• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

٠ Complete Idiots Guide to PDA ٠

مطالب این ترد برای شما چقدر مفید بوده؟

• اصلاً مفید نبوده ، من همه رو می دونستم

Votes: 10 10.4%
  • فقط بعضی نکات رو یادآوری کرد

Votes: 10 10.4%
  • خیلی مطالب خوب داره، کلی یاد گرفتم

Votes: 50 52.1%
  • حرف نداشت، من که هیچی نمی دونستم

Votes: 26 27.1%

• Total voters
    96

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
یکی‌ از قوی ترین برنامه های مدیریت حافظه که برای WM (Windows Mobile) نوشته شده، برنامه ای هست به اسم: MemMaid
تا نسخه 1.5 آن هنوز با WM5 به خوبی‌ کار نمیکرد. که با آمدن نسخه 1.6، افرادی که WM5 روی دستگاهشون نصب بود هم، تونستن از نعمت این برنامه بهره مند بشن:

about.jpg

خوب بگذریم...
بعضی‌ از برنامه ها قسمت هایی‌ برای طبقه بندی و نظم دادن به ساختار خودشون دارن که بهشون میگن "Tab". که با انتخاب هر tab، صفحه ی جدیدی به نمایش در میاد.
در شکل زیر به یکی‌ از tab ها اشاره شده:

tab.jpg

در این قسمت، قصد دارم که tab مربوط به برنامه های در حال اجرا رو از برنامه ی MemMaid توضیح بدم. (Running Processes)
قبل از هر چیز باید با مفهوم برنامه های در حال اجرا آشنا بشیم.

شاید این سوال براتون پیش بیاد که خوب آیا غیر از برنامه ای که مثلا از Programs انتخاب کردیم، و احیانا چند تا برنامه ای که بر روی Today Screen در حال اجرا هستن، برنامه ی دیگه ای هم در حال اجراست؟
باید گفت که برنامه های زیادی ، پشت پرده در حال اجرا هستن و شاید ما در حال عادی متوجه عملکرد اونها نشویم.
این برنامه ها کار های مختلفی‌ می‌کنن. مثلا یکیشون باعث می‌شه که دستوراتی‌ که شما به سیستم عامل میدین، رو درک کنه و کار مورد نظر رو براتون انجام بده. مثلا اینکه فلان نقطه ی تصویر که فشرده شد، فلان اتفاق بیفته. این کار رو یه برنامه ی در حال اجرا که پشت پرده در حال اجراست انجام میده که ما از وجودش بی خبریم. یا مثلا برنامه ای که باعث امکان فارسی‌ نویسی‌ در windows می‌شه. این هم جزو برنامه های در حال اجراست...
اسم های مختلفی‌ برای این برنامه ها گذاشتن؛ در MemMaid این برنامه ها Running Processes نام گذاری شدن.

خوب! حالا با این برنامه ها چی‌ کار باید کرد؟
برنامه های در حال اجرا، از منابع سیستم در حال استفاده کردن هستن. یعنی‌ مقداری از حافظه رو اشغال کردن و گاهی‌ اوقات هم که شروع به کار می‌کنن ،مقداری از قدرت CPU رو مورد استفاده خودشون قرار میدن. ممکنه این سوال پیش بیاد که پس باید از بین بردشون؟ با توجه به توضیحاتی‌ که دادم، جواب مشخص هست. خیر! نه در همه ی موارد.
بیشتر برنامه های در حال اجرا برای کار های معمول سیستم عامل لازم هستند. ولی‌ گاهی‌ اوقات برنامه هایی‌ هستند که جزو برنامه های اصلی‌ سیستم به حساب نمیان ، به اونها نیازی نداریم ، بدون اجازه ی ما اجرا شدن ، احساس می‌کنیم که دارن بیش از حد از منابع سیستم استفاده می‌کنن و یا اصلا باهاشون حال نمی‌کنیم !! اونجاست که به جنگ اون ها میریم و سعی‌ می‌کنیم که بکشیمشون !!
برای کشتن این برنامه ها میتونیم از MemMaid استفاده کنیم.
حتما این به ذهنتون خطور کرد که خود ویندوز در قسمت: Start> Settings> System > Memory> Running Programs این امکان رو در اختیار کاربر قرار داده! پس چه احتیاجی‌ به MemMaid داریم؟
Memory> Running Programs به صورت خیلی‌ ابتدایی‌ فقط برنامه هایی‌ که به اصطلاح جلو تر از windows در حال اجرا هستن، یعنی‌ مثلا اونهایی‌ که از Programs انتخاب شدن رو نشون میده. ولی‌ همون طور که گفتم تعداد نسبتا خیلی‌ زیادی برنامه ی دیگه هم به موازات اونها در حال اجرا هستن که دیدنشون با برنامه های خاصی‌ از جمله MemMaid امکان پذیره:

memruns.jpg
wmmem.jpg

برای بستن و یا کشتن (Kill) این برنامه ها چه باید کرد؟
همین طور که میبینین در اینجا لیست برنامه های در حال اجرا مشاهده می‌شه که رو به روی هر کدوم مقدار حافظه ای که اشغال کرده رو هم نوشته:

connmgr.jpg

مثلا connmgr.exe مقدار 35.81KB از حافظه رو اشغال کرده.

برای بستن connmgr.exe اون رو انتخاب می‌کنیم و مانند شکل دکمه ی Terminate... رو می‌زنیم:

tapterm.jpg

پنجره ی جدیدی باز می‌شه که شامل Kill - Close - Cancel هست:

killconn.jpg

Cancel: نمیگم!
Close: بستن برنامه با زبون خوش! (اگر این امکان وجود نداشته باشد، این دکمه غیر فعال خواهد بود.)
Kill: اگه زبون آدم حالیش نشد، MemMaid، خون خودشو کثیف می‌کنه براتون و خنجر رو در میاره و ...

اگه اشتباهی‌ یکی‌ از برنامه هایی‌ که از برنامه های اصلی‌ سیستم هستن رو ببندم، چی‌ می‌شه؟

در قسمت Help خود MemMaid نوشته که هیچی‌، ناراحت نباشین، نهایتا مجبوری که یه Soft Reset بکنی...

help.jpg

ولی‌ من تجربه ی تلخی‌ دارم. خاطرم نیست که دقیقا کدوم یکی‌ رو بستم (یکی‌ از 4-5 برنامه ی بالای لیست بود) که سیستم چنان هنگی‌ کرد که حتی‌ Soft Reset هم که می‌کردم، به هنگش ادامه میداد! و مجبور شدم که Hard Reset کنم... و وقتی‌ که آدم Backup نگرفته باشه...
ولی‌ زیاد هم نترسید. (با ریسک خودتون ) می‌تونم بگم که به جز چند برنامه ی اول لیست، برنامه های آخر لیست رو میتونین با خیال راحت ببندید.

