• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

٠ Complete Idiots Guide to PDA ٠

مطالب این ترد برای شما چقدر مفید بوده؟

• اصلاً مفید نبوده ، من همه رو می دونستم

Votes: 10 10.4%
  • فقط بعضی نکات رو یادآوری کرد

Votes: 10 10.4%
  • خیلی مطالب خوب داره، کلی یاد گرفتم

Votes: 50 52.1%
  • حرف نداشت، من که هیچی نمی دونستم

Votes: 26 27.1%

• Total voters
    96

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
برای دوستانی که می خوان نهایت استفاده رو ببرن از خدمات data ی نو ظهور؛
سایت PDAHomePage یه سایت pda friendly هستش؛ یه دایرکتوری جمع جور از تعداد زیادی سایت های pda friendly دیگه

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
چطور میشه از تو file explorer انتخاب کرد که یک فایل تصویری یا مدیا یا کدوم یک از برنامه های موجود در گوشی باز بشه یه چیزی تو مایه های open with ویندوز یا اینکه همیشه یک فایل با تپ کردن با برنامه ای که میخوای باز بشه نه برنامه ای که دیفالت دستگاست ؟؟؟؟

و یک سوال دیگه وقتی my device رو تو file explorer باز میکنم یک سری فایل به زیر فولدر ها اضافه شده که معلوم نیست چی هستن ؟ میشه delete کرد ؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مجتبی عزیز یه ریویوی فوق العاده از DS970 تهیه کردن که حتماً خوندینش، به عنوان یه تکمله تصویری! ، شاید دوست داشته باشید این ریویو روهم یه دیدی بزنید:blush: ( از HTC S610 استفاده شده برای تست، و توی کامپیوتر از BlueSoleil)
unit_size.jpg

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
میخواستم توی بخش رجیستری بنویسم، اما دیدم اونجا عملاً دیگه از کار افتاده.
هم جنبه آموزشی داره، هم بازدیدش اینجا بیشتره:blush:
من اینهاا از سایت یک ایرونی باصفا به نام محمود اندیشمند که هلند زندگی میکنه پیدا کردم. تلاشمو میکنم شاید تونستم پاشون را به PT باز کنم. ;)

WM5 or WM6 Registry Tweaks - Performance

Disable menu animations

To disable menu animations (sliding in/out) and speed up performance of the UI a bit:

HKLM\SYSTEM\GWE\Menu\AniType = 0 (DWORD decimal)

To change it back to the default:

HKLM\SYSTEM\GWE\Menu\AniType = 6 (DWORD decimal)

Disable window animations
To disable window animations (minimizing/maximizing) and speed up performance of the UI a bit:

HKLM\SYSTEM\GWE\Animate = 0 (DWORD decimal)

And to switch them back on:

HKLM\SYSTEM\GWE\Animate = 1 (DWORD decimal)

Increase font cache

To increase the font cache, speeding up font rendering at the cost of a bit of memory:

HKLM\SYSTEM\GDI\GLYPHCACHE\limit = 16384 (DWORD decimal)

To change it back to the default:

HKLM\SYSTEM\GDI\GLYPHCACHE\limit = 8192 (DWORD decimal)

You can set the value to pretty much anything you like, but suggested values are 4096, 8192, 16384 & 32768.

Enable FileSystem cache

To enable the FileSystem cache, speeding up overall performance at the risk of the cache not being written on a sudden reset:

HKLM\System\StorageManager\FATFS\EnableCache = 1 (DWORD decimal)

To disable again:

HKLM\System\StorageManager\FATFS\EnableCache = 0 (DWORD decimal)

Note that by default, the cache size is zero, and you will see no effect. See "Increase FileSystem cache" below to increase the cache size.

Increase FileSystem cache

To increase the file system cache:

HKLM\System\StorageManager\FATFS\CacheSize = 4096 (DWORD decimal)

To return the file system cache to zero:

HKLM\System\StorageManager\FATFS\CacheSize = 0 (DWORD decimal)

You can set the value to pretty much anything you like.

Increase FileSystem filter cache

To enable the file system filter cache, speeding up overall performance with file mangement:

HKLM\System\StorageManager\Filters\fsreplxfilt\ReplStoreCacheSize = 4096 (DWORD decimal)

To return the file system filter cache to zero:

HKLM\System\StorageManager\Filters\fsreplxfilt\ReplStoreCacheSize = 0 (DWORD decimal)

File Locations

Change the location of My Documents

Documents are opened in and saved to the device's internal storage by default. You can change this location to, for example, your Storage Card:

HKLM\Software\Microsoft\Windows CE Services\FileSyncPath = "\Storage Card\My Documents" (REG_SZ string, no quotes)

To return to the original location:

HKLM\Software\Microsoft\Windows CE Services\FileSyncPath = "\My Documents" (REG_SZ string, no quotes)

Change the location of email and attachments

When reading and sending email in Pocket Outlook, emails and their attachments are saved in the device's internal storage by default. You can change this location to, for example, your Storage Card:

HKCU\Software\Microsoft\MAPI\PropertyPath = "\Storage Card\Mail" (REG_SZ string, no quotes) HKCU\Software\Microsoft\MAPI\AttachPath = "\Storage Card\Mail\Attachments" (REG_SZ string, no quotes)

Just simply delete these Registry settings (since neither is included by default).

