• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

٠ Complete Idiots Guide to PDA ٠

مطالب این ترد برای شما چقدر مفید بوده؟

• اصلاً مفید نبوده ، من همه رو می دونستم

Votes: 10 10.4%
  • فقط بعضی نکات رو یادآوری کرد

Votes: 10 10.4%
  • خیلی مطالب خوب داره، کلی یاد گرفتم

Votes: 50 52.1%
  • حرف نداشت، من که هیچی نمی دونستم

Votes: 26 27.1%

• Total voters
    96

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از king_dani :
گزینه ای نداره ، در ویندوز موبایل 2003 اس ای ، همین که بیم رو انتخاب کنید و بلوتوث شما با فرد گیرنده باند شده باشه ، در صفحه ای که می نویسه که به دنبال پورت اینفرا رد هست ، زیرش اسم فرد بلوتوث دار هم اضافه می شه.
اما ممکنه بیشتر توضیح بدید برای شما چطور انجام می شه؟(با عکس)
من این راه رو امتحان نکردم برای فرستادن فایل وقتی بلوتوث روشن هست در قسمت managerباید اول دستگاهی که می خواهیم واسش فایل رو بفرستیم پیدا کرده و بهش وصل بشیم بعد از منو پایین قسمت send file رو انتخواب کرد ولی مشکل این راه اینه که نمیشه mp3 فرستاد اگه راهی که شما گفتید عملی باشه خیلی عالیه چون همه چیز میشه فرستاد!!

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
دیشب در حالی که چشم هام از خواب می سوخت به این برخوردم.واقعاً که اگر دیگران دیده اند و اینجا معرفی نکردن ، آخر مرام هستن.این رو توصیه می کنم ، همشو بخونید .

اول از هر چیز این فایل رو بگیرید (27کیلو بایته)

با عرض پوزش از همه اساتید ، باید بگم نویسنده ادعا می کنه ، اینکه مثلاً پورت دریافتی رو خاموش نگه دارید ، باطری کمتری مصرف می شه. این نویسنده می گه اینها دیگه تو دستگاه های جدید ، افسانه س.

در ضمن نویسنده ، تونسته با این برنامه اثبات کنه که اون چیزی که من مدت ها اصرار روش کردم ، درست بوده ، یعنی آندر کلاک کردن مصرف باطری رو کم می کنه (البته دعوای من تو فروم ای تن چیز دیگری بود، اونها می گفتن که سی پی یو سامسونگ قابل آندر کلاک کردن با ایکس اسکیلر نیست)

خوب ، این برنامه چی کار می کنه؟ این برنامه با ثبت مصرف باطری شما در مقیاس واقعی میلی آمپر ، به شما می فهمونه که دقیقاً چقدر هر برنامه باطری می سوزونه .
خود نویسنده ، دل اکسیم ایکس 51 رو فوجیتسو زیمنس لوکس 720 رو چک کرده .نکته اش اینجاس که فقط برای ویندوز 2003 اس ای به بالا جواب خواهید گرفت.
در کل ، مثلاً می گه که به حال نرمال ، دستگاه 80 میلی آمپر مصرف پایه اش هست.
وای فای حدود 80 تا بیشتر می کنه
بلوتوث 25 تا
در ضمن کلی نکته های ریز هم در موردشون می فهمید.
اما دستگاه خودتون رو چطور چک کنید؟
برنامه رو نصب کنید .بعد اجراش کنید ، بعد برنامه رو اگزیت نکنید ، فقط روز ضربدر تپ کنید ، بعد در حالی که مطمئن هستید هیچ برنامه ای در حال اجرا نیست ، یه مدتی بذارید به حال خودش ، اگر برنامه رو دستگاه تون جواب بده، بعد از 2 دقیقه ، شما یه گراف دارید ، به قله های گراف کاری نداشته باشید ، چون مال لحظاتی ست که شما یه فرمان می دیدید ، به میانگین دقت کنید.
بعد همین کار رو تکرار کنید ، و این بار یه برنامه رو اجرا کنید ،مثلاً یه بازی .
در نهایت شما متوجه می شید هر برنامه براتون چقدر مصرف باطری داره.
از اینجا به بعدش ریاضی ست: کافیه عدد کل باطری تون (که روی خود باطری نوشته شده) تقسیم بر مصرف بر حسب میلی آمپر کنید تا بفهمید ، با باطری پر چقدر می شه اون برنامه رو اجرا کرد.

