• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
سینا جان موفق و موید باشی برادر...
ایشالا سال دیگه تیمت قهرمان بشه :دی

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
سینا جان موفق و موید باشی برادر...
ایشالا سال دیگه تیمت قهرمان بشه :دی
ممنون . ان شالله شما هم موفق باشید
پرسپولیس قهرمانه

تولد بنده دیروز بود و دیروز دوستمون پست رو گذاشته.باز هم از همه دوستان تشکر می کنم بابت لطفشون.

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
تبریک میگم سینا جان

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود

دوستان به مناسبت شروع جام ملتهای اروپا یه زیر مجموعه جدید به بخش اضافه شده به مرور تاپیکهای مربوط بهش به اونجا منتقل میشن و امید داریم اوقات شاد و پر هیجانی رو تو بخش داشته باشیم ، این هم توضیحاتی که جواد عزیز چند روز پیش درر همین خصوص داد

سلام به همه فوتبال دوستان عزیز پی تی

یه چند تا نکته رو عرض کنم ، لطفا توجه داشته باشید و با حوصله مطالعه بفرمایید.

اولین نکته
اینکه بعد از پایان فصل فوتبال در ایران و اروپا تقریبا یه دو ماهی بخش از فعالیت معمول دور میشه ، تو این فاصله خب رقابتهای بین امللی برقرار هست که مشخص ترین اونها میتونه یورو 2012 باشه و رقابتهای مقدماتی برزیل 2014 که آغاز میشه / اون چیزی که مورد توجه هست اینکه در طول رقابتهای یورو مطمئنا شاهد حضور کاربران بیشتری در بخش خواهیم بود و این میتونه یه مقداری حال و هوای بخش رو دستخوش تغییر کنه، خواسته اولیه این هست که شما پایه ثابت های بخش توی حفظ روال و نظم بخش یاری رسان باشید .

دوم اینکه در کنار این باید عرض کنم که یه تصمیمات ویژه ای برای بوجود آوردن فضای تخصصی تر برای یورو در نظر گرفته شده که شامل ایجاد یک زیر بخش برای یورو خواهد بود مشابه کاری که در زمان جام جهانی شکل گرفت، یه سری تاپیک هایی که لازم باشه به اون بخش خواهد رفت (که البته بعد از اتمام یورو باز به شکل فعلی برخواهند گشت) و چند تا تاپیک جدید هم در اون زیر بخش ایجاد خواهد شد که هم جا برای همه موضوعات وجود داشته باشه و هم اینکه از ازدیاد تاپیک های بی مورد و خصوصا دور شدن از نظم جلوگیری بشه.

نکته سوم این هست که قصد داریم فضای تفریحی ای هم کنار این قضیه وجود داشته باشه. از مسابقه پیش بینی گرفته تا فانتزی یورو و همینطور ایجاد فضایی برای شیر کردن مدیا های مختلف از یورو . تاپیک های فانتزی و پیش بینی از جانب خود سایت یوفا ساپورت میشه ( این دو تاپیک از امروز فعال خواهد شد) و بقیه هم در زمان لازم بکار خواهند افتاد. توی قسمت اول حتما شرکت کنید که بسیار خوش خواهند گذشت و تیو قسمت دوم هم عنایت و همکاری شما لازمه اصلی خواهد بود. مرسی.

-لطفا از ایجاد تاپیکهایی برای نظر سنجی برای تک بازی ها خود داری بشه ، اخیرا این کار چند باری شکل گرفت. سعی میشه برای این کار یه راهکار خوبی در نظر گرفته بشه که هم این نظر سنجی ها وجود داشته باشه و هم اینکه چندین تاپیک مجزا برای هر بازی وجود نداشته باشه. مخصوصا توی یورو که بازیهای بزرگ هر روز وجود خواهد داشت خود داری از این کار دلایلش ملموس هست و فکر میکنم نیاز به توضیح نداشته باشه. مرسی.

- آخرین خواهش هم این هست که در جریان یورو هوای کل کل ها رو داشته باشید که مثل جام جهانی باعث دلخوری دوستان نشود. تاپیک کل کل جهانی برای این کار وجود داره و خب شرایطش رو همه میدونیم دیگه :دی ، میشه رعایت کرد و ازش لذت برد و برعکسش هم میتونه رخ بده که واضح هست که جالب نیست و ایشا... پیش نمیاد.

اینها بسیار ضروری بود که پیشاپیش خدمت همه عرض بشود و همه در جریان باشند تا بهتر بتونیم به هم یاری بدیم و در عین حال فضای دلچسب تری برای فعالیت همه بوجود بیاد.
یک نکته باقی میمونه که در ادامه عرض میشه.

راستی ! برای نام جدید تاپیک زنده یاد حجازی هم دوستان به اون صورت نظری ندادن :

نکته اخر هم به پیش روترین کار مربوط میشه و برای همین در پست جداگانه مطرح میکنم
در مورد تغییر نام تاپیک <<ناصر حجازی درگذشت>> ، قبلا قرار رو به این گذاشتیم که در سالگرد ایشون حالا یه روز اینور اونور تر این کار انجام بشه. خب همه میدونید که امروز سالگرد ایشون هست و احتمالا فردا شب یا امشب یا شاید هم پنج شنبه که مراسم ایشون هست این کار انجام خواهد شد.
دوست داشتم دوستانی که علاقمند هستند نظری اعلام کنند فضایی برای این کار رو داشته باشند، منظورم اسم جدید هست .

پیشنهاد خود بنده ناصر خان حجازی هست . // حالا دوستانی که با این نظر و اسم موافق هستند این پست رو لایک بفرمایند

و دوستانی که پیشنهاد دیگه ای دارند میتونند همینجا اعلام کنند یا اگر نمیخواهند اینجا اعلام کنند میتونند توی ویزیتور مسیج بنده نظرشون رو ثبت کنند و بعد اینها رو توی یه پست اینجا قرار میدیم که سایرین در موردشون نظر بدهند.

شاد و پیروز باشید.

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
سلام و درود

راستی ! برای نام جدید تاپیک زنده یاد حجازی هم دوستان به اون صورت نظری ندادن :

درود

با 9 لایک زیر پست برادر جواد ، و بدون مخالف در صحن علنی :)دی) فکر کنم بشه نظر ایشون (برادر جواد !) رو تصویب کرد smiley_emoticons_mttao_cowboy_biggrin.gif

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

با 9 لایک زیر پست برادر جواد ، و بدون مخالف در صحن علنی :)دی) فکر کنم بشه نظر ایشون (برادر جواد !) رو تصویب کرد مشاهده پیوست 152702

مخلص دکتر کار درست خودمون هم هستیم . کاپتان هم که دیگه خسته شده از بس بهش گفتم دیوووونتم :دی

فقط یه توضیح کوچیک بدم : توی این بخش یک نظر و دو تا پیشنهاد خارج از فروم هم بود که اسم تاپیک به زنده یاد حجازی و شبیه این تغییر کنه ولی در جریان مراسم سالگرد ایشون از زبان همسرشون اینطور بیان شد که یکسال گذشته و همیشه همه از ناصر مثل قبل یاد میکنند و کسی از واژه مرحوم یا زنده یاد و ... استفاده نمیکنه و این رو مایه امید و دلگرمی دونسته بودند ، برای همین تصمیم بر این شد که همونطور که خانواده ایشان دوست داشتند ما هم اینجا آقای حجازی رو مثل زمان حیاتش ناصر خان اسم ببریم که با خاکی بودن خود ایشون هم همسو باشد.
امیدوارم که تاپیک روند خوبی رو پی بگیره . روحش شاد

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
سلام به دوستان عزیز.
من یه مدت به خاطر یه مشکلی نتونستم زیاد بیام الان فرزاد در مورد تاپیک بهم اطلاغ داد. ممنون از همه دوستان به خاطر لطفی که به من داشتن.

بچه ها تولد دیگری پیش روی داریم

امروز تولد مجید هری پاتر خودمونه

مجید جان تولدت مبارک

مشاهده پیوست 148982

با آبی ترین آرزوهای ممکن ..

مجید جان تبریک میگم...

امیدوارم به هر چی و هر کی :دی دوس داری برسی.

منم تبریک میگم :)

تبریک می گم
تن سلامت و دل خوش

فکر کنم مدتیه نیستن؟
یا من اشتباه می کنم؟

تبریک میگم خوش . سلامت باشی :party:

درود

من هم تبریک میگم... سربلند و تندرست باشید... :happy:

درود
مجید جان داداش منم تبریک میگم.:cap:
blue09.gif
blue10.gif
blue15.gif

سالم باشی و شاد .
blue21.gif
:دی

منم به مجید عزیز تبریک میگم

سلام دوستان

مجید جان من هم تولدتون رو تبریک می گم :happy:

مشاهده پیوست 149233

تبریک بنده رو هم پذیرا باشید!

پ.ن: رفقا به احتمال زیاد از فردا من دست کم به مدت 10-12 روز کلا دسترسی به نت ندارم و متاسفانه یکسری از رویدادهای فوتبالی این مدت (مثل بازی پرسپولیس و الهلال و سپاهان و استقلال) رو از دست می دهم، به یاد من هم باشید تو بحث های خوب تون! فعلا خداحافظ تا بعد! (حالا تحفه ای هم نبودیم ها!! )

مجید جان یه تبریک آبی ویژه تقدیم تو باد :دی

//

اوه اوه من تولد هستی رو تازه الان دیدم , یعنی خطریه الان تبریک بگم نه ؟ :( هستی جان تبریک میگم . همیشه شاد و سالم باشی (با ترس و لرز :دی)

من هم تولدت رو تبریکات فراوون میگم استقلالی قدیمی.
10874690338409833902.gif

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
درود

به تمام آقایون فوتبالی فروم ، به ویژه آقایونی که پدر شدن و یا دارن پدر میشن ،روزشون رو تبریک می گم!

