• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
سلام
من 45 روز پیش پول دادم برا adsl 128 برای 3 ماه با محدودیت 10 gb اما هنوز که هنوزه قول امروز و فردا پس فردا می دن

مرکز ولی عصر هم هست دیروز آقای خاک÷ور نمایندگی صبا نت گفته که حتما وصل میشه تا ببینیم چی میشه گذارش کارکردشو براتون می زارم.

:(
از من ميشنوی يک ساعت يه بار به خاکپور زنگ بزن بگو پس چی شد.

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
یه سایتی بود که توش نوشته بود adsl شبانه رایگان بدون محدودیت حجمی برای دانلود
حالا هر چی دنبال سایتش میگردم پیدا نمیکنم
شما سایتی یا کسیو نمیشناسید که علاوه بر روزانه ، یه شبانه رایگان هم برای ما شب زنده داران داشته باشه(اصفهان)
راستی من یه مودم adsl وایرلس دار دست دو هم میخوام برای دوستم خودم d-link 2640t دارم و ازش هم راضیم
اگه کسی برای فروش داره لطفا بگه
اگه نو هم داشته باشید و ارزون باشه میخرم من از خودمو 85 خریدم!

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
شما سایتی یا کسیو نمیشناسید که علاوه بر روزانه ، یه شبانه رایگان هم برای ما شب زنده داران داشته باشه(اصفهان)
راستی من یه مودم adsl وایرلس دار دست دو هم میخوام برای دوستم خودم d-link 2640t دارم و ازش هم راضیم

مثل مال خودت رو 75 میدم. 4 ماه کارکرده و گارانتیشم تا 89/2/15 هست. خودم 108 تومان خریدم. باور کن خیلی دارم ضرر میدم.

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
من مودمو برای یه هفته دیگه میخوام
اگه تا اون موقع نفروخته بودید ازتون میخرم
یه هفته دیگه براتون pm میزنم
درسته که 108 تومن خریدید ولی 4 ماه کارکرده و نوش 85 تومنه به نظرم یه کم گرون میگید
خیلی ممنون

ParsiaWeb

Registered User
لایک‌ها
2
fanava-isf.ir

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37

همچنين http://www.farataz.com

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
سلام دوستان

كسي تا بحال از فن آوا سرويس خريده؟

اينجا رو ببينيد:

http://www.fanava-isf.ir/

چطوره كه سرويس ماهانه نامحدود اين شركت از سرويس محدودش ارزونتره؟

و ديگه اينكه آيا اين چند تومان ارزونتر بودن فن آوا از ايرانگيت، جاي ديگه به ضرر آدم تموم نميشه؟

iranwebshop.com

Registered User
لایک‌ها
15
من امروز با آقای خاکپور رفته بودیم مرکز ولی عصر تمامی تلفنهای سفارش گرفته شده رانژه شد

اما وقتی به دفتر کارم آمدم و خواستم استفاده کنم ارور 678 میده خیلی حالم گرفته شد اما ظاهرا بقیه یوزرها مشکلی نداشتند

مودم من DSL 200 هست

کسی تا به حال با این مشکل مواجه شده ؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
678 چی میگه ؟
VPI و VCI رو درست زدی ؟
LAN نصب کردی یا WAN ?

iranwebshop.com

Registered User
لایک‌ها
15
678 چی میگه ؟
VPI و VCI رو درست زدی ؟
LAN نصب کردی یا WAN ?

در مورد VPI و VCI هم اون رو روی 0 تا 35 گذاشتم همه چی درسته

در مورد سوال سوم هم WAN نصب کردم

encapsulation
رو هم
RFC 2516 PPP OE encapsulation

گذاشتم

Modulation رو هم روی Multimode گذاشتم

مطمئنم که Configore درسته

پیغام خطا اینه

678

The connection could not be completed because the remote computer did not answer the connection request. Try the following:

If you are trying to establish a dial-up connection, make sure that the phone number you are dialing is correct. Try dialing this phone number from your telephone. For more information, see To configure a connection.

If you are trying to establish a connection by using a modem, make sure the modem is functioning properly. For more information, see Troubleshooting modems.
If you are trying to establish a connection to a virtual private network (***), make sure that the host name or the IP address of your destination server is correct, and try again to establish the connection. To view the properties of a connection, right-click the connection, click Properties, and review the information on the General tab. For more information, contact the system administrator for the *** to which you are trying to connect.