یکی‌ از مصارف دیگه ای که این لیست برنامه های در حال اجرا داره، اینه که میتونین متوجه بشین که برنامه ای که به تازگی‌ نصب کردین ،آیا انتظارات شما رو در مورد مصرف کم حافظه براورده کرده یا نه...

mbbt.jpg

مثلا من اینجا 2 تا برنامه دارم به اسم mbutton.exe و batti.exe و می‌بینید که چقدر کم از حافظه رو اشغال کردن. اولی‌ یه Task Manager و دومی‌ یه Battery Indicator هست که هر دو با کاریی‌ فوق العاده باعث شدن من اونها رو به برنامه های دیگه که همین کار رو می‌کنن ترجیح بدم. (ان شا الله اون ها رو بهتون معرفی‌ خواهم کرد.)

buttons.jpg

دکمه ی Refresh باعث می‌شه که MemMaid از اول حافظه ی دستگاه رو مورد بررسی‌ قرار بده و لیست برنامه های در حال اجرا رو update کنه.
دکمه ی Help هم در هر قسمت از MemMaid توضیحات مختصری رو برای کاربر فراهم می‌کنه.

فکر می‌کنم که دیگه همه چی‌ رو گفتم ولی‌ اگه باز هم سوالی‌ بود مطرح کنین که اگه بلد بودم، جواب بدم وگر نه دوستان زحمت شو خواهند کشید.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب قبل تر ، کسی در ترد سئوال کرده بود که چطور بفهمیم که اس ام اس فرستاده شده یا نه و به قول معروف Delivery Messageچجوری توی پی پی سی آن می شه.

البته توضیح کامل داده شد ، ولی بگویم همه کار ها رو می تونید با برنامه قدرتمندTweaks 2K2هم انجام بدید.

خوب ولی یه مشکلی که پیش می اومد این بود که چطوری می شه فهمید که هر تاییدی که اومد مال کدوم میل شما بوده

خوب در عکس ها دقت کنید ، متوجه می شوید :

در صفحه اول ، شما فقط می بینید که دلیوری دارید
xpbgvl.jpg

ولی در دومی ، یعنی اگر شما به متن پیام وارد شوید خواهید دید
xpbip0.jpg

در ضمن ، مثلاً بعضی از دستگاه ها که یک برنامه روشون نصب باشه که اس ام اس های وارده رو بزرگ براتون نشون بده ، ممکنه در اون نوشته بزرگ نتونید بخونید اش

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
البته منظور من این نیست که قبل تر از جلسه چی کار کنید، بلکه این پست مربوط به یکی از بچه هاس که نخواست اینجا اون رو برای بقیه بنویسه.منظورم وقتیه که ناگهان در گرماگرم کلاس یا جلسه صدای خوش آهنگ بنیامین از گوشی پی دی ای تون یواش یواش بلند می شه:

در این صورت کاری که البته انجام اش در اون وضع خجالت بار یه کم سخته ولی خوب خیلی مفیده پیشنهاد می شه :
کافیه دست تون رو برسونید به کلید های کناری دستگاه ، جایی که در حال عادی صدای موبایل تون رو تنظیم می کنه ، با یه بار پایین دادن ش ، دستگاه روی وایبریتور می ره و با تکرار اش ، سایلنت می شه

موفق باشید

M_Sardari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
حالا كه آقا مازيار زحمت معرفي MEMMaid رو كشيدن من يك نكته رو مي‌خواستم اضافه كنم :
توي برنامه MEMMaid قسمتي وجود داره كه مربوط به Notification Qeue ، تا اينجايي كه من متوجه شدم اين امكان (Notification Qeue)( براي اين در WCE گنجانده شده تا يكسري از كارهاي تكراري رو به مرور به Taskهاي سيستمي تبديل كنه كه تحت شرطهاي خاصي اجرا بشن.
تا اينجاي داستان چيز زياد مهمي اتفاق نيفتاده اما...
...اما اصل قضيه از اينجا شروع ميشه كه اگر خداي نكرده همين‌طوري مثل من برداريد و با يك ‌نرم‌افزار كه بهتون امكان كنترل Notificatio Qeue رو ميده مثل MEMMaid و يا Pocket Mechanic اقدام به هرس و تميز كردن اين قسمت بكنيد اتفاقات خارج از پيشبيني ميفته : همين بلا با پاك كردن فايلي به نام repllog.exe كه با اتصال يك rs232 Conection ران ميشه سر من اومد، نتيجه : PPC من ديگه با هيچ PC تحت هيچ Conectionي Sync نميشد.
راه حل :
1) اجازه بديد كه خود MEMMaid دنبال Task هاي تكراري بگرده و از هر گونه دخالت در كارش پرهيز كنيد. اين قضيه رو جدي بگيريد وگرنه پي يك Hard Rest احتمالي رو به تنتون بماليد !!!!
2) من در مورد يك PPC Phone edition به اختصار اونهايي كه مي‌دونم رو ميگم :
  1. clocknot.exe
    اين برنامه تا ايجاد تعداد معيني از Clock.exe (خط پايين) ران ميشه و همه زنگ ساعتهايي كه شما توسط اپلت Clock ست كرده باشيد رو توليد ميكنه
  2. windows\clock.exe
    برنامه ClockNotification (خط بالا) به ازا هر ساعت كه ست كرده باشيد يكبار اين برنامه رو توي Notification Qeue با پارامتهاي زنگ تنظيم شده ست ميكنه
  3. windows\repllog.exe
    اين برنامه همون رابط كنترل كننده و Logger مربوط به PPC Active sync و PC Active Sync هستش اين برنامه با پارامتر زماني An rs232 Conection Made ران ميشه (چون تمام اتصالات به PC به نوعي توسط يك rs232Conection شبيه سازي ميشه حالا كابل، USB، Infra red و يا Bluetooth واسه اين قضيه فرقي نميكنن)
  4. windows\smswakeup.exe
    از اسمش هم پيدا است اين برنامه همون قستي رو به عهده داره كه وقتي شما يك sms رو ميگيريد وظيفه اطلاع و توليد Alert هاي لازمه رو به عهده داره، آرگومانهاش هم پيچيده تر از اونيه مه من بفهمم !!!!:blink:
  5. CALNOT.exe
    اين برنامه هم وظيفش توليد Notificationهايي كه توي Calendarشما تنظيم شده اونطوري كه من فهميدم هر يكروز يكبار ساعت 12 شب ران ميشه
حالا نتيجه : اگر اشتباهي زديد و يكي از Notification ها رو پاك كرديد، قبل از هارد ريست يكي از اينها رو امتحان كنيد، اميدوارم به كار بياد و جواب بگيريد.

اگر هم نشد .... هارد ريست خوبي رو براتون آرزومندم :blush:​

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
عزیزان ، بالاخره بعد از کلی کلنجار رفتن و دعوا مرافعه ، یه نابغه ، برداشته و آخرین نسخه ماشین جاوای آی بی ام که مجانی هست رو سر هم کرده برامون

تمام اعتبار قضیه مربوط می شه به سایت کاربران ای تن ، پس به افتخار شون یه کف مرتب

خوب حالا باید کمی توضیح بدم ، فایلی که براتون می ذارم ، مجانی هست ، فقط خیلی استفاده ازش پیچیده بود، که توسط اون آقای نابغه ساده شده
فایل فشرده شده 4.2مگ هست
بعد از دانلود ، اون رو روی دستگاه باز کنید ، باید این فایل ها رو داشته باشید :
zx45kn.jpg

بعد باید ، فایل کب رو یعنی
midp20en-5_7_2.cab
به دستگاه تون منتقل کنید
و اگر ویندوز تون 2005 نیست ، با کب اینستال در یه جایی که خودتون دوست دارید(ترجیحاً در مموری خارجی ، چون این فولدر، ذخیره کننده فایل های میدلت جاوا که در آینده بخواهید اجرا کنید خواهد بود ، و احتمالاً مموری داخلی رو اشغال می کنه) نصب اش کنید.
بعد فایل
IBM-MiDP2.0-6.1regرو توسط یه مرور گر رجیستری ، به رجیستری پی پی سی تون اضافه کنید
دقت کنید که بهترین برنامه که پیشنهاد می کنم ، برنامه رسکو رجیستری ادیتور هست که همراه رسکو اکسپلورر نصب می شه. اگر شما رسکو رو نصب دارید ، کافیه در رسکو اکسپلورر ، روی این فایل که بردید اش به پی پی سی ف کلیک کنید.بقیه اش با اونه.