Change the location of Temporary Internet Files

When browsing the web, pages and images are saved in the 'Temporary Internet Files' location. You can change this location to, for example, your Storage Card:

HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Shell Folders\Cache = "\Storage Card\cacheie" (REG_SZ string, no quotes)

HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Shell Folders\Cache = "\Windows\Profiles\guest\Temporary Internet Files" (REG_SZ string, no quotes)

Change the location of Ringtone file storage

WM5 will look for Ringtones in \Windows\ or \Windows\Rings by default. You can change this location to, for example, your Storage Card (example given is for ringtones placed on the Storage Card root folder)
HKCU\ControlPanel\?SoundCategories\Ring\Directory = "\Storage Card\" (REG_SZ string, no quotes)

HKCU\ControlPanel\?SoundCategories\Ring\Directory = "\Windows\Rings\" (REG_SZ string, no quotes)

Note the default location may be "\Windows\" or "\Windows\Rings\" depending on your Device provider.

Make WM5 ask where to install a program (1)

If you wish to be able to specify whether to install a program on WM5's Main storage, or your Storage Card, regardless of installer setting set:

HKLM\Software\apps\Microsoft Application Installer\fAskDest = 1 (DWORD decimal)

To disable again:

HKLM\Software\apps\Microsoft Application Installer\fAskDest = 0 (DWORD decimal)

Please note that many applications do not support being installed on the Storage Card and may behave unpredictably, including crashing.

Make WM5 ask where to install a program (2)

An alternative method of making WM5 ask where to install a program is by adding the "/askdest" option to the Windows CE loader:

HKCR\cabfile\Shell\open\command = 'wceload.exe "%1" /askdest' (REG_SZ string, no quotes)

Make WM5 keep CAB files around after installing (1)

If you wish to keep the original .CAB file around after installing the application, set:

HKLM\Software\apps\Microsoft Application Installer\nDynamicDelete = 0 (DWORD decimal)

Or to restore to the default:

HKLM\Software\apps\Microsoft Application Installer\nDynamicDelete = 2 (DWORD decimal)

Make WM5 keep CAB files around after installing (2)

An alternative method of making WM5 keep the original .CAB file around after installing the application is by adding the "/nodelete" option to the Windows CE loader:

HKCR\cabfile\Shell\open\command = 'wceload.exe "%1" /nodelete' (REG_SZ string, no quotes)

Make WM5 prompt before overwriting an existing installation

If you wish to make WM5 prompt you before overwriting an existing installation, set:

HKLM\Software\apps\Microsoft Application Installer\fAskOptions = 1 (DWORD decimal)

To disable again:

HKLM\Software\apps\Microsoft Application Installer\fAskOptions = 0 (DWORD decimal)

Improve Sound Quality of Speaker Phone

You might have observed that when you turn on speaker while during a call, the other person has complained of too much disturbance on the line and can hear more of static then your voice. Here's a fix to improve mic sensitivity:

HKLM\Software\HTC\AUDIOGAIN(x)\RECEIVE_UPLINK_VOLUME = CC (DWORD hexadecimal)
HKLM\Software\HTC\AUDIOGAIN(x)\EARPHONE_UPLINK_VOLUME = CC (DWORD hexadecimal)
where (x) = none, 0, 1, 2

Disable the security warning when installing non-certified application

To disable the security warning when installing a non-certfied application, set:

HKLM\Security\Policies\Policies\0000101a = 1 (DWORD decimal)

To restore the warnings:

HKLM\Security\Policies\Policies\0000101a = 0 (DWORD decimal)

Note that this makes it easier for any malware to install itself​

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
دوستان به اين مطلبی که ميگم توجّه کنين مخصوصاً اونايی که از Microsoft Outlook 2003 به قبل استفاده ميکنن (البته نميدونم شايد قبلاً اينجا عنوان شده باشه):
يه مشکل توی سيستم ساعت برنامه های Microsoft پيدا شده که باعث ميشه بين تاريخ March 11 تا April 1 و از October 28 تا November 4 ساعت Calendar در Outlook و همچنين ساعت خود دستگاه PC و PPC به ميزان 1 ساعت اشتباها تغيير کنه. برايه خودم که اين مشکل به وجود اومده برايه شما هم احتمالاً دير يا زود ميشه.
در هر حال اين آدرس رو چک کنيد و Update Pack ها رو که هم مربوط به PC هم PPC و هم Outlook ميشه رو دانلود کنيد.
در مورد خود XP اگه Windows Update سيستم فعال باشه، ساعت خود XP رو درست ميکنه ولی برای بقيش بايد خودتون دست به کار شيد.
در مورد Windows Vista جای نگرانی نيست. از اوّل درست کردن سيستمشو.

Updating Windows Mobile-powered devices for the new Daylight Saving Time

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
خوب حالا ميخوام يکم استفاده ی ابزاری کنم! :D
تو وبلاگم يه پست زدم درباره ی تشخيص Memory Card های اصل از قلّاب!
به زير Memory دقت کنين... :eek:
برای ديدن کارت های ديگه اون لينکی که هست رو ببينين.​

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
به قول دکتر این پستو اینجا میندازم که بمونه برای آیندگان ;)

(تا حدودی سعی کردم که کتابی باشه :lol: )

ابتدا
روی Start کلیک کنین و بعد راست کلیک بر روی My Computer
حالا گزیینه آخر (Properties) رو انتخاب کنید

http://i14.tinypic.com/2djtbts.jpg

در اینجا پنجره System Properties رو مبینین
1-روی تب (زبونه) Hardware رفته 2-و سپس Device Manager رو انتخاب میکنین

http://i13.tinypic.com/48clr45.jpg

پنجره Device Manager رو مشاهده میکنین
این پنجره مربوط به تنظیمات سیستمتون هستش
اگه آماتور هستین سعی کنین زیاد تو این پنجره کنجکاوی نکنین که باعث دردسر دوباره ریختن ویندوز براتون نشه
(صد البته منظورم آماتوراس)
1- بین این شاخه ها ، شاخه ای Universal Serial Bus یا همون (USB) خودمون رو انتخاب کنین
2- یکی از این یو اس بی روت ها مربوط به کابلی میشه که گوشی بهش وصله ، روش کلیک راست کرده و گزیینه ای Disable رو انتخاب کنین

http://i10.tinypic.com/33ygw2a.jpg

در پنجره بعدی وقتی از تون در مورد از کار انداختن usb پرسید گزیینه Yes رو انتخاب کنین

http://i13.tinypic.com/45029lx.jpg

چند لحظه ای رو صبر کنین تا این عمل انجام بشه
...
...
...
و بعد دوباره روی همون USB Root کلیک راست کنین و این بار گزیینه ای Enable رو انتخاب کنین
توی Try bar آیکون اکتیو سینک وضعیت دیسیبل رو نشون میده

http://i3.tinypic.com/29bzwxd.jpg

حالا باید منتظر عمل سینک کردن سیستمتون با پاکت پی سی تون باشین

http://i3.tinypic.com/3534axk.jpg

وسلام:lol:

امید دارم که بدردتون بخوره

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دیدم حیفه یه توضیح کامل در مورد این برنامه داده نشه؛
AEBPlus یه برنامه ی چند منظوره ی خیلی باحال هستش،
که توسطش می تونید بدون متوصل شدن به stylus ، همه جور کاری با pda تون انجام بدید.
به طور کلی این برنامه امکان دسترسی سریع و آسون به آپشن های مختلف رو برای شما فراهم می کنه.

در حال حاضر جدیدترین ورژن برنامه 2.5.2 هستش،
بعد از نصبش و اجراش، با یه همچین صفحه ای مواجه می شید:
48nrjpf.png

شما می تونید به هر کلید دستگاهتون، 4 تا عمل مختلف رو اختصاص بدید
این عمل ها می تونه باز کردن یه برنامه خاص، باز کردن تسک منیجر AEBPlus ، بستن برنامه ای که توش هستید، خاموش/روشن کردن BT/WiFi ، کپی ، پیست و ... باشه.
4cslwg1.png

3zhgqhi.png

مثلا من کلید Comm Manager م رو اینجوری برنامه ریزی کردم:
2u4nfc7.png

حالا هر وقت کلید Comm Manger رو یه بار بزنم، هر برنامه ای که توش باشم بسته می شه (مینیمایز نه، کلاً بسته می شه) ؛ اگه دو بار پشت سر هم بزنم تسک منیجر باز می شه، سه بار بزنم uptime info رو نشون می ده، و بگیرم و نگه دارم actions menu رو نشون می ده. اکثر اکشن هایی که بالاتر دیدید می شه نسبت داد به هارد کی ها، همه توی actions menu موجود هستن. از جمله switch display off/on
44rdohc.png

تسک منیجر (اون ضربدر ها توی ورژن قبلی دکوری بودن، ولی الان برنامه هارو می بندن):
2ebfgaf.png

اینم منوی آپ تام اینفو:
2w7mmmf.png

جلوی current جریان فعلی که دستگاه داره از باطری می کشه رو نشون می ده. واسه اینکه حدودی بفهمین مثلاً فلان برنامه رو که اجرا می کنید چقدر باطری مصرف می کنه ابزار خوبیه. توی اتم، temperature روهم توی این منو می تونید ببینید!

