navdl
Registered User
- نوشتهها
- 273
- لایکها
- 3
به نقل از shervinrv :هر چي سود شد 50 مال من 50 واسه شما
عشقش به اينه که بزاري زياد شه هفتگي بگيري چيزي نميشه
خوب ماهی بده
ok هرچی شما بگی
از کی شروع میکنی؟؟
به نقل از shervinrv :هر چي سود شد 50 مال من 50 واسه شما
عشقش به اينه که بزاري زياد شه هفتگي بگيري چيزي نميشه
از الان شروعه ولي تو کمينمبه نقل از navdl :خوب ماهی بده![]()
ok هرچی شما بگیراست میگی زیاد شه بهتره
![]()
از کی شروع میکنی؟؟
منم همينبه نقل از navdl :امیدوارم موفق باشی![]()
صد البته همينطوره!به نقل از madonna_200490 :ان شاالله موفق میشی
فقط استرس نداشته باش
پولا رفت فدای سرت راحت کارکن
به نقل از shelik :منم10$ ریختم به حسابت اما ایگولد برام باز نمیشه تا بتچ رو هم بنویسم اشکال از isp که من ازش استفاده میکنم بعضی وقتا بد جور قاطی میکنهسعی میکنم هرچه زودتر بتچ رو هم برات بفرستم
امیدوارم موفق باشی![]()
هنوز یک روزم نگذشتهبه نقل از Fiora :آقا خسته نباشيد!!
چه قدر سود كرديد؟
من هم شريك مي كنيد؟:blush:
بدرود......................................فيورا
سلام شروین جانبه نقل از shervinrv :سايت نميخوام بزنم همينجوري دوستانه با هم کار ميکنمهمينجا يا توي يه وبلاگ همه تغييرات و سود و ضرر ها رو اعلام ميکنيم. 20 روز ديگه نه زودي جور بشه خيلي زود شروع ميکنيم. مسلما هر چي پول بيشتر باشه از اونجا که تصاعدي رشد ميکنه خيلي بيشتر ميشه سودتون. فقط اگه کسي از کار توي فارکس اطلاعي نداره که چيه بگه توضيح بدم سر پولش قراره چه بلايي بياد.
در باره فارکس؟به نقل از h2030n :سلام شروین جان
می شه یک توضیح کلی بدی یا یک سایت فارسی معرفی کنید که من تازه کار هم چیزی یاد بگیرم؟
خوديه (نامزدمهبه نقل از m_amin :هنوز یک روزم نگذشته
سلام دوست عزيز بايد بگم واقعا من شرمندتونم چون که پولو ريختم به حساب و واسهي ريختن مجدد بايد 100$ بشه.به نقل از IcedAngel :شروینو منم هستم ... فقط یه مشکل دارم اینه که نمی دونم پول رو چه جوری بهت بدم ؟! چقدر بزارم خوبه ؟! من با paypal کار میکنم ؟ میشه ؟
USD/JPY????:hmm:به نقل از shervinrv :اوه اوه چه خطري از بيخ گوشمون رد شد. امروز تا مرز 94% ضرر پوزيشن رفته بود. اگه فقط 6 پيپ ديگه ميرفت پايين همه پولا پريده بود.الان برگشته بالا و داره ميرا تو سود. اميد وارم با همين پوزيشن حداقل 70% تا 100% سود کنيم. شايدم نشه ولي 99% با سود بسته ميشه
البته اين ايراد از کار نبودا چون من روي نمودار روزانه کار ميکنه خيلي عاديه که 100 پيپ بره پاينن دوباره برگرده ولي وقتي پول زياد باشه خيالي نيست ميره بر ميگرده وقتي من با 5% سرمايه معامله ميکنم اين پايين بالاها مهم نيست ولي وقتاي مثل الان مجبور ميشم با 50% سرمايه معامله کنم خيلي خطر ناک ميشه اصل اضطراب تا وقتيه که پولمون بشه 500$ وقتي شد 500 تا ديگه ميتونيد با خيال راحت پشينيدو دلاراتونو بشمريد ولي به شرطي که اين منطقه ي خطرو سالم رد بشيم.