در آخر برای راحتی شما من در فایل رار ، فقط دو فولدر lib binرو که لازمه روی چیزی که فایل کب روی دستگاه شما نصب کرده ، اوررایت کنید رو از فایل نسخه 6 اش کشیدم بیرون و در فایل رار گذاشتم.پس معطلش نکنید ؛ این دو تا رو بریزید روی فولدر نصب شده در پی پی سی
دقت کنید ، ظاهراً روی دستگاه های دبلیو ام 5 ، یه اختلاف با 2003 هست ، اونم اینه که روی 2005 ، فولدر ها به ترتیبی هست که در فایل تکست همراه هست ، ولی در 2003 فقط با فایل کب ، دوتا فولدر بدون اسم J9ساخته می شه.

خوب نصب تمام شد.
برای نصب برنامه ها دو تا راه دارید:

1.در پروگرم تون ، MIDlet HQاضافه شده ، اجراش کنید.
بعد یه همچین صفحه ای ببینید:
zx4op2.jpg

بعد ، بردارید و هر فایل میدلت جاوا که دارید رو نصب کنید:
installرو بزنید تا یه همچین صفحه ای بیاد
zx4oxx.jpg

بعدش ، نصب اینها یه کم سخته ، شما همیشه باید از این فرمت استفاده کنید تا فایل های jad یاjarتون رو بهش بخرونید.:
file:///name-of-your-card/folder-the-jar-file-situated/name.jar
که دقیقاً باید حاوی مسیر فایل جار باشه
مثال:
اسم مموری داخلی دستگاه من flashdisk و مسیر فایل جار در شاخه javaو خود فایل test.jarاست
خوب پس من باید در صفحه اینستال این مسیر رو بدم:
کد:
file:///flashdisk/java/test.jar
همون طور که می بینید ، بهتره فایل های میدلت رو ، در همون روت یا نهایتاً در یک فولدر پایین تر نگه دارید ، که مجبور نشید تایپ زیادی بکنید

2.می تونید توی خود پی پی سی ، در فایل اکسپلورر تون ، خیلی راحت روی فایل های جار و یا جاد کلیک کنید، نگران نباشید، ایکونی بهشون نسبت داده نشده ، ولی خودش می بره توی این برنامه و نصب می کنه.بقیه مراحل مثل روش 1 هست.

خوب از history می تونید فایل های اخیری که نصب کنید رو دوباره باز یابی کنید:
zx4ri9.jpg

لازم به ذکره که می تونید بعد از نصب ، فایل میدلت رو جابجا کنید ، چون که در این مسیر ، نصب می شه . در ضمن ، وقت نصب هم یک سری اخطار امنیتی می ده که ردشون کنید.

یه چیزی که من دقت کردم اینه که هر دو نوع فایل رو به عنوان اجرا کننده قبول می کنه.راستی این رو هم بگم که نقشه های تحت جاوای تهران ، همون طور که فقط روی اتم کار کرد و روی جس جار و باند با داشتن ماشین جاوای سر خود نصب نشد ، روی این هم مشکل داره ، به این معنی که نقشه رو نشون نمی ده .
اما برنامه معروف رهیاب 85 که خیلی هم کاراست و قیمت مناسبی هم داره ( هنوز کرک نداره) رو برای همین محیط نوشتن و عالی کار می کنه.

اوه اینم لینک کل برنامه که براتون آپ کردم ، بازم بگم ، این فایل ها رو توی سرور فروم ایتن هم می تونید بگیرید وفقط چون دردسر داشت من این طوری سعی کردم ساده اش کنم و فقط فایل های ضروری را گذاشتم.
کد:
http://www.box.net/public/static/mpmygt7fq1.rar

آن اینستال کردن هر میدلت جاوا هم مثل آب خوردن می مونه ، کافیه در خود برنامه انتخاب و uninstallرو فشار بدید
مهم : با نصب برنامه ، در فولدر \my documents\tempفایل برنامه نصب می شه ، پس هیچ وقت پاکش نکنید که بیچاره می شید.
پس فعلاً راهی برای نصب روی مموری خارجی وجود نداره

خوب حالا کی برنامه های جاوا رو براش معرفی می کنه؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب اینم جواب پاس مازیار:

زبانه دوم رو که من معرفی خواهم کرد، از سمت چپ اولی هست. و فقط بخشی اش ، همون کاری رو به تفصیل انجام می ده که شورت کات QuickCleanدر منوی اصلی پروگرم تون انجام می ده:
خوب همون طور که در شکل می بینید:
zyj31i.jpg