و اگه دستگاهتون کی پد یا کی بورد داره و ازشون زیاد استفاده نمی کنید (a200 / p525) ، می تونید به File--> Add Button رو بزنید و کلید های جدید رو به برنامه بشناسونید
4hmken7.png

برای از دست ندادن ستینگ هاتون (اگه اهل بکاپ گرفتن نیستید یا زود به زود رام عوض می کنید) چند تا فایل توی فولدری که برنامه رو نصب کردید هست، اونارو یه کپی ازشون بگیرید بزارید یه جای سیف!
آهان یادم رفت بگم، برنامه رو روی main memory نصب کنید! وگرنه مثلاً اگه مموری رو در بیارید و دوباره بزارید ممکنه ببینید کلید ها کاری که باید بکنن رو انجام نمی دن، بعد ساده ترین راه اینه که سافت ریست کنید دستگاه رو!

راه دیگه هم اینه که با رسکو برید به فولدر برنامه، AEBPlusUnload رو اجرا کنید، بعد از همون فولدر AEBPlus رو اجرا کنید. 90% مواقع این کار برنامه رو دوباره راه می ندازه، اگه نشد ولی برای راه اندختنش یه سافت ریست لازمه

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
برای بهبود [شدید] کیفیت صدا هنگام گوش دادن موسیقی با هدست بلوتوثتون، مقادیر زیر رو در رجیستری تغییر بدین:

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Bluetooth\A2DP\Settings

UseJointStereo: 0
Bitpool: 58
MaxSupportedBitpool: 70

UseJointStereo رو وقتی صفر کنید تازه صدا استریو می شه!! **
bitpool هم بنا به گفته ی مایکروسافت، 30 تا 40 کیفیت متوسط هست، 48 خوب و 58 عالی
max رو هم باید یه مقداری بزرگتر مساوی bitpool بزارید

bitpool رو که بزارید روی 58 سرعت دستگاه به شدت می یاد پایین، ولی خوب بهاییه که باید برای کیفیت، بالاجبار پرداخت!
Just_Cuz_19.gif

**این مساله فقط در WM5 صحت داره، JointStereo در WM6 بیلد های جدیدتر از 17739 مشکلش برطرف شده، نتیجتاً اگر OS تون WM6 و بیلد اون برابر یا بیشتر از 17739 هست، نیازی به انجام این تغییرات ندارید، شما تنها مقداری که در آدرس رجیستری بالا باید داشته باشید UseJointStereo هست، و مقدارش هم باید 1 باشه.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
برای بهبود [شدید] کیفیت صدا هنگام گوش دادن موسیقی با هدست بلوتوثتون، مقادیر زیر رو در رجیستری تغییر بدین:

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Bluetooth\A2DP\Settings

UseJointStereo: 0
Bitpool: 58
MaxSupportedBitpool: 70

UseJointStereo رو وقتی صفر کنید تازه صدا استریو می شه!!
bitpool هم بنا به گفته ی مایکروسافت، 30 تا 40 کیفیت متوسط هست، 48 خوب و 58 عالی
max رو هم باید یه مقداری بزرگتر مساوی bitpool بزارید

bitpool رو که بزارید روی 58 سرعت دستگاه به شدت می یاد پایین، ولی خوب بهاییه که باید برای کیفیت، بالاجبار پرداخت!
Just_Cuz_19.gif
بسیار عالی فرهاد جان،یه نکته اول کار بگم که خودم هم نمی دونم سوالمو اینجا مطرح کنم یا نه،اگر صلاح دیدی پاکش کن،
اول از همه اینکه به همه دوستان توصیه می کنم که این هک،به خصوص use joint stereo رو حتما" انجام بدن،به خصوص دوستانی که هدست ds970 دارن،من رو بگو که از هدست استریو استفاده می کنم،در صورتی که واقعا" صدا استریو نبود،:blush:
یه سوال از آقا فرهاد،من چند روز پیش تو دولوپر،چند تا از این هکها رو در مورد ای 2 دی پی ،دیده بودم،اما مثل همین هک خودت،همه گزینه ها رو نداره،مثلا" اون جا و البته تو هک شما،در مورد بیت پول صحبت شده،اما متاسفانه تو اون مسیری که گفتید،برای من حداقل وجود نداره،من خودم باید دستی اینها رو ایجاد کنم؟ چه جوریاست؟:wacko:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بسیار عالی فرهاد جان،یه نکته اول کار بگم که خودم هم نمی دونم سوالمو اینجا مطرح کنم یا نه،اگر صلاح دیدی پاکش کن،
اول از همه اینکه به همه دوستان توصیه می کنم که این هک،به خصوص use joint stereo رو حتما" انجام بدن،به خصوص دوستانی که هدست ds970 دارن،من رو بگو که از هدست استریو استفاده می کنم،در صورتی که واقعا" صدا استریو نبود،:blush:
یه سوال از آقا فرهاد،من چند روز پیش تو دولوپر،چند تا از این هکها رو در مورد ای 2 دی پی ،دیده بودم،اما مثل همین هک خودت،همه گزینه ها رو نداره،مثلا" اون جا و البته تو هک شما،در مورد بیت پول صحبت شده،اما متاسفانه تو اون مسیری که گفتید،برای من حداقل وجود نداره،من خودم باید دستی اینها رو ایجاد کنم؟ چه جوریاست؟:wacko:

مجتبی جان، توی اون مسیر چه متغیر هایی وجود داره؟ فقط use joint stereo ؟ اگه اینطوره، اون دو تای دیگه رو خودتون ایجاد کنید و مقادیرش رو ست کنید،
بعد از رجیستری ادیتر خارج شید و سافت ریست کنید و دوباره برید به اون مسیر مطمئن شید که مقادیر ست شده،
بعد کیفیت صدا رو با گذاشته مقایسه کنید. احتمال خیلی زیاد جواب می ده. اینجا دو سه تا از کاربرای اتم بعد از استفاده ازین هک حسابی حالی به حالی شدن!:happy: درضمن اینجا یکی دیگه از کاربرا نوشته بود که حتماً اکولایزر رو خاموش کنید

درضمن من ماه پیش که a2dp اتم رو تست کردم، (هنوز این هک های رجیستری رو ازشون خبر نداشتم) به جز کیفیت صدا که واقعاً بد بود، صدا هر 30-40 ثانیه skip می شد، یعنی مثلاً واسه ی نیم ثانیه صدا قطع می شد بعد ادامه پیدا می کرد. این skipping ها توی هرمیس هم وجود داره، ولی یکی از کاربرای باحال xda براش یه فیکس ارائه داده که مشکل رو برطرف می کنه. اگه کس دیگه ای از دوستان این مشکل skipping رو داشت، شاید این فیکس مشکلش رو براتون حل کنه.

فایل های ضمیمه

• A2DPFix.zip
    9 KB · نمایش ها: 28

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فک می کنم ساده ترین راه تنظیم سافت کی ها همین باشه...

Screen001.jpg

کافیه فایل Softkeyapplet.cab که اتچ شده رو نصب کنید، و یه سافت ریست انجام بدید، بعد در Start-->Settings-->System یک آیکان Soft Key خواهید دید، می تونید ازونجا برنامه های مربوط به هر سافت کی رو تغییر بدید

TOD200601122.jpg

فایل های ضمیمه

• SoftkeyApplet.cab
    18.2 KB · نمایش ها: 37

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مطالب این پست از قسمت FAQ سایت xda developers اقتباس شده

می خواستم ترجمه کنم دیدم داخل متن از اصطلاحات تخصصی که معادل فارسی ندارن زیاد استفاده شده، بعد یهو یادم اومد که چطوری هیچوقت یه کلمه از مطالب کتابای MCSE و A+ ترجمه مهندسای اینکاره! مون رو درست نمی فهمیدم... واسه همین تصمیم گرفتم مطلب رو فعلاً به انگلیسی اینجا قرار بدم تا بعد که به کمک بچه ها یه ترجمه ی خوب براش جفت و جور شد به پست اول تاپیک Upgrade & Downgrade انتقالش بدیم!

ولی ضروریه دوستانی که تا به حال ROM دستگاهشون به شیوه های نامرسوم! تغییر ندادن، قبل از انجام هرکاری (مثل آپگرید دستگاه به wm6) این مطالب رو کامل بخونن و متوجه بشن

IPL: Initial program load - usually paired with Secondary Program Load (SPL), is the boot loader of your phone, much like the BIOS is the boot loader for your PC. Note: IPL/SPL are highly hardware dependent, flashing the wrong IPL/SPL is much more serious than a flashing the wrong ROM. It may be noted that, sometimes a ROM package also contains the IPL/SPL which will be flashed into your phone. Hence be extra careful what you are flashing. Note: although a ROM may also contains the IPL/SPL, `ROM` usually refers just to the OS (eg. the Windows Mobile 5, not the IPL/SPL) and the ExtRom.

The Central Processing Unit (CPU) loads the IPL Initial Programme Loader that in turn loads the SPL or Secondary Programme Loader. The SPLs main but not only function is to load the Tertiary Programme Loader TPL that de-compresses the ROM into RAM. From there the device can now be booted.

SPL: Refer to `IPL`

ROM: Read Only Memory - commonly used in the form of `ROM upgrade`. The ROM is the firmware/software, which controls everything on your phone. ROM itself usually comes in a package, with IPL/SPL, OS, Radio, and ExtRom. However, in most cases, `upgrading a ROM` usually means just the OS and the ExtRom, as these are the obvious/visible part of an ROM upgrade.

OS: Operating System - the platform software for your phone, much like the Windows Xp for your PC. Upgrading the OS is like, in PC terms upgrading from Windows 95 to Windows XP.

