض پرداختی تلفن و کپی شناسنامه و کارت ملی مالک خط رو هم ببرید. اونجا یه درخواست میدید و تمومه. خودشون بقیه کارا رو انجام میدن و حدودا یک هفته بعد بهتون زنگ میزنن که خط آمادس. مودم فرقی نداره خودشون tp link میفروشن ولی از من میشنوید dlink بگیرید که از همه بهتر و معتبر تره.

برای نصب خودتون میتوانید تلفنی با راهنمایی پشتیانی انجام بدید ولی اونا هم فکر کنم یه نفرو بفرستن که هزینه جدا داره.

برای راه اندازی 10 هزار تومان اعتبار اکانتتون منفی میشه که در اولین شارژ، تسویه میشه.

ولی بازم توصیه میکنم سراغ شبدیز نرید... چون مثل من فقط 10 تومن پول ستاپ میدید و می بینید مفت نمی ارزه و میرید از پارس آنلاین سرویس میگیرید.

ضمنا شما هر منطقه ای هم باشید از dsl مخابرات میتوانید استفاده کنید. برای 128 ماهی 9900 و برای 256 ماهی 12500 تومن هست. البته حجم دانلود نامحدود هست. :)

mansoormin

Registered User
لایک‌ها
4
جناب 7_f ممنون از راهنماییتون.
حقیقتش من سرویس پرمیومش رو واسه اینکه سرعتش نسبتا خوبه و قیمتش مناسبه می خوام چون کار دانلودی زیاد ندارم و بیشتر برای web page و نهایتا دانلود چند تا فایل کوچک از رپیدشر می خوام.اتفاقا رفتم تو سایت

شاتل مثل اینکه جدیدا منطقه مارو پوشش داده ولی زده برای 128 به بالا به افراد عادی نمیده و قیمتاش هم بالاست :( البته نامحدوده هم هست بعضیاش.جناب 7_f (شرمنده اسمتون رو نمی دونم) بعد از اینکه حضوری ثبت نام کردیم

(چون ثبت نام اینترنتی هم مثل اینکه باید یه بار بریم برای بردن مدارک پس ثبت نام حضوری بهتره)و 1 هفته گذشت اون 10000 تومان بابت راه اندازی تو این مرحله کم میشه؟اگر ما نخوایم اونا کسی رو برای نصب بفرستن میشه؟

مثلا خودمون انجام بدیم؟بعد اگر نصب هم خودمون انجام بدیم کل هزینش حالا به غیر از شارژش بابت استفاده که مثلا ماهی 4000 + مقدار گیگ مصرفی میشه , همون 10000 تومن اولیه است دیگه ؟در مورد مودم من تو فروم

خوندم میگن جدیدا tp link بهتر از dlink هست حالا دقیقن نمی دونم باید تحقیق کنم.:)

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
جناب 7_f ممنون از راهنماییتون.
حقیقتش من سرویس پرمیومش رو واسه اینکه سرعتش نسبتا خوبه و قیمتش مناسبه می خوام چون کار دانلودی زیاد ندارم و بیشتر برای web page و نهایتا دانلود چند تا فایل کوچک از رپیدشر می خوام.اتفاقا رفتم تو سایت

شاتل مثل اینکه جدیدا منطقه مارو پوشش داده ولی زده برای 128 به بالا به افراد عادی نمیده و قیمتاش هم بالاست :( البته نامحدوده هم هست بعضیاش.جناب 7_f (شرمنده اسمتون رو نمی دونم) بعد از اینکه حضوری ثبت نام کردیم

(چون ثبت نام اینترنتی هم مثل اینکه باید یه بار بریم برای بردن مدارک پس ثبت نام حضوری بهتره)و 1 هفته گذشت اون 10000 تومان بابت راه اندازی تو این مرحله کم میشه؟اگر ما نخوایم اونا کسی رو برای نصب بفرستن میشه؟

مثلا خودمون انجام بدیم؟بعد اگر نصب هم خودمون انجام بدیم کل هزینش حالا به غیر از شارژش بابت استفاده که مثلا ماهی 4000 + مقدار گیگ مصرفی میشه , همون 10000 تومن اولیه است دیگه ؟در مورد مودم من تو فروم

خوندم میگن جدیدا tp link بهتر از dlink هست حالا دقیقن نمی دونم باید تحقیق کنم.:)

خواهش میکنم، :)

شاتل 512 بگیرید میشه ماهی 9 تومن که 2 گیگ رایگان هر ماه داره. ولی شبدیز بگیرید میشه 4 تومن به علاوه 10 تومن هزینه 2 گیگ که میشه 14 تومن. یعنی 512 شاتل از 512 شبدیز ماهی 5 تومن ارزونتره. شبدیز اینطور که من فهمیدم اصلا isp نیست و فقط ریسلره... پارس و شاتل رو نباید با شبدیز مقایسه کرد! :D

باید یه آشنا پیدا کنید شرکتی مغازه ای چیزی داشته باشه یا دانشجو باشید تا بهتون بده. ولی انگار 256 هم همینطوری میدن.

وقتی اکانت شما در شبدیز ایجاد شد، مقدار اعتبار اولیه 500 تومن هست که هدیه میدن بهتون! ولی میزان اعتبار منفی شما -10000 تومان هست که بدهی هزینه نصبه. یعنی اگر 10000 تومان با کارت به صورت آنلاین اکانتتون رو شارژ کنید، تازه صفر میشه و اون 500 تومن میمونه. حالا اگر 10000 تومن دیگه شارژ کنید، باقیمانده اعتبارتون میشه 10500 تومان و الی آخر.

به صورت پیش فرض کسی رو نمی فرستن. یه ایمیل میزنن که تنظیمات رو داخلش نوشتن. ولی اگر بخواید فکر کنم نیرو اعزام کنن که هزینه داره براتون.

هر روز 133 تومان از اکانت شما کم میشه. اون 10000 تومان فقط یک باره و بابت رانژه شدن خط و تنظیمات اولیه است.

درباره مودم باور نکن... زایکسل، تی پی لینک و هر مارک دیگه... اینا فقط کلاهبردای محض هستند. d-link سازنده تجهیزات شبکه اروپاست همونطور که Cisco سازنده تجهیزات شبکه آمریکاست. شما فرض کن بخوای بنز رو با ماشینهای دیگه مقایسه کنی! بنز همیشه بنزه، d link هم همیشه d linkئه! ولی باز خودتون میدونید... به من گفتن هر مودمی بگیرید با شبدیز کار میکنه.

بالا