شما در گزینه QuickCleanerیه سری آیتم دارید که می تونید به مم مید اجازه بدید اونها را برای فایل های بی مصرف بگرده یا پاکشون کنه.
این گزینه ها ، رو کمی توضیح بدم:
Windows temp files
این گزینه ، فایل های موقتی ست که مثلاً یک برنامه در حال نصب یا اجرا تولید می کنه ، ندرتاً پیش می آد که این فایل ها اگر پاک نشوند ، بعداً که دوباره لازم آمدند ، سرعت دستگاه رو بالا می برند.اگر دیدید در اجرای یک برنامه ، هر بار که با مم مید پاک می کنید ، سرعت اجرا در دفعه بعد پایینه ، این تیک رو بردارید
Avantgo Cache files
فایل هایی که از سرور آوانت گو دانلود می شه ، اگر اینها رو پاک کنید ، هم تنظیمات و هم اخبار کانال های آوانت گو رو از دست میدید ، پس اگر ازش استفاده می کنید ، برش دارید . (برای اطلاع از آوانت گو ، لازمه به ترد نرم افزار برید ، بابا یکی یه پست اینجا بزنه و توضیح بده در مورد اوانت گو دیگه)
IE cache files
این ها ، همون فایل هایی هستند که محتوی صفحات وبی که با مرور گر اینترنت پی پی سی مشاهده کرده اید رو تشکیل می دهند.پرواضحه که پاک کردن شون ، باعث می شه که دفعه بعد صفحه وب ، دوباره از اول دانلود بشه
پس اگر خیلی وب بازی می کنید و سرعت وبتون هم تعریفی نداره ، برش دارید ، و خودتون هر چند وقت به چند وقت که حسابی این فولدر چاق و چله شد هرس اش کنید.
IE cookies
کلوچه های مرور گر وب ، همون فایل هایی کوچکی هستند که توسط بعضی سایت ها برای ردیابی اطلاعات در تماس های بعدی استفاده می شن .با وجود اینکه وجودشون در پی سی مورد سوء استفاده قرار گرفته ، ولی اینجا که هنوز خطری نیست. ولی پاک شدن شون باعث می شه مثلاً هر بار برای ورود به یه سایت ، نام و رمز تون رو دوباره وارد کنید ، باز اگر اینترنت تون تعریفی نداره ور دارید تیک ش رو
IE address history
ببینید ، این همون فولدری ست که آمار وب گردی شما رو نگه می داره ، پس اگر نمی خواهید که کسی بفهمه کجا بودید:cool: پاکش کنید . ولی اگر مثل من زرت وزرت یادتون می ره اسم فلان سایت و آدرسش چی بود ، ورش دارید(همه اینها مشروط به اینه که از پی پی سی تون ، مرتب به وب وصل شید ها)
Dead shortcuts
این امکان خیلی عالیه ، شورتکات هایی که دیگه به فایلی واقعی وصل نیستن ، و مثلا فایل اصلی شون پاک شده رو پیدا میکنه و از بین می بره ، همیشه بذارید باشه
Dead registry
این دیگه شاهکاره ، شما عمراً بتونید بفهمید چه مزخرفاتی توی رجیستری تون اضافه است ، ولی این مستخدمه خیلی باهوشه
Bad uninstall (files)
Bad uninstall (registry)
اگر به هر دلیلی فایل های مربوط به آن اینستال کردن برنامه ها ، خراب بشن ، مثلاً فایل رو بدون آن اینستال پاک کنید ، پیدا می کنه و از لوث وجود شون ، پی دی ای تون رو مطهر می کنه
MSReader bookmarks
اگر از برنامهMSReader bookmarks استفاده می کنید برای خوندن کتاب ها ، این برنامه بوک مارک هاشو در مموری داخلی نگه می داره (بوک مارک ، معادل نرم افزاری همین صفحه نگه دار هاست که می ذاری لای کتاب که دفعه بعد یادت بیاد کجا بودی) و باعث می شه مجبور شید مثل همشهری های لر مون کتاب رو از اول بخونید:blush:
*من که اصلا نتونستم این ام اس ریدر رو نصب هم بکنم ، برای همین فرقی نداره تیک اش
Mail attachments
ضمایم میل هاتون در فولدر مای داکیومنت ذخیره می شه ، پس اگر ضمایم تون رو کاری باهاش ندارید ، می تونید هر چند وقت پاک کنید (باز اگر از پی پی سی برای دیدن میل استفاده می کنید ، که در این صورت خوش به حالتون)
Duplicate nitifications
این فرمان تقریباً معادل چیزی ست که دصفحه آمده ، ولی خوب کارش اینه که اگر سهواً دوبار یه قرار رو برای یاد آوری ثبت کردید، این یکی شون رو پاک می کنه ، اینجا کاملا بی خطره و بذارید باشه ولی در زبانه بعدی ، با احتیاط استفاده اش کنید(بعداً بیشتر بهش می پردازیم)
!قرار شد که در آخر ، هر کی سعی کنه و بگه هر نوتیفیکشینی به چه دردی می خوره
Phone log files
خوب این تمام ثبت مکالمات تون رو پاک می کنه ، پس فکر کنید که آیا هیچ شماره ای نیست که بخواهید اش .البته پا ک کردن هر چند وقت به چند وقت این، جا باز می کنه ، ولی به هوش باشید
Use folder1 and 2
اگر فولدری دارید که مرتب خودش ساخته می شه و الکی توش چرت و پرت پر می شه توسط برنامه های ثالث ، می تونید با دادن مسیرش به این مستخدمه اغواگر ولی شکارچی ، هر بار شکارش کنید. یه مثال خوب در ویندوز 2003 ، یه فولدر مربوط به ویندوز مدیا پلیره ، که به اسم WMDRMهست. 312 کیلو بایت رو الکی می گیره و توی فولدر application data\microsoft\media playerپیداش می شه.
Custom Extensions
این گزینه واقعاً عالیه ، به شکل پیش فرض ، شما می تونید که بهش بگید سه گونه فایل رو با پسوند های log bak tmp رو بگرده و پاک کنه و در منوی پیشرفته شما می تونید یه پسوند چهارم بهش بدید .فقط حواستون باشه اگر این پسوند با یه برنامه مهم مشترک باشه، فایل های اونم پاک می شه ها .پیشنهاد می کنم ازاین گزینه فقط خبره تر ها استفاده کنن

خوب ، طبیعی ست که با زدن همه گزینه ها ، همشون انتخاب می شه و یه هرس کلی رخ می ده.
در عکس می بینید که شما اگر دکمه Clean رو فشار بدید ، پروسه شروع خواهد شد.
zyj3hs.jpg

در ضمن شما می تونید از کلید Scanاستفاده کنید ، تا اول براتون برآورد کنه که هر کدوم از تیک ها چقدر مموری رو آزاد می کنه. و بعد تصمیم بگیرید که آیا انجام بشه یانه(شکل پایین)
zyj3fr.jpg

حالا همون طور که عکس نشون می ده ، می تونید به منوی پیشرفته بریم:
zyj33b.jpg

این منوی ، بهتون اجازه می ده که در هر آیتمی ، انتخاب کنید که چه فایل های پاک بشه یا نشه . مثلا فرض کنید که در کلوچه های مرور وب ، شما مثلاً یکی شون رو نمی خواهید پاک شه ، کافیه علامت + رو بزنید و تیک اش رو بردارید.باز هم اگر به اندازه کافی خبره هستید از این می تونید بهره فراوان ببرید.در حقیقت این مستخدمه با این منو کاملا مسخر شما می شه

در نهایت منوی تنظیمات این جاست:
zyj3sw.jpg

تو عکس های بالا ببینید که چطوری باید بیارید اش
خوب ، همون طور که گفته شد ، 3 گزینه اول رو فهمیدید که باید اینجا تنظیم کنید تا بر اساس تنظیم شما ، پاک سازی صورت بگیره
Ignore references to storage cards
این رو تیک بزنید اگر مدام مموری خارجی تون رو در می آرید ، و یا چند تا مموری دارید .در این صورت ، مثلاً برنامه هایی که روی اون مموری هستند و وقت جستجو در دستگاه نیستند ، به عنوان لینک های مرده به حساب می آن و پاک می شن.پس اگر می خواهید ازشون محافظت کنید ، تیک رو بذارید. در غیر اینصورت ، وقتی سرچ می کنه ، همیشه کارت رو تو دستگاه نگه دارید
Secure File delete
این امکان برنامه ، در حقیقت ، هرگونه امکان بازیابی اطلاعاتی که توسط این پاکسازی پاک می شن رو به صفر می رسونه. یعنی عمراً کسی نتونه دوباره فایل های پاک شده رو برگردونه
Close PIE before cleaning
این گزینه رو همیشه بذارید باشه ، چون مرور گر پی پی سی این قدر خنگه که با ضربدر اش بسته نمی شه و اگر باز باشه ، وقت پاک سازی پیغام access violationمی گیرید.
Warn if deleting file was denied
این باعث می شه اگر در پاک سازی، فایلی با پاک شدن مقاومت کرد و نشد ، شما باخبر بشید
Clean with the system start
این باعث می شه هر بار سافت ریست ، دستگاه تون در حین بوت ، جستجو بشه و بر طبق تنظیمی که کردید ، هرس بشه.
Show report
Show progressباعث می شن که شما در نهایت هر بار سافت ریست ، یه گزارش ببینید و پیشرفت شون رو به سمع و نظر تون برسونه

خوب این از این یه دونه زبونه
بعدیش با کی؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب گفتم اینجا داره خاک می خوره ، گفتم یه کم اطلاعات قسمت کنیم.
این شیوه وارد شدن به بوت لودر تقریباً همه گوشی های محصول اچ تی سی هست.
نحوه ورود هم که قبل توضیح داده شده بود.

کد:
Alpine
Hold down the [OK] key (center of the navigation keys) + [Power] + [Soft reset]

BlueAngel
[Record] + [Power] + [Soft reset]

Magician
[Camera] + [Power] + [Soft reset]

Charmer
[Record] + [Power] + [Soft reset]

Wizard
[Camera] + [Soft reset]

Universal
[Light] + [Power] + [Soft reset]

Prophet
[Camera] + [Soft reset]

Typhoon
Hold [Camera] and Plug in USB cable

Hurricane

Tornado

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
قبل از خرید دستگاه نو سعی کنین که review های اون دستگاه رو تو سایت های مختلف بخونین و ببینین تا ببینین که به عنوان مثال داخل پک جعبه چه چیز هایی باید باشه تا کم و کسر نباشه
بعد از همه سریال نامبر دستگاه رو (اونی که پشت باطری نوشته) با سریال نامبر روی جعبه و سریال نامبری که با زدن کد #60#* در قسمت شماره گیری دستگاه بهتون نشون میده چک کنین تا همشون یکی باشن
هندزفری دستگاهتون رو نصب کنین و کاملا تستش کنین اعم از گوش کردن به mp3 یا بر قرار کردن connection تلفنی و چک کنین که هر 2 تا باند هندز فریتون سالم باشن و قسمت جک هندز فریتون دچار لقی نباشه که قطع و وصل بشه
شارژر دستگاهتون رو نصب کنین و ببینین چراغ شارژ روشن میشه یا نه
ترجیحا برای دستگاهتون lcd protector بگیرین تا lcd دستگاهتون کمتر خط و خش بیوفته
تو قسمت device information ببینین که rom دستگاهتون به چه تاریخیه حتی المقدور دستگاهی رو بگیرین که اخرین rom اون شرکت رو دستگاهتون نسب باشه (معمولا تو سایت ها می تونیین ببینین اخرین ورژن برای دستگاه مورد نظر چنده)
و ترجیحا ببینین که incoming call time یا outgoing call time صفر باشه گفتم ترجیحا چون با تغییر رام این عدد هم صفر میشه ولی با hard reset نه
سعی کنین یه ram حودودا 1GB یا کمتر با خودتون ببرین و بذارین داخل دستگاه و تست رم هم انجام بدین تا ببینین دستگاهتون رم رو میشناسه یا نه
من فعلا چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه اگه رسید باز هم میگم یا اگر اساتید چیز دیگه ای هم به زهنشون رسید بگن
در آخر هم میگم از اینکه بخواین همه چیز رو چک کنین و فروشنده رو معطل کنین اصلا نترسین و نگران نباشین این حق شماست
با ارزوی موفقیت برای همه دوستان

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
با سلام
راستش می خواستم یه مطلبی رو بیان کنم که در حقیقت واقعیتیه که من بهش رسیدم
البته در طول 4 ماهی که pocket pc داشتم (الان ندارم :( )
ببینید در ایام قدیم که business man ها که مدام در حال تجارت بودن از pocket pc استفاده می کردند
که معمولا هیچ کدومشون phone edition نبود
بنابر این همیشه یه دستگاه موبایل و یه pocket pc همراهشون بود
بعد از مدتی بنا به نیاز مردم استفاده از pocket pc رشد بسیاری پیدا کرد
به خصوص که در کشور خودمون هم همان طور که شاهد هستیم فروشگاه هایی که موبایل و لوازم جانبیش رو می اوردن الان مدل های مختلفی از pocket pc ها رو هم برای فروش دارن
این نیاز مردم باعث شد شرکت هایی که pocket pc می ساختند این سیاست رو در پیش بگیرند که pocket pc هایی طراحی کنن که امکانات تلفنی (mobile) هم داشته باشه
یعنی تلفیقی از گوشی تلفن همراه و pocket pc
که با این کار از فروش بسیار بالایی هم برخوردار شدن (ما هم سعی کنیم یک مقدار تلاش کنیم از این ایده ها بدیم که بازار رو بترکونه ;) )
همون طور که می دونین pocket pc های phone edition ی که در کشور ما یا در هر کشوری باشن در رده ی گوشی های تلفن همراه نیستند
بلکه در همان رده ی pocket pc ها هستند و ما به اشتباه اونها رو در کلاس موبایل طبقه بندی میکنیم
خوب حال بیایم ببینیم انتظارات ما از یک دستگاه موبایل چیه و انتظارمون از یک دستگاه pocket pc چیه؟
خوب این طبیعیه که یک دستگاه موبایل باید امکانات تلفنی کاملی داشته باشه از جمله call timer,sms counter , voice command and voice dialing,....
شرکت های سازنده ی موبایل اومدن در کنار این امکانات، امکانات دیگه ای نظیر دوربین، stereo mp3 player ، حافظه های بالا ، پردازنده قوی تر و ... رو به موبایل ها اظافه کردن
اما یک pocket pc
وظایفش کاملا مشخصه
یه دستگاهیه با قابلیت برنامه ریزی (Programable) و از همه مهم تر یک نسخه ای از ویندوز هست که همیشه با شماست با تنوع نرم افزاری بسیار بالا که اصلا با smart phone ها قابل مقایسه نیست
بنا بر این pocket pc ها رو برای به این ترتیب طراحی کردند که pocket pc باش در کنارش امکانات تلفنی هم ارائه بده
ولی موبال رو این طور طراحی کردند که امکانات تلفنی رو کامل داشته باش در کنارش امکانات مولتی مدیا هم داشته باش
بنا براین خیلی ها به اشتباه از یک pocket pc به اندازه ی یک موبایل انتظار دارن و این یک انتظار اشتباه است
ولی به لطف برنامه نویس های pocket pc اکثر امکانات موبایل ها هم به pocket pc ها داره اضافه میشه
خوب این یک امر طبیعیه که شرکت های pocket pc ساز در این چند سالی که pocket pc های phone edition در اومده در عرصه امکانات تلفنی پیشرفت شرکت هایی رو که از اول تو کار موبایل بودن رو نداشته باشه
بنابر این همیشه با دید باز و درست انتخاب کنین
نیاز هاتون رو حتی اگر شده رو کاغذ بنویسین با خودتون روراست باشین
ببینین چی نیاز دارین
باور کنین من کسانی رو دیدم که pocket pc های آنچنانی با قیمت های بسیار بالا می خرند فقط و فقط به صرف اینکه یک touch screen دارن و می تونن با دستگاهشون کلیپ های بامزه ببینن یا اصوات خنده دار گوش کنن اونم با کیفیت بالا و در واقع نمی دونن این دستگاه رو برای چی خریدند یا بهتر بگم ایا اصلا نیاز داشتند یا نه
و در پایان من این جور احساس میکنم که اینده از آن دنیای pocket pc هاست
از اساتید هم عذر خواهی میکنم اگر مطلب بی ربطی نوشتم
این نظر شخصی من بود که مایل بودم بقیه دوستان هم بخونند و بدونند
موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اول از پست امیر تشکر کنم ، قربان ابداً پست بی ربطی نیست ، شوربختانه حرف شما در مورد کاربران جدید پی دی ای خیلی بی راه نیست.
اما شاید این پست خریداران جدید رو پیش از خرید متوجه کنه.

خوب بروم سر مطلب خودم.
بنده هم به جمع ویندوز موبایل 5 داران اضافه شدم. دست خودم درد نکنه که اولین راهنمای فارسی شو هم اینجا نوشتم برای گوشی های اورکس و ای تن ( بابا برام دست بزنین ، کف مرتب )

خوب حالا می خوام با یک سایت بسیار عالی آشنا تون کنم که احتمالاً توسط یک ایرانی تولید شده ، البته ممکنه کاملاً در اشتباه باشم ، ولی اسم اش یا ثمن هست یا سامان ، از این حرف ها که بگذریم ، او دو برنامه دارد در حال توسعه برای ویندوز موبایل 5 که هر دو بسیار به کار می آیند.
SMSDRSMS.gif

یکی از این دو برنامه ایست که پیغام رسید اس ام اس شما رو مثل موبایل های معمولی نشان می دهد. یعنی شما به راحتی متوجه می شوید که به چه کسی پیغام رسید و حتی اینکه به کدام شماره اش رسید.
WM5NewMenu1.gif

دومی هم یک برنامه هست که به شما امکان می ده سافت کی های دبلیو ام 5 رو یکی شو به یک منوی نیو تبدیل کنید ، که به نظر من عالی ست ، به خصوص که در ترکیب با قابلیت مشابهی از برنامه توییکز 2 کی 2 وارد شه ، یعنی با اون برنامه دیگر کلید سافت کی تون رو هم ، بخصوص در فون ادیشن ها ، تبدیل به باز کننده یک برنامه کنید .
WM5NewMenu4.gif

خوب فایل هاشو اینجا لینک نمی دم ، چونکه همش در حال دادن نسخه جدید تر هست ، پس خودتون آخرین نسخه هاشو دانلود کنید.

اینم لینک دانلود ، حداقل یک کار برای خاطر امیر کرده باشیم

نیو منیو کب

اس ام اس

موفق باشید

milada

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول كه اجازه بديد يك خسته نباشيد شديد به همه بگم مخصوصا داني عزيز كه خدايي‌ش بايد براي اين‌همه اشتراكِ دانش كه نشان از بزرگيِ انديشه و بالاييِ همت‌اشون داره كلاه از سر برداشت. از اين كه دنياي مجازي مي تونه آدم را با اين جمعِ فوق‌العاده آشنا كنه احساس خوش‌بختي مي‌كنم و البته اگه گاهي نامِ خدا بر زبانِ قاصرم جاري بشه به دعا آذين مي‌كنم نامِ عزيزِ همه‌تون رو.
اما سوآل. در برنامه‌هاي دسك‌تاپ فرض كنيد براي آفيس 2003 برنامه‌يي هست كه مي‌شه به فرض روي تب‌لت‌پي‌سي‌ها يادداشت نوشت مثلا انگليسي يا فارسي كه خب انگليسي رو تا اندازه‌یی به امكان تايپ و قابليت جست‌وجو نزديك مي‌كنه. براي آفيس پي‌پي‌سي هم چنين برنامة يي هست؟ اين رو از اين جهت مي‌پرسم كه يه مكالمه‌یی بين و دني و يكي از دوستان براي يادداشت برداتن در جلسات پيش اومده بود. يعني امكاني غير از تايپ هست يا نه؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از milada :
اول كه اجازه بديد يك خسته نباشيد شديد به همه بگم مخصوصا داني عزيز كه خدايي‌ش بايد براي اين‌همه اشتراكِ دانش كه نشان از بزرگيِ انديشه و بالاييِ همت‌اشون داره كلاه از سر برداشت. از اين كه دنياي مجازي مي تونه آدم را با اين جمعِ فوق‌العاده آشنا كنه احساس خوش‌بختي مي‌كنم و البته اگه گاهي نامِ خدا بر زبانِ قاصرم جاري بشه به دعا آذين مي‌كنم نامِ عزيزِ همه‌تون رو.
اما سوآل. در برنامه‌هاي دسك‌تاپ فرض كنيد براي آفيس 2003 برنامه‌يي هست كه مي‌شه به فرض روي تب‌لت‌پي‌سي‌ها يادداشت نوشت مثلا انگليسي يا فارسي كه خب انگليسي رو تا اندازه‌یی به امكان تايپ و قابليت جست‌وجو نزديك مي‌كنه. براي آفيس پي‌پي‌سي هم چنين برنامة يي هست؟ اين رو از اين جهت مي‌پرسم كه يه مكالمه‌یی بين و دني و يكي از دوستان براي يادداشت برداتن در جلسات پيش اومده بود. يعني امكاني غير از تايپ هست يا نه؟

قربان اینجا همه دارن زحمت می کشن ، فقط بعضی ها زحمت دانلود می کشن و بعضی آپلود و معرفی:cool:
امیدوارم که شما مانند بعضی کاربران که ابتدا خیلی فعال بودن ولی بعد سریع به گرون دوم پیوستن نشوید

در مورد سئوال شما، ببینید به رابط ورود اطلاعات در این دستگاه ها SIPمی گویند ، که به طور پیش فرض ، ویندوز شون چند جور داره هم کی بورد هم بلاک رکوگنایزر و هم چیز های دیگه که تقریباً کاری که تبلت می تونه رو می کنن ، اگر منظورتون فارسی نویسی ست، فکر نکنم ولی مثل اینکه یک برنامه برای عربی نویسی ش هست .ولی من به کل فراموش کردم چی بود اسم اش

شرمنده

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب اخیراً در تابستان مشتری های پی دی ای زیاد شده ، ولی مثل اینکه پست های قبلی اینجا به اندازه کافی توانایی های پی پی سی ها رو به رخ نمی کشه ، پس تصمیم گرفتم که بگردم و ببینید که چی پیدا کردم:

این جا شما یک پست خیلی مفصل دارید ، حتی حرفه ای هاش بخونن چون کلی مصرف جدید برایش پیدا می کنید
24ca4pd.jpg

گرچه خیلی ساده توضیح داده و گرچه در اصل یک اکیسم باز این رو نوشته ولی به درد همه می خوره

از همین جا از اساتید دعوت می شه اگر می تونن بخش بخش دست به ترجمه اش به فارسی بزنن ، فکر کنم خیلی به درد کسانی که کمی زبان شون هم ضعیف هس بخوره

milada

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. دني عزيز منظورم صرفا در اين‌جا نرم‌افزارِ OneNote بود در دسك‌تاپ يا تبلت‌پي‌سي‌ كه مي‌خواستم بپرسم چنين نرم‌افزاري يا مشابه آن در wm5 موجود هست يا به صورت مجزا يا نه؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از milada :
سلام. دني عزيز منظورم صرفا در اين‌جا نرم‌افزارِ OneNote بود در دسك‌تاپ يا تبلت‌پي‌سي‌ كه مي‌خواستم بپرسم چنين نرم‌افزاري يا مشابه آن در wm5 موجود هست يا به صورت مجزا يا نه؟

قربان شرمنده در ترد سئوال و جواب نگاه کنید و از اون مهم تر به پست بالا که نوشتم به انگلسی ست نگاه کنید ،
من اصلاً تجربه ای با وان نوت ندارم
شرمنده

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
می خوام یه مقدار در مورد اپدیت کردن رام دستگاهتون توضیح بدم
معمولا دستگاه های pocket pc که برای اولین بار به بازار وارد میشه اولین نسخه رام اون دستگاه روشه یا بهتر بگم اولین نسخه ویرایش نشده از سیستم عامل راه انداز دستگاه روشه
بنا به کارکرد و سئوال و جواب ها و نیاز هایی که خریداران در سایت های مختلف قرار می دهند یا با خود شرکت پخش کننده pocket pc در میان می گذارند شرکت سعی بر بر طرف کردن مشکلات اعم از مشکلات رادیویی ، یا مشکلات عکس برداری یا ... و نیاز های مشتریان می کند
به عنوان مثال یکی از دوستان که دستگاه اتم داشت در ماه اول خرید مشکل برقراری ارتباط رادیویی دستگاه رو داشت که با اپگرید کردن رام دستگاه مشکلش حل شد البته با بیان کردن مشکل با شرکت مربوطه و در خواست رفع مشکل
من با تجربه ای که در اپدیت کردن رام دستگاه جمین داشتم سعی میکنم مراحل کار و نکات مهم در این باب را بهتون بگم
رام اپدیت دقیقا مثل این می ماند که شما کل ویندوز دستگاهتون رو دوباره نصب کنید
بنا بر این تمام بخش ها و فایل های دستگاه پاک میشه پس بهتره قبل از اپدیت کردن رام حتما حتما از دیتا های مهمتون اعم از کانتکت ها - فایل های text مهم - عکس ها و موزیک ها و ... یک بک اپ تهیه کنید
برای اپدیت کردن رام حتما باید باطری دستگاهتون از 70 درصد کمتر نباشد تا در حین رام اپدیت دستگاه خاموش نشود
حتما حتما یا بهتر بگم حتی المقدور از لپ تاپ یا کامپیوتری استفاده کنید که خطر احتمالی قطعی برق در اون نباشه
چون با قطع برق در حین رام اپدیت دیگه گوشیتون بالا نمی اد و نمیشه با اکتیو سینک سینک بشه تا دوباره رام جدید رو روش بریزید
اکتیو سینک رو اجرا می کنید و دستگاهتون رو به pc وصل کرده تا با اکتیو سینک کاملا سینک شود
سپس فایل رام اپدیت رو که از سایت شرکت مربوطه دانلود کردین رو اجرا می کنین
پس از اجرا چندین مرحله داره که تمام توضیحات بالا رو میده و میگه که حتما از فایل هاتون بک اپ بگیرید
یه نکته مهم دیگه اینه که میگه حتما تنظیمات lcd , standby سیستم رو طوری تنظیم کنید که دستگاه اصلا خاموش نشه یا روی standby نره
بعد از گذراندن مراحل گفته شده (پس از next کردن مراحل) اخرین گزینه که مربوط به update میباشد را کلیک می کنید
سپس دستگاه برای چند لحظه خاموش میشه و سپس یک نوار درصد بر روی pc و یک نوار درصد معادل همان بر روی pocket pc نمایان میشود
خوب دستگاه در حال اپدیت شدن می باشد
وقتی 100 درصد به پایان رسید دستگاه restart می شود
خوب حالا رام دستگاهتون اپدیت شده
این تجربه شخصی من بود که چندین بار اونو انجام داده بودم
حالا اگر اساتید نکته ای بهتر به نظرشون می رسه بگن ما هم استفاده می کنیم
در ضمن من هیچ تجربه ای در اپدیت wm3 به wm5 ندارم
اگر اون رو هم یکی توضیح بده که عالیه
موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دست امیر درد نکنه ، خوب من هم سعی می کنم اونچه می دونم اضافه کنم ، و بعد دیگران هم کمک کنن ، آخرش همه پست ها رو یکی میکنیم زیر اسم امیر.

رام آپگرید ها همیشه هم مربوط به حل مشکلات نیستن ، مشخصاً یک بار دستگاه های دل، از داشتن آپگرید مجانی برای ویندوز موبایل 5 بهره مند شدن ، ولی فکر نکنم دیگه تکرار شه.

اصولاً مفهوم آپگرید رام ، اینه که بخشی از مموری داخلی دستگاه تون ( برای توضیح بیشتر مقاله مموری رو بخونید) که شما در حالت عادی نمی بینید و به درستی به ش رام می گن ( رام یعنی مموری فقط خواندنی) رو پاک می کنید و یک نسخه از ویندوز خام نصب نشده رو رویش می نویسه ، که می تونه هم آپگرید باشه و هم داون گرید . یعنی هم می شه نسخه ای قدیمی تر ریخت و هم نسخه ای جدید تر از آنی که روی دستگاه هست.البته این قانون نیست و استثنا داره
ولی در کل اوقاتی پیش می آد که شما به هر دلیل با آپگریدی که کردید حال نمی کنید و می خواهید برگردید جایی که بودید.

در رام آپگرید همون طور که اشاره شد ، هیچی تو دستگاه تون نمی مونه ، ولی اشتباه نکنید در 90 درصد اوقات شما قادر نیستید که از بک آپی که گرفتید به شکل سالم برای دستگاه آپگرید شده استفاده کنید و تنظیمات تون رو برگردونید، حتی بعضی اوقات اصلاً توصیه نمی شه این کار رو بکنید. پس چی کارکنید؟
.اول اینکه از کانتکت ها تون و میل ها تون و مسیج ها تون و اپوینتمنت ها تون توسط اکتیو سینک بک آپ بگیرید ، یعنی سینک کنید . وقتی دستگاه جدید رو می ذارید خیلی راحت اون ها بر می گردن.
.سعی کنید تا جایی که امکان داره از برگردوندن رجیتسری تون پرهیز کنید. این کار اصلاً توصیه نمی شه.
.بعد سعی کنید فایل های فیزیک مثل آهنگ ها عکس ها و کلاً فایل های خام تون به روی پی سی ببرید.
.من همیشه قبل از هارد ریست یا آپگرید یک لیست کاغذی از برنامه های نصب شده ام که می خواهم دوباره داشته باشم تهیه می کنم به علاوه اینکه مثلا چه ورژنی بودن و اینکه چطور پیداشون کنم سورس شون رو اینکه کرک کردن اش چجوری بود.

