• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
سلام گلم اخه سرور تهران كيلو چنده ميخواستم بدونم با شيكاگو در امريكاي شمالي پينگ چنده بازم ممنون :blush:
شیکاگو 3 تا سرور داره
اینم تست ها برای شما

سرور اول
1651190367.png

سرور دوم
1651196438.png

سرور سوم
1651198511.png

بازم اگه تست یا سوالی داشتی بپرس...حتماً جواب می دم :happy:

منم همین سرویس رو دارم . خیلی خوبه برای اینا که میخوان دائم دانلود کنن . من زیاد مصرف ندارم ولی به خاطر پینگ پایینش دارم تمدید میکنم .
پایداری خیلی خیلی خوبی داشته و داره . کاهش سرعت داره ولی قطعی نداره .
تایید می شه...مخصوص دانلوده...منم مثل محسن مصرف دانلودم زیاد نیست...ولی پینگاش عالیه
fly2.gif

البته تازگی شنیدم صبا نت هم نامحدود اشتراکی می ده
برای دانلود ظاهراً بد نیست
کسی تست کرده؟

[COLOR="#FF0000"]دوستان توجه كنيد كسي مشكل منو داره اين مشكل 1 هفته هست دارم[/COLOR]

بابا عجب گهي خوردم از اين شبكيه سرويس گرفتم بابا بدون Vp----n سايت ياهو رو هم باز نميكنه اين بيشرفا رفتن پرتشون رو گذاشتن روي مخابرات سگي مخابراتم اگه تا حالا از 2030 سرويس گرفته بودي ميفهميدي كه هيچ سايتي رو باز نميكنه چه مجاز چه غير مجاز مثلا همين P30world رو هم من با *** باز كردم شما ميتوني بدون *** همين سايت خودمون رو باز كني يا مثلا ياهو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بابا اين خيلي مسخرس خوده Adsl مخابراته اين شبكيه
فقط سرعتش بيشتره و گرنه تمام محدوديت هاش محدوديتهاي مخابراته ميخواستم از شر مخابرات راحت شم بدتر افتادم دوباره تو دامش
نميشه برم همين الان قرارداد سو فسخ كنم پولم بگيرم نخاستيممم بابا به قول .... گي خردم گي خردم يعني من بدبخت بايد برم پول بدم چيز پي ان بخرم كه سايت مثلا پي سي ورد رو باز كنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کلاً نت چند وقته بهم ریخته
یک هفته ای هست خیلی پرتها را بستند...جیمیل و سرچ گوگل در حالت httpS حتی با چیز پی ان هم به سختی و خیلی کند باز می شه
مشکل از بالاست :|
ولی بازم اوضاع فن آوا بد نیست

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
دوستانی كه از فن آوا سرويس دارن از چيز پی ان LT2P استفاده كنيد هيچ افت سرعتی نداريد ...

R0oTkIT

Registered User
لایک‌ها
2
شیکاگو 3 تا سرور داره
اینم تست ها برای شما

سرور اول
1651190367.png

سرور دوم
1651196438.png

سرور سوم
1651198511.png

بازم اگه تست یا سوالی داشتی بپرس...حتماً جواب می دم :happy:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام مرسي از تست ها ولي پينگ منم همينه با شبكيه پينگ 300 و 400 كه عالي نيست متوسطه البته اين دوستمون اقاي Radix ظاهرا پينگشون خيلي بهتره:wub:

راستي بچه ها مشكلم حل شد ولي از شبكيه نبود از جاي ديگه بود

اين تست شب ساعت 1:00 روزا سرعت بيشتره

Last edited:

ParsiKade

Registered User
لایک‌ها
6
[COLOR="#FF0000"]دوستان توجه كنيد كسي مشكل منو داره اين مشكل 1 هفته هست دارم[/COLOR]

بابا عجب گهي خوردم از اين شبكيه سرويس گرفتم بابا بدون Vp----n سايت ياهو رو هم باز نميكنه اين بيشرفا رفتن پرتشون رو گذاشتن روي مخابرات سگي مخابراتم اگه تا حالا از 2030 سرويس گرفته بودي ميفهميدي كه هيچ سايتي رو باز نميكنه چه مجاز چه غير مجاز مثلا همين P30world رو هم من با *** باز كردم شما ميتوني بدون *** همين سايت خودمون رو باز كني يا مثلا ياهو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بابا اين خيلي مسخرس خوده Adsl مخابراته اين شبكيه
فقط سرعتش بيشتره و گرنه تمام محدوديت هاش محدوديتهاي مخابراته ميخواستم از شر مخابرات راحت شم بدتر افتادم دوباره تو دامش
نميشه برم همين الان قرارداد سو فسخ كنم پولم بگيرم نخاستيممم بابا به قول .... گي خردم گي خردم يعني من بدبخت بايد برم پول بدم چيز پي ان بخرم كه سايت مثلا پي سي ورد رو باز كنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من هم وضعیتم مثل شماست. از صبانت سرویس دارم.
بدون وی‌پی‌n خیلی از سایت‌ها رو نمی‌تونم بهشون وصل بشم... اعصاب نگذاشته دیگه! الان دیگه داره می‌شه ۳ هفته و نه‌تنها وضعیتم بهتر نشده بلکه هرروز انگار بدتر هم می‌شه...

