• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
بیا ... تا پریروز جفتشون آه و ناله 'شون هوا بود ...حالا که وایمکس گرفتن برای ما اتحاد ملی درست کردن !
خب بابا مشکل داره دیگه . حدود ۱ساعت مشکل داشت ... اما بعد درست شد ... رفت بالا مثل بررررق :D

آماد مواطب باش آه من نگیرتت :D ...این مهران از بس منو مسخره کرد سروکارش افتاد به مخابرات ... تو الان دیگه از مخابرات رد شدی یهو سروکارت میوفته با یه شرکتی چیزی ..دیگه دستت به هیچ جا بند نیست :D ...

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
بیا ... تا پریروز جفتشون آه و ناله 'شون هوا بود ...حالا که وایمکس گرفتن برای ما اتحاد ملی درست کردن !
خب بابا مشکل داره دیگه . حدود ۱ساعت مشکل داشت ... اما بعد درست شد ... رفت بالا مثل بررررق :D

آماد مواطب باش آه من نگیرتت :D ...این مهران از بس منو مسخره کرد سروکارش افتاد به مخابرات ... تو الان دیگه از مخابرات رد شدی یهو سروکارت میوفته با یه شرکتی چیزی ..دیگه دستت به هیچ جا بند نیست :D ...

سقت سیاهه مادر؟ چقدر الکی تند تند آه می کشی! باشه، ترسیدم. :f34r: ایشالا هیچ وقت سر و کارت به سیبری اصفهان نیفته. :p

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
سقت سیاهه مادر؟ چقدر الکی تند تند آه می کشی! باشه، ترسیدم. :f34r: ایشالا هیچ وقت سر و کارت به سیبری اصفهان نیفته. :p
اوه...بدجور هم سیاهه ... تند تند نیست که ...آروم آرومه فعلا :D

هنوز قطع نشده ؟‌: ))))

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
اوه...بدجور هم سیاهه ... تند تند نیست که ...آروم آرومه فعلا :D

هنوز قطع نشده ؟‌: ))))

الان که سر کارم. ساعت 8 خاموشش کردم، بقچه ام رو زدم سر چوب راه افتادم بیام سر مزرعه. :lol:

parscyber

Registered User
لایک‌ها
16
دیشب من لپ تاپم رو آوردم کنار تخت هر از یک ساعت که بیدار می شدم، نظارت داشتم، داشت با سرعت نامی دانلود می کرد. حالا ایشالا مودمش هم منفجر نشه! :p

اینا رو که ول کن. باید تبعیدشون کنن سیبری اصفهان، مجبور بشن مثل ما وایمکس هندلی بگیرن. :lol:

لول :lol::lol:
حالا مثل من بیصبرانه منتظر جمعه ها میمونی! :p

@محسن:
آره واقعا نفرینت گرفت! :blink: دهن منو 5 سال سرویس کرد!!! :wacko:

sadra_168

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
امروز رفتم سازمان بازرسی مخابرات و مورد کاهش پهنای باند و مسائل دیگر را مطرح کردم
به طور خلاصه نتایج را خدمت دوستان عرض میکنم
1- سرویس 2030 در حال تست است و پهنای باند اسمی اون 128 است اما طبق گفته آقای امیری قراره به صورت شیر باشه که تا 2 مگ هم ممکنه طرف بکشه و دیگه پهنای باند عین قبل فیکس نیست(چیزی در حد شاید صبانت که سرعت متربا تغییر میکنه)
2-سرویس مزخرشان فقط تک تعرفه ای است و هرگیگی 2500 که دیگه هزینه آبنومان نداره(باب میل کاربران کم مصرف اما ضرر اساسی برای ما)
3- خواب شبانه با اون سرعت خوبش را باید دید چون دیگه برداشته شده(این از همه خبر ها بدتره)
4-آدرس پنل هم عوض شدده اما اطلاع رسانی نشده است
5- منک فرم شکایت مبتنی بر کاهش پهنای باند از 1mb به 128kb پر کردم که انگار الان دوباره برگشته به 1مگ شما هم اگه پهنای باندتون کم شده برید شکایت کنید
6- در کل باید گفت اون سرویس بسیار عالی چند ماه پیش را خدا بیامرزد

این آدرس پنل که عوض شده یعنی چی؟

من هرچی مصرف میکنم توی پنل نشون نمیده.زنگ زدم به پشتیبانی یارو میگه از شماره شما اطلاعاتی موجود نیست منطقه شما کابل برگردونه.

از شمامصرف میکنید توی پنل نشون میده؟

parscyber

Registered User
لایک‌ها
16
بله، ما هم الکی الکی رفتیم در صف منتظران جمعه. لوووووووووول. ببین کار خدا رو! :lol:

خیلی شادی میکنی ها!
میگم فرکانسهای وایمکست رو روی نور خروشید مدوله کنن ها! میشه DLK! :lol:
آخرش هم خودت حدس بزن مخفف چیه! :blink:

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662

من هرچی مصرف میکنم توی پنل نشون نمیده.زنگ زدم به پشتیبانی یارو میگه از شماره شما اطلاعاتی موجود نیست منطقه شما کابل برگردونه.

برای من هم نشون نمیده.
من چند روز پیش زنگ زدم گفت به زودی مشکل حل میشه!!!

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
خیلی شادی میکنی ها!

زیردیپلم بگو چه بلایی میخوای سر بچه مردم بیاری :D ؟
ما همین یه دونه آماد رو داریما ...

sadra_168

Registered User
لایک‌ها
0

برای من هم نشون نمیده.
من چند روز پیش زنگ زدم گفت به زودی مشکل حل میشه!!!

یعنی مفتیه .بعدا روی قبض نیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Last edited:

parscyber

Registered User
لایک‌ها
16
چطور میتونین فکر کنین که این مخابرات عوضی که این همه دهنتون (دهنمون) رو سرویس کرده، 1 قرون دیگه بذاره مفتی استفاده کنین؟!
یعنی حتی فکرش هم مضحکه!
اینایی که زورشون میاد کار مشتری ها رو راه بندازن، میان مفتی بدن؟! تازه اونم با پیمانکار جدید؟!؟!؟

mahdi8063

Registered User
لایک‌ها
56
چطور میتونین فکر کنین که این مخابرات عوضی که این همه دهنتون (دهنمون) رو سرویس کرده، 1 قرون دیگه بذاره مفتی استفاده کنین؟!
یعنی حتی فکرش هم مضحکه!
اینایی که زورشون میاد کار مشتری ها رو راه بندازن، میان مفتی بدن؟! تازه اونم با پیمانکار جدید؟!؟!؟

آره هر فکری باشه این نیست ...

من دارم عذاب میکشم که آخر ماه قبض تلفن الکیی دارم که فکر کنم 8 گیگ رو برام زدن توش ! پنلی وجود نداره هر چی بخوان میزنن میتونی اعتراض کنی ؟!!!

ما گفتیم اعتراض کنیم ، بشینید تا درست بشه !!

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
خیلی شادی میکنی ها!

315 تومن پیاده شدم، تازه معلوم نیست دو روز بعد سرعت شبانه اش چی بشه، حالا دو روز نبین ما شادی کنیم ها!

اونم نفهمیدم چی گفتی، اما محض احتیاط خودت dlk بشی! :p

parscyber

Registered User
لایک‌ها
16
315 تومن پیاده شدم، تازه معلوم نیست دو روز بعد سرعت شبانه اش چی بشه، حالا دو روز نبین ما شادی کنیم ها!

اونم نفهمیدم چی گفتی، اما محض احتیاط خودت dlk بشی! :p

لوووووووول! :lol:
امید به خدا! اونم خودت بشی ;)

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
مثل این که دفتر این پیمانکار جدید توی مهرداد هست و نوشته واگذاری اینترنت پرسرعت به همه بدون هیچ شرایطی!

من نمی دونم این حساب ما قراره چی بشه؟

parscyber

Registered User
لایک‌ها
16
کجای مهرداد؟!؟؟
اونجا فقط یه پارس آنلاین هست و دفتر شرکتی که من باهاشون کار میکنم که اونم جاش عوض شده...

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
آره هر فکری باشه این نیست ...

من دارم عذاب میکشم که آخر ماه قبض تلفن الکیی دارم که فکر کنم 8 گیگ رو برام زدن توش ! پنلی وجود نداره هر چی بخوان میزنن میتونی اعتراض کنی ؟!!!

ما گفتیم اعتراض کنیم ، بشینید تا درست بشه !!
لامصب تا چند روز پیش 1.80GB حجم داشتم اما الان معلوم نیست چقدرش پریده چقدرش مونده
زنگ می زنم میگن بزودی مشکل حل میشه:blink:
درحالی که مشکل نیست عمدی خود مخابرات این بلا سر کاربرا میاره تا بیشتر پول ازشون بکشه تو قبض

Last edited:

parscyber

Registered User
لایک‌ها
16
آما ساکتی!
نکنه داری ورژن 2 اینترنتو دانلود میکنی؟! دانلود کردی، DVD هاشو به منم بده! :D

mahdi8063

Registered User
لایک‌ها
56
نمیدونم دیگه چی بگم !!

الان حدود 1 هفتس نت من قطعه و دارم بیچاره میشم !!

هر چی زنگ میزنم میگن کابل برگردونه !! بابا آخه لامذهبا ما که شاسکول نیستیم که کابل برگردون چیه آخه !! ما این مراحل رو چند سال پیش گذروندیم الان فقط مشکل یوزر و پس ما هست که تو اون پنل کوفتی جدیدشون وارد نکردن !!!! همییییییین

چی بگم من آخه ! میگه باید صبر کنی تا یوزر پس چدید بهتون بدن ، حالا کی میخان این کارو انجام بدن خدا میدونه !!

هر چی هم زنگ میزنیم 4 تا دختر گذاشتن الف رو از ب نمیتونن تشخیص بدن ! میگن مشکل کابل برگردونه . میگم بابا این قرارداد که ما امضا کردیم مخابرات فقط حق داره 2 روز در ماه نت مشترک قطع باشه بقیش رو باید جواب پس بده !! میگه دست ما نیست O o

در هر حال خاک تو سرشون با این نت دادنشون ...

حیف که حروم نخوردم ! وگرنه یوزر پس چند تا مشترک ها رو هک میکردم میشسم با خیال راحت کارمو میکردم :|

Last edited:
بالا