• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

٠ Complete Idiots Guide to PDA ٠

مطالب این ترد برای شما چقدر مفید بوده؟

• اصلاً مفید نبوده ، من همه رو می دونستم

Votes: 10 10.4%
  • فقط بعضی نکات رو یادآوری کرد

Votes: 10 10.4%
  • خیلی مطالب خوب داره، کلی یاد گرفتم

Votes: 50 52.1%
  • حرف نداشت، من که هیچی نمی دونستم

Votes: 26 27.1%

• Total voters
    96

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دمت گرم آقا مجتبی خیلی کامل بود

فقط یه سوال میشه هم این هدفن و هم یه هدفن بلوتوثی دیگه (معمولی ها) رو در آن واحد ازش استفاده کرد؟؟؟؟

ظاهراً می شه حسین جان، ولی باید اینو به عنوان فقط وایرلس استریو معرفی کنید و اون یکی دیگه رو به عنوان هندزفری
73.gif

2efq8hl.jpg

البته بازم آقا مجتبی باید بیان بگن:)

ظاهراً می شه حسین جان، ولی باید اینو به عنوان فقط وایرلس استریو معرفی کنید و اون یکی دیگه رو به عنوان هندزفری
73.gif

2efq8hl.jpg

البته بازم آقا مجتبی باید بیان بگن:)

فرهاد اول بگم الان میفهمم میگفتی گیر اینترنت کم سرعت بیوفتی یعنی چی:(

یه عگس نمیشه بالا آورد:blush:

حالا یه چیز .فکر کن فرها گوشی زنگ میخورهبا کدوم جواب بدیم؟؟؟؟

اگر فقط هدفون باشه میشه جواب داد حالا اگر 2 تا باشه چی؟؟؟؟؟؟:blink:

دمت گرم آقا مجتبی خیلی کامل بود

فقط یه سوال میشه هم این هدفن و هم یه هدفن بلوتوثی دیگه (معمولی ها) رو در آن واحد ازش استفاده کرد؟؟؟؟

خواهش می کنم،عرض کنم که شاید به خاطر گزینه هایی که در شاتی که فرهاد اشاره کرد، بشه این کار رو کرد،البته من امتحان نکردم،اما فکر می کنم که اگر این کار شدنی هم باشه،سرعت دستگاه خیلی افت بکنه،اما حسین جان من متوجه انگیزه شما نشدم،چرا این کار رو می خواید انجام بدید؟چون اگر موسیقی گوش بدید باید دو گوشی هدست رو استفاده کنید اونوقت چطور از یه هدست دیگه استفاده می کنید؟

H-Ataeian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینم توضیحات
در ابتدا بولوتوث را به pc وصل کنید و دقت کنید که قسمت AV headphone اون فعال باشه:happy:
سپس در pda به قسمت bluetooth رفته وبعد از روشن کردنش به پنجره Devices بروید
بعد رو نوشته new partnership تب کنید تا پنجره زیر باز شود
40axp2c.jpg

بر روی ایکن pc تون تب کنید وسپس گزینه next رو بزنین تا پنجره زیر باز شود
2cmu4bt.jpg

بعد wireless Stereo انتخاب کنین و finish رو بزنین
در مرحله آخر رو آیکون pc تب و هولد(راست کلیک)کنین و گزینه set as Wireless Stereo بزنین
2dsk8ja.jpg

به همین راحتی:blush:
از دفعات بعدی مرحله آخرو انجام می دین
کافیه دکتر:D

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
جناب عطاییان ممکنه با عکس و مشخصات بلوتوث دیوایس پی سی تون ، این کار رو توضیح بدید که برای دیگران هم مفیده؟

در ضمن ، مجتبی جان اگر اجازه می دهید پست های تشکر و سئوال رو یا پاک کنم یا منتقل کنم ، جسارت هم نباشه ، فکر می کنم اگر از اول ، مرور رو در های تک منتشر می کردی بهتر بود ، اینجا زیاد پست زده نمی شه ، ولی بهتره مثل یک دفتر چه باشه

