• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

٠ Complete Idiots Guide to PDA ٠

مطالب این ترد برای شما چقدر مفید بوده؟

• اصلاً مفید نبوده ، من همه رو می دونستم

Votes: 10 10.4%
  • فقط بعضی نکات رو یادآوری کرد

Votes: 10 10.4%
  • خیلی مطالب خوب داره، کلی یاد گرفتم

Votes: 50 52.1%
  • حرف نداشت، من که هیچی نمی دونستم

Votes: 26 27.1%

• Total voters
    96

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
یه مقاله جالب دیگه ، به زبان انگلیسی ، در مورد مسایل امنیتی ویندوز موبایل و برنامه های ثالث اش

هر کسی وقت داشت ترجمه اش کنه.

ولی به شکل کوتاه ، مصرف کنندگان عادی ایرانی که نه کردیت کارت دارن و نه هات اسپاتی تو ایران وجود داره ، و این مسئله که ما اطلاعات مهمی رو روی اون حمل نمی کنیم ، خیلی فعلاً به ما ایرانی ها مربوط نیست

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب یک سری مقاله عالی توسط مایک نوشته شد توی وبلاگ ویندوز موبایل ( مایک یکی از سرپرستان اصلی ویندوز موبایل و پروژه هایش هست) که من سعی می کنم در یک پست یکجا توضیح اش بدم. دو مقاله یکی در مورد اسمات فون هست و دیگری در مورد پاکت پی سی. البته اسمارت فونیه مطالب هر دو رو پوشش داده.

خوب برویم سر اصل مطلب:

شما می بینید که توی دفترچه دستگاه های شما نوشته که استند بای دستگاه مثلاً 200 ساعت ، پس چرا اغلب اوقات شما تا پایان روز باید مرتب با دلهره مقدار باطری تون رو نگاه کنید؟

خوب این ترد دارای مطالب دیگری هم هست که توضیح دادم که چطور باید عمر شارژ باطری رو افزایش بدید.حالا مقاله مایک مطالب جدید تری در اختیارتون می ذاره.یک روش دیگه هم اینه که برنامه این که اینجا معرفی شد برای اندازه گیری مصرف دستگاهتون رو نصب کنید و ببنید با دستگاه شما سازگاره یا نه ، این برنامه میزان مصرف رو بر حسب میلی آمپر ساعت نشان می ده(mAh) .

خوب می دونید موبایل های مان به شکل عادی چقدر برق مصرف می کنن؟ خوب این "عادی" تعریف می خواد ، ولی به شکل کلی حدود 5میلی آمپر ساعت مصرف دارن ، اگر باطری شما مثلاً 1000میلی باشه ، 200 ساعت استند بای دارید.
خوب پس چرا هیچ کدوم نداریم؟
چیزهای زیادی هستن که می تونن جلوی این رویا رو بگیرن ، مهم ترین هاشون:
.
.نور پشت ال سی دی: بایدبدونید که به شکل عادی روی یک صفحه اسمارت فون ، نور روشن ، 5 میلی می سوزونه ، یعنی به اندازه کل مصرف عادی دستگاه! البته روی پاکت پی سی قضیه بدتر می شه ، صفحه پاکت پی سی بزرگ تر هم هست.ولی خوب پاکت پی سی ها اغلب باطری های بزرگ تری هم دارن. در کل ، سعی کنید مقادیر روشن ماندن نور پشت ال سی دی رو که در
start\settings \system\backlight
هست رو به کمترین مقدار کاهش بدید.من همیشه از 10 ثانیه برای بک لایت و یک دقیقه برای ساسپندشدن استفاده می کنم.برای تعیین خاموش شدن از مسیر
Start\settings\system\power\advanced
استفاده کنید.

البته فراموش نکنید که بعضی برنامه هاستن که حتی وقتی در پس زمینه در حال فعالیت هستن بک لایت رو روشن نگه میدارن ، مواظب این قاتلین بی رحم باطری تون باشید.

مهم
دقت داشته باشید که بک لایت با خود ال سی دی فرق داره ، بک لایت یک لامپ ساده اس ، ال سی دی یک مجموعه بزرگ از ترانزیستور های سه قطبی ست که روی صفحه چیده شدن و با تولید یک رنگ ، تنها تصویر رو می سازن ، برای رسیدن این تصویر به چشم شما، نیاز به نور است( اصل فیزیک) . پس هرچه این ترانزیستور ها درهم فشرده تر باشن( رزولوشن ال سی دی بالاتر باشه) شما به نور بیشتری احتیاج دارید که ازش بگذره( یک نقطه منفی در وضوح بالا) .به علاوه ، باید بدونید که از 5 میلی مصرف عادی دستگاه ، شما فقط 0.5 اش رو مصرف خود ال سی دی می کنید ، یعنی این ترانزیستور ها به شدت بهینه کار می کنن ، پس خیلی لازم نیست به فکر لحظاتی که نور ال سی دی خاموش می شه ( بعد از 10 ثانیه پیشنهادی من) تا وقتی که ال سی دی هم خاموش می شه باشید. در مقابل بهتره که این رو هم رعایت کنید که وقتی نوری پشت اش نیست ، بهتره روشن هم نباشه.

نکته نهایی ، تاچ اسکرین دستگاه شماست، این تاچ بر خلاف تصور ، دقیقاً مثل یک کلید ساده عمل می کنه ، وقتی فشارش می دید ، باطری مصرف می شه ، وقتی ساکنه ، و چیزی لمس اش نمی کنه ، مصرف اش تقریباً صفره.

یادآوری
پس این سه تا رو از هم جدا فرض کنید : تاچ اسکرین ، ال سی دی ، نور پشت اش. مصرف اصلی رو نور پشت داره.

.سی پی یو: به شکل ساده ، سی پی یو 200 مگا هرتزی نصف 400 مصرف می کنه.البته خیلی دقیق نیست. ولی خوب لحظاتی که سی پی یو داره فول کار می کنه ، این اصل تقریباً جاریه. ولی دقت کنید "لحظاتی که کار می کنه" این جا به یک تفاوت بزرگ میون اسمارت فون و پاکت پی سی رسیدیم. اسمارت فون ها ؛ توانایی معلق ( suspend) کردن برنامه هاشون رو ندارن ، در حالیکه در پی پی سی شما با فشار دادن پاور دستگاه ، کل برنامه ها رو مجبور می کنید که به ساسپند بروند. معلق شدن، این مزیت رو داره که از سی پی یو حداقل بار رو می کشه. خوب پس فقط به اعداد سی پی یو ها نگاه نکنید. مهم اینه که برنامه های ثالث شما چه کسری از زمان سی پی یو رو به کار می گیرن.
مثلاً برنامه ای که مرتب روی شبکه برای شما دنبال آپدیت می گرده( اعلام وضع هوا) یا ارزش سهام شما رو اعلام می کنه ، حتی با وجود ساسپند بودن ، مصرف رو بالا نگه می داره.

دقت کنید ، که اسمارت فون ها ، می بایست تا ممکنه برنامه شو بعد از استفاده بست،در پاکت پی سی هم بهتره این کار رو انجام بدید، شما همیشه نمی دونید یک برنامه ثالث ، در پشت خودش داره چی کار با سی پی یو می کنه.

.رادیو دستگاه : منظور از رادیو البته همون بخش موبایل دستگاه هست. باز هم اینجا ، وقتی دستگاه درحال ارتباط باشه ، بسیار بیش از وقتی که در حال خفته هست مصرف داره. به شکل عمومی ، در مصرف 5 تایی عادی ، 2 تاش مصرف بخش موبایل تون هست. پس اگر جایی ، شارژ براتون حیاتی شد.می تونید دستگاه رو روی flight modeببرید.البته که دیگه تلفنی نمی گیرید، ولی عمر شارژ زیاد می شه.

یک نکته خیلی مهم : قوت سیگنال هست ، اگر جایی باشید که سیگنال قوی باشه ( به قول خودمون خوب آنتن بده) دستگاه بسیاری کم مصرف تر خواهد بود تا جایی که مرتب آنتن می ره و می اد.پس بهتره وقتی می خواهید دو دستگاه رو مقایسه کنید، به این نکته حتماً توجه کنید.

.بلوتوث : البته که بلوتوث هم چون از امواج رادیویی مداوم استفاده می کنه ، روشن ماندن اش مصرف رو بالا می بره. ولی خوب میل روز افزون به استفاده ار هندز فری ها ، خاموش کردن اینها رو کمی مشکل می کنه.

.ویبره: پس بگو چرا در بازی های پی دی ای ، از امکان ویبره برای جالب شدن باز استفاده نمی شه ، اگر ویبره شما ، که یک موتور هست و باید عملاً دستگاه شما رو جابجا کنه ، مرتب روشن باشه ، در کمتر از نیم ساعت هر باطری رو دشارژه می کنه. ولی چون همش در ثانیه های کوتاهی استفاده می شه ، خیلی مشکلی ایجاد نمی کنه.یک دوست من که ابداً ازش استفاده نمی کنه و همیشه آفش می کنه.

.ال ای دی های چشمک زن: خوب قرن هاست که مصرف کنندگان دوست دارن از شر این چشمک ها خلاص شن ، ولی این پیام ظاهراً هنوز به سازندگان ویندوز موبایل نرسیده . خوب البته یک راه حل هایی پیدا شده .ولی من ترجیح می دم تا یه برنامه بهتر براش نوشته نشه ازش استفاده نکنم( یه کسی یه برنامه نوشته که باید دات نت فریم ورک 2 رو پی پی سی تون داشته باشید تا اجرا شه، و هر بار تغییرات احتیاج به سافت ریست هم داره.) به هر حال ، باید بدونید که این مشکل دو تا راه حل داره ، و هر دو از دست ما خارج ، یکی اینکه همه چشمک زن ها خاموش شن. یکی دیگه اینکه ، کسر ثانیه ای که روشن می منون کاهش پیدا کنه.
در هر صورت ، حدود یک دهم 5 میلی آمپر مصرف اینهاست.خیلی نیست ولی با توجه به بی مصرف بودن مطلقشون ، شاید بهتر باشه برنامه نویس ها سعی در حذف اش کنن.

در آخر بهتر به یک نکته دیگه هم اشاره کنم:
شاید دقت کرده باشید که هر برنامه که بتونه دستگاه رو از تعلیق در بیاره ، دوباره اون رو ممکنه خاموش نکنه ، و یا اینکه دیر خاموش کنه. حتی اگر شما وقتی الارم زد و از جیب تون خارج اش کردید و الارم رو حذف کردید ، هنوز دستگاه به تعلیق برنگشته و می بایست یا زمان لازم بگذره ، یا خودتون دستی دستگاه رو دوباره خاموش کنین.خوب این یک نقص عمده است در او اس ، ولی سعی کنید که عادت کنید خودتون دوباره پاور رو بفشارید، شخصاً مشکل به کار نیافتادن تایمر خاموش کننده دستگاه رو بیشتر با 2003 داشتم تا دبلیو ام 5. ولی به هر حال، یاد دارید که فشار تاچ هم باطری می سوزونه ، پس اگر روشن تو جیب تون بنمونه ، عالوه بر اینکه کلی برنامه ها رو باز می کنه ، باعث مصرف اضافی باطری هم می شه.

چیز هایی هم که خودم به خاطرم رسید:
.در برنامه tweaks2k2دقت کنید که در بخش تنظیمات تلفن اش ، ویبره تون رو مداوم نگذارید ، بیشتر مصرف میکنه.
.برنامه هایی دسترسی مرتب اینترنت دارن ، مثل نیوزبریک رو طوری تنظیم کنید که مثلاً به فواصل چند ساعته فعال شن

خوب اگر مطلب دیگری بود ، همین جا شما اضافه کنید

موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
یک برنامه عالی برای تقویت گزینه ها در کانتکت های ویندوز موبایل 5
مثلا در کانتکت ها ، نمی شه همه رو یک جا انتخاب کرد با این می شه
کد:
http://bianconero.persiangig.com/PDANew/PPCContactsMgrv1.cab

حجم 28 کیلو بایت
در ضمن کل برنامه تقدیم به لاور عزیز

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان نسخه جدید این برنامه واقعاً لازم ، به بازار اومد ،
من این رو هم اینجا می ذارم و هم در ترد کامپلیت ، چون فکر می کنم ، یک پلاگین 400کیلوبایتی ، خیلی راحت شما رو از داشتن براوزر های دیگه روی پی پی سی بی نیاز می کنه.

لینک:
کد:
http://www.box.net/public/static/iy8jy5bi26.rar
فایل کب ویندوز تو رو ببرید روی پی پی سی، به همراه فایل رگ اش ، و بعد از نصب با وارد کردن به رجیستری ، رجیستر می شه.
big_fullscreen.gif

لینک سایت

در ضمن ، قربان لطف دارید ، خوب شد خوندمش ها ، من این برنامه رو داشتم ، ولی تنها یک پست دوستم لاور در پی سی سون یادم انداخت که وجود داره:p

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب اینم راه حل دوستانی که به تازگی از موبایل به این دنیا مهاجرت کردن و ازاینکه نمی شه اون اس ام اس های خنده دار رو که روی کارت سیو شده بود رو بازگردوند..
25zseo5.png

البته برنامه هنوز نسخه آزمایشی ست ، ما که نداریم دوستانی که دارند امتحان کنند.

مال سایت بازدو هست

فایل های ضمیمه

• SimMessaging[1].v0.04b.zip
    13.4 KB · نمایش ها: 70

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
میخوام نرم افزاری معرفی کنم که میتونید باهاش مشکل کیبورد کشوئی گوشی هایی که گفتمو حل کنید.
برای توضیح بگم که اگر گوشیتون از یه برند غیر انگلیسی زبان باشه این مشکل پیش میاد.مثلا من خودم یه گوشی O2 xda mini s (همون k-jam)خریدم که از آلمان اومده بود.ROM گوشیم و تمام منوهاش به زبان آلمانی بود!!منم با اینترنت پر سرعت dail up:blush: وطنی یه ROM انگلیسی 50 mb از سایت O2 دانلود کردم!بعد از نصبش همه چی درست شد ولی یه مشکلی پیش اومد:
جای بعضی از دکمه های کیبورد کشوئی گوشی عوض شد!چون کیبورد گوشی بر اساس کیبورد آلمانی بود و ROM جدید گوشیم انگلیسی.مثلا وقتی z میزدم y تایپ میکرد و بالعکس،جای اکثر symbol عوض شده بود و...
اگه شما هم دچار چنین مشکلی هستین،دیگه نگران نباشد،این مشکل میشه با یه برنامه رجیستری ادیتور به نام Registry Wizard حل کرد.از لینکی که میزارم فایل دانلود کنید،اول OpenNETCF نصب کنید تو گوشیتون و بعد از اون برنامه Registry Wizard.یادتون باشه که هر دو رو توmain memoryنصب کنید.لینک دانلود:
http://www.speedyshare.com/547740277.html
بعد از نصب برنامه واردش بشید(دو تا پنجره باز میشه که هر دو رو ok بزنید) و تو قسمت keyboard language باید کشوری که کیبورد تنظیم کرده رو انتخاب کنید.(مثلا من German زدم).حالا میتونید از کیبورد گوشیتون براحتی استفاده کنید.
البته با این برنامه میتونید کارای مفید دیگه ای هم مثل نشون دادن تاریخ تو task bar و..انجام بدید.اینم عکسی از برنامه:
display_4.bmp

جا داره از آقا دانیال بخاطر زحماتشون تشکر کنم.ضمنا آقا دانیال،upload سایت کار نمیکنه!!

neema_b99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ساده اس ، اوت لوک این امکان را به راحتی فراهم کرده
Contacts رو باز کنید و new contactرو انتخاب کنید.در ویندوز موبایل 2003 شما در همون صفحه اول پی پی سی یه لینک newدارید می تونید از اون انتخاب کنید(یه تریکی هست که در ویندوز موبایل 5 هم میتونید این کار رو بکنید به پست بعدی مراجعه کنید) .
در 2003 شما می تونید خیلی چیز ها برای یه شماره تلفن بنویسید : نام و نام خانوادگی(مراقب باشید در اوت لوک باید پشت سر هم نوشته شوند ، چون فرض بر اینه که شما این طور می نویسید ، این ، برای بعداً که می خواید کار کنید مهمه) حرفه ، محل سکونت و ...
اما در دبلیو ام 5 ، شما امکان اضافه کردن عکس رو هم مستقیم دارید به کانتکت(در 2003 احتیاج به نرم افزار اضافی دارید)

خوب حالا ممکنه لازم بشه که یه کانتکت رو ویرایش کنید:
فقط کافیه دوباره contactsرو باز کنید و فرد مورد نظر رو بیارید ، روش کلیک کنید ، بعد در پایین صفحه سمت چپ شما گزینه Editدارید ، انتخاب اش کنید ، هرچی رو خواستید عوض کنید ، و فقط کافیه صفحه رو ببنید ، خودش تغییرات رو ذخیره می کنه.

ضعف های این برنامه چیه ؟
در اوت لوک ، شما مثلاً نهایتاً می تونید تعداد محدودی شماره تلفن یا آدرس برای فرد تعیین کنید.برای شرکت هایی که خط های زیادی دارند باید چه کرد؟

سلام
نمیدونم که میدونین یا نه. ولی یه راه ساده هم هست برای اینکه کانتکت جدید بسازی. اونم اینه که کلیدی که مربوط به کانتکت میشه رو یخورده نگهداری :cool:

مرسی
نیما

neema_b99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بعضی از دوستان در این مورد سوال کرده بودن. من سعی میکنم که مرحله به مرحله توضیح بدم. امیدوارم که به دردتون بخوره.
حتما میدونین که وقتی کابل USB رو وصل میکنین یا PPC رو روی گهواره قرار میدید PPC با PC سینک میشه.
خوب یه مذیتش اینه که هیچ وقت ارتباط قطع نمیشه و سرعتش هم خیلی خوبه
ولی معایبی هم داره. اول اینکه وقتی چنند بار قطع و وصل کنین چند بار باطری شروع میکنه با شارژ شدن که به گفته بعضی از اساتید باعث ضعیف شدن باطری میشه به مرور زمان! و بحث بعدی استفاده مکرر از پورت MiniUSB هست. یه عیب دیگه هم اینه که اگر کسی از USB Hub استفاده میکنه اولا که برق بقیه وسایلی که با Hub متصلن قطع میشه و دوما قویا تاکید شده که وسایلی که از طریق USB شارژ میشن مثل PPC نباید به USB Hub وصل بشن!
خوب پس کسایی که نمیخوان این معایب رو تحمل کنن میتونن رو بیارن با استفاده از BlueTooth ولی خوب اونم معایب و مذایایی داره.
معایبش اینه که اولا سرعتش کمتره! البته من اینو بر طبق تجربه خودم میگم و دوم اینکه بعضی وقتا که البته کم پیش میاد ارتباط ناگهانی و بدون دلیل قطع میشه ! والبته مصرف بیشتر باطری هم که در راس مطالبه :D
مزایای هم آزادی عمل User هست و عدم نیاز به اتصال فیزیکی.
خوب حالا برای انجام این کار باید کراحله زیر رو انجام بدین.
خوب مرحله اول استفاده از یک آداپتور BlueTooth است که توانایی برقراری ارتباط سریال رو داشته باشه که اکثر اونها دارند. خوب آداپتور رو به PC متصل میکنین و دارورش رو نصب میکنین. بعد باید سریال پورت اون رو فعال کنین و البته بدونین که چه Com Portی رو بهش Assign میکنین.
در مرحله بعد باید در PPC برید به قسمت Start/Settings/System/BlueTooth Setting .
در اینجا باید تیک مربوط به Inbound COM Port رو بزنید. بعد از اون تیک Outbound COM Port رو بزنید. بعد از شما میخواد که با دستگاهی که سریال پورت رو ساپورت میکنه باند بشید و اتوماتیک وارد ستینگز مربوط به BlueTooth میشه.
خوب شما هم باید به تب Devices بروید و با یک تپ بر روی New به دنبال PC بگردید. بعد از پیدا کردن PC باید یک PIN جهت پین شدن به هردو بدید که حتما هم باید یکی باشند!
خوب بعد از اینکه مراحله Pair شدن کامل شد باید وارد ActiveSync بشید. البته روی PC . بعد از منوی File گزینه COnnection Settings رو انتخاب میکنید. در منوی جدید باید تیک مربوط به Allow Connection to One of teh Following رو بزنید ( که البته معمولا تیک قبلا خورده ) و بعد مقدار اون رو COM Portی رو بذارید که برای سریال پورت BlueTooth در هنگام نصب اون تعیید کردین. و اگر هم که بخواین به اینترنت هم وصل بشین و در واقع اون PC ارتباطش با اینترنت برقرار باشه قسمت This Computer is Connected to رو روی The Internet بذارید.
بعد از کلیک روی OK تقریبا کار تمومه.
حالا فقط مونده که PC و PPC در محدوده 10 متری باشند. وارد ActiveSync بشید روی PPC. از منوی Tools در پایین اسکرین گزینه Connect via BlueTooth رو انتخاب کنیند و لذت ببرید.
البته قبل از اون هم حتما باید BlueTooth رو روشن کرده باشید.

اگر بعد توضیح دادم ببخشید :D
البته میخواستم که Screenshot هم بذارم ولی برنامش رو نداشتم و توی لیست عناوین برنامه ها هم نفهمیدم کدومه و پیدا کردنش هم با توجه به ایرادی که جستجوی پیشرفته این سایت پیدا کرده کمی سخت بود. حالا اگر برنامش به دستم رسید حتما ScreenShot هم میذارم براتون.

مرسی
نیما

milada

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من مي‌خوام بدونم اصولا مي‌شه توي pdaها هم مثلِ Pc‌ مثلا كدهاي php يا هر كد ديگه‌یی رو توسعه داد براي وب و اين حرفا. يعني شرايطي داره كه بشه اين كار رو كرد؟ اگه آره چه جوری؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ایـــنجارو ببینید:)

از نکات جالبش، اینه که بعد ازین که برای اولین بار دکمه رو زدید، هـــــــر صدایی که از دستگاهتون خارج شه (ازمال من که فعلاً چیزی خارج نمی شه!!:wacko: ) ، از هندزفری بلوتوثتون هم پخش می شه!:) می شه ازش استفاده های جالبی برد، مثلاً اگه مثل من تاحالا از قیمت بالای هدست های استریوی بلوتوث فراری بودین، این می تونه یه جایگزین ارزون قیمت باشه... البته کیفیت صدا زیاد خوب نیست، ولی برای گوشی دادن به کتاب های صوتی کفایت می کنه!:cool:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نام خدا
آیا تا به حال به شیوه خرید خود فکر کرده اید؟آیا تا به حال به این موضوع اندیشیده اید که چرا بعضی از خریدهای ما بسیار راضی کننده و برخی دیگر به شدت مایوس کننده هستند؟در این مقاله سعی بر آن دارم تا مراحل خرید و اینکه چه فرآیندی را طی کنیم تا خرید رضایت بخش تری داشته باشیم را به صورت مختصر توضیح دهم.همچنین ذکر این نکته ضروریست که این مقاله به طور کلی پیشنهادهایی را برای بهتر شدن کیفیت خرید ارائه می دهد،اما برای خرید بهتر باید به نکات فنی که بحثی جداگانه را می طلبد،توجه شود. لازم به ذکر است که چون این مقاله برای دوستان خوبم در بخش پاکت پی سی فروم پرشین تولز تهیه شده است،لذا سعی کرده ام تا اکثر مثالهایم در مورد پاکت پی سی باشد.
-مقدمه
جهان امروز صحنه رقابت شرکتهای بزرگ تجاری برای بدست گرفتن بازار و به دست آوردن سود بیشتر و در نهایت سلطه بر بازار است.در این شرایط،شرکتها بیشتر به دنبال انگیزه ها و دلایل رفتار خرید خریدارن هستند،اما این امر بسیار مشکل بوده و حتی خود خریدارن حتی پس از خرید نیز آگاهیهای دقیقی از انگیزشهای خود ندارند.انگیزه های خرید متفاوت هستند،بسیاری از افراد برای ارضا بعضی از خواسته های روانی خود اقدام به خرید می کنند و اصلا" توجه به کاربرد و استفاده از آن وسیله،ندارند.نمونه بارز در این مورد خریداران اتومبیل پورشه در کشورهای خارجی هستند که صرفا" اتومبیلهای پورشه را برای اینکه ثابت کنند که در سطح بالاتری قرار دارند خریداری می کنند،همانند لباسهایی که می پوشند و رستورانهایی که برای صرف غذا بدانجا می روند.
از طرف دیگر امروزه خریداران بیشتر به این سمت گرایش دارند که هنگامی که کالایی را خریداری می کنند،بتوانند از آن در زمینه های مختلفی استفاده کنند.به این گونه کالا ها،اصطلاحا" کالاهای چند منظوره گفته می شود.نمونه بارز این نوع کالاها،پاکت پی سی ها هستند که بسته به نوع پاکت پی سی از آنها می توان در انجام کارهای مختلفی نظیر خواندن کتابهای الکترونیکی،به عنوان دیکشنری،ارگنایزر،دیدن فیلم،به عنوان موزیک پلیر،مسیر یاب،انجام کارهای اداری و روزمره با استفاده از آفیس موجود در پاکت پی سی،فیلم برداری و عکس برداری و ... استفاده کرد.
برای این منظور ما به بررسی فرآیند خرید به طور مختصر پرداخته و سپس نکاتی که باید در هنگام خرید پاکت پی سی به آنها توجه شود،مورد بررسی قرار می گیرد.
-فرآیند رفتار خرید
فرآیند خرید شامل مراحل زیر می باشد:
1-تشخیص مساله
2-جستجوی اطلاعات
3-ارزیابی راه چاره ها
4-تصمیم خرید
5-رفتار پس از خرید
همچنین یکی از مهمترین نکات در فرآیند خرید،توجه به عامل تقاضاست.(قابل توجه دوستانی که در تردهای مشاوره برای خرید،به هزینه ای که برای خرید پاکت پی سی می توانند صرف کنند،اشاره نمی کنند).نیاز با تقاضا تفاوت دارد.نیاز احساس حالت نیاز در فرد است اما هنگامی که این احساس نیاز همراه با توانایی مالی باشد،به تقاضا تبدیل خواهد شد.حال به طور کوتاه به شرح هر یک از مراحل خرید می پردازم.
1-تشخیص مساله:
تشخیص مساله یا مشکل اولین قدم در فرآیند خرید است که از تفاوتهای فاحش بین ایده آل های فرد و وضعیت های واقعی به وجود می آید و فرد را ناگزیر به تصمیم گیری می کند.برای مثال بسیاری از افراد پس از خرید پاکت پی سی متوجه می شوند که مثلا" دوربین پاکت پی سی آنها را ارضا نمی کندو یا مثلا" منشی تلفنی برای پاکت پی سی وجود ندارد و این موارد آنها را ناراحت می کند.این مسائل در وهله اول از عدم شناخت از مشکل و مساله ای است که فرد قبل از خرید پاکت پی سی داشته است.شاید یکی از خواسته های یک فرد داشتن دوربین قوی عکسبرداری و فیلم برداری باشدو ضمنا" به دنبال استفاده راحت از دستگاه خود باشد،آیا به نظر شما برای این فرد پاکت پی سی مناسب خواهد بود؟بعضی دیگر صرفا" به علت ناشناخته ماندن پاکت پی سی و به تبع آن تجملی بودن،از پاکت پی سی استفاده می کنند.به هر حال مشکل اصلی که باعث خرید پاکت پی سی در هر فرد می شود،متفاوت است.بنابراین سعی کنید که مشکل خود را شناسایی کنید و سپس تصمیم بگیرید.شاید مشکل شما با خرید دستگاه دیگری مثلا" یک لپ تاپ حل شود و نیازی به خرید پاکت پی سی نباشد.در این مرحله بهتر است که انتظارات خود را معین کنید.مثلا" آیا دوربین پاکت پی سی برای شما مهم است؟آیا فون ادیشن بودن پاکت پی سی برای شما مهم است؟شما برای انجام کارهایتان به سی پی یو قوی احتیاج دارید یا اینکه می خواهید کارهای روزمره را انجام دهید؟شما باید با پرسیدن چنین پرسشهایی از خود انتظاراتی را که از پاکت پی سی خود دارید مشخص کنید.سعی کنید که این موارد را به ترتیب اولویتی که هر مورد برای شما دارد،لیست کنید.
2-جستجوی اطلاعات:
در این مرحله هست که فرد بعد از شناسایی نیاز خود(چه به صورت درست یا غلط)به دنبال جستجوی اطلاعات ابتدا برای تعیین نوع کالایی که می خواهند خریداری کنند و سپس شناسایی انواع برندهای موجود در آن کالا خواهند پرداخت.در این رابطه ممکن است فرد به تجربیات پیشین خود مراجعه کند(کاوش درونی)و یا اگر قبلا" از محصول استفاده نکرده است به جمع آوری اطلاعات از منابع دیگر(کاوش بیرونی)بپردازد.در رابطه با پاکت پی سی به علت اینکه هنوز آن طور که باید و شاید عامه مردم با آن آشنا نیستند،کسب اطلاعات کمی سخت است.بهترین مورد کسب اطلاعات در این زمینه انواع سایتها و فروم های فارسی همانند پرشین تولز و ... هستند.نکته دیگری که در این مرحله باید به ان توجه شود این است که تکنولوژی مربوط به پاکت پی سی ها روز به روز در حال تغییر می باشد و این مساله در کنار کمبود اطلاعات خریدار را دچار مشکل می کند.چرا که خریدار باید اطلاعات دستگاه جدید را در کنار اطلاعات سایر دستگاهها قرار داده و آنها را مقایسه کند.خوشبختانه در زمینه پاکت پی سی ها به علت عدم گسترش بازار و شرکتها و اینکه این صنعت هنوز در مرحله رشد قرار دارد،انتخابها محدودتر است و این مورد کار خریدار را تا حدودی ساده تر خواهد کرد.(در مورد گوشیهای موبایل در این چند ساله رشد عجیبی را شاهد بوده ایم و مطمئن باشید این وضعیت در آینده ای نزدیک برای صنعت پاکت پی سی و کلا" پی دی ای ها رخ خواهد داد).خریدار پاکت پی سی اگر بار اولی است که اقدام به خرید می کند باید ابتدا با اصطلاحات و کارکرد های آن در پاکت پی سی آشنا شود و این مورد نیز کمی کار خریدار را سخت خواهد کرد چرا که عامل زمان را از دست خواهد داد.برای کسب اطلاعات بیستر به ترد complete idiots guide to PDA در فروم پرشین تولز مراجعه کنید.پس از آشنا شدن با اصطلاحات و کارکردهای هر کدام در پاکت پی سی،به شناسایی دستگاههای مختلفی که در این زمینه وجود دارد باید پرداخت.برای شناسایی پاکت پی سی هایی که به بازار آمده اند و یا قرار است به بازار بیایند به ترد PDA hi tech در فروم پرشین تولز مراجعه کنید.در این بخش دوستان تلاش کرده اند تا انواع پاکت پی سی ها و پی دی ای هایی را که به بازار ارائه شده اند و یا ارائه خواهند شد،معرفی کنند.نکاتی که باید مد نظر داشته باشید این است که آیا پاکت پی سی مد نظر شما در حال حاضر در بازار موجود است و یا قرار است در آینده به بازار وارد شود.برای آگاهی از این موضوع بهترین منبع سرچ دستگاه مورد نظر در اینترنت می باشد.همچنین دیدن سایتهایی نظیر GSMArena هم در این رابطه مفید خواهند بود.در این رابطه یکی از بهترین منابع کسب اطلاعات افرادی هستند که از پاکت پی سی و خصوصا" پاکت پی سی مورد نظر شما استفاده می کنند.حتما" با این افراد مشورت کنید.
3-ارزیابی راه حلها:
در این مرحله اطلاعات نسبتا" جامعی از اصطلاحات و همچنین انواع پاکت پی سی هایی که تولید شده و یا قرار است تولید شوند و همچنین لیستی از موارد مهمی که شما از پاکت پی سی خود انتظار دارید تهیه شده است.حال باید از این اطلاعات استفاده کنید.ابتدا مهمترین عامل را در لیست اولویتها مشخص کرده و پاکت پی سی هایی را که دارای آن عامل نیستند کنار بگذارید.سپس برای دومین عامل نیز به همین شکل اقدام کنید.تا اینکه به جایی برسید که چند یا یک پاکت پی سی باقی بماند که همه مواردی را که شما می خواهید دارا باشد.اما در اینجا می خواهم نکته ای را متذکر شوم.در دنیای پاکت پی سی به ندرت می توانید دستگاهی را پیدا کنید که همه خصوصیت های مورد نظر شما را داشته باشد.بنابراین در طی بررسی اولویتها و بررسی دستگاههایی که دارای خصوصیت های مورد نظر شما می باشند،ممکن است به جایی برسید که یک یا چند پاکت پی سی باقی مانده اند و سایر خصوصیات و عواملی که شما به دنبال آنها هستید را دارا نیستند.بنابراین ما در این مرحله انتخابهای خود را محدود می کنیم.نکته ای که ذکر مجدد آن ضروری است این است که در این مرحله به عامل تقاضای خود یعنی بودجه ای قرار است برای خرید صرف کنید باید توجه کنید و این عامل مهمترین و تعیین کننده ترین عامل برای اکثر افراد است(امیدوارم که این عامل کمترین تاثیر را در خرید شما داشته باشد)
5-تصمصم خرید:
حالا از بین پاکت پی سی هایی که شرایط مورد نظر شما را دارند،باید یکی را انتخاب کنید.در این مرحله باید به عواملی نظیر خدمات پس از فروش(که تقریبا" در ایران بی معنی است)،خدمات شرکت تولید کننده محصول(مثلا" شرکت او2 در سریعترین زمان ممکن جواب سوالات و ایمیلهای من را داده است)،در دسترس بودن لوازم جانبی،زیبایی ظاهری و ... توجه کرد.توجه کنید که در خرید های کالاهای دیگر ممکن است تمامی این مراحل طی نشود.اما با توجه به ماهیت پاکت پی سی و اینکه اولا" کالایی لوکس است،ثانیا" بودجه زیادی را طلب می کند و ممکن است برای خریدار دارای ارزش و نقش ویژه ای باشد،در اکثر موارد این مراحل به طور نا خودآگاه طی می شود.بنابراین بهتر است که آگاهانه این مراحل صورت پذیرد.هنگامی که محصول مورد نظر خود را انتخاب کردید،بدون تردید ان را خرید کنید.در این مرحله و پس ار انتخاب دیگر نباید به خود شک و تردید را راه دهید،اگر تردید به خود راه دهید زمان را از دست خواهید داد و مهمتر اینکه مزیت استفاده از پاکت پی سی را.
6-رفتار پس از خرید:
اغلب پس از خرید در خریدار نوعی تنش ایجاد می شود و با سوالاتی از قبیل اینکه آیا انتخابم درست بوده و یا اینکه بهتر نبود که الان خرید نمی کردم و ... ذهن خود را مشوش می کند،البته باز هم به صورت ناخواسته.چند نکته را در این رابطه لازم می دانم ذکر کنم،اولا" این تنش در اکثر افرادی که پاکت پی سی می خرند به دلایل متعددی ایجاد می شود،ثانیا" اگر شما به صورت سیستماتیک مراحل خرید را طی کرده باشید باید بدانید که بهترین خرید را برای خود انجام داده اید،به شرط اینکه مراحل خرید را با دقت کامل طی کرده باشید.دقت کنید که من عرض کردم بهترین خرید برای شما و الزاما" این خرید ،بهترین خرید برای دوست شما یا هر فرد دیگری نمی باشد.پس از خرید خود لذت ببرید.
-چند توصیه در رابطه با خرید پاکت پی سی
1-همانطور که گفتم به ندرت می توان پاکت پی سی را که دارای همه خصوصیات مثبت باشد پیدا کرد،بهمین دلیل به افرادی که می خواهند صبر کنند تا مثلا" پاکت پی سی کاملتری به بازار عرضه شود عرض می کنم که این کار اشتباه ترین کار است.شما اولا" عامل زمان و مزیت استفاده از پاکت پی سی را از دست می دهید و ثانیا" اگر بخواهید برای دستگاههای کاملتر صبر کنید باید تا ابد صبر کنید،چون هرروز دستگاههای جدیدتر و کاملتری به بازار عرضه می شود.در حقیقت چون این صنعت،صنعتی رو به رشد است،روی منحنی تجربه در سطح پایینی قرار دارد و بهمین دلیل هنوز آنطور که باید و شاید رقابت شدید نیست و به نظرات مشتریان توجه نمی شود.با حرکت صنعت روی منحنی تجربه به سمت قله و راس منحنی،رقابت شدیدتر و تنوع محصولات بیشتر شده و قیمتها رقابتی تر شده و کاهش می یابند و از طرفی کیفیت محصولات افزایش می یابند.پس نباید در این شرایط به دنبال دستگاهی باشید که همه ایده آل ها را دارا باشد،با نزدیکترین آن هم می توان رضایت را بدست آورد.
2-درست است که ما اکثرا" از لحاظ بودجه مشکل داریم،اما یادتان باشد،هرچقدر پول بدهید،همانقدر آش می خورید.
3-قیمت پاکت پی سی ها مثل هر محصولی که در صنایع های تک ارائه می شود،در ابتدا در بالاترین سطح خود قرار دارد و این یک امر کلی است.در حقیقت سیاست بازاریابی شرکتها ایجاب می کند که اینگونه رفتار کنند.پس از مدتی قیمت پاکت پی سی افت کرده و به قیمتی می رسند که دیگر از ان قیمت پایین تر نمی روند،(به دلیل اینکه اگر از ان قیمت پایینتر بروند،شرکت دچار ضرر خواهد شد و یا حداقل سود را به دست نخواهد اورد)به این مورد حتما" توجه کنیدو اگز پاکت پی سی مورد نظر شما به این سطح قیمتی رسیده است در خرید آن درنگ نکنید.
4-همیشه یادتان باشد که عمر ما در حال گذر است،بنده هنگامی که خواستم برای خودم پاکت پی سی بخرم به دلیل شرایط مالی در وضعیت بدی بودم و در حدود یک سال مطالب پاکت پی سی را در فرومها و سایتها دنبال می کردم،اما مقداری از سهام بانک سرمایه را فروختم و پاکت پی سی را خریداری کردم،من اگر صبر می کردم تا سهام این بانک به بورس عرضه شود،معلوم نبود چه زمانی از دست خواهد رفت و آیا با این وضع بورس من ضرر می کنم یا نه،اما این طرز فکز من که ما زنده ایم و باید از انچه که داریم در زمانی که زنده ایم استفاده کنیم،شک و تردید را در من از بین برد.شما نیز به این موضوع توجه داشته باشید.
5-هیچ گاه پس از خرید به صحبتهای اطرافیان اهمیت ندهید،این بهترین خرید شما بوده است.اگر فردی به خاطر مبلغ زیادی که صرف کرده اید و یا امکاناتی که دستگاه شما به علت عدم اهمیت برای شما،فاقد آن است،شما را سرزنش کرد،اهمیت ندهید و بدانید که ان فرد در شرایط شما قرار ندارد،پس از پاکت پی سی خود لذت ببرید.
6-حتما" رویوها در مورد پاکت پی سی رو چه خارجی و چه داخلی بخونید و به بنچ مارکها توجه کنید،هر چند که همه این رویوها ممکن است درست و صحیح نباشند و یا سلیقه ای باشند.

در پایان با توجه به اینکه این مقاله با استفاده از آموخته های بنده و تجربه شخصی بنده نوشته شده است و احتمالا" در ان اشکلاتی را مشاهده خواهید کرد،از شما تقاضا می کنم تا این اشکالات را به بنده گوشزد فرمایید.ضمنآ از دانیال عزیز هم تشکر می کنم که با دلگرمی خودشون محرکی برای بنده شدند تا این مقاله رو تایپ کنم.
امیدوارم که موفق و موید باشید.
منابع و ماخذ:
1-اصول بازاریابی،فلیپ کاتلر و گری آرمسترانگ،ترجمه بهمن فروزنده،نشر آتروپات،1383 اصفهان
2-مدیریت بازاریابی،روستا؛ونوس؛ابراهیمی،انتشارات سمت،1384 تهران

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
کسی میدونه چجوری میشه این پیغام battery low و auto backup رو از کار انداخت؟ خیلی مزاحمه...!

برنامه tweaks2k2 رو نصب کن
معرفی شده
لطف کنید و این جور سئوالات رو در سئوال و جواب مطرح کنید ، بعد که پاسخ گرفتید ، خودتان زحمت بکشید و اینجا برای آیندگان بنویسید
موفق باشی

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
يه سوال مهم : چطوري با كيبورد سخت افزاري JASJAR فارسي يا همون عربي تايپ كنيم ؟

(Arabizer نصب است)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستانی که دستگاهشون گارانتی نداره : یه راه خیلی ساده برای حل مشکل رایج اسپیکر اس200 (جمین) :

اینجا بخونید

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
یک review پر از عکس از cross bow
در کل گفته شده که برای smart phone ها تغییر خوبیه به دلیل office ولی برای ppc ها بیشتر یک screen جدیده تا تغییر و بیشتر ایکون ها 3d شدند
در اخر هم گفته که اگه میخواهید خرید کنید از همین هایی که موجود هستند انتخای کنید ارزش 6 ماه صبر نداره
همچنین گفته درسته که اسمش win 6 ولی os همون 5 به عکس توجه کنید

CrossbpE.JPG

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نام خدا
سلام خدمت تمامی دوستان خوبم در فروم پرشین تولز،
باز هم قسمت شد تا با رویویی از هدست بلوتوث استریو مدل HBH-DS970 در خدمت شما باشم،در ابتدا ذکر این نکته ضروری است که این رویو بعد از تجربه یک هفته ای اینجانب در استفاده از این هدست تهیه شده است و لذا ممکن است در آینده کامل تر شود،بنابراین ممکن است برخی از معایبی که در این رویو ذکر می کنم،ممکن است در آینده از بین برود،که اگر این اتفاق رخ دهد حتما" به انتهای این رویو اضافه خواهد شد.
در ابتدا از طراحی این هدست برای شما خواهم گفت.طراحی این هدست یکی از بی نظیرترین طراحی هایی است که من تا کنون دیده ام.این هدست دارای گوشی هایی که مجهز به ایرباد هستند بوده و برای پخش موسیقی بسیار ایده آل به نظر می رسند.
2jcdezq.jpg
در مورد گوشی های این هدست ذکر این نکات ضروری است:
1-گوشی های هدست را باید دقیقا" در مجرای گوش خود قرار دهید به طوریکه تقریبا" هیچ صدایی از اطراف خود را نشنوید.
2-اکیدا" توصیه می کنم که در خیابان وبیرون از خانه یا محل کار و مکانهایی که نیاز به هوشیاری و شنیدن صداهای محیط است،تنها از یک گوشی استفاده کنید.
3-با توجه به اینکه این گوشی ها در مجرای گوش قرار می گیرند،برای جلوگیری از عفونت گوش خود،صرفا" خودتان از آن استفاده کنید.
4-سعی کنید تا ولوم زنگ و همچنین موسیقی را تنظیم کنید تا در هنگام تماس با شما،صدای زنگ گوشی باعث آزار گوش شما نشود.
خوب در ادامه صحبتهایم از این هدست،همانطور که در تصویر ملاحظه می کنید،سیمهای این هد ست طوری طراحی شده،که قسمت عظمی از آن پوشیده است و بنابراین امکان پارگی و یا قطع سیمها به حداقل می رسد.همچنین سیمها دارای یک لوپ است که دور گردن قرار می گیرد و بنابراین نیازی به استفاده از کلیپ نمی باشد.ضمنا" این هدست به اندازه ای نیست که سنگینی آن باعث بیرون آمدن گوشیها از گوش شود،ضمنا" گوشیها کاملا" در گوش کیپ می شوند.
در قسمتی که گوشی ها از لوپ جدا می شوند،می توان بلندی و کوتاهی اندازه سیمهای هر گوشی را تنظیم کرد.
2rr11kn.jpg
در روی سیم سمت چپ گوشی،همانطور که در تصویر ملاحظه می کنید،کلیدی برای فون قرار داده شده است و هندلینگ فون از این طریق انجام می شود،از قبیل پاسخ دادن به تماسهای رسیده و یا ریجکت کردن آنها،سویچ بین دو تماس،ری دایال آخرین تماس و ... ،
29mrgbn.jpg
در سیم گوشی سمت راست نیز همانظور که در تصویر ملاحظه می کنید،میکروفون هدست تعبیه شده است.
2a8q6ba.jpg
در تصویر زیر نمایی جلوی هدست را ملاحظه می کنید،همانطور که مشاهده می کنید،روی هدست شامل ال سی دی و همچنین کلیدی برای پلی و پاز وجود دارد.
4dg6xy1.jpg
تصویر زیر نیز نمایی از پشت هدست است.همانطور که ملاحظه می کنید،محل اتصال شارژر در وسط قرار دارد.
4de4h1x.jpg
در تصویر زیر نمایی از قسمت بالایی هد ست را مشاهده می کنید که شامل یک کلید ریلی برای گوش دادن به آهنگهای بعدی و یا قبلی وجود دارد.
3zi9ykp.jpg
در تصویر زیر نمایی از پایینی هدست را ملاحظه می کنید.در این قسمت 2 کلید وجود دارد که کلید سمت راست برای تنظیم ولوم صدا و کلید سمت چپ برای تعیین این موضوع است که هدست به یک وسیله متصل شود یا بیشتر از یک وسیله.
2e3x5si.jpg
در تصویر زیر نمایی از قسمت کناری هدست که دکمه روشن و خاموش قرار دارد را ملاحظه می کنید.
2dsh5xz.jpg
از نکات قابل توجه دیگر بک لایت این هدست است که حتی کناره های این هدست را روشن می کند.
402w668.jpg
در تصویرهای زیر شما نمایی از کانکتر شارژر این هدست را که به پشت هدست متصل می شود،ملاحظه می کنید.
3zqwtvq.jpg

2rdg8s0.jpg
محتویات پکیج هم علاوه بر موارد ذکر شده،سه عدد گوشی لاستیکی اضافه در انواع مختلف می باشد،
3yye3ht.jpg
یک عدد جای هدست که از جنس پلاستیک سخت بوده و درب آن حالت فندکی دارد که بسیار شکیل و زیباست.
29mabrq.jpg

4dqsaxh.jpg
شارژر مخصوص هدست
34t3ddj.jpg
چند عدد دفترچه منوال به زبانهای مختلف
2yopl4i.jpg
پس از آشنا شدن با ابعاد این هدست و همچنین ظاهر آن به نحوه استفاده و پیر کردن آن با گوشی و موارد مرتبط می پردازم.ابتدا ذکر این نکته ضروریست که این هدست همانطور که دوستان بهتر از من می دانند،با گوشیهایی پیر می شود و می توان از آن برای پخش موسیقی استفاده کرد که دارای پروتکل A2DP باشند.در پاکت پی سی ها می توان با نصب یک پچ این قابلیت را ایجاد کرد.دریافت پچ
نحوه پیر شدن با گوشی
برای پیر کردن هدست با گوشی خود ابتدا دکمه پایین هد ست کنار تنظیم ولوم را روی SINGEL MODE تنظیم کنید و سپس هد ست خود را خاموش کنید.بلوتوث گوشی خود را روشن کرده و سپس هدست خود را روشن کنید.اگر گوشی شما دارای خاصیت اتو پیرینگ باشد،با روشن شدن هدست پیامی مبنی بر اتصال هدست به گوشی شما در گوشی دیده خواهد شد.
2cf4ewn.jpg
این مرحله را تایید کرده و در مرحله بعد گوشی یک PASSKEY از شما می خواهد،(به طور پیش فرض passkey هدست oooo می باشد).PASSKEY را وارد کرده و وارد مرحله بعد می شوید.
4cdmfxc.jpg
در این مرحله نوع هدست شما نمایش داده می شود که آن را نیز تایید کرده و کار پیرینگ خاتمه می یابد.
2efq8hl.jpg
اگر گوشی شما دارای اتوپیرینگ نبود،ابتدا زمانی که هد ست خاموش است کلید گاور را برای 5 ثانیه گرفته و بعد از شنیدن صدای بوق ممتد، در پاکت پی سی و در قسمت ستینگ بلوتوث در زبانه DEVICES ،روی NEW PARTNERSHIP تپ کرده تا عملیات جستجو برای یافتن هد ست صورت گیرد و بقیه مراحل نیز طی شود.
خوب حالا هدست شما با گوشی پیر شده است،در صورتی که صداهای داخل گوشی را نمی شنوید،یک بار سافت ریست کنید.حالا می توانید به آهنگ دلخواه خود گوش کنید و لذت ببرید.
برای وصل شدن به وسایل دیگر ابتدا کلید بقل ولوم را روی MULTIPLE MODE قرار داده و عملیات پیرینگ را اجرا کنید.آنطور که در دفترچه منوال آمده این هدست می تواند با 10 دستگاه در حالت اتصال چندگانه پیر شود.
چند نکته:
در این یک هفته ای که گذشت تجربیاتی داشتم که در اختیارتان می گذارم:
1-هنگامی که از هدست بلوتوث برای گوش دادن به موزیک استفاده می کنم؛سرعت پی پی سی من به شدت پایین می آید طوری که مثلا" نمی توان با این هدست موزیک تصویری(شو)تماشا کرد!!!
2-در دفترچه منوال آمده که هنگامی که تماسی با گوشی برقرار شود،به طور اتوماتیک موزیک قطع شده و پس از اتمام مکالمه موزیک ادامه پیدا می کند.متاسفانه به دلیل نا معلومی هنگامی که کسی با من تماس می گیرد،اصلا" صدای طرفین شنیده نمی شود،(ولوم در هنگام مکالمه در بالاترین حد است) و پس از قطع تماس نه تنها موزیک ادامه نمی یابد،بلکه گوشی هنگ کرده و نیاز به سافت ریست پیدا می کند.هنگامی که این اتفاق افتاد در حالتی که دیگر صداهای گوشی را نمی شنوید،اگر تماسی رخ دهد،می توانید از طریق هدست پاسخ گویید.در حقیقت هدست به گوشی متصل است،اما نمی توانید مثلا" موزیک گوش کنید.یعنی یا باید به تماس پاسخ دهید و یا موزیک!!!!!
من در صدد رفع این دو مشکل هستم و در صورتی که این مشکلات رفع شوند،این رویو را نیز کامل خواهم کرد.
در پایان با توجه به قیمت بالای این هد ست که 86 هزار تومان است،پیشنهاد خرید را تا رفع این دو نقیصه به هیچ کسی نمی دهم ،اگر این دو مشکل وجود نداشت،مسلما" بهترین هدست بود.نکته قابل ذکر این است که ممکن است این هدست با اتم اگزک و یا پی پی سی ها مشکل داشته باشد.ای کاش دوستی داشتم که یکی از گوشیهای سونی را که A2DP را ساپورت می کند داشت و این موضوع را امتحان می کردم.
دوستان اگر سوالی بود در خدمت شما هستم.
موفق و سربلند باشید.
تکمله اول:
خوب دوستان من چند موضوع رو یادم رفت که توضیح بدم،و چون دوستان از من خواسته بودن باید که این پست رو ادیت می کردم،درمورد کیفیت صدا و پخش ام پی تری باید عرض کنم که کیفیت در حد بالایی است طوری که م با تمام مشکلاتی در رابطه با مکالمات داره،اما برای صرفا" گوش دادن به موزیک یه شاهکاره،البته من با هدستهای سیمی سونی مقایسه نکردم،انشاله اگر جور شد و امتحان کردم،حتما" به این رویو اضافه می کنم،در نهایت باید بگم که من از گوش دادن به موزیک با این هدست راضیم،
در مورد باطری لازمه بگم که طبق دفترچه 300 ساعت استند بای داره و 6 ساعت مکالمه،چیزی که من دیدم اینه که 6 ساعت موزیک گوش دادن در 48 ساعت رو می شه از هدست انتطار داشت،یعنی 3 ساعت به ازای هر روز،حدودا" 4 ساعت هم طول می کشه تا شارژ کامل بشه،
ضمنا" خدمت فرهاد جان هم بگم که من هم با ویندوز مدیا و هم با پاکت میوزیک موسیقی گوش دادم و مشکلی هم ندارن،حتی از لحاظ کنترل به وسیله هدست،در مورد اکولایزر هم تاثیرش وقتی با هدست به موزیک گوش می کنید خیلی بیشتر حس می کنید.
تکمله دوم:
دوستان پس از چندین ماه استفاده از هدست و کار با انواع پلیرها،با مشورت و کمک مدیر فروم،آقا فرهاد به نتایج جدیدی در این زمینه دست پیدا کردم که براتون بیان می کنم،
مشکلی که در زمینه هنگ کردن دستگاه در زمانی که با هدست بلوتوث مشغول گوش دادن به موزیک هستیم،به دلیل بالا بودن استفاده از سی پی یو می باشد که همزمان یک برنامه پلیر و بلوتوث فعال است و این باعث سنگینی شدید دستگاه می شود،بنابراین با در نظر گرفتن این موضوع به دنبال پلیرهای دیگری مثل کور پلیر،تی سی پی ام پی،پاکت میوزیک و ... رفتم و نتایج زیر رو خدمتتون اعلام می کنم،
بهترین پلیر برای گوش کردن به موزیک با استفاده از این هدست،همان ویندوز مدیا می باشد،چون اولا" اون مشکل بزرگ هنگ کردن در حین گوش دادن به موزیک وجود نداشته و بعد از پایان تماس نیز به طور خودکار موزیک ادامه می یابد،ثانیا" مصرف سی پی یو کمتری نسبت به بقیه پلیرها دارد و از طرفی هندلیگ آن از طریق هدست به راحتی صورت می گیرد،(همانطور که این هندلیگ در پاکت میوزیک نیز وجود دارد،اما به دلیل سنگین بودن برنامه در هنگام تماس هنگ می کند و یا این هندلینگ در تی سی پی ام پی وجود ندارد،اما به دلیل سبک بودن برنامه،در هنگام تماس دستگاه هنگ نمی کند)
بنابراین بهترین پلیر برای گوش دادن به موزیک با این هدست فعلا" ویندوز مدیا می باشد که البته مشکل بزرگ آن نداشتن اکولایزر است،و بهترین پلیر برای دیدن ویدئو نیز تی سی پی ام پی است،اینها با توجه به مصرف سی پی یو کم،روی اینتل 520 مگاهرتز اتم اگزک جواب می دهند و البته هر قدر که سی پی یو پایینتری داشته باشید مشکلاتتان در این زمینه بیشتر خواهد بود،
در این رابطه توجهتون رو به جدولی در این رابطه جلب می کنم که در مقاله ای فرهاد جان زحمت لینکش رو کشیدند وجود داشت و شما می تونید اینجا ببینید که مصرف سی پی یو توسط انواع پلیرها به چه شکلی هست.
تکمله سوم:
با توجه به تجربیات هشت ماه خود؛بهترین برنامه برای گوش دادن به موسیقی با هدست به لحاظ کیفیت و بدون هنگ،برنامه کور پلیر هست؛همچنین بسیاری از ویدئو هایی که برای پاکت پی سی تبدیل شده اند رو بدون مشکل می توان دید و از طریق هدست دید؛اما هندلینگ از طریق هدست انجام نشده و باید از طریق شورت کی ها روی پاکت پی سی انجام شود،
بنابراین الان و با وضعیت موجود،پیشنهاد استفاده از این هدست رو به افرادی که دستگاههایی با سی پی یو 416 مگاهرتز به بالا دارن،می دم و با استفاده از برنامه هایی که ذکر کردم،مشکلاتی که داشت حل شده،امیدوارم که استفاده کنید و لذت ببرید،

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
جدا تشکر میکنم بابت این Review / خيلی ممنون
281.gif
سلام
حواهش می کنم،وظیفه است،محصول 3 تا 4 ساعت امروز عصر هستش،عکسا با کیفیت پایینی هست و اینکه ممکنه نواقصی داشته باشه،از شما و سایر دوستان می خوام که اگر موردی بود یادآوری کنن تا کاملتر هم بشه،ضمنا" دو مشکلی که گفتم اذیت کننده است و من به شدت دنبال راه حلی برای این قضیه هستم،به دوستان پیشنهاد می کنم که تا حل و فصل شدن این دو مشکل نخرن،مگر اینکه بخوان به من کمک کنن و شریک دردهای من بشن:lol: تا با هم دنبال راه حل بگردیم،

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
مجتبی جان، زحمت کشیدید، ممنون و متشکر
20.gif

مشکل اولی که گفتید، تا جایی که من فهمیدم دوتا راه حل داره، یکی اینکه برای دستگاهتون رام aku 3.2 به بالا بیاد، یکی هم اینکه به جای بلوتوث استک مایکروسافت از Widcomm Bluetooth Stack استفاده بشه، که دومی رو باید یوزرها تهیه کنن و فعلاً فقط برای تعداد محدودی دستگاه تهیه شده، axim x51v و hermes
راستی مشکل با اس200 دوستتون حل شد؟ آخه توی xda-dev اکثرا یوزرها از ای 2 دی پی پرافت راضی بودن برعکس دستگاه های خیلی جدیدتری مثل ترینیتی
73.gif
پس فرهاد جان حالاحالاها نباید خوشبین به حل این قضیه باشم،درسته:( در مورد اس200 هم امروز خیلی سرمون شلوغ بود اصلا" وقت نشد،شنبه رو هم که مرخصی گرفتم انشاله یه ذره به کنکور برسم،انشاله ببینم دوشنبه چه اتفاقی می افته،
فرهاد جان اینطور که معلومه کند شدن دستگاه صرفا" مربوط به اتم اگزک یا این مدل هدست نیست و یه مشکل کلیه،درسته؟بنابراین فکر می کنم که تمام پی پی سی ها مشکل داشته باشن،

بالا