ExtROM: Extended ROM - is the section of the ROM which the distributor of the phone (eg O2, T-Mobile, iMate, etc) store their customization (eg Today theme, ring tones, extra software) data. In WM5, the customization data will be automatically installed at after the initial configuration (after every hardreset), just after the security section. In most cases, ExtROM can be unlocked to allow users to store/build their own customizations that will be automatically installed upon every hardreset.

CID: Carrier Id - commonly used in the form `CID-Unlocking`. If you purchase your phone (example) from Qtek (Qtek is the 'carrier'), your phone will only accept Qtek ROMs (the carrier's ROMs). If you want to flash ROMs from other carrier, you'll need to CID-unlock your phone, so that your phone will accept other ROMs. Note: In general, the phrase 'unlock your phone' usually refers to SIM-unlock, not CID unlock.

Radio: Also refered as GSM (Global System for Mobile Communications) - commonly used in the form `upgrading the Radio/GSM` - in the field of ROM upgrading. The `Radio` is essentially a ROM that controls the phone function part (as oppose to PDA function part) of your phone. Upgrading this `Radio` may have effect on your phone reception quality, battery life (optimized phone function), signal strength, etc.

GSM: Refer to `Radio`

SIM: Subscriber Identity Module - commonly used in the form `SIM unlock`. Some phones are locked to the specific telco from which you purchase your phone, eg you can't use a locked O2 phone using a Vodaphone SIM/smart card. To use SIM card from other telco, you need to SIM unlock your phone. Note: In general, the phrase 'unlock your phone' usually refers to SIM-unlock, not CID unlock.

AKU: Adaptation Kit Update - Starting with Windows Mobile 5 Microsoft began a policy of updates similar to that of the desktop windows. Rather the replacing the whole OS some functionality may be added. For example AKU 2.0 introduced push mail. These updates are distributed through the OEMs and are given to the consumer in form of ROM updates. Note that OEM may choose not to create an update with the latest AKU for their devices. Getting an AKU for your phone is like getting the SP2 (Service Pack 2) for your Windows Xp.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خیلی وقت ها وقتی یک برنامه رو که اولش عاشقش بودید ، می خواهید طلاق بدید ، به این مشکل برمی خورید

در صفحه Remove Programs وقتی روی نام ش کلیک می کنید ، یا می نویسه که نمی تونه برش داره ، یا اینکه می گه برنامه در حال استفاده هست.معمولا برنامه هایی همچون کی بورد زبان فارسی ، آلارم ها و خیلی برنامه ها که یک جز شون در پس زمینه باز هست ، مانع کار می شن.
در این حالت ، بهتره به خودبرنامه مراجعه کنید ، برنامه های تازه نوشته شده ، مثل informobility این امکان رو دارن که غیر فعال شن تا بتونید پاک شون کنید . ولی بعضی برنامه های عتیقه قدیمی هیچ راهی ندارن.
در ضمن ، حواس تون به تودی پلاگین برنامه ها هم باشه ، خیلی وقت ها زیر سر این بخش از برنامه هاست.

در حالت دوم ، که برای من هم زیاد اتفاق افتاده ، برنامه بی دلیل آن اینستال نمی شه. معمولا بهترین کار اینکه یک سافت ریست کنید ، بعد اولین کار بعدش ، آن اینستال کردنه ، بدون مشکل حل می شه.این مشکل رو معمولا من وقتی دیدم که قبل از آن اینستال یک برنامه دیگه رو از طریق کب فایل نصب کرده باشید.
اخطار
ویندوزموبایل 5 اگر نتونه یک برنامه رو آن اینستال کنه، ازتون می پرسه که آیا دوست دارید از لیست برنامه های removeبرش داره؟ هیچ وقت اوکی نکنید مگر اینکه مطمئن باشید که برنامه رو می تونید دستی پاک کنید.
در اغلب موارد برنامه هایی که به نحوی به مدیریت سیستم مربوط هستن ، یک سری فایل در فولدر ویندوز کپی می کنن ، شناسنامه این فایل ها در همین ریموو هست ، اگر پاک کنید ، باید پیه پر شدن فولدر ویندوز تون بدون نیاز به این فایل ها رو به تن بمالید

موفق باشید

fara85

Registered User
لایک‌ها
0
یک مطلب هم من در مورد شارژ باطری بگم که ممکنه خیلی ها ندونند.

قبلاً اکثر دستگاه ها از باطری های نیکل-کادمیوم (Ni-Cad) استفاده میکردند. بهترین روش شارژ این نوع باطری اینه که بگذارید انقدر کار کنه که کاملاً تخلیه بشه، بعد شارژش کنید. احتمالاً لپ تاپ شما و مثلاً جارو شارژری خونه تون از این نوع باطری استفاده میکنند.
ولی در سالهای اخیر نوع دیگری از باطری به نام لیتیوم - آیون (Li-Ion) به علت ظرفیت بیشترش استفاده میشه. اکثر پاکت پی سی ها این نوع باطری رو دارند. برای داشتن عمر بیشتر لازمه که این باطری ها زیاد خالی نشند. یعنی برعکس نوع قبلی، لازمه که حتی الامکان اون رو در حال شارژ (آداپتور - یو اس پی - شارژر ماشین) نگه دارید.

