بسیار ممنونبه به... من هم تبریک میگم... به امید دل شاد و تن سالم...
.
بسیار ممنونبه به... من هم تبریک میگم... به امید دل شاد و تن سالم...
ممنون از لطف شمابنده هم تبریک می گم و براتون آرزوی موفقیت و کامیابی دارم
ممنون . ان شالله شما هم موفق باشیدسینا جان موفق و موید باشی برادر...
ایشالا سال دیگه تیمت قهرمان بشه :دی
ممنون.تبریک عرض میکنم
ممنون از لطفتون.تبریک میگم سینا جان
سلام به همه فوتبال دوستان عزیز پی تی
یه چند تا نکته رو عرض کنم ، لطفا توجه داشته باشید و با حوصله مطالعه بفرمایید.
اولین نکته اینکه بعد از پایان فصل فوتبال در ایران و اروپا تقریبا یه دو ماهی بخش از فعالیت معمول دور میشه ، تو این فاصله خب رقابتهای بین امللی برقرار هست که مشخص ترین اونها میتونه یورو 2012 باشه و رقابتهای مقدماتی برزیل 2014 که آغاز میشه / اون چیزی که مورد توجه هست اینکه در طول رقابتهای یورو مطمئنا شاهد حضور کاربران بیشتری در بخش خواهیم بود و این میتونه یه مقداری حال و هوای بخش رو دستخوش تغییر کنه، خواسته اولیه این هست که شما پایه ثابت های بخش توی حفظ روال و نظم بخش یاری رسان باشید .
دوم اینکه در کنار این باید عرض کنم که یه تصمیمات ویژه ای برای بوجود آوردن فضای تخصصی تر برای یورو در نظر گرفته شده که شامل ایجاد یک زیر بخش برای یورو خواهد بود مشابه کاری که در زمان جام جهانی شکل گرفت، یه سری تاپیک هایی که لازم باشه به اون بخش خواهد رفت (که البته بعد از اتمام یورو باز به شکل فعلی برخواهند گشت) و چند تا تاپیک جدید هم در اون زیر بخش ایجاد خواهد شد که هم جا برای همه موضوعات وجود داشته باشه و هم اینکه از ازدیاد تاپیک های بی مورد و خصوصا دور شدن از نظم جلوگیری بشه.
نکته سوم این هست که قصد داریم فضای تفریحی ای هم کنار این قضیه وجود داشته باشه. از مسابقه پیش بینی گرفته تا فانتزی یورو و همینطور ایجاد فضایی برای شیر کردن مدیا های مختلف از یورو . تاپیک های فانتزی و پیش بینی از جانب خود سایت یوفا ساپورت میشه ( این دو تاپیک از امروز فعال خواهد شد) و بقیه هم در زمان لازم بکار خواهند افتاد. توی قسمت اول حتما شرکت کنید که بسیار خوش خواهند گذشت و تیو قسمت دوم هم عنایت و همکاری شما لازمه اصلی خواهد بود. مرسی.
-لطفا از ایجاد تاپیکهایی برای نظر سنجی برای تک بازی ها خود داری بشه ، اخیرا این کار چند باری شکل گرفت. سعی میشه برای این کار یه راهکار خوبی در نظر گرفته بشه که هم این نظر سنجی ها وجود داشته باشه و هم اینکه چندین تاپیک مجزا برای هر بازی وجود نداشته باشه. مخصوصا توی یورو که بازیهای بزرگ هر روز وجود خواهد داشت خود داری از این کار دلایلش ملموس هست و فکر میکنم نیاز به توضیح نداشته باشه. مرسی.
- آخرین خواهش هم این هست که در جریان یورو هوای کل کل ها رو داشته باشید که مثل جام جهانی باعث دلخوری دوستان نشود. تاپیک کل کل جهانی برای این کار وجود داره و خب شرایطش رو همه میدونیم دیگه :دی ، میشه رعایت کرد و ازش لذت برد و برعکسش هم میتونه رخ بده که واضح هست که جالب نیست و ایشا... پیش نمیاد.
اینها بسیار ضروری بود که پیشاپیش خدمت همه عرض بشود و همه در جریان باشند تا بهتر بتونیم به هم یاری بدیم و در عین حال فضای دلچسب تری برای فعالیت همه بوجود بیاد.
یک نکته باقی میمونه که در ادامه عرض میشه.