If you are trying to establish a connection to a ***, network congestion or a network device (such as a firewall) might be blocking your attempt to make a connection. For more information, contact the system administrator for the *** to which you are trying to connect.
If you are trying to establish a broadband connection, make sure the service name is correct and try again to establish the connection. To view the properties of a connection, right-click the connection, click Properties, and review the information on the General tab. For more information, contact your broadband service provider.

If you are trying to establish a broadband connection, make sure that the necessary hardware (such as a cable modem) is installed and functioning properly. For more information, contact your broadband service provider.

طی آخرین تماسم با آقای خاکپور و خشنود نمایندگان ندا گستر ظاهرا مشکل از پورت مخابرات هست قراره امروز ساعت 10 صبح پورت منو تعویض کنند تا بعنوان اولین نفر در مرکز ولی عصر من بتونم استفاده کنم .

وقتی وصل شد خبرشو بهتون می دم

ParsiaWeb

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان ظاهرا منطقه شهيد منتظري تجهزات ADSL ش توسط نمايندگي شاتل در اصفهان نصب شده و اينطوري كه پرسيدم نهايتا تا آخرشهريور اكتيو ميشه.

حالا با توجه به اين موضوع احتمالا شاتل تنها جايي ميشه كه منطقه ما رو تحت پوشش قرار خواهد داد، بنابراين مي خواستم ببينم كسي از اينا ADSL گرفته؟ چه جوريه سرويسشون ؟ كلا يك توضيحي يا تجربه اي يا چيزي اگه كسي از شاتل ( در اصفهان ) داره بگه ممنون ميشم.

iranwebshop.com

Registered User
لایک‌ها
15
ساعت 10 وصل نشد

الان تماس گرفتم گفتند کابلی رو باید تعویض کنند ساعت 1 حتما درست میشه

iranwebshop.com

Registered User
لایک‌ها
15
امروز 2 شنبه ساعت 12/30 adsl مرکز ولی عصر اصفهان ok شد

فعلا که بد نیست میشه فیلمهای 256 kb رو به راحتی دید

:lol:

الانم با adsl این تاپیک رو ارسال کردم

ارزش این همه دردسر و مشکلات رو داشت

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
البته من هم مشکل شما رو داشتم..اما با تغییر WAN به LAN حل شد ! یعنی LAN نصبش کردم !

مبارکه ...شیرینیش کو ؟ :D
اصلا مرکز ولی عضر کجاست ؟ :D

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
امروز 2 شنبه ساعت 12/30 adsl مرکز ولی عصر اصفهان ok شد

فعلا که بد نیست میشه فیلمهای 256 kb رو به راحتی دید

:lol:

الانم با adsl این تاپیک رو ارسال کردم

ارزش این همه دردسر و مشکلات رو داشت

سلام.منم ولي عصر هستم.
خيابان نشاط.
بايد كجا برم و چي بگم.
تشكر

armi

Registered User
لایک‌ها
4
برای چهارباغ بالا - هفت دست کدوم شرکت بهتره سرویسش؟! اینطرفا مشتری کمه اصلا بعید میدونم سرویس بدن!! پیش شماره هم 667 هستش!

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
برای چهارباغ بالا - هفت دست کدوم شرکت بهتره سرویسش؟! اینطرفا مشتری کمه اصلا بعید میدونم سرویس بدن!! پیش شماره هم 667 هستش!
تقريباً همه شرکت ها اين پيش شماره رو service ميدن. بسته به نيازت انتخاب کن. با بودجه محدود ميتونی روی ندا گستر يا شاتل فکر کنی.

armi

Registered User
لایک‌ها
4
من با یکی از این نماینده ها صحبت کردم فکر کنم از ندا سرویس میداد گفت 128 یکماه 15000 تومان با محدودیت 2gb حالا مشکل من که اولین باره میخوام بگیرم اینکه نمیدونم این 2 گیگ کمه یا زیاده یا به اندازست :wacko: من روزی 3-4 ساعت انلاینم که هر از چندگاهی دانلود حجم بالا هم دارم، حالا این 2 گیگ کافیه یعنی؟! البته هر گیگ اضافه رو ارزون میگفت 2500 !

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
سلام من مرکز ردانی پور با پیش شماره 267 هستم از کجا و با چه قیمتی می تونم سرویس بگیرم ؟

بالا