با سلام خدمت اساتيد محترم
من يه خواهشي از استاد شائولين داشتم و اون اينكه ميشه اطلاعات كامل و جامع تري در مورد گردش خون و نيروي چي در اختيار من بگذاريد.
متشكرم
دوست خوبم سلام من ابتدا یک توضیح کلی در مورد ورش تای چی و منافع آن در مورد اعصاب و کردش خون و.... می دهم و سپس آهسته آهسته به جلو می رویم .فواید تای چی
از فواید عمده تای چی میتوان به تقویت عضلات بدن، انعطاف پذیری نرم عظلات، تمرکز و آرامش فکری (Meditation)، تقویت روحی و عصبی و آموزش دفاع شخصی اشاره کرد.
تحقیقات به عمل آمده نشان میدهید که تاچی قادر است تا بیماریهای شدید، مزمن و حتی ژنتیکی را درمان کند. برای مثال با تمرین تاچی میتوان امراض قلبی را درمان و یا از بروز آنها جلوگیری کرد. همچنین این ورزش میتواند استرس – که عامل بسیاری از بیماریهاست - را از بین برد.
تمرینات تنفسی این ورزش همچنین میتواند به سالم ماندن ریه و بهبود جریان گردش خون در بدن نیز کمک کند. آهستگی و نرمی در تمرینات تای چی باعث میشود تا تمرکز فکری بالا رود که این مساله خود به کنترل دستگاه عصبی فرد در شرایط بحرانی و فشارهای عصبی بسیار کمک میکند.
آمار نشان میدهد که افرادی که تای چی تمرین میکنند کمتر عصبی شده و حتی از دروغ گفتن نیز پرهیز میکنند.
توصیه میشود که این با آموختن این ورزش، هرروز آنرا تمرین کنید. برای آموزش اول لازم است تا با سبکهای آن آشنا شوید.
تای چی چوان و سلامتی
یکی از دلایل محبوبیت تای چی چوان در چین و سایر کشورها ارزشهای درمانی آن می باشد0 تمرین های تای چی چوان که همزمان باعث ورزیدگی ذهن و بدن می شوند، مغز را تحریک کرده و باعث انگیختگی در بعضی از قسمتهای آن و موانع حفاظتی در بعضی دیگر می شوند0 این امر باعث استراحت ذهن شده، مغز را از برخی هیجانات آسیب زننده ناشی از بیماریها نجات داده و در نتیجه به درمان برخی از بیماریهای مزمن ناشی از اختلال سیستم عصبی کمک می کند0
در تای چی چوان تنفس طبیعی و گاهی شامل تنفس شکمی نیز می شود0 بنابراین باعث افزایش تنفس، گردش خون و هضم شده، و به آرامی متابولیسم و عملکردهای خود تنظیم بدن را تحریک می کند0 بعلاوه در درمان و پیش گیری از اختلالات عصبی، بیماری قلبی، فشار خون بالا، سل، ورم نای، زخم معده و سایر بیماریهای مزمن، موثر شناخته شده است0 موارد بیشماری از بهبود بیماری در اثر تمرین تای چی چوان وجود دارد0