پستی که اینجا به نظرم کم داره ، یک مقاله در مورد نسخه آینده ویندوز موبایل هست ، کسی داوطلب هست به فارسی بنویسه برای بقیه؟
سلام
خواهش می کنم،شما مدیر اینجا هستید و هر تصمیمی که بگیرید مورد تایید بنده هست و احتیاجی به اجازه گرفتن از بنده نیست،
دانیال جان دید من نسبت به این تاپیک و تاپیک های تک این بود که در های تک،در مورد جدیدترین محصولات پاکت پی سی و همچنین لوازم جانبی اونها کار می شه و اطلاعات داده می شه و در اینجا با اصطلاحات و همچنین کاربردها و نحوه عمل نرم افزارها و پی پی سی ها و لوازم جانبی اونها بحث می شه،نمی دونم اشتباه فکر می کردم؟این برداشت من بود اگر اینطوری نیست به من هم بگید لطفا" چون خودم هم شخصا" دوست ندارم در تاپیکهای نا مربوط پست بزنم،خودم هم جایی مدیریت یک گروه اینترنتی مدیریتی رو به عهده دارم و شما رو درک می کنم،
موفق باشید.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام
خواهش می کنم،شما مدیر اینجا هستید و هر تصمیمی که بگیرید مورد تایید بنده هست و احتیاجی به اجازه گرفتن از بنده نیست،
دانیال جان دید من نسبت به این تاپیک و تاپیک های تک این بود که در های تک،در مورد جدیدترین محصولات پاکت پی سی و همچنین لوازم جانبی اونها کار می شه و اطلاعات داده می شه و در اینجا با اصطلاحات و همچنین کاربردها و نحوه عمل نرم افزارها و پی پی سی ها و لوازم جانبی اونها بحث می شه،نمی دونم اشتباه فکر می کردم؟این برداشت من بود اگر اینطوری نیست به من هم بگید لطفا" چون خودم هم شخصا" دوست ندارم در تاپیکهای نا مربوط پست بزنم،خودم هم جایی مدیریت یک گروه اینترنتی مدیریتی رو به عهده دارم و شما رو درک می کنم،
موفق باشید.

نه قربان بنده منظور پست نامربوط نبود ، از این جهت گفتم که من و فکر کنم مازیار هم ، مرور هامون رو اونجا منتشر کردیم ، از این منظر که نحوه استفاده اکسسوری ها رو اینجا بنویسیم ، حرف شما متینه ، موافقم با اینکه می فرمایید اینجا باشه ، فقط اگر اجازه می دید ، من پست های کامنت رو یا در پست اولیه شما ادغام کنم یا پاک کنم ( شامل این پست خودم هم می شود )
می خوام یا حد امکان سبک بمونه این ترد ، قصد زیر سئوال بردن زحمت صادقانه شما برای بچه های فروم در میان نبود

موفق باشی

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اول یک خسته نباشید به تمام عزیزانی که اینجا لطف می کنن و مطالبشون رو در اختیار دیگران قرار می دن بگم
اگه اساتید و بزرگواران لطف کنن و یک سری توضیحات کامل در مورد اینکه وقتی یک پی پی سی می خریم منظورم برای بار اول ( مثل خودم که بار اولمه که پی پی سی خریدم ) چکار هایی باید انجام بدیم و یا باید از انجام چکار هایی پرهیز کنیم و یا به چه نکاتی باید توجه داشته باشیم .
منظورم اینکه یک فردی که بار اولش هستش که پی پی سی خریده از اول باید چکار کنه و با چی رو به رو می شه و چه تنظیماتی وجود داره که می تونه انجام بده . ببینید من که نمی دونم مثلا تو فلان منو فلان قسمت فلان چیز وجود داره یا اینکه اگه فلان کار رو بکونم یک هو میگه بوووووووووووم
لطفا در مورد این طور چیز ها برای افراد فوق مبدتی و تازه کار توضیحات جامعی بدین
ممنون از تمام عزیزانی که وقت گران بهاشون رو برای آموزش به دیگران قرار می دن
:blush:

سلام :)

خوش آمدید همین جا که پست زدید از اول تا آخرش رو بخونید خودتون حرفه ای میشید و میفهمید که کلا چه جور برنامه اینستال کنید چه جور به کامپیوتر وصل شید و .... و در قسمتهای دیگه بخش میتونید نیازاتون رو برطرف کنید از برنامه گرفته تا سوال :)

بچه ها دیگه هم یه تایپیگ جدید هم باز کردن به عنوان بخش تازه کارها که اونجا هم خیلی کمک میکنه به من و شما ...