5...jpg

پ.ن: من خیلی منتظر موندم تا مرجان بیاد و تبریکات رو شروع کنه ولی نمی دونم چرا این روزا کمتر میاد فروم.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
فقط 4 تا شاخه گل ؟؟
129fs238648.gif

حداقل یه جفت جوراب هم میذاشتید روش :(

چون ما عادت داریم که با یک جفت جوراب هم شاد بشیم
127fs1004759.gif

هـــی روزگار ... اما خب در همین حد هم دست شم درد نکنه ، زحمت کشیدید
4xvim2p.gif

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

خب ما که هنوز یه الف بچه محسوب میشیم و هنوز دختر خونه:lol: :دی

منم تبریک میگم با تاخیر این روز رو به همه پدران دلسوز مملکت ، و بعد پدران گل پی تی که تا اونجایی که اطلاع دارم و اسم بیارم : آقا ساسان ، آقا مرتضی ، و روبی عزیز (احتمالا ! ) آقا مصطفی (بزوردی) و .. و همچنین به مردان مزدوج بخش از آقا فرزاد گل گرفته تا .... و یحتمل علی آقا و ...

به غیر اینها وقتی آدم دهنش رو پر میکنه میگه مرد یه مفهوم خاصی مد نظر میاد که فقط به مذکر بودن هم نیست. مردی رو به همه بانوان و آقایان مردِ پی تی تبریک میگم.

مرد باشید! :دی

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
درود

خب ما که هنوز یه الف بچه محسوب میشیم و هنوز دختر خونه:lol: :دی

منم تبریک میگم با تاخیر این روز رو به همه پدران دلسوز مملکت ، و بعد پدران گل پی تی که تا اونجایی که اطلاع دارم و اسم بیارم : آقا ساسان ، آقا مرتضی ، و روبی عزیز (احتمالا ! ) آقا مصطفی (بزوردی) و .. و همچنین به مردان مزدوج بخش از آقا فرزاد گل گرفته تا .... و یحتمل علی آقا و ...

به غیر اینها وقتی آدم دهنش رو پر میکنه میگه مرد یه مفهوم خاصی مد نظر میاد که فقط به مذکر بودن هم نیست. مردی رو به همه بانوان و آقایان مردِ پی تی تبریک میگم.

مرد باشید! :دی

درود

من و همکار معظمم 9.gif سر روز مرد و روز پدر ، گفتمان کوچکی داشتیم با هم ! راستش من تو بخش عکاسی (که به گمان برخی از دوستان ، ملک طلق بنده می باشد!) این روز رو فقط به پدرها تبریک گفتم ولی تو این بخش دیدم ای داد ! جو مردونه اس ناجور :دی به همین خاطر با یک قدم عقب نشینی ، روز مرد رو تبریک گفتم :دی

البته بنده سعی می کنم نگاه فراجنسیتی داشته باشم ! بنابراین توصیه ام به جوانان و البته خودم اینه که : انسان باشید :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

البته بنده سعی می کنم نگاه فراجنسیتی داشته باشم ! بنابراین توصیه ام به جوانان و البته خودم اینه که : انسان باشید :دی

omg.gif
4fvfcja.gif
s050.gif
original
anim_37.gif

مرد باشیم خب خود به خود انسان هم میشیم :دی البته همون انسان که شما میگی حاصل بشه ضریب اطمینان موفقیت هم بالاتر میره :D پس انسان میشیم

پ.ن: زنها فرشته اند. (البته من فیلمشو ندیدم اگه طنزه! من جدی میگم : زنها فرشته اند ، ازدواج هم نکردم که بگم زن ذلیلم :دی )

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
سلام رفقا
ببخشید من مدتی نبودم در حال اسباب کشی و گرفتاری کار خونه حسابی درگیرم کرده بود
روز مرد رو به همه ی اونهایی که مردونگیشون تو معرفت و مرام و اخلاقشون هست تبریک می گم نه اونهایی که مردی رو تو صدای کلفت و بازوی قوی می دونن
خدا رو شکر تو همین بخش دوستانی دارم که می دونم چه مردان مردی هستند و خودم علاقه و اردات خاصی بهشون دارم

به امید تن سلامت و دل خوش

فقط خواستم فعلا روز پدر و مرد رو تبریک بگم تا بعد برم ببینم در غیبت من چجه خبر بوده:)

خوبید؟:)

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
درود

خب بنده ديروز يك جاي ديگه شادباش گفتم اون مناسبت فرخنده رو به همه آقايان انجمنها، اما از اونجايي كه به نوعي مطمئنم يك عده اصلا يا طرف انجمن ادبيات نميرن يا اگه هم ميرن ديروز نرفتند، گفتم تا ديگه زيادي دير نشده-دير كه شده البته!!!- اينجا هم بگم :blush:
:

l101.JPG
ایشون اسم یوزشون رو گفتند که Kasandra هست و از بانوان کار درست پی تی بشمار میآیند

درود و شادباشي ويژه هم خدمت جناب JVD عزيز كه يك عذرخواهي هم به خاطر دير ديدن و دير پاسخ دادن بهشون بدهكارم! :blush:

l81.JPG

آبي ترين تصوير غير تكراري كه داشتم! :blush:

بالا