به نام خدا
سلام خدمت تمامی دوستان خوبم در فروم پرشین تولز،
باز هم قسمت شد تا با رویویی از
هدست بلوتوث استریو مدل HBH-DS970 در خدمت شما باشم،در ابتدا ذکر این نکته ضروری است که این رویو بعد از تجربه یک هفته ای اینجانب در استفاده از این هدست تهیه شده است و لذا ممکن است در آینده کامل تر شود،بنابراین ممکن است برخی از معایبی که در این رویو ذکر می کنم،ممکن است در آینده از بین برود،که اگر این اتفاق رخ دهد حتما" به انتهای این رویو اضافه خواهد شد.
در ابتدا از طراحی این هدست برای شما خواهم گفت.طراحی این هدست یکی از بی نظیرترین طراحی هایی است که من تا کنون دیده ام.این هدست دارای گوشی هایی که مجهز به ایرباد هستند بوده و برای پخش موسیقی بسیار ایده آل به نظر می رسند.
در مورد گوشی های این هدست ذکر این نکات ضروری است:
1-گوشی های هدست را باید دقیقا" در مجرای گوش خود قرار دهید به طوریکه تقریبا" هیچ صدایی از اطراف خود را نشنوید.
2-اکیدا" توصیه می کنم که در خیابان وبیرون از خانه یا محل کار و مکانهایی که نیاز به هوشیاری و شنیدن صداهای محیط است،تنها از یک گوشی استفاده کنید.
3-با توجه به اینکه این گوشی ها در مجرای گوش قرار می گیرند،برای جلوگیری از عفونت گوش خود،صرفا" خودتان از آن استفاده کنید.
4-سعی کنید تا ولوم زنگ و همچنین موسیقی را تنظیم کنید تا در هنگام تماس با شما،صدای زنگ گوشی باعث آزار گوش شما نشود.
خوب در ادامه صحبتهایم از این هدست،همانطور که در تصویر ملاحظه می کنید،سیمهای این هد ست طوری طراحی شده،که قسمت عظمی از آن پوشیده است و بنابراین امکان پارگی و یا قطع سیمها به حداقل می رسد.همچنین سیمها دارای یک لوپ است که دور گردن قرار می گیرد و بنابراین نیازی به استفاده از کلیپ نمی باشد.ضمنا" این هدست به اندازه ای نیست که سنگینی آن باعث بیرون آمدن گوشیها از گوش شود،ضمنا" گوشیها کاملا" در گوش کیپ می شوند.
در قسمتی که گوشی ها از لوپ جدا می شوند،می توان بلندی و کوتاهی اندازه سیمهای هر گوشی را تنظیم کرد.
در روی سیم سمت چپ گوشی،همانطور که در تصویر ملاحظه می کنید،کلیدی برای فون قرار داده شده است و هندلینگ فون از این طریق انجام می شود،از قبیل پاسخ دادن به تماسهای رسیده و یا ریجکت کردن آنها،سویچ بین دو تماس،ری دایال آخرین تماس و ... ،
در سیم گوشی سمت راست نیز همانظور که در تصویر ملاحظه می کنید،میکروفون هدست تعبیه شده است.
در تصویر زیر نمایی جلوی هدست را ملاحظه می کنید،همانطور که مشاهده می کنید،روی هدست شامل ال سی دی و همچنین کلیدی برای پلی و پاز وجود دارد.
تصویر زیر نیز نمایی از پشت هدست است.همانطور که ملاحظه می کنید،محل اتصال شارژر در وسط قرار دارد.
در تصویر زیر نمایی از قسمت بالایی هد ست را مشاهده می کنید که شامل یک کلید ریلی برای گوش دادن به آهنگهای بعدی و یا قبلی وجود دارد.
در تصویر زیر نمایی از پایینی هدست را ملاحظه می کنید.در این قسمت 2 کلید وجود دارد که کلید سمت راست برای تنظیم ولوم صدا و کلید سمت چپ برای تعیین این موضوع است که هدست به یک وسیله متصل شود یا بیشتر از یک وسیله.
در تصویر زیر نمایی از قسمت کناری هدست که دکمه روشن و خاموش قرار دارد را ملاحظه می کنید.
از نکات قابل توجه دیگر بک لایت این هدست است که حتی کناره های این هدست را روشن می کند.
در تصویرهای زیر شما نمایی از کانکتر شارژر این هدست را که به پشت هدست متصل می شود،ملاحظه می کنید.
محتویات پکیج هم علاوه بر موارد ذکر شده،سه عدد گوشی لاستیکی اضافه در انواع مختلف می باشد،
یک عدد جای هدست که از جنس پلاستیک سخت بوده و درب آن حالت فندکی دارد که بسیار شکیل و زیباست.
شارژر مخصوص هدست
چند عدد دفترچه منوال به زبانهای مختلف
پس از آشنا شدن با ابعاد این هدست و همچنین ظاهر آن به نحوه استفاده و پیر کردن آن با گوشی و موارد مرتبط می پردازم.ابتدا ذکر این نکته ضروریست که این هدست همانطور که دوستان بهتر از من می دانند،با گوشیهایی پیر می شود و می توان از آن برای پخش موسیقی استفاده کرد که دارای پروتکل A2DP باشند.در پاکت پی سی ها می توان با نصب یک پچ این قابلیت را ایجاد کرد.
دریافت پچ
نحوه پیر شدن با گوشی
برای پیر کردن هدست با گوشی خود ابتدا دکمه پایین هد ست کنار تنظیم ولوم را روی SINGEL MODE تنظیم کنید و سپس هد ست خود را خاموش کنید.بلوتوث گوشی خود را روشن کرده و سپس هدست خود را روشن کنید.اگر گوشی شما دارای خاصیت اتو پیرینگ باشد،با روشن شدن هدست پیامی مبنی بر اتصال هدست به گوشی شما در گوشی دیده خواهد شد.
این مرحله را تایید کرده و در مرحله بعد گوشی یک PASSKEY از شما می خواهد،(به طور پیش فرض passkey هدست oooo می باشد).PASSKEY را وارد کرده و وارد مرحله بعد می شوید.
در این مرحله نوع هدست شما نمایش داده می شود که آن را نیز تایید کرده و کار پیرینگ خاتمه می یابد.
اگر گوشی شما دارای اتوپیرینگ نبود،ابتدا زمانی که هد ست خاموش است کلید گاور را برای 5 ثانیه گرفته و بعد از شنیدن صدای بوق ممتد، در پاکت پی سی و در قسمت ستینگ بلوتوث در زبانه DEVICES ،روی NEW PARTNERSHIP تپ کرده تا عملیات جستجو برای یافتن هد ست صورت گیرد و بقیه مراحل نیز طی شود.
خوب حالا هدست شما با گوشی پیر شده است،در صورتی که صداهای داخل گوشی را نمی شنوید،یک بار سافت ریست کنید.حالا می توانید به آهنگ دلخواه خود گوش کنید و لذت ببرید.
برای وصل شدن به وسایل دیگر ابتدا کلید بقل ولوم را روی MULTIPLE MODE قرار داده و عملیات پیرینگ را اجرا کنید.آنطور که در دفترچه منوال آمده این هدست می تواند با 10 دستگاه در حالت اتصال چندگانه پیر شود.
چند نکته:
در این یک هفته ای که گذشت تجربیاتی داشتم که در اختیارتان می گذارم:
1-هنگامی که از هدست بلوتوث برای گوش دادن به موزیک استفاده می کنم؛سرعت پی پی سی من به شدت پایین می آید طوری که مثلا" نمی توان با این هدست موزیک تصویری(شو)تماشا کرد!!!
2-در دفترچه منوال آمده که هنگامی که تماسی با گوشی برقرار شود،به طور اتوماتیک موزیک قطع شده و پس از اتمام مکالمه موزیک ادامه پیدا می کند.متاسفانه به دلیل نا معلومی هنگامی که کسی با من تماس می گیرد،اصلا" صدای طرفین شنیده نمی شود،(ولوم در هنگام مکالمه در بالاترین حد است) و پس از قطع تماس نه تنها موزیک ادامه نمی یابد،بلکه گوشی هنگ کرده و نیاز به سافت ریست پیدا می کند.هنگامی که این اتفاق افتاد در حالتی که دیگر صداهای گوشی را نمی شنوید،اگر تماسی رخ دهد،می توانید از طریق هدست پاسخ گویید.در حقیقت هدست به گوشی متصل است،اما نمی توانید مثلا" موزیک گوش کنید.یعنی یا باید به تماس پاسخ دهید و یا موزیک!!!!!
من در صدد رفع این دو مشکل هستم و در صورتی که این مشکلات رفع شوند،این رویو را نیز کامل خواهم کرد.
در پایان با توجه به قیمت بالای این هد ست که 86 هزار تومان است،پیشنهاد خرید را تا رفع این دو نقیصه به هیچ کسی نمی دهم ،اگر این دو مشکل وجود نداشت،مسلما" بهترین هدست بود.نکته قابل ذکر این است که ممکن است این هدست با اتم اگزک و یا پی پی سی ها مشکل داشته باشد.ای کاش دوستی داشتم که یکی از گوشیهای سونی را که A2DP را ساپورت می کند داشت و این موضوع را امتحان می کردم.
دوستان اگر سوالی بود در خدمت شما هستم.
موفق و سربلند باشید.
تکمله اول:
خوب دوستان من چند موضوع رو یادم رفت که توضیح بدم،و چون دوستان از من خواسته بودن باید که این پست رو ادیت می کردم،درمورد کیفیت صدا و پخش ام پی تری باید عرض کنم که کیفیت در حد بالایی است طوری که م با تمام مشکلاتی در رابطه با مکالمات داره،اما برای صرفا" گوش دادن به موزیک یه شاهکاره،البته من با هدستهای سیمی سونی مقایسه نکردم،انشاله اگر جور شد و امتحان کردم،حتما" به این رویو اضافه می کنم،در نهایت باید بگم که من از گوش دادن به موزیک با این هدست راضیم،
در مورد باطری لازمه بگم که طبق دفترچه 300 ساعت استند بای داره و 6 ساعت مکالمه،چیزی که من دیدم اینه که 6 ساعت موزیک گوش دادن در 48 ساعت رو می شه از هدست انتطار داشت،یعنی 3 ساعت به ازای هر روز،حدودا" 4 ساعت هم طول می کشه تا شارژ کامل بشه،
ضمنا" خدمت فرهاد جان هم بگم که من هم با ویندوز مدیا و هم با پاکت میوزیک موسیقی گوش دادم و مشکلی هم ندارن،حتی از لحاظ کنترل به وسیله هدست،در مورد اکولایزر هم تاثیرش وقتی با هدست به موزیک گوش می کنید خیلی بیشتر حس می کنید.
تکمله دوم:
دوستان پس از چندین ماه استفاده از هدست و کار با انواع پلیرها،با مشورت و کمک مدیر فروم،آقا فرهاد به نتایج جدیدی در این زمینه دست پیدا کردم که براتون بیان می کنم،
مشکلی که در زمینه هنگ کردن دستگاه در زمانی که با هدست بلوتوث مشغول گوش دادن به موزیک هستیم،به دلیل بالا بودن استفاده از سی پی یو می باشد که همزمان یک برنامه پلیر و بلوتوث فعال است و این باعث سنگینی شدید دستگاه می شود،بنابراین با در نظر گرفتن این موضوع به دنبال پلیرهای دیگری مثل کور پلیر،تی سی پی ام پی،پاکت میوزیک و ... رفتم و نتایج زیر رو خدمتتون اعلام می کنم،
بهترین پلیر برای گوش کردن به موزیک با استفاده از این هدست،همان ویندوز مدیا می باشد،چون اولا" اون مشکل بزرگ هنگ کردن در حین گوش دادن به موزیک وجود نداشته و بعد از پایان تماس نیز به طور خودکار موزیک ادامه می یابد،ثانیا" مصرف سی پی یو کمتری نسبت به بقیه پلیرها دارد و از طرفی هندلیگ آن از طریق هدست به راحتی صورت می گیرد،(همانطور که این هندلیگ در پاکت میوزیک نیز وجود دارد،اما به دلیل سنگین بودن برنامه در هنگام تماس هنگ می کند و یا این هندلینگ در تی سی پی ام پی وجود ندارد،اما به دلیل سبک بودن برنامه،در هنگام تماس دستگاه هنگ نمی کند)
بنابراین بهترین پلیر برای گوش دادن به موزیک با این هدست فعلا" ویندوز مدیا می باشد که البته مشکل بزرگ آن نداشتن اکولایزر است،و بهترین پلیر برای دیدن ویدئو نیز تی سی پی ام پی است،اینها با توجه به مصرف سی پی یو کم،روی اینتل 520 مگاهرتز اتم اگزک جواب می دهند و البته هر قدر که سی پی یو پایینتری داشته باشید مشکلاتتان در این زمینه بیشتر خواهد بود،
در این رابطه توجهتون رو به جدولی در این رابطه جلب می کنم که در مقاله ای فرهاد جان زحمت لینکش رو کشیدند وجود داشت و شما می تونید
اینجا ببینید که مصرف سی پی یو توسط انواع پلیرها به چه شکلی هست.
تکمله سوم:
با توجه به تجربیات هشت ماه خود؛بهترین برنامه برای گوش دادن به موسیقی با هدست به لحاظ کیفیت و بدون هنگ،برنامه کور پلیر هست؛همچنین بسیاری از ویدئو هایی که برای پاکت پی سی تبدیل شده اند رو بدون مشکل می توان دید و از طریق هدست دید؛اما هندلینگ از طریق هدست انجام نشده و باید از طریق شورت کی ها روی پاکت پی سی انجام شود،
بنابراین الان و با وضعیت موجود،پیشنهاد استفاده از این هدست رو به افرادی که دستگاههایی با سی پی یو 416 مگاهرتز به بالا دارن،می دم و با استفاده از برنامه هایی که ذکر کردم،مشکلاتی که داشت حل شده،امیدوارم که استفاده کنید و لذت ببرید،