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
شیکاگو 3 تا سرور داره

سلام مرسي از تست ها ولي پينگ منم همينه با شبكيه پينگ 300 و 400 كه عالي نيست متوسطه البته اين دوستمون اقاي Radix ظاهرا پينگشون خيلي بهتره:wub:

راستي بچه ها مشكلم حل شد ولي از شبكيه نبود از جاي ديگه بود

اين تست شب ساعت 1:00 روزا سرعت بيشتره

این همه سرور...چرا شیکاگو؟
راستی سرعت دانلودتون هم خوبه
نامحدودید یا محدود؟ از کجا سرویس دارید؟
من هم وضعیتم مثل شماست. از صبانت سرویس دارم.
بدون وی‌پی‌n خیلی از سایت‌ها رو نمی‌تونم بهشون وصل بشم... اعصاب نگذاشته دیگه! الان دیگه داره می‌شه ۳ هفته و نه‌تنها وضعیتم بهتر نشده بلکه هرروز انگار بدتر هم می‌شه...
ناراحت نباش دوست عزیز...وضعیت بقیه هم خیلی بهتر نیست
تصور کن اگه حتی تصور کردنش سخته که لنگر کنگر خورده :jealous:

اینم وضعیت فن آوا ساعت یک و نیم شب

1656276951.png

1656278292.png

در طول روز هم تقریباً همینه...با نوسان خیلی کم
وضعیت نت هم بهتر شده ولی هنوز به خوبی قبل نیست
همچنان خیلی از پورتهای تحت SSL رو بستند :puke:

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
والا ما از هرجا امتحان کردیم بدتر از نداگستر بود .. با اینکه آشغاله ولی دیگه چاره‌ای نیست .. فن‌آوا هم قبلا خیلی خوب بود ولی الان دیگه نه اون هم با این قیمت‌ها عجیب غریب ..

R0oTkIT

Registered User
لایک‌ها
2
این همه سرور...چرا شیکاگو؟
راستی سرعت دانلودتون هم خوبه
نامحدودید یا محدود؟ از کجا سرویس دارید؟

ناراحت نباش دوست عزیز...وضعیت بقیه هم خیلی بهتر نیست
تصور کن اگه حتی تصور کردنش سخته که لنگر کنگر خورده :jealous:

اینم وضعیت فن آوا ساعت یک و نیم شب

1656276951.png

1656278292.png

در طول روز هم تقریباً همینه...با نوسان خیلی کم
وضعیت نت هم بهتر شده ولی هنوز به خوبی قبل نیست
همچنان خیلی از پورتهای تحت SSL رو بستند :puke:

سلام
من قبلا يه سرور توي امريكاي شمالي كه همين شيكاگو باشه انتخاب كرده بودم و توي اي دي اس هاي قبلي كه داشتم با اين سرور مدام تست ميگرفتم كه تفاوت سرعت و مخصوصا پينگم رو بتونم با جاي ديگه مقايسه كنم براي همين از شما خواستم با اين سرور تست بگيريد دليل خاصي نداره من شبكيه 7.5 گيگ سه ماه دارم 75 تومن دادم سرعتم الان كم شده يكي دو روزه

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
دیروز حدود 7 ساعت قطعی داشتم
مخابرات افتضاح شده

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
دیروز حدود 7 ساعت قطعی داشتم
مخابرات افتضاح شده
لینک قطع بود؟
اینجور مواقع شماره ای چیزی ندارند زنگ بزنیم فوششون بدیم؟
یه بنده خدایی همین مشکلو با مخابرات داره قراره من پیگیر کارش بشم :دی

rasool_mokhtari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان هر کس در باز کردن صفحات وب معمولی مشکل داره اما با وی پی ان باز میشه باید تنظیمات mtu (حداکثر اندازه پکتشون) رو در مودم کم کنند تا براحتی تمام سایتها باز بشه .همه مودمها پیش فرض mtu شون 1500 یا 1492 است که یک ماهی میشه چون سرویس دهندهای اینترنت در روترهای خودشون این رو پایین اوردند بسته های با این اندازه را هنگامی که ترافیکشون زیاده ارسال نمی کنند و دور میریزند .برای همین هست که گاهی وقتها صفحات رو باز میکنه و گاهی باز نمی کنه .اگر mtu را روی850 یا کمتر تنظیم کنید همه مشکلاتتون حل میشه. اگه مودم تون این گزینه را نداره باید یه نرم افزار مثلاspeed conection Internet Accelerator رو نصب کنید و دستی اونو بیارید پایین که در این صورت باید اندازه(maximum segment size (mss رو هم دستی به mtu-400 تغییر بدید.. دلیل اینی هم که با وی پی ان باز میکه چون به روترهای خارج از کشور وصل میشه و تو تنظیمات اون روترها غالب فریمهای بزرگ هم بخاطر حجم بافر زیادشون قابل دریافت و ذخیره کردن و سپس مسیر یابی است .