نکته دیگه اینکه باطری های لیتیوم-آیون عمر مشخصی دارند(حدود 3 سال) که از لحظه تولید شروع میشه. بنابراین هیچ وقت برای خودتون باطری بک آپ نخرید که برای روز مبادا توی کمد نگه دارید. چون این باطری در تمام مدتی که بلا استفاده توی کمد مونده، از عمر مفیدش کم میشه.

و اینکه اگر یک مدت نمی خواستید از PPC تون استفاده کنید، باطری اون رو (البته اگر لیتیوم-آیون باشه)، در حدود 40% شارژ کنید و بعد از دستگاه خارج کنید و یک جای خنک (البته نه داخل یخچال!) نگه دارید. اینجوری عمرش کمتر میگذره.

امیدوارم مطلبم برای بقیه تازه کارها (مثل خودم) مفید بوده باشه.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
خوب خاموش کردن PDA هایی که سی پی یو omap 850 دارن، مثل prophet و wizard ، خیلی راحته، دکمه ی پاور رو 5 ثانیه نگه می داریم تا یه پیغام ظاهر شه و با ok کردنش دستگاه خاموش می شه.

ولی PDA هایی که سی پی یو Intel دارن چی؟ خوب این PDA ها خاموش نمی شن. :blush:

( kidding بابا
girl_crazy.gif
)

بله دوستان، VJ معظم له یه برنامه نوشته که کارش خاموش کردن PDA های دارای سی پی یو Intel ــه، روی Magician و Universal (جم و جسجر) توسط نویسنده تست شده و کار می کنه، منم روی Samsung i730 امتحانش کردم بدون مشکل کار کرد.

برای روشن کردن مجدد دستگاه، باید قلم رو در reset hole قرار بدید (کاری که برای سافت ریست کردن انجام می دید)

5y2xo9z.png

درضمن 95 درصد safe ــه، ولی ریسک کار با خودتونه
127fs4732997.gif
اگه تست کردید اینجا بنویسید تا به مرور یه لیست از دستگاه های سازگار با برنامه تهیه بشه.

فایل های ضمیمه

• PT VJEschaton 0.2.cab
    19.1 KB · نمایش ها: 49

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
نمیدونما اما اگه poket plus داشته باشی و روی او ADD بزنی... فکر کنم بشه آیکون شات داون هم بهش اضافه کرد...

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
نمیدونما اما اگه poket plus داشته باشی و روی او ADD بزنی... فکر کنم بشه آیکون شات داون هم بهش اضافه کرد...
نه اون Soft Reset داره. اين که فرهاد جان گفتن فقط Blank Screen يا اينکه LCD خاموش ميشه نيست، بلکه کل دستگاه خاموش ميشه. من نميدونستم که يه همچين چيزی هم ممکنه از طريق برنامه... ممنونم.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
I'm a Genius
30a7rdg.gif

خوب, دوتا کشفیه ی خیلی جالب به عمل اومد امروز!
43r4jed.gif
یکی طریقه ی نصب عربایزر با حداقل امکانات(!)؛ یکی هم تنظیم یه exclusion لیست، برای حل مشکلات بعضی برنامه ها (مثل دیکشنری lingvo)

برای نصب عربایزر، این فایلی که اتچ کردم رو دنلود کنید، First.cab رو نصب کنید و بلافاصله remove 'ش کنید
، بعد Second.cab رو نصب کنید و یه سافت ریست بزنید! همین
2usv2c8.gif

بهتره توی main memory نصب کنید عربایزر رو، با این روش کلاً 1.1 الی 1.5 مگ بیشتر فضا نمی گیره. کی بورد عربی هم اضافه نمی شه به کی بورد ها، سرعت باز کردن کی بورد ها هم هیچ پایین نمی یاد. درضمن این فایل ها modify شده 'ن ، با وجود عربایزر هم دیکشنری های 2007 لینگووسافت بدون مشکل اجرا می شن !!
برای فارسی نویسی، می تونید از Resco Keyboard استفاده کنید.
به این شکل که پیش برید تنها اثری که از عربایزر به جا می مونه، برنامه ی "المفکره" هست که با فایل های تکست associate می شه، که می شه خیلی راحت با رسکو اکسپلورر برگردوندش روی Notes .

مشکلات شناخته شده و بررسی اونها::
موقع نوشتن اعداد، چیدمان حروف به هم می ریزه
موقع نوشتن sms فارسی، بعد از enter کردن خط قبلی غیب می شه !!
موقع نوشتن sms ، چه فارسی چه انگلیسی، حداکثر حروف مجاز 70 تا نمایش داده می شه
(اگه حساسیتتون روی این مورد زیاده، می تونید از عربایزر ورژن 1.3 استفاده کنید)

خوب حالا چطوری می شه exclusion list عربایزر رو دستکاری کرد؟ خیلی راحت، کافیه رجیستری ادیتور دلخواهتون رو باز کنید و تشریف ببرید به مسیر زیر:
کد:
HKLM\Software\IMAGiNET\system2\exclude

بعد برای هر برنامه ای که بخواید عربایزر ازش چشم پوشی کنه، یه String Value درست کنید، مقدار name رو با توجه به آخرین شماره ای که می بینید قرار بدید (مثلاً 01 و 02 وجود دارن، شما باید 03 بزارید name کی جدید رو) ؛ و داخلش نام برنامه همراه پسوندش رو بنویسید، مثلاً PicselBrowser.exe ، سیو کنید و از رجیستری خارج شید و یه سافت ریست انجام بدید.

درضمن بعضی از دوستان با کی بورد فارسی دیکشنری لینگووسافت، و خود دیکشنری مشکل داشتن، من اینجا دوباره دیکشنری 2007 (فارسی-انگلیسی) رو می زارم همراه کی بورد، اول هر کی بورد فارسی (متعلق به شرکت lingvosoft ) که نصب کردید رو remove کنید بعد این رو نصب کنید، کی بورد رو درضمن بهتره که روی Main Memory نصب کنید. نصب این کی بورد هم سرعت عوض کردن کی بورد هارو پایین نمی یاره. (ولی اگه از قبل این مشکل رو دارید فکر می کنم یه هارد ریست لازم باشه برای رفعش
127fs3556139.gif
)

Lingvosoft English-Persian Dictionary 2007 @
PrimeUpload
ShareBigFile

این راهنما رو اینجا گذاشتم چون خیلی از دوستان با این دوتا برنامه مشکل داشتن؛ اگه سوالی در مورد عربایزر یا دیکشنری باقی موند، لطفاً در ترد های مربوطه مطرحش کنید
happy.gif

فایل های ضمیمه

• Arabizer II b339.zip
    939.5 KB · نمایش ها: 449

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
روشي هست كه قبل از نصب برنامه اون رو توي حافظه اصلي نريزه و توي مموري كارت بريزه؟ اين برنامه هايي كه exe هستن براي نصب ميپرسن كه كجا نصب بشن اما قبل از اينكه برنامه توي مموري كارت نصب بشه اول توي حافظه اصلي ذخيره ميشه تا نصب بشه. مثلا الآن برنامه پاكت اسلام كه حجمش 20مگ هست رو ميخوام روي مموري كارت نصب كنم اما چون حافظه اصلي فقط 4مگ فضاي خالي داره نميتونه شروع به نصب كردن بكنه.
راهي هست كه بشه اين كار رو كرد؟

سه تا راه هست برای در آوردن اون فایل cab :

روش اول: بعضی از فایل های exe رو می شه right click کرد و با winrar اکسترکتشون کرد. اون هایی که اکسترکت می شن بعضی هاشون فایل cab بین محتویاتشون هست (البته نه به صورت data1.cab و data2.cab) ، بعضی ها هم نه، که باید بریم سراغ روش دوم.
فایل های کب داخل اینستالر های MSI رو در ضمن با Less MSIérables می شه بیرون کشید.

روش دوم: بدون اینکه PPC رو نصب کنیم به PC ، برنامه رو اجرا می کنیم و می زاریم که نصب شه.
بعد باید بری فولدر Local Drive:\Program Files\Microsoft ActiveSync و جدیدترین فولدری که درست شده رو چک کنی. اکثر موقع ها یه فولدر جدید اونجا درست می شه که فایل cab مورد نظرمون داخلش قرار داره! البته اگه قبلاً اون برنامه رو نصب کرده باشید، فولدر جدید ایجاد نمی شه.
بعضی موقع هام این فولدر جدید در مسیر Local Drive:\Program Files ایجاد می شه.
** اگه هیچ فولدر جدیدی ایجاد نشده بود و اثری از فایل cab. نبود، داخل درایو ویندوز، از سرچ ویندوز استفاده می کنیم و دنبال فایل های cab.* می گردیم که امروز به وجود اومدن.. این راه اکثر مواقع جواب می ده! ( http://i2.tinypic.com/4kn8evl.png )

روش سوم: اگه به دو روش بالا نشد که اون فایل cab بخت برگشته رو گیر بندازیم، PPC رو وصل می کنیم به PC ، و می زاریم که فایل مورد نظر منتقل شه به PPC . بعد ازمون می پرسه که کجا نصب شه فایل. قبل ازینکه بهش بگیم (در واقع cancel ش کنیم!!) ، با رسکو اکسپلورر می ریم به مسیر Windows\AppMgr ، جدیدترین فولدری که ایجاد شده رو واردش می شیم و فایل cab رو منتقل می کنیم روی storage card

بالا