حالا یه نکته حال گیری ، دستگاه من باهاش کار نمی کنه ، هنگ نمی کنه ولی هیچ چی هم نشون نمی ده(اورکس ای 900)
موفق باشید
متاسفانه رو PDA2k نمودار نکشید...
می‌تونست خیلی‌ برنامه جالب و به درد خوری باشه...
حیف...
در هر حال ممنون از معرفی‌.

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
یه نکته ی کوچیک بگم در مورد مصرف کمتر باطری؛ اونم اینکه اگر عکسی‌ که برای پشت صفحه تون انتخاب می‌کنین ، کمتر رنگها ی تند داشته باشه و بیشتر به مشکی‌ بزنه، به خاطر مصرف کمتر به اصطلاح لامپ ها برای تولید رنگ روشن و تند، باطری کمتر مصرف می‌شه. مخصوصا رو ppc هایی‌ که LCD بزرگتری دارن، این قضیه مشهود تره. (قبلا گفت نشده بود که؟! نه؟!)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از raizaM :
یه نکته ی کوچیک بگم در مورد مصرف کمتر باطری؛ اونم اینکه اگر عکسی‌ که برای پشت صفحه تون انتخاب می‌کنین ، کمتر رنگها ی تند داشته باشه و بیشتر به مشکی‌ بزنه، به خاطر مصرف کمتر به اصطلاح لامپ ها برای تولید رنگ روشن و تند، باطری کمتر مصرف می‌شه. مخصوصا رو ppc هایی‌ که LCD بزرگتری دارن، این قضیه مشهود تره. (قبلا گفت نشده بود که؟! نه؟!)
نه گفته نشده بود.ممنون از توجهتون

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از alireza_simkesh :
من این راه رو امتحان نکردم برای فرستادن فایل وقتی بلوتوث روشن هست در قسمت managerباید اول دستگاهی که می خواهیم واسش فایل رو بفرستیم پیدا کرده و بهش وصل بشیم بعد از منو پایین قسمت send file رو انتخواب کرد ولی مشکل این راه اینه که نمیشه mp3 فرستاد اگه راهی که شما گفتید عملی باشه خیلی عالیه چون همه چیز میشه فرستاد!!
آقا دانیال من اون راهی که شما گفته بودید امتحان کردم موقع beam کردن هیچ گزینه ای برای بلوتوث نداره با این وضعیت هر فایلی رو نمیشه فرستاد مثلا mp3 هارو

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
کسانی که برای اولین بار ActiveSync رو نصب میکنن یه چند تا تیک داره مربوط به بخش های contacts , file , task , ... هست
این تیک ها اگه فعال باشه باعث میشه اطلاعات توی pc با ppc تون با هم مقایسه بشه اگه چیزی از ppc تو pc نیست بهش انتقال داده میشه و بر عکس
بنابر این بهتون توصیه میکنم که در هنگام نصب (شایدم بعد نصب دقیقا یادم نیست) اون تیک ها رو بردارین
حداقل من این کارو کردم
:happy:

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
دو تا سئوال هم داشتم
today time out چیه ؟ برای من روی 4 hr تنظیمه
یه چیز دیگه
اگه با sbp time بخواهیم ساعت تنظیم کنیم بعد حالا چند دقیقه که ppc رو حالت stand by رفت دیگه این برنامه سر ساعت تنظیم شده زنگ نمی زنه
حالا یه راهش اینه که اصلا ppc stand by نشه یعنی تیکش رو برداریم
راه دیگهای به نظرتون میرسه؟
برنامه خوبی برای تنظیم ساعت با هر زنگی تو هر شاخه ای میشناسین؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از amirmw :
دو تا سئوال هم داشتم
today time out چیه ؟ برای من روی 4 hr تنظیمه
یه چیز دیگه
اگه با sbp time بخواهیم ساعت تنظیم کنیم بعد حالا چند دقیقه که ppc رو حالت stand by رفت دیگه این برنامه سر ساعت تنظیم شده زنگ نمی زنه
حالا یه راهش اینه که اصلا ppc stand by نشه یعنی تیکش رو برداریم
راه دیگهای به نظرتون میرسه؟
برنامه خوبی برای تنظیم ساعت با هر زنگی تو هر شاخه ای میشناسین؟
اولی رو من هم نمی دونم ، ولی سعی می کنم پیداش کنم.
دومی هم این یه باگ نرم افزاری ست ، فکر نکنم با این کلک ها حذف بشه ، در ترد نرم افزار مطرح کن
بهترین کار استفاده از آلارم خود ویندوز موبایل هست