نکته اخر هم به پیش روترین کار مربوط میشه و برای همین در پست جداگانه مطرح میکنم
در مورد تغییر نام تاپیک <<ناصر حجازی درگذشت>> ، قبلا قرار رو به این گذاشتیم که در سالگرد ایشون حالا یه روز اینور اونور تر این کار انجام بشه. خب همه میدونید که امروز سالگرد ایشون هست و احتمالا فردا شب یا امشب یا شاید هم پنج شنبه که مراسم ایشون هست این کار انجام خواهد شد.
دوست داشتم دوستانی که علاقمند هستند نظری اعلام کنند فضایی برای این کار رو داشته باشند، منظورم اسم جدید هست .
پیشنهاد خود بنده ناصر خان حجازی هست . // حالا دوستانی که با این نظر و اسم موافق هستند این پست رو لایک بفرمایند
و دوستانی که پیشنهاد دیگه ای دارند میتونند همینجا اعلام کنند یا اگر نمیخواهند اینجا اعلام کنند میتونند توی ویزیتور مسیج بنده نظرشون رو ثبت کنند و بعد اینها رو توی یه پست اینجا قرار میدیم که سایرین در موردشون نظر بدهند.
شاد و پیروز باشید.
درود
با 9 لایک زیر پست برادر جواد ، و بدون مخالف در صحن علنیدی) فکر کنم بشه نظر ایشون (برادر جواد !) رو تصویب کرد مشاهده پیوست 152702
درود
با 9 لایک زیر پست برادر جواد ، و بدون مخالف در صحن علنیدی) فکر کنم بشه نظر ایشون (برادر جواد !) رو تصویب کرد مشاهده پیوست 152702
بچه ها تولد دیگری پیش روی داریم
امروز تولد مجید هری پاتر خودمونه
مجید جان تولدت مبارک
مشاهده پیوست 148982
با آبی ترین آرزوهای ممکن ..
مجید جان تبریک میگم...
امیدوارم به هر چی و هر کی :دی دوس داری برسی.
منم تبریک میگم![]()
تبریک می گم
تن سلامت و دل خوش
فکر کنم مدتیه نیستن؟
یا من اشتباه می کنم؟
تبریک میگم خوش . سلامت باشیarty:
درود
من هم تبریک میگم... سربلند و تندرست باشید... :happy:
درود
مجید جان داداش منم تبریک میگم.:cap:
![]()
![]()
![]()
سالم باشی و شاد .:دی![]()
منم به مجید عزیز تبریک میگم
تبریک بنده رو هم پذیرا باشید!
پ.ن: رفقا به احتمال زیاد از فردا من دست کم به مدت 10-12 روز کلا دسترسی به نت ندارم و متاسفانه یکسری از رویدادهای فوتبالی این مدت (مثل بازی پرسپولیس و الهلال و سپاهان و استقلال) رو از دست می دهم، به یاد من هم باشید تو بحث های خوب تون! فعلا خداحافظ تا بعد! (حالا تحفه ای هم نبودیم ها!! )
مجید جان یه تبریک آبی ویژه تقدیم تو باد :دی
//
اوه اوه من تولد هستی رو تازه الان دیدم , یعنی خطریه الان تبریک بگم نه ؟هستی جان تبریک میگم . همیشه شاد و سالم باشی (با ترس و لرز :دی)
من هم تولدت رو تبریکات فراوون میگم استقلالی قدیمی.![]()
درود
خب ما که هنوز یه الف بچه محسوب میشیم و هنوز دختر خونه:lol: :دی
منم تبریک میگم با تاخیر این روز رو به همه پدران دلسوز مملکت ، و بعد پدران گل پی تی که تا اونجایی که اطلاع دارم و اسم بیارم : آقا ساسان ، آقا مرتضی ، و روبی عزیز (احتمالا ! ) آقا مصطفی (بزوردی) و .. و همچنین به مردان مزدوج بخش از آقا فرزاد گل گرفته تا .... و یحتمل علی آقا و ...
به غیر اینها وقتی آدم دهنش رو پر میکنه میگه مرد یه مفهوم خاصی مد نظر میاد که فقط به مذکر بودن هم نیست. مردی رو به همه بانوان و آقایان مردِ پی تی تبریک میگم.
مرد باشید! :دی
درود
البته بنده سعی می کنم نگاه فراجنسیتی داشته باشم ! بنابراین توصیه ام به جوانان و البته خودم اینه که : انسان باشید :دی
ایشون اسم یوزشون رو گفتند که Kasandra هست و از بانوان کار درست پی تی بشمار میآیند