فایل های ست آپ آپگرید هر کدوم یک مسیر رو میرن ، بنابراین براشون یک راهنما نوشتن غیر ممکنه ولی همشون در حین آپگرید توضیح مبسوط می دن.
در هنگام دانلود هم دقت کنید که دقیقاً چی رو دارید دانلود می کنید ، اسم فایل های آپگرید همیشه خودش توضیح می ده و معمولا زبان ویندوزی که توش هست ( نه زبان برنامه اینستال) ، ورژن رام ، ورژن بخش رادیویی دستگاه ( یعنی بخشی که موبایل دستگاه رو کنترل می کنه ، این بخش ورژن اش مجزا از رام است) داره
مثل :
WWE_V2.298_R01.001
که می بینید یعنی میتونید این طوری بفهمید که نسبت به رامی روی دستگاه تون جدید تره یا نه ، لازم به توضیح نیست که همه ما باید رام های دبلیو دبلیو ای رو که مخفف انگلیسی جهانی ست دانلود کنیم.

دیگه اینکه حتماً قبل از شروع آپگرید ، یک سافت ریست بکنید.
در هنگام آپگرید ، هرگز برنامه دیگری روی پی پی سی در حال اجرا نباشد ، و تا جایی که امکان دارد ، روی پی سی هم برنامه ها را ببندید ، سرش خلوت باشه ، رام بهتری می ریزه

یک چیز رو فراموش نکنید ، هر صفحه ای اومد ، حتماً بخونید اش ، الکی کلیک نکنید ، در هنگام عجله ، از رانندگی و آپگرید جداً خودداری کنید ( ایضا در هنگام مستی)

تحت هیچ شرایطی وقتی صفحه شما سیاه شده ، و دارد ویندوز می ریزد ، دستگاه رو برندارید ، هر چقدر هم لفت داد ، شما سمج تر باشید

در نهایت اینکه کار رو با متانت پیش ببرید و مطمئن شید که همه چی روبه راهه

موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از kasra03 :
ممنون از توضیحاتتون.حالا یه سوال.اگه به هر دلیلی وسط تعویض رام یه هو برق رفت!یا اتصال به هر دلیلی قطع شد باید چیکار کرد؟بعدم یه سوال شخصی رام جدید برا اتم هم اومده؟از کجا میشه فهمید؟تو سایتش که چیزی نبود!!!

در مورد برق رفتن ، دو راه خواهید داشت ، یا برید بدهید تعمیرکار مجاز
یا اینکه سعی کنید یک آپلودر و یک رام دامپ شده رو از فروم های کاربران دستگاه تون بگیرید.مثلاً کاربران اورکس می تونن اینها رو از سایت کاربران ای تن پیدا کنن و ای میت ها نیز می تونن از سایت ایکس د ِ و

در مورد او2 ، البته من هیچ وقت چک نکردم ، ولی خوب این قدر او 2 بی مشکله که فکر نکنم لازم باشه.

آف تاپیک ( خواهش می شه حدالمقدور اینجا فقط سئوال های عمومی پرسیده بشه تا بقیه وقتی اینجا می آن مثل یک دفترچه راهنما براشون باشه) :
او2 سایت اش اگر ساین این کنید ، خودش با توجه به نوع دستگاهی که باهش رجیستر کردید ، یه لینک پایین صفحه براتون می ذاره که رام جدید آمده.

24fg1ap.jpg

موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
...و اگه لطف كنيد و جواب بدين چنتا سوال دارم
1- وقتي من گوشي گرفتم 2 تا سي دي توش بود من هرچي گشتم فايل ويندوز پيدا نكردم و ميدونم اگر هم باشه 2003 هست اما حالا كه شما ميگين از كجا بايد دانلود كنم و وقتي دانلود كردم از طريقه كامپيوتر بايد نصب كنم ؟

دو سی دی همراه گوشی ، یکی برنامه اکتیو سینک و اوت لوک رو داره ، که دومی رو باید نصب کنید تا بتونید از کانتکت ها تون در پی سی بک آپ بگیرید.ویندوز دستگاه ، هرگز روی سی دی ارائه نمی شه .برای بار چندم به شما توصیه می کنم کامپلیت را کامل بخوانید ، بعد سئوال مطرح کنید.

2- اگر بخوام گوشيرو خاموش كنم حتما بايد باطري در بيارم ؟

گوشی شما خاموش نمی شود ، به این دلیل که پیشکار دیجیتال شما ست اگر خیلی اصرار به خاموش کردناش دارید می توانید باطری اش را خارج کنید ، ولی یک باطری یدک تا نیم ساعت روشن نگهش می دارد شما کافی بود در ترد کامپلیت می خواندید

اگر منظور شما ، خاموش کردن بخش موبایل دستگاه تون هست ( کاری که با موبایل معمولی با خاموش کردن انجام می شه ، کافیست روی علامت آنتن ها بزنید و روی گزینه Turn on flight modeکلیک کنید.برای غیر فعال کردن اش ، دوباره تکرار کنید.

3- من هرچي ديدم رو گوشي نشانه براي دايورت نديدم (مثلا وقتي از خونه دايورت ميكنم)

من نمی دونم از چی صحبت می کنید علامت دایورت نشون باید بده؟

4-چه جوري كانتكت كپي كنم تو كامپيوتر ؟

همان طور که نوشتم ، باید برنامه اوت لوک رو نصب کنید

5-اگر كامپيوتر ويروس داشته باشه به گوشي منتقل ميشه يا نه ؟

تا به حال ویروس هایی پیدا نشده که بتوانن به پی پی سی هجوم بیارن ، گرچه انجمن آنالیز تهدید های اینترنتی گزارشی داشت از بالقوه بودن این خطر که بعضی ویرویس های پی سی با جهش تبدیل به ویرویس پی پی سی
بشن.ولی واقعاً لازم نیست نگران باشید.

6- مهممممممم من يه ام پي تري پلير ديدم كه بلوتوث نداشت اما اين قابليت داشت كه اگه يه راديو كنارش ميزاشتي (فكر ميكنم تا 10 متر) و راديو رو موج 95 مگا هرتز تنظيم ميكردي هر آهنگي كه ام پي تري پلير ميخوند روي راديو مي افتاد براي موبايل يه همچين برنامه وجود داره يا نه (ديگه با اين روش وقتي تو ماشيني نه ديگه سي دي مييخواد نه نوار)

خیر ، ولی الان خیلی از ماشین هایی که در خارج از کشور تولید می شه ، از بلوتوث پشتیبانی می کنه ، اون چیزی که شما دیده اید ، بهش می گفتن قدیماً آی تریپ ، که برای آی پاد هست ، اون موقع البته هنوز در خود ام پی تری پلیر ادغام نشده بود و یک جز جدا بود.
خیر من همچین نرم افزاری ندیدم ، به علاوه فکر می کنم علاوه بر نرم افزار احتیاج به سخت افزار هم داره تا بتونه موج رادیو رو تولید کند

در مورد اینکه فرمودید من نمی دانم کلید سافت ریست کجاست ، روی هر دستگاه فرق می کند جایش و اصولاً دفترچه راهنمای هر دستگاه یکی از استفاده هایش همین پیدا کردن کلیدهاست. ولی معمولاً کلید سافت ریست یک کلید است که در یک حفره کوچک کار گذاشته می شود که اشتباهاً دست شما بهش نخورد

بالا