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب کسایی که مثل من در محیط ویندوز 2003 زندگی می کنن ، همیشه باید تنشون از تقسیم بندی سنتی نصف برنامه نصف ذخیره در مموری بلرزه
همون طور که در پست های گذشته نوشتم ، ایده ال مصرف باطری و سرعت وقتی بدست می آد که شما کمی بیش از 13 مگ پروگرم و کمتر از 8 مگ استورج داشته باشید.
من خودم خیلی برنامه نصب دارم روی دستگاه ، ولی همگی شون هم روی هم ، چیزی حدود 6.8 مگ از استورج رو گرفتن، معنی ش اینه که شما اغلب اوقات ، حتی با برنامه هایی که سرخود در استورج فایل ذخیره می کنن هم می تونین کنار بیاین و استورج تون رو کم حجم نگه دارید .مزایای این کار:
.افزایش سرعت بوت شدن در هنگام سافت ریست
.حجم کم فایل های بک آپ کلی که از دستگاه تون می گیرید.
.سرعت بالا تره کارکرد دستگاه
.نهایتاً مصرف کمتر باطریه.

خوب تا اینجاش خوبه ، ولی دقیقاً چطور اینکار رو بکنیم:
.اغلب برنامه های جدید ، بی مشکل روی مموری داخلی یا کارت حافظه نصب می شن و اثری از خودشون در مین مموری به جا نمی ذارن.ولی شما ریسک نکنید، همیشه قبل از نصب برنامه ، مقدار مموری استورج و پروگرم دستگاه تون رو یادداشت کنید ، و بعدش مقایسه کنید، مثلاً تغییرات در حد زیر 50 کیلو بایت در استورج و زیر 150کیلو بایت در پروگرم پذریفتنی ست . ولی از اون بالاتر ، یعنی این برنامه یه ریگی به کفش اش هست.سئوالی که پیش می آد اینه که چی کار می شه کرد.
یه مثال:
برنامه بی نظیر وستک ، کلیر وو ، که امکان های آفیس رو به دستگاه شما اضافه می کنه ، متاسفانه نسخه نهایش که به درد می خوره ، برای ویندوز 5 طراحی شده و همه فایل ها رو مستقیماً منتقل به فولدر ویندوز تون می کنه.خوب می بینید که این طوری دست بردن توش هم سخت می شه.هیچ کلک هایی که پایین بهشون مختصر اشاره می کنم هم افاقه نمی کنه.
خوب راه حل؟
من راه حلی براش نداشتم ، خیلی راحت اجازه دادم که 3مگ به استورج و 2.5مگ هم به پروگرم ام اضافه کنه ، چون واقعاً به نسخه سالم اش روی دستگاه احتیاج داشتم.

.برخی برنامه های قدیمی ، خودشون رو در فولدر program filesیا در my documentsکپی می کنن . خوب اگر دبلیو ام 5بود ، این فولدر ها روی مموری رام داخلی دستگاه واقع بود و هیچ تاثیری بر رم دستگاه نداشت.ولی اینجا قضیه فرق داره.
راه حل:
برنامه رو بعد از نصب ، با فولدرش به مموری داخلی یا خارجی منتقل کنید و اجرا کنید، در بسیاری از اوقات شما این امکان رو دارید که از همون جا اجراش کنید ، اگر هم اجرا نشد، اگر خیلی سمج هستید ، سعی کنید با برنامه های مانیتور فعالیت های پی دی ای ، بفهمید چه فایلی رو باز خوانی کرده که وجود نداشته و براش فراهمش کنید! اگر هم نیستید ، خوب برش گردونیدسر جاش

..بسیاری از برنامه ها ، در هنگام نصب ، از شما نمی پرسن کجا بریزن فایل هاشونو، خوب مجبورشون کنید:
از این رجیستری توییک که اقلاً هزار بارگفته شده استفاده کنید :
مقدار fAskDestرو اگر به 1 تغییر بدید ، باعث می شه که قبل از نصب ، در پی دی ای از شما مسیر بخواد.دقت کنید ، که اکثر برنامه ها اینجا ، توی پی دی ای ، اول به صورت یه فایل کب کپی می شن و بعد اجرا می شن.
کد:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\APPS\Microsoft Application Installer
:blink:
هشدار: بعد از نصب ، این رجیستری کی رو به مقدار 0 عوض کنید، در 2003 ، اگر این مقدار هنوز 1 باشه و شما تم دستگاه رو عوض کنید ، دستگاه هنگ می کنه ، دلیل اش هم اینه که دستگاه با فایل های تی اس کی تم ، مثل کب برخورد می کنه.