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
لینک قطع بود؟
اینجور مواقع شماره ای چیزی ندارند زنگ بزنیم فوششون بدیم؟
یه بنده خدایی همین مشکلو با مخابرات داره قراره من پیگیر کارش بشم :دی
شماره تلفن 2030 هست-3387274 البته 2تاش یکیه

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
دوستان هر کس در باز کردن صفحات وب معمولی مشکل داره اما با وی پی ان باز میشه باید تنظیمات mtu (حداکثر اندازه پکتشون) رو در مودم کم کنند تا براحتی تمام سایتها باز بشه .همه مودمها پیش فرض mtu شون 1500 یا 1492 است که یک ماهی میشه چون سرویس دهندهای اینترنت در روترهای خودشون این رو پایین اوردند بسته های با این اندازه را هنگامی که ترافیکشون زیاده ارسال نمی کنند و دور میریزند .برای همین هست که گاهی وقتها صفحات رو باز میکنه و گاهی باز نمی کنه .اگر mtu را روی850 یا کمتر تنظیم کنید همه مشکلاتتون حل میشه. اگه مودم تون این گزینه را نداره باید یه نرم افزار مثلاspeed conection Internet Accelerator رو نصب کنید و دستی اونو بیارید پایین که در این صورت باید اندازه(maximum segment size (mss رو هم دستی به mtu-400 تغییر بدید.. دلیل اینی هم که با وی پی ان باز میکه چون به روترهای خارج از کشور وصل میشه و تو تنظیمات اون روترها غالب فریمهای بزرگ هم بخاطر حجم بافر زیادشون قابل دریافت و ذخیره کردن و سپس مسیر یابی است .
این مورد درسته؟
کسی نمی خواد اطلاعات تکمیلی بده؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
این مورد درسته؟
کسی نمی خواد اطلاعات تکمیلی بده؟

دیگه تکمیل تر از این چیزی که ایشون گفته !!؟

البته در مورد کاربرد یا عد کاربردش نمیتونم چیزی بگم ولی در صورتی که حجم پکت ها در روتر های سرویس دهنده ها کاهش پیدا کرده باشه ( که دلیلش برای من روشن نیست !! شاید کم کردن منابع مصرفی در روتر ها و صرفه جویی در خرید تجهیزات جدید ) از طرف سرویس گیرنده هم باید کاهش پیدا کنه ولی معمولا این کار با broadcasting باید انجام بشه ! اما دستی هم امکان انجامش هست .

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
عزیزان کسی هست تو مخابرات مجلسی باشه از شاتل ؟ وضعیت پینگش چطوره ؟ مال من مزخرفه می خوام عوضش کنم ...
کسی تو مخابرات مجلسی از شرکتی اشتراک داره که پینگش خوب باشه ؟

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
https را یه مدت فن آوا بسته بود...با چیز پی ان هم نمی شد به جیمیل دسترسی داشت
الان چک کردم بدون چیز هم اوکی بود
دستشون درد نکنه :دی
دیگه تکمیل تر از این چیزی که ایشون گفته !!؟

البته در مورد کاربرد یا عد کاربردش نمیتونم چیزی بگم ولی در صورتی که حجم پکت ها در روتر های سرویس دهنده ها کاهش پیدا کرده باشه ( که دلیلش برای من روشن نیست !! شاید کم کردن منابع مصرفی در روتر ها و صرفه جویی در خرید تجهیزات جدید ) از طرف سرویس گیرنده هم باید کاهش پیدا کنه ولی معمولا این کار با broadcasting باید انجام بشه ! اما دستی هم امکان انجامش هست .
خودت این کارو با همین speed conection Internet Accelerator می کنی؟ لینک دانلود پلیز :دی

mazi_professor

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان من مدتیه نمیتونم وارد سایت مخابرات بشم که وضعیت اکونتمو نکاه کنم کسی نمیدونه مشکل چیه؟
راستی شبانه رایگان مخابرات هنوز تعطیله؟ دیگه راه نمیفته؟
ممنون

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
سلام دوستان من مدتیه نمیتونم وارد سایت مخابرات بشم که وضعیت اکونتمو نکاه کنم کسی نمیدونه مشکل چیه؟
راستی شبانه رایگان مخابرات هنوز تعطیله؟ دیگه راه نمیفته؟
ممنون
منم متاسفانه نمی تونم وارد بشم-مشکل مخابراته
شبانه رایگان ماله زمانی بود که می خواستن بازار گرمی کنند و مشتری زیاد بشه اما الان ماشاالله میلیون - میلیون پول به حساب مخابرات میره مگه مریضن خرج برای خودشون بتراشن-فقط یه راه داره(اگه نیمی از کاربران اینترنت پرسرعت یه جا اعتصاب بکنند احتمال زیاد برای جذب مشتری دوباره دست به چنین ترفندی می زنند)

بالا