موفق باشید:)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
این برنامه مجانی ، مشکلی رو که خیلی از بلوتوث بازان دارن حل کرده
وقتی شما فایلی رو دریافت می کنید ، به فولدر مای دایکومنتس می رود ، ولی اگر مموری داخلی شما از حجم فایل کمتر باشد ، ارور دریافت می کنید
این برنامه ، مستقیم فایل دریافتی رو می فرسته به مموری خارجی ، یعنی ممور ی کارت تون

کد:
http://www.box.net/public/static/locsdotleu.zip
برنامه مجانی ست ولی من فقط با فیلتر شکن تونستم ببینمش ، بنابراین براتون آپش کردم ، مثل اینکه متحویات فولدر رو باید منتقل کنید روی دستگاه تون.

آدرس سایت

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ce نوع ویندوز هست /ویندوز2003ce

اون عگس هم سیستم نیست سرچ بلوتوس که هم هندفری رو شتاخته ویکی دیگه هدست استریو هست که آقا مجتبی خریده استریو و بلوتوس هست:blush:

من فکر کنم از wisbar skin ها به این شک افتاده که این او اس ش فرق می کنه این دوستمون

قربان ویندوز سی ای ، یک هسته نرم افزاری ست که توسط مایکروسافت در ابتدا برای هندهلد ها نوشته شده
اما وقتی از دلش یک سیستم عامل خوب ( ویندوز موبایل 2000) در آمد ، از اون به بعد تنها به عنوان یک ویندوز برای گسترش دهندها ی نرم افزار در آمد و فقط روی معدودی از هندهلد ها ارایه می شه.
مثلا فوجیتسو زیمنس سی100
ویندوز های موبایل امروزی بر روی اون هسته نوشته می شن .
مثلا الان ویندوز سی ای سری 6 آمده که روش کراس بو نوشته شده.

در ضمن این توضیحات در صفحه اول همین ترد امده بود

بیشتر بخوانید

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
کسی از دوستان می دونه که Hyundai A200 چطوری هارد ریست میشه ؟ یا اینکه حداقل بگه از کجا می تونم بفهمم ؟

دوست عزیز تو دفترچه اش نوشته بابا اینقدر هم سخت نیست پیدا کردنش من نمیدونم چرا همه بچه ها میان اینجا این مشگل رو دارند خوب تو دفترچه گفته دیگه:blush:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلا دوستان عزیز
اول خسته نباشید.دوم امیدوارم جای سئوالم درست باشه.می خواستم اگه ممکنه یه کم در مورد cpu های ppc توضیح بدید.در ضمن در بخش لپ تاپ دو نفر از دوستان زحمت کشیده بودن و یک راهنمای فارسی کامل درست کرده بودن و آپلود شده بود وقابل استفاده همه:اگه امکانش باشه همچنین کاری هم در مورد ppc بشه فکر کنم عالیه.
متشکرم

ایمان جان، cpu ی ppc ها تنها عامل موثر در عملکرد دستگاه نیستن، واسه همین معمولاً بنچ مارک های مختلف واسه ی مقایسه شون باید کمک گرفت،

مثلاً روی HTC Prophet و Wizard و Artemis و Herald همشون یه سی پی یو Omap 850 200mhz دارن، درصورتی سرعت هرالد می گن از همه ی اینا بیشتره (در باز کردن منوها، ...) شاید به خاط aku 3.2 بودنش هست، می گن که این دستگاه ها اگه اورکلاک شن تا 245mhz دیگه هیچ کندی توی عملکرد دستگاه مشاهده نمی کنید (البته نه در پخش ویدئو) ، درضمن این سی پی یو خودش کلاک رو در هر لحظه تنظیم می کنه، بر اساس کاری که داره دستگاه در هر لحظه انجاش می ده، واسه همین از لحاظ مصرف باطری یکی از بهترین هاست. ولی سرعتش در کل کمه :rolleyes:

نوع دیگه سی پی یو که روی دستگاه های مختلف زیاد کار شده مربوط به Intel هستش، 416mhz و 520mhz و 624mhz
البته سری های مختلفی هم داره (pxa 270,...) که من وارد نیستم زیاد
ولی حرفی که اون بالا زدم نمودش رو اینجا می شه دید، مثلاً O2 Atom سی پی یو 416mhz اینتل داره و بنچ مارک هاش واقعاً افتضاحه (برای یک سی پی یو اینتل البته، وگرنه از تمام دستگاه هایی که سی پی یو omap 850 دارن بهتر عمل می کنه) اونوقت asus p525 هم سی پی یوش 416mhz اینتله ولی بنچ مارک هاش غووووقاست! دلیل این یکی رو دقیق نمی دونم!:blush:

البته یه نکته: اگه همزمان از یه سی پی یو خوب و یه شتاب دهنده ی گرافیکی خوب استفاده بشه نتایج خیــــلی جالب تر می شه، مثلاً Dell Axim x51v یه سی پی یو 624mhz اینتا داره همراه یه شتاب دهنده ی گرافیکی اینتل، و بهترین گرافیک رو داره دربین کل PPC ها، جدیداً هم HTC اومده روی دستگاه های جدیدش از یه سی پی یو samsung 400hz و یه شتاب دهنده ی گرافیکی ATI Imageon استفاده کرده،

نوع سوم سی پی یو، مربوط به شرکت سامسونگه، اکثراً هم از یه مدل استفاده شده، 2442 ، این سی پی یو خیلی خداست!!! یعنی خیلی ها می گن در حد یه Intel 520mhz هست قدرت پردازشش، یه خوبیش هم اینه که مثل سی پی یوهای Omap بسته به کاری که دارید انجام می دید کلاک رو تنظیم می کنه (حداقل توی Hermes و Trinity که اینجوریه) ، ولی باز اینجا هم نتایج مقایسه بنچ مارک های دستگاه های مختلف نتایج عجیب غریبی رو داره، مثلاً در مورد بنچ مارک TCPMP ، هرمیس و ترینیتی و Eten ام500 و ام600 و جی500 و ام500پلاس و جی500پلاس همه حداکثر bps که تونستن پخش کنن 1.2mbps بوده ، اونوقت Eten M700 که همین سی پی یو رو داره 720kbps بوده حداکثرش!:wacko:

ولی یه تبصره من اضافه کنم!!:
اگه کاربر معمولی هستید، با omap 850 مشکلی نخواهید داشت!
اگه کاربر حرفه ای هستید یا حوصله تون کمه، عمراً طرف omap 850 نرید!!
البته بماند Qtek S200 من به مراتب سرعتش از یه اسمارت فون قوی یی(!) مثل N73 بیشتر بود!
294.gif

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
با اجازه منم یه کم فضولی کنم
اول اینکه این ترد همون دفترچه ای ست که شما می خواهید ( یا لااقل من می خواستم که باشه)
دوم اینکه شرکت معظم مارول ، سی پی یو های ایکس اسکیل رو از اینتل خرید ، پس دیگه بهشون بگید مارول
سوم اینکه یکی دو شرکت دیگه هم در بازار هستن ، اما واقعا خیلی خیلی نادر به حساب می ان و همین ها که گفتن ، 99درصد محصولات بازار رو می پوشونن
چهارم اینکه تا اونجا که خوندم ، architecture اینتل ها ، بر مبنای سی پی یو های سری 3 پنتیوم هستن ، arm یک سری از همین هاست که امروزه بسیار رایج شده ، 32 بیتی هست و کیش مموری 128کیلو داره فکر کنم ، اما همان طور که فرهاد گفت ، مطلقا معنی ش این نیست که اگر اینها رو بدونید ، دستگاه خوبی انتخاب خواهید کرد ، مهم اینکه در بنچ مارک ها ، در شرایط مساوی در مقابل رقباش ( چون هیچ معیار مطلقی نداریم ، رو بروی هم مقایسه شون می کنیم) چطور عمل کرده

اینجا چندین بار بحث شده در مورد ش در ترد های دیگه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ایمان جان، cpu ی ppc ها تنها عامل موثر در عملکرد دستگاه نیستن، واسه همین معمولاً بنچ مارک های مختلف واسه ی مقایسه شون باید کمک گرفت،