.کب فایل ها: خوب این ها رو با برنامه CabInstallکه مجانی هم هست ، در مسیر دلخواهتون نصب کنید.(در ویندوز 5 ، خود ویندوز این برنامه رو داره و نیازی بهش نیست.)

.بعضی برنامه های به این راحتی باهاتون کنار نمی آن: بعضی وقت ها، برنامه ها در رجیستری تون ، مسیر نصب خودشون رو می نویسن ، که در این صورت ، همیشه از روی رجیستری دنبال فایل هاشون هستن.
مثال ، برنامه موفق پاکت رادیولوژیست. خوب راحته ، فقط باید مسیر ها رو در رجستری عوض کنید
اخطار: یادتون باشه در شروع مسیر از \ و در پایان اش هم از همین استفاده کنید.در ضمن مشخص کنید که در مثلاً استورج کارد هست یا در فلش مموری

.بعضی وقت ها یکم ماجراجویی بد نیست ، به فولدر های واقع در مین مموری ، مثل program files windows my documents ,مراجعه کنید و حجم فولدر ها را با دفعه قبل مقایسه کنید، این کار باعث می شه که اگر یه برنامه ای فایل یا فولدری به این ها اضافه کرده باشه شما متوجه شید.
اگر چنین بود، سعی کنید به هر کلکی که شده جابه جاشون کنید

.رینگ تون ها: برای اینکه فولدر ویندوز تون سبک شه ، شما می تونید با استفاده از هک رجیستری که اتچ کردم ، استفاده کنید و بعد ، هر فولدری که خواستید رو بهش اضافه کنید ، تا به راحتی در مثلاً مین مموری زنگ هاتون باشه.این حقه در ویندوز 2003 ، در هنگام زنگ خوردن دستگاه خیلی مشکلی ایجاد نمی کنه ، چون 2003 به مراتب سریع تر از 2005 هست.

.مم مید ، اگر بخوام در یک کلمه بگم که باید مین مموری تون رو پاکیزه و طاهر نگه دارید ، باید همین دو کلمه!! رو بگم.
خوب ، این برنامه رو باید یکی زحمت بکشه ومعرفی کنه در یه پست جدا. ولی خلاصه بگم که ،
1.شما با استفاده از مم کلین اش ، می تونید کلی خرت و پرت بی ربط رو از مین مموری حذف کنید.
2. با استفاده از نوتیفیکشین اش می تونید از برنامه هایی که بیش از یک بار در حافظه هستن باخبر شید و برشون دارید(اخیراً یه برنامه 500کیلویی ، یه فایل 200 کیلو بایتی ویندوز رو 4 بار در مموری کپی کرده بود! من هم با خوشحالی 1 مگ خالی کردم ، البته اگر مم مید و دوپلیکیت اش نبود ، هرگز متوجه نمی شدم)
3.Memory Tweaksاین قسمت برنامه به شما کلی جای بازی می ده ، که حتی برای ویندوز 5 هم خوبه ، با منتقل کردن کش آی ای ، و با جابه جا کردن فولدر کش آوانت گو ، کلی جا باز می شه
4.DLL Optimizer فایل های دی ال ال ، استطاله های فایل های اجرایی ویندوز هستن. این فایل ها برای در دسترس بودن ، در فولدر ویندوز کپی می شن، این فاجعه اس ، کافیه بی تجربه باشین وبرنامه هایی رو نصب کنید که برای ویندوز 2002 و پایین تر نوشته شده، در این صورت بی چاره تون می کنه با حجم شون. خوب در مورد استفاده از این قسمت ارزشمند ، قبلاً نوشتم.
5.برنامه هایی که در شروع بارگذاری می شن، و برنامه هایی که لینکی از خودشون در استارت آپ گذاشتن رو می تونید ببینید، و اