• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

سلام آقا فرزاد بحث بی انصافی نیست . من یه سوال دارم کجای قوانین نوشته صحبت درباره مدیرعامل استقلالی ها وقتی که را به راه راجع به تیم ما صحبت میکنه . راجع به مدیرعامل ما صحبت میکنه در تاپیک پرسپولیس قدغنه؟آیا اینکه ما بیایم دلایل حرفهای آقای فتح الله زاده بررسی کنیم کجای قانون گفته قدغنه؟
گفته شده کل کل نکنید . بی احترامی نکنید آیا اینکه مدیرعامل تیم مورد علاقه شما تپ و تپ بیاد به تیم ما گیر بده و بچه های طرفدار استقلال هم راه به راه مصاحبه های ایشونو بزارن توی تاپیک استقلال خلاف نیست ولی اگه ما بخوایم بین خودمون دنبال دلایل این مصاحبه ها باشیم میشه بی احترامی و کل کل؟

الان مشکل ما چیه که مثل طرفدارهای استقلال از هر سایت ننه قمری دنبال مصاحبه های سردارمون نیستیم که یه تیکه گنده به حاجی شما بندازه یا اینکه هرچی از دهن حاجیتون در میاد سریع نتیتر تاپیکتون میشه و ان تا لایک میگیره؟

اونجا ایراد نداره ولی اینجا ایراد داره. شما کلا حداقلش با من متفاوت رفتار می کنی با یه استقلالی و بنده حق خودم میدونم آقا ساسان بیاد پستا رو بازبینی کنه . چرا شما ناراحت میشی؟ اصلا دلیلی برای ناراحتی نیست.

من جای شما بودم توی تاپیک استقلال بیشتر مواظب بودم تا دوستانی مثل آقا مصطفی اینجور پستهایی ندن مثلا مودبانه ولی با کلی بار توهین به اسطوره ای مثل مهدوی کیا ( اتفاقا پستشون توسط شما ادیت هم شده )

و کاملا مشخصه منظور ایشون به مهدی هست. پست شماره 34471

تاپیک استقلال پر هست از یه مشت خبرهایی که همش به نوعی هدف تضعیف تیم مارو دارذه اگه شما واقعا رنگی نیستی اول برو به اون خبرها برس. وگرنه این استدلال خوبی نیست که اون حرفا چون خبره ایرادی نداره ولی حرفای ما جاش اینجا نیست.

والسلام

دوست عزیز در قوانین گفته شده تاپیکهای هواداری جایی هست که در اون درباره تیم مورد علاقه مون باید صحبت کنیم . هدفمون هم اینه که تاپیکها به تنش کشیده نشه . به کل کل کشیده نشه. فرزاد عزیز خدمتتون عرض کردند تاپیک پرسپولیس جای این نیست که بیایید و مثلا صحبتهای مدیرعامل رقیب رو تحلیل کنید . چند بار هم این موضوع رو حداقل به شخص شما گفته اند. نمی دونم چه دلیلی هست شما انقدر علاقه دارید پیاز داغ ماجرا رو زیاد کنید برادر من؟

مدیر قسمت از شما یه خواهشی کرده به نظر من اگر قراره بخش بدون تنشی داشته باشیم بعضی اوقات باید ببینیم چی گفته میشه نه اینکه کی داره چی میگه. واقعا سخت بود یه کم حمایت بکنید از فرزاد برای اینکه تاپیک پرسپولیس خدای ناکرده به تنش کشیده نشه؟ ( کما اینکه در یک پست که توسط یکی دیگر از دوستان داده شد و دوست استقلالیمون پاسخ دادند ،تاپیک میتونست با مشکل روبرو بشه که فرزاد عزیز بلافاصله هر دو پست رو پاک کردند)

بنابراین نهایت بی انصافی هست که در چند پست چه در تاپیک پرسپولیس و چه در تاپیک کل کل فرزاد عزیز رو متهم کردید و من واقعا برای این طرز تفکر متاسفم.

درباره پست آقا مصطفی هم که کوت کردید به جای پابلیک کردن ،فقط کافی بود زحمت فشردن دکمه ریپورت رو به خودتون می دادید تا مدیران پیگیری کنند .

در نهایت تمام دوستان به خاطر داشته باشند شاید من و فرزاد خودمون خودخواسته یک خط فرضی داشته باشیم که در هنگام حضورمون مثلا من پستهای تاپیک پرسپولیس رو مد نظر داشته باشم و فرزاد هوای پستهای تاپیک استقلال رو داشته باشه ولی قرار نیست اگر هر جایی لازم دونستیم و اکشن مدیریتی در تاپیک رقیب انجام دادیم فریاد واحیرتا بعضی دوستان به آسمان بره.

و موضوع آخر جهت اطلاع شما اگر بعضی دوستان خودشون رو مجاز دونستند هر گاه عشقتون کشید هر کاری انجام بدند لزوما ما همون موقع شاید نتونیم حضور داشته باشیم و در این مواقع دکمه بدریپورت بهترین یار شما خواهد بود.

شاد و پیروز باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
عزیز من اصل اول هر قانونی اجرایی بودنش هست قانونی که قابل اجرا نباشه قبح قانون شکنی رو میریزه ، شما مثلا نگاه کن به قانون ممنوعیت ماهواره کی این قانون رو رعایت می کنه در عوض نصف ملت رو قانون شکن کرده.
این قانون که شما گذاشتید درباره تیم حریف تو تاپیک هواداری حرفی زده نشه هم غیرقابل اجراست. من و امثال من از این فروم فقط جمع شدن توی تاپیک هواداری خودمون و درد و دل کردن رو بلدیم تو این حین ممکنه چیزی هم از تیم رقیب به ذهنمون برسه که به تیم ما مرتبطه و بگیم نمیشه که درست در همین لحظه یه خط کش بذاریم مطالبی که تا حالا داشتیم می نوشتیم رو قطع کنیم ، صفحه رو ببندیم بریم یه صفحه جدید باز کنیم و جای دیگه ادامه صحبت هامون رو مطرح کنیم. برای مثال خود من یه پست کاملا کاملا کاملا کاملا کاملا و بازم کاملا معمولی درباره تیم رقیب حتی بدون آوردن اسم ارسال کردم که کوچکترین توهینی هم توش نبود ، فکر کنم نوشته بودم رقیب هم طبق معمول یه گل زد و سه امتیاز گرفت اما در کمال تعجب از بیخ و بن حذف شد خوب من دیگه وقتی اینجوری پستم حذف میشه دیگه انگیزه ای برای ادامه فعالیت تو سایت برام باقی نمی مونه.

استاد حرفهای شما متینه . فرزاد عزیز هم که پاسخ کامل دادند خدمتتون.

پیشنهاد من و فرزاد اینه که اینجور بحث ها در تاپیک بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن گفته بشه و اصلا هم ایرادی نداره اگر کسی اونجا نظراتش رو با توجه به قوانین کلی بخش فوتبال ( احترام به افراد تیم رقیب) بگوید و حتما خود من هم وقتی فرصتی دست بده همانجا دوست دارم صحبتی درباره مصاحبه های اخیر جناب آقای فتح اله زاده داشته باشم.

حالا اگر سایر دوستان پیشنهاد دیگه ای دارند همینجا بگند تا درباره اش تصمیم گیری کنیم.

شاد و پیروز باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
در نهایت با عرض شرمندگی ( بابت دیر شدن تبریک:blush: ) از محضر رکستا استار ( علی عزیز) و داش امیر عزیزم سالروز تولدتون رو تبریک میگم و امیدوارم در پناه حق همواره سلامت و پیروز باشید. :)

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
درود

خب... با کمال خوشحالی باخبر شدیم که امروز یکی از کاربرهای پرتلاش بخش فوتبال جناب aghamostafaa پدر شدن... از طرف کادر مدیریتی بخش فوتبال پرشین تولز این اتفاق خجسته رو بهشون تبریک میگم و آرزو دارم که شیرینی این روزهای زندگی برای خودشون، همسر محترم و خانواده گرامیشون پایدار و همیشگی باشه. از رفقا هم توقع دارم فارغ از بحث رنگها، یه سیل از تبریکات تپل راه بندازید برای نورسیده عزیز...

پاینده باشید

مصطفی جان تبریک دوباره ی ما رو هم پذیرا باش !!!
ایشالا خودت واسش جشن تولد صد سالگی شو بگیری:rolleyes:

مصطفی جان بنده هم تبریک دوباره دارم و برای جنابعالی و خانواده محترم آرزوی سلامتی - بهروزی و شادکامی دارم

سلام دوستان

مصطفی جان تبریک می گم , امیدوارم همیشه شاد و خندان باشی :happy:

مصطفی جان مجددا تبریک میگم و امیدوارم که همیشه در کنار خانواده محترمت سالم و سلامت باشی...

تبریک میگم..
balloons.gif

مبارک باشه مصطفی جان. پس بالاخره به دنیا اومد...
congratualtions.gif

امیدوارم همیشه صحیح و سالم باشه... :)

تبریک میگم اقا مصطفی عزیز:happy:

سلام خدمت دوستان
مصطفی جان قدم نورسیده مبارک :) انشاله خدا فرزندتون رو همیشه براتون حفظ کنه و سایه شما رو هم از سر خانواده محترم کم نکنه :)

باز هم تبریک

شاد و پیروز باشید

مصی جون منم تبریک میگم تولد کوچولوتو . خدا نگهش داره برات

مصطفی عزیز تبریک من رو هم بپذیر , به سلامتی و دلخوشی بزرگش کنی و مایه افتخار و سربلندیت باشه همیشه .

پ.ن: میگم اگه ما دلمون واسه جواد تنگ شده خیلی , باید به کی بگیم اینجا ؟ :دی

قدم نو رسیده مبارک باشه
به صحت و سلامتی

با تاخیر به آقا مصطفی تولد دخترشون رو تبریک می گم,آرزو می کنم تا همیشه در کنار همسر ودخترتون شاد و سلامت باشید.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
بازگشت بانوی بزرگوار تالار فوتبال (jerii) پس از مدتی دوری از اون اتفاقای خوبه! امیدوارم جواد عزیز هم هر چه زودتر به این غیبت کبری پایان بده که جای خالیش بدجوری تو ذوق میزنه...

اینجا ملت اینهمه منو مستفیض کرده بودن و من بی خبر بودم :) خوب شد که اومدم یه سر زدم تا لا اقل بی معرفتی نکرده باشم ....

همه ی دوستان مخصوصا علی آقا که ار دور ارادت دارم بش واقعا منو خجل کردن :) دست گل همتونو میبوسم ... همه به من لطف داشتن ... خیلی خیلی ممنونم ...

ضمن اینکه منم به نوبه ی خودم تولد علی آقا رو بشون تبریک میگم ... ایشالا 100 ساله شی :)

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
سلام خدمت دوستان

دوست عزیز در قوانین گفته شده تاپیکهای هواداری جایی هست که در اون درباره تیم مورد علاقه مون باید صحبت کنیم . هدفمون هم اینه که تاپیکها به تنش کشیده نشه . به کل کل کشیده نشه. فرزاد عزیز خدمتتون عرض کردند تاپیک پرسپولیس جای این نیست که بیایید و مثلا صحبتهای مدیرعامل رقیب رو تحلیل کنید . چند بار هم این موضوع رو حداقل به شخص شما گفته اند. نمی دونم چه دلیلی هست شما انقدر علاقه دارید پیاز داغ ماجرا رو زیاد کنید برادر من؟

مدیر قسمت از شما یه خواهشی کرده به نظر من اگر قراره بخش بدون تنشی داشته باشیم بعضی اوقات باید ببینیم چی گفته میشه نه اینکه کی داره چی میگه. واقعا سخت بود یه کم حمایت بکنید از فرزاد برای اینکه تاپیک پرسپولیس خدای ناکرده به تنش کشیده نشه؟ ( کما اینکه در یک پست که توسط یکی دیگر از دوستان داده شد و دوست استقلالیمون پاسخ دادند ،تاپیک میتونست با مشکل روبرو بشه که فرزاد عزیز بلافاصله هر دو پست رو پاک کردند)

بنابراین نهایت بی انصافی هست که در چند پست چه در تاپیک پرسپولیس و چه در تاپیک کل کل فرزاد عزیز رو متهم کردید و من واقعا برای این طرز تفکر متاسفم.

درباره پست آقا مصطفی هم که کوت کردید به جای پابلیک کردن ،فقط کافی بود زحمت فشردن دکمه ریپورت رو به خودتون می دادید تا مدیران پیگیری کنند .

در نهایت تمام دوستان به خاطر داشته باشند شاید من و فرزاد خودمون خودخواسته یک خط فرضی داشته باشیم که در هنگام حضورمون مثلا من پستهای تاپیک پرسپولیس رو مد نظر داشته باشم و فرزاد هوای پستهای تاپیک استقلال رو داشته باشه ولی قرار نیست اگر هر جایی لازم دونستیم و اکشن مدیریتی در تاپیک رقیب انجام دادیم فریاد واحیرتا بعضی دوستان به آسمان بره.

و موضوع آخر جهت اطلاع شما اگر بعضی دوستان خودشون رو مجاز دونستند هر گاه عشقتون کشید هر کاری انجام بدند لزوما ما همون موقع شاید نتونیم حضور داشته باشیم و در این مواقع دکمه بدریپورت بهترین یار شما خواهد بود.

شاد و پیروز باشید

سلام داش ساسان
اکی حرف حرف شماست. من قصدم نبود و نیست که آقا فرزاد هم متهم کنم ولی احساسم این بوده که ایشون تمایل به قسمت آبی ماجرا داشته باشند که حالا که شما میگی و خودشون هم گفتن من سعی می کنم دیگه اینجوری به قضیه نگاه نکنم . الگرم از دستم ناراحت شده همینجا معذرت میخوام .

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794

پیشنهاد من و فرزاد اینه که اینجور بحث ها در تاپیک بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن گفته بشه و اصلا هم ایرادی نداره اگر کسی اونجا نظراتش رو با توجه به قوانین کلی بخش فوتبال ( احترام به افراد تیم رقیب) بگوید و حتما خود من هم وقتی فرصتی دست بده همانجا دوست دارم صحبتی درباره مصاحبه های اخیر جناب آقای فتح اله زاده داشته باشم.

حالا اگر سایر دوستان پیشنهاد دیگه ای دارند همینجا بگند تا درباره اش تصمیم گیری کنیم.

شاد و پیروز باشید

داش ساسان خیلی طالبم نظر خودتو درباره این مصاحبه های اخیر بدونم . فقط بی رو دروایستی نظرتو بگو ;)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

داش ساسان خیلی طالبم نظر خودتو درباره این مصاحبه های اخیر بدونم . فقط بی رو دروایستی نظرتو بگو ;)

زئوس عزیز اتفاقا الان در تاپیک حواشی هم نوشتم وقتی فرصتی دست داد حتما در خصوص این قضیه صحبت خواهم کرد. :)

شاد و پیروز باشید

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
تبریک به هر دو عزیز

انشالا که پایدار و زنده باشید...

sorkhe-sorkh

Registered User
لایک‌ها
717
درود بر شما

ببین دوست عزیز ، این قوانین رو هم من از خودم نذاشتم ، یه تیم تنظیمش کردن که توش خود ساسان و علی عزیز هم حضور داشتن و مدت زیادی هم هست که داره اجرا میشه .

باز هم ما هیچ وقت نگفتیم همینه که هست ! هیچوقت نگفتیم دویست تا چشم داریم و هرچی هم که میگیم قانون خداست ! اصل تاپیک وقایع برای همینه ، برای ارتباط بچه ها با مدیریت ، برای اینکه نظراتشون رو اونجا بگن تا برسی شه ، اگه قانونی هست که به نظر شما میشه تصحیحش کرد یا اصلا برش داشت راهش اینه که بیای تو تاپیک وقایع پیشنهاد بدی یا مثل همین الان که این رو اینجا عنوان کردی ، نه اینکه هی اونگونه پست ها رو ادامه بدی و دست آخر هم مهر رنگی بودن به آدم بزنی ( شما رو نمیگم برادر ، کلی میگم )
من پیشنهاد شما رو عنوان میکنم و نتیجه ش رو همینجا و تو تاپیک وقایع عنوان میکنیم

بازهم میگم اینها قوانین من یا شخص خاصی نیست و ما فقط اجراش میکنیم

پاینده باشید ..
پیشنهاد من اینه صحبت درباره تیم رقیب وقتی که به ما ربط داره توی تاپیک هواداری آزاد باشه تا وقتی که وارد مرز توهین و کل کل نشه. و در زمان های حساس که تنش بالا گرفت موقتا ممنوع بشه.

شاد و پیروز باشید
منظور من این نبود مشکل اینه که بعضی مسائل به هم ربط داره و نمیشه جداشون کرد مثلا من دارم وضعیت چند روز اخیر پرسپولیس رو تحلیل می کنم در این بین ممکنه چند جمله هم به تیم رقیب ربط داشته نمی تونم اینجا stop بزنم از دوستان خواهش کنم ادامه صحبت هام در فلان تاپیک بخونن و دوباره برگردن به اینجا.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

پیشنهاد من اینه صحبت درباره تیم رقیب وقتی که به ما ربط داره توی تاپیک هواداری آزاد باشه تا وقتی که وارد مرز توهین و کل کل نشه. و در زمان های حساس که تنش بالا گرفت موقتا ممنوع بشه.

منظور من این نبود مشکل اینه که بعضی مسائل به هم ربط داره و نمیشه جداشون کرد مثلا من دارم وضعیت چند روز اخیر پرسپولیس رو تحلیل می کنم در این بین ممکنه چند جمله هم به تیم رقیب ربط داشته نمی تونم اینجا stop بزنم از دوستان خواهش کنم ادامه صحبت هام در فلان تاپیک بخونن و دوباره برگردن به اینجا.

ببینید درباره اون قسمتی که برای فرزاد کوت کردید باید بگم واقعا اینجوری سخت میشه کنترلش ، کما اینکه در سالهای پیش این حالت بود و بعدا دردسرساز شد. مخصوصا اگر کسانی حاضر به همکاری با ما نباشند .

اما درباره با قسمت دوم الان هم ما نمیگیم استاپ کنید همونجا حرف بزنید ، ما کل صحبتمون این بود که مثلا آقای فتح اله زاده یه مصاحبه کرده در چند جا صحبت از پرسپولیس شده ، اگر میخواهیم که بحثی درباره اش داشته باشیم بریم تاپیک حواشی ، حالا دلیلش چیه برای اینکه شاید هوادار استقلال خواست بیاد یه حرفی بزنه یا پاسخی بده اگه بیاد تاپیک پرسپولیس ممکنه تنش ایجاد بشه ( ممکنه این حالت دقیقا برعکس اتفاق بیفته)

شاد باشید

sorkhe-sorkh

Registered User
لایک‌ها
717
سلام خدمت دوستان

ببینید درباره اون قسمتی که برای فرزاد کوت کردید باید بگم واقعا اینجوری سخت میشه کنترلش ، کما اینکه در سالهای پیش این حالت بود و بعدا دردسرساز شد. مخصوصا اگر کسانی حاضر به همکاری با ما نباشند .

اما درباره با قسمت دوم الان هم ما نمیگیم استاپ کنید همونجا حرف بزنید ، ما کل صحبتمون این بود که مثلا آقای فتح اله زاده یه مصاحبه کرده در چند جا صحبت از پرسپولیس شده ، اگر میخواهیم که بحثی درباره اش داشته باشیم بریم تاپیک حواشی ، حالا دلیلش چیه برای اینکه شاید هوادار استقلال خواست بیاد یه حرفی بزنه یا پاسخی بده اگه بیاد تاپیک پرسپولیس ممکنه تنش ایجاد بشه ( ممکنه این حالت دقیقا برعکس اتفاق بیفته)

شاد باشید

چی بگم والا لابد صلاح رو این طور می دونید.
آخرین پیشنهادم اینم که کلوپ های هواداری رو جدا کنید و عضو گیری کنید و برای هوادارای رقیب مخفی کنید. اینجوری اصلا کسی از اتفاقاتی که توی بخشای غیرعمومی میفته خبر دار نمیشه

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
از آقا فرزاد درخواست دارم اگه امکان داره کاربر ARYO که طرفدار سپاهان هستش رو از بن خارج کنن که یوقت سوء تفاهم بوجود نیاد مدیران تاپیک کل کل رنگی هستن و بین طرفداران پرسپولیس و استقلال با تیمهای دیگه فرق میذارند.من در جریان حرفاش که باعث بن شدنش بود، هستم ولی اگه دفعه اولش باشه که این اشتباه رو میکنه و سابقه قبلی نداشته نمیشه تعداد روزهای بن شدنش رو کم کرد؟ البته قصد دخالت در کار شما رو ندارم این فقط یه پیشنهاد هستش و هرجور خودتون صلاح میدونید.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

از آقا فرزاد درخواست دارم اگه امکان داره کاربر ARYO که طرفدار سپاهان هستش رو از بن خارج کنن که یوقت سوء تفاهم بوجود نیاد مدیران تاپیک کل کل رنگی هستن و بین طرفداران پرسپولیس و استقلال با تیمهای دیگه فرق میذارند.من در جریان حرفاش که باعث بن شدنش بود، هستم ولی اگه دفعه اولش باشه که این اشتباه رو میکنه و سابقه قبلی نداشته نمیشه تعداد روزهای بن شدنش رو کم کرد؟ البته قصد دخالت در کار شما رو ندارم این فقط یه پیشنهاد هستش و هرجور خودتون صلاح میدونید.

دوست عزيز بعضي جملات هست که وقتي گفته ميشه در همونموقع مدير بن ميکنه. بعضي وقتها هم ممکنه با توجه به سابقه افراد قضاوت بشه .

واقعیت اینه ما تمام تلاشمون رو میکنیم علیرغم علاقمون به تیمهای قرمز و آبی این مورد در مدیریتمون تاثیری نزاره .

بعد از شما هم تشکر می کنم که اومدید نظرتون رو دادید و اگر اصلا شما در کار ما دخالت نکنید و با ما همفکری نکنید پس چه کسی باید اینکارو بکنه. :)

من با فرزاد عزیز صحبت می کنم در این مورد و انشااله همینجا نتیجه رو اعلام می کنیم.

شاد و پیروز باشید

B-spears

Registered User
لایک‌ها
12
سلام خدمت دوستان

دوست عزيز بعضي جملات هست که وقتي گفته ميشه در همونموقع مدير بن ميکنه. بعضي وقتها هم ممکنه با توجه به سابقه افراد قضاوت بشه .

واقعیت اینه ما تمام تلاشمون رو میکنیم علیرغم علاقمون به تیمهای قرمز و آبی این مورد در مدیریتمون تاثیری نزاره .

بعد از شما هم تشکر می کنم که اومدید نظرتون رو دادید و اگر اصلا شما در کار ما دخالت نکنید و با ما همفکری نکنید پس چه کسی باید اینکارو بکنه. :)

من با فرزاد عزیز صحبت می کنم در این مورد و انشااله همینجا نتیجه رو اعلام می کنیم.

شاد و پیروز باشید

ساسان جون بنده هم دورادور به عنوان یک طرفدار سپاهان موضوع تاپیک کل کل رو پیگیری کردم
چیزی که من دیدم این گونه بود
.تو همه ی این کل کل ها که خوندم آی دی sadeghbb و B T و Koonkooa و aryou توهین کردن.
حتی به قول دوستمون فرزاد بعضی ها شون چندین بار اخطار گرفته بودن
ولی طبق بررسی که کردم فقط آی دی aryou که سپاهانی بود 10 روز بن شده!
یوزرهای تیمای تهرانی با اینکه فرزاد گفته
یکیشون 15 روز بن شد ولی اصلا بن نشد ! چرا بن نشد ؟؟در حالی که شروع کننده توهین بود؟این یعنی سلیقه ای عمل کردن ساسان عزیزم

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ساسان جون بنده هم دورادور به عنوان یک طرفدار سپاهان موضوع تاپیک کل کل رو پیگیری کردم
چیزی که من دیدم این گونه بود
.تو همه ی این کل کل ها که خوندم آی دی sadeghbb و B T و Koonkooa و aryou توهین کردن.
یوزرهای تیمای تهرانی با اینکه فرزاد گفته
یکیشون 15 روز بن شد ولی اصلا بن نشد ! چرا بن نشد ؟؟در حالی که شروع کننده توهین بود؟این یعنی سلیقه ای عمل کردن ساسان عزیزم

دوست عزیز من هم یک نگاه کلی به جریانات اونروز انداختم ، نمیخوام موضوع رو کش بدم ولی به نظر من فرزاد عزیز همیشه در اینگونه موارد ( خصوصا تاپیک کل کل) خوددارتر از من بوده و هوای همه بچه ها چه قرمز چه آبی چه زرد و چه .... رو بیشتر از من داشته ،شاید اگر اونموقع من اونجا بودم خیلی های دیگه کارت میگرفتن و یا بن میشدن. پست دوست شما هم اگر من می خواستم اعمال مدیریت بکنم حداقل یک بن یکماهه جزاش بود و پستهای کسانی هم که کارت گرفتن میتونست بالاتر هم باشه از نظر من. ولی فرزاد کمترین مجازات رو برای طرفین در نظر گرفته.

الان هم از روز یکشنبه شخصا اعلام کردم تمام تاپیک کل کل مطابق با قوانین بررسی میشه و خارج از بحث سابقه و رفتار افراد و اینکه تازه واردن یا قدیمی ، مطابق قوانین باهاشون برخورد میشه البته به مدت یکماه.

شاد و پیروز باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

من با فرزاد عزیز صحبت کردم و به احترام درخواستهای شما و حتی دوستان دیگه ای که حتی به فرزاد هم در این زمینه پی ام دادند ، تصمیم گرفتیم که ایشون از بن در بیان. این درخواست به مدیران و ادمین های سایت داده شده و به محض حضور اون دوستان ایشون از بن در خواهند آمد.

مجددا از همه دوستان خواهش می کنم که توجه خیلی زیادی به قوانین تاپیک کل کل داشته باشند تا بعدا دلگیری پیش نیاد.

شاد و پیروز باشید

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
من میخواستم الان بابت aryou به فرزاد پ خ بدم خدا رو شکر حل شد
ممنون ...

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود

با تشکر از ساسان عزیز من چند تا نکته رو خواستم عنوان کنم

اول اینکه هنگامی که همچین بگو مگو هائی پیش میاد ما نمیایم ببینیم سپاهانی چی گفته ، استقلالی چی گفته ، پرسپولیسی چی گفته و از بین هر دسته یک قربانی انتخاب کنیم و یک مجازات مساوی براشون در نظر بگیریم ! دوستان عزیز به این که نمیگن قضاوت عادلانه چون تمام رنگها رو یکسان پوشش داده !!

همچین مواقعی کسی که اول شروع کرده و کسی که توهین آشکار و بزرگی کرده جزو مقصرین قلمداد میشن و بازهم بسته به شدت موضوع و گفته هاشون .

قدر مسلم جیک جیک نکن با ( ببخشید که مستقیم به زبون میارم ولی دیگه مجبورم ) بروتناول کن و انقدر بخور تا سیر شی !! زمین تا آسمون فرق داره

در ضمن دوست عزیزی بنام B-spears هم این متن رو با همین محتوا بارها مثه کپی پیست از پیغام گرفته تا پابلیک عنوان کردند که نیاز به توضیح داره :

بنده هم دورادور به عنوان یک طرفدار سپاهان موضوع تاپیک کل کل رو پیگیری کردم
چیزی که من دیدم این گونه بود .تو همه ی این کل کل ها که خوندم آی دی sadeghbb و B T و Koonkooa و aryou توهین کردن.
یوزرهای تیمای تهرانی با اینکه فرزاد گفته یکیشون 15 روز بن شد ولی اصلا بن نشد ! چرا بن نشد ؟؟در حالی که شروع کننده توهین بود؟این یعنی سلیقه ای عمل کردن

1 - bt و Koonkooa اخطار گرفتن چون کلماتی که بکار بردن در حد همون تذکر و کارت بود ولی کلماتی که آریو بکار برد توهین مستقیم بود و اصلا نیازی به تذکر نداشت

2- من اصلا کی حرف تهرانی و شهرستانی زدم و اصلا کی گفتم کسی 15 روز بن شده ؟ آقای زئوس علت کارت گرفتن کونکوئا رو پرسیدن و طبق همون تصوراتی که توضیح دادم که برخی فکر میکنن تو این جریانات عدالت یعنی همه یکجور مجازات شدن علت اینکه فقط کونکوئا کارت گرفته بود رو جویا شده بودند منم تو چکی که صفحه های قبل تاپیک رو کردم پستی از خودم رو پیدا و مجدد کوت کردم که توش به ایشون تذکر داده بودم در صورت صحبت های اینچنینی ممکنه شما رو تا 15 روز بن کنم ، من کی گفتم فرد دیگه ای رو 15 روزز بن کردم ؟؟

در نهایت همونطور که ساسان عزیز هم گفتن علت اینکه تصمیم گرفتیم مجازات ایشون رو هم تخفیف بدیم صحت برسی ها و نتیجه گیری های این دوستمون نبود بلکه پادرمیانی دوستانی بود که درخواست کردن مجازات ایشون رو چون بار اولش بوده تخفیف بدیم و این کاری یه که دیگه هیچوقت صورت نمیگیره ، چون مهمترین مورد از دید ما حفظ احترام متقابل و بک گراند دوستانه بین تمام بچه های تالار هستش .

پاینده باشید .

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
سلام و درود

با تشکر از ساسان عزیز من چند تا نکته رو خواستم عنوان کنم

اول اینکه هنگامی که همچین بگو مگو هائی پیش میاد ما نمیایم ببینیم سپاهانی چی گفته ، استقلالی چی گفته ، پرسپولیسی چی گفته و از بین هر دسته یک قربانی انتخاب کنیم و یک مجازات مساوی براشون در نظر بگیریم ! دوستان عزیز به این که نمیگن قضاوت عادلانه چون تمام رنگها رو یکسان پوشش داده !!

همچین مواقعی کسی که اول شروع کرده و کسی که توهین آشکار و بزرگی کرده جزو مقصرین قلمداد میشن و بازهم بسته به شدت موضوع و گفته هاشون .

قدر مسلم جیک جیک نکن با ( ببخشید که مستقیم به زبون میارم ولی دیگه مجبورم ) بروتناول کن و انقدر بخور تا سیر شی !! زمین تا آسمون فرق داره

در ضمن دوست عزیزی بنام B-spears هم این متن رو با همین محتوا بارها مثه کپی پیست از پیغام گرفته تا پابلیک عنوان کردند که نیاز به توضیح داره :

1 - bt و Koonkooa اخطار گرفتن چون کلماتی که بکار بردن در حد همون تذکر و کارت بود ولی کلماتی که آریو بکار برد توهین مستقیم بود و اصلا نیازی به تذکر نداشت

2- من اصلا کی حرف تهرانی و شهرستانی زدم و اصلا کی گفتم کسی 15 روز بن شده ؟ آقای زئوس علت کارت گرفتن کونکوئا رو پرسیدن و طبق همون تصوراتی که توضیح دادم که برخی فکر میکنن تو این جریانات عدالت یعنی همه یکجور مجازات شدن علت اینکه فقط کونکوئا کارت گرفته بود رو جویا شده بودند منم تو چکی که صفحه های قبل تاپیک رو کردم پستی از خودم رو پیدا و مجدد کوت کردم که توش به ایشون تذکر داده بودم در صورت صحبت های اینچنینی ممکنه شما رو تا 15 روز بن کنم ، من کی گفتم فرد دیگه ای رو 15 روزز بن کردم ؟؟

در نهایت همونطور که ساسان عزیز هم گفتن علت اینکه تصمیم گرفتیم مجازات ایشون رو هم تخفیف بدیم صحت برسی ها و نتیجه گیری های این دوستمون نبود بلکه پادرمیانی دوستانی بود که درخواست کردن مجازات ایشون رو چون بار اولش بوده تخفیف بدیم و این کاری یه که دیگه هیچوقت صورت نمیگیره ، چون مهمترین مورد از دید ما حفظ احترام متقابل و بک گراند دوستانه بین تمام بچه های تالار هستش .

پاینده باشید .

با تشکر از ساسان عزیز بایت بزرگواریشون که پادر میانی کردن و تشکر از یوزر های گلی که هرکدوم طرفدار یک رنگی بودن ولی برای دوستشون کم نزاشتن

مثل dreamypixyوB-spearsوsmrrms710 و jabera

در مورد صحبت های شما فرزاد عزیز

اینکه شما که بحث شدت رو مطرح میکنید که صحبت Koonkooa و aryou قابل قیاس نیست چجوری قبل اینکه پست های من رو ببینید Koonkooa را بن کردید ولی وقتی پست های من رو دیدید بن شدن Koonkooa به اخطار تقلیل پیدا کرد و aryou بن شد؟
پس در ابتدا از نظر شما رفتار Koonkooa محرومیت جدی تری داشت ولی در مقام مقایسه این گونه نبود!
فراموش نکنید که این Koonkooa بود که 3 روز پشت سر هم میگفت" جیک جیک نکن.از تخم درومدین شما و من شما سپاهانی ها رو آدم حساب نمیکنم.حتی تهدید کرد که اشکتو در میارم!" . مدام تکرار میکرد در حالی که من ریپورت میکردم.دریغ از یک اخطار که بهش بدین!!
همه دوستان شاهد بودن من جوابی نمیدادم تا اینکه واقعا جوش اوردم.جوابیم که من در مقابل اون حرفا دادم به نظر خودم کم هم بود!حتی یک پست زدم بعد ادیت کردم که اومد گفت چرا ادیت کردی بچه ترسو.گفتم نمیخوام به خاطرت بن بشم
تفاوت من با اون رو وقتی میتونستین بفهمین که وقتی اول کار Koonkooa بن شد همه گفتن حقش بود ولی من که بن شدم دوستان ناراحت شدن
در هر صورت اینها همش بچه بازی بود و واقعا خارج از حوصله همه و من باز هم از همه تشکر میکنم که پیگیر حق بودن
ممنونم

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اینکه شما که بحث شدت رو مطرح میکنید که صحبت Koonkooa و aryou قابل قیاس نیست چجوری قبل اینکه پست های من رو ببینید Koonkooa را بن کردید ولی وقتی پست های من رو دیدید بن شدن Koonkooa به اخطار تقلیل پیدا کرد و aryou بن شد؟
پس در ابتدا از نظر شما رفتار Koonkooa محرومیت جدی تری داشت ولی در مقام مقایسه این گونه نبود!
فراموش نکنید که این Koonkooa بود که 3 روز پشت سر هم میگفت" جیک جیک نکن.از تخم درومدین شما و من شما سپاهانی ها رو آدم حساب نمیکنم.حتی تهدید کرد که اشکتو در میارم!" . مدام تکرار میکرد در حالی که من ریپورت میکردم.دریغ از یک اخطار که بهش بدین!!
همه دوستان شاهد بودن من جوابی نمیدادم تا اینکه واقعا جوش اوردم.جوابیم که من در مقابل اون حرفا دادم به نظر خودم کم هم بود!حتی یک پست زدم بعد ادیت کردم که اومد گفت چرا ادیت کردی بچه ترسو.گفتم نمیخوام به خاطرت بن بشم
تفاوت من با اون رو وقتی میتونستین بفهمین که وقتی اول کار Koonkooa بن شد همه گفتن حقش بود ولی من که بن شدم دوستان ناراحت شدن
در هر صورت اینها همش بچه بازی بود و واقعا خارج از حوصله همه و من باز هم از همه تشکر میکنم که پیگیر حق بودن
ممنونم

درود بر شما

ببین دوست عزیز ، مجازات شما تقلیل پیدا نکرد که حالا بخوایم دوباره وارد یک بحث جدید با شما بشیم ، پس دیگه این پست جواب من پایان داستان باشه **

اصلا این تصورات شما و اون یکی دوستمون که راجع بهش صحبت کردم درست نیست ، اولا من و سایر دوستان 24 ساعته اینجا نیستیم که تا کسی بد ریپورت داد اون رو مشاهده کنیم پس روال بر این نیست که شما اگه مثلا دوبار بدریپورت دادی و کسی نبود که مشاهده کنه خودت دست بکار بشی و از خجالت طرف در بیای ، در ضمن اصلا بن دیگه ای در کار نبوده که بخواد کم بشه چرا به پست هائی که زده میشه دقت نمیکنید ؟ اول بخاطر همون لحن و صحبت ها اون دوستمون اخطار گرفت بعد عنوان شد که شما هم اون جوابهای کذائی رو دادی و جریمه شما اعمال شد ،

جناب ! شما هم به حقت نرسیدی ، شامل بخشش شدی ، این رو حواست باشه .

دوستان همون بک گراند دوستی و احترام و اینها رو مد نظر داشته باشن که دیگه قوانینی که ساسان عزیز هم مجدد کوت کردند به جدیت اجرا میشه و تخفیفی هم در کار نیست .

پاینده باشید .

بالا