البته بماند Qtek S200 من به مراتب سرعتش از یه اسمارت فون قوی یی(!) مثل N73 بیشتر بود!
294.gif

صد در صد تایید می شه
ببینید ، او اس اسمارت فون ها ، خودش خیلی سریع هست ، ولی وای به حالش اگر یک برنامه ساده رو روش نصب کنید
در حالی که پی دی ای از رده خارج من متجاوز از 120برنامه روش نصبه ولی آخ نمی گه

این هنر نیست که او اسی بنویسید که فقط وقتی خودش کار می کنه سریع باشه ، البته نظر منه

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سعی میکنم جوری بگم که هم به درد کسایی بخوره که گیرنده GPS دارند و هم کسایی که ندارند.

خوب ، حالا اسم برنامه هایی که برای PPC در این مورد هست را مینویسم، همراه با ذکر آخرین ورژن:

1. ArcPad 7.0
2. Gps Tuner 5 (PPC Magazine 2006)
3. Pathaway 4
4. GeoPAD 1.1
5. GPS 2 Google earth
6. GPSdash 2.1
7. GPSGate 2.01 (PPC Magazine 2006)
8. MySportTraining 3.97 (PPC Magazine 2006)
9. OziExplorer (PPC Magazine 2006)
10. Pocket Mindmap 1.3.2(PPC Magazine 2006)
11. Pocketfleet Auto 3in1 v3.1.4 Incl Desktop
12. pocket street 2005
13. TomTom Navigator 2.02
14. GpsTools SDK
15. ActiveTrace
16. GPS Speed Sentry v1.41
17. GPSDIS
18. GPSLOG
19. GPS PocketPC Creations 1.8
20. reperion 5
21. reperion 5
22. xylon
23. DSE TrakPal 0.5
24. Geo Scout
25. GPS IDEA
26. GPSPI
27. Efficasoft GPS Utilities 1.0
28. GPS WAIT 2.0 GJUI
29. Geoframework for GIS.Net 2.0 & GPS.Net 2.3
30. X.GPS GJUI
:eh:

معروفترین و کاربردیترینشون هم همون 3 تای اولیه.
حالا چندتا پیشنهاد:
1. کلاً استفاده از GPS، خیلی CPU را پر میکنه. مثلاً اگه S200 دارید، غر نزنید که چرا این برنامه ها کند هستنو از این حرفااااا. بدونید عیب از دستگاه خودتونه
2. بهتره از GPS های بلوتوث استفاده کنید. اینجوری یکم بار از دوش CPU و باطری دستگاهها برداشته میشه. چون دستگاههایی که Unboard GPS هستند، کاملاً کم میارند. یعنی باید CPU بالا 600MHz و باطری بالا 2500MAh :wacko: داشته باشند. چون اتم من باطری 1540 و GPS من باطری 1100 داره، باز ناراضیم از زود تمام شدن باطری PPC. یک چیز دیگه اینکه وقتی از GPS استفاده میکنین، Backlight PPC را بذارین رو 30 ثانیه و صفحه را هم تا جایی که میتونین تاریم کنین.
3. برین واقعاً بشینین زبان انگلیسی خودتون را تقویت کنید در حد TOEFL و IELTS. حالا میگین چه ربطی داره!! ربطش به اینه که بالاخره به کارتون میاد. ضرر نمیکنین:rolleyes:
4. اگر میخواهین که موقع استفاده از GPS، دستگاهتون همش قفل نکنه ، همه برنامه های اضافی را ببندبن. ببندین نه اینکه Minimize کنین.

5. بهترین فرمت نقشه به صورت عکس، gif و بعد از اون Jepg هست. Bmp به درد نمیخوره هااا.

6. وقتی به مختصات اطمینان کنید که وضعیت ماهواره ها 3D باشه. یعنی 3 ماهواره یا بیشتر شناخته باشه. اندازه دقیق ارتفاع هم با 5 ماهواره یا بیشتر قابل اطمینانه.

7. اونایی که GPS ندارند و فقط میخوان نقشه داشته باشن، بهتره از Pathaway استفاده کنن.

8. برای داشتن سرعت بیشتر، نقشه اضافه کنید، نه عکس ماهواره ای.

9. هر برنامه ویژگیهای خودشو داره. سعی میکنم مهماشو بگم :

ArcPad
توپه.اساسی. به درد کارای تخصصی و کار با GIS میخوره. اما برای استفاده معمولی از GPS زیاد هست یکمی. نقشه های با فرمت Jpeg که حجم زیادی دارن، یکم با این برنامه ناسازگاری میکنن، یعنی گیر و از این چیزا. کار کردن هم سخته با این برنامه. connect شدن با GPS و شروع route کمی دردسر داره . کلاً این برنامه برای کسایی پیشنهاد میشه که میخوان اطلاعات دریافتی از GPS و routes و tracks را به ArcGIS منتقل کنند.

GPS Tuner 5
تنها مشکلش اینه که با نقشه های با فرمت Jpeg که حجم زیادی دارن خوب کار نمیکنه و حتی ممکنه باز نکنه اونارو. اما غیر از این همش خوبی باید گفت از این برنامه. نعوذ باله خداسسست. :lol: سرعت بالای connect شدن و دریافت اطلاعات از GPS receiver، محیط زیبای برنامه، استفاده بهینه از routes و tracks ، نمایش ساده و راحت اطلاعات و ... از مشخصات این برنامست.

Pathaway
روی این یکی دیگه نمیشه عیب گذاشت. توی برنامه های GPS، از همه بهتره. اگه نقشه 100MB هم Add کنین، آخ نمیگه. همه ویژگیهای خوب GPS Tuner را هم داره. calibration هم خیلی باهاش راحته. با این برنامه درست رفتار کنین، من روش غیرت دارماااا:p

GPS 2 Google earth
کسایی که Google Earth Pro or Plus را روی سیستمشون دارند، میتونند با این برنامه GPS را به google earth بشنلسونند. ( به کار اونایی میاد که PPCشون، GPS داره )

GPSGate 2.01 (PPC Magazine 2006)
بهترین برنامه جهت connect کردن GPS با PC.

MySportTraining 3.97 (PPC Magazine 2006)
اگه اهل ورزش و سلامتی هستید، اینو از دست ندید. با GPS، هر فعالیتی که کنین، میزان کالری که مصرف میکنید را حساب میکنه.;)

pocket street 2005
یکی از عمومیترین برنامه هاست در کل دنیا. چون مال مایکروسافت هست و نقشه اکثر شهرهای مهم دنیا را میتونید مجانی از سایت مایکروسافت دانلود کنید. اما به درد ایران نمیخوره. چون نقشه هاش نیست.

TomTom Navigator 2.02
همه دنیا اینو واقهاً قبول دارن. اما برای ما ایرانیا ناشناختست. چون توی ایران ........

یکی از همین برنامه ها هم بود که مختصات جغرافیایی را SMS میکرد.اما الان یادم نیست کدومه. به درد موقعی میخوره که ندونین کجایین تا یکی بیاد به دادتون برسه. البته یادتون باشه در اون زمان بحرانی، به کسی sms بزنید که مختصات سرش بشه. مثلاً به عمه جانتون sms نزنیناااا :f34r:

10. تمام شد.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
کسی از دوستان نرم افزاری داره که بشه باهاش از رام دستگاه بک آپ گرفت ؟
منظورم اینکه میخوام قبل از آپدیت کردن دستگاه از اون بک آپ بگیریم تا اگه از آپدیت خوشم نیومد به حالت اول برش گردونم !

شما یک راه دارید ، اونم اینکه یک رام بعدش بپزید ، یعنی بعد از اینکه آپگرید کردید ، و خوشتان نیامد ، با این برنامه ها که توسط برنامه نویس ها نوشته شده ، یک رام بپزید و با برنامه های جانبی که توسط شون نوشته شده ، رام رو بار کنید ، ولی اگر تسلط بر نرم افزار نداشته باشید ، خیلی کار ریسکی هست

موفق باشید

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
از کجا بفهمم که ورژن AKU دستگاهم چنده ؟
دستگاه من Hyundai A200 هستش با WM5 و سی پی یو ی Intel Pxa272 520mhz و 196mb رام .
اگه یکی از دوستان بگه که چطوری بفهمم که این دستگاه AKU چند هستش ممنون می شم .!!!:(
خیلی ضروریه ( پای مرگ و زندگی یک پی پی سی در میونه :D :lol: )

این مقاله در مورد aku های مختلف رو بخونید
ببینید روی کدوم aku سیستم عاملتون از پیشرفت کردن باز مونده:D
(زیاد هم به این "عدد" ها گیر ندین!! توی سایت xda-dev که ملت خودشون رام درست می کنن دیگه کم مونده یه رام aku 4.00 بدن بیرون:lol: )

H-Ataeian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای نصب تمهای ویزبار دو روش وجود داره:rolleyes:

1) فایلها و فولدر تم جدید رو به PPC تون منتقل کنین بعد به قسمت Setting ویزبار برین توصفحه My Theme روی Custom Theme بزنین بعد روی گزینه Customize و سپس Import Theme تب کنین و تم مورد نظرتون رو از هرجا که کپی کردین اتخاب کنین :blush:

2) فولدری که تم جدید توی اونه رو تو قسمت
PHP:
\Program files/Lakeridge/Wisbar Advance/Themes\\
کپی کنین بعد تو صفحه My theme (که تو بالا گفتم) کافی اسکین جدید رو از لیست انتخاب کنین مزیت این روش اینه که برای همیشه تم جدید به لیست ویزبار اضافه میشه :cool:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
کسی میدونه چطوری میشه به PPC وسایلی مثل کی برد - کول دیسک - سی دی رام یا رایتر - موس ویا هر وسیله ی دیگری رو وصل کرد ؟
شنیدم برای وصل کرد این طور وسایل درایور مخصوص نیاز داریم ! کسی میدونه این درایور ها رو از کجا میشه گرفت ؟

معمولا شرکت تولید کننده خودش برای هر مدل پی پی سی درایور می ده که روی سی دی همراهش هست

اگر منظورتون دستگاه هایی هست که اساسا برای استفاده با پی پی سی ساخته نشده ، در این صورت قبل از هر چیز دستگاه شما باید از یک طریقی با این ها ارتباط داشته باشه که اولین راه اینکه دستگاه شما USB host controller درون زا داشته باشه و دومی اینه که با بلوتوث کارکنه ، در هر دو صورت شما نیاز دارید که درایور هاشو یا گوگل کنید یا خودتون بنویسید!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
از راهنمایی خیلی خیلی ممنون .
ولی کسی می تونه بگه که چطور می شه آپدیتش کرد . البته شاید بگید رام آپگرید کن ولی فرض بگیریم شرکت فروشنده رام آپگریدی ارائه نکرده باشه . آیا میشه از رام آپگرید های شرکت های دیگه این بالایی رو به روز کرد یا نه ؟

خواهش می کنم، ببینید اگه دستگاهتون ساخت htc به قطع می شد، یعنی کلی مطلب درمورد unlock کردن و superCID کردن اینا روی نت هست، ولی در مورد hyundai a200 ، اینکه می شه رام شرکت anextec رو روش ریخت یا نه، من خوب نمی دونم، باید خودتون سرچ کنید گوگل و این ور اونور رو ببینید کسی موفق شده اینکارو انجام بده یا نه، اگه کسی تونسته باشه حتماً یه راهنما هم براش نوشته!... ولی بازم می گم اگه ضرورتی نیست، بیخیال آپدیت
126fs3281551.gif

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
کسی از دوستان می دونه که چطوری میشه صفحه کلید یو اس بی رو به پی پی سی وصل کرد
توی دفترچه ی پی پی سی من نوشته که میشه و گفته درایور می خواد ولی چطوری و این که درایور از کجا بیاریم ننوشته
کسی می دونه چطوری میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟

فکر می کنم مفصل در پست های اول همین ترد در موردش صحبت شده:
شما می بایست در سایت شرکت سازنده کی بورد دنبالش باشید.
اگر نباشه، باید خودتون دست به کار بشید و این سخت افزار رو به اصطلاح برای پی پی سی تعریف کنید.(براش درایور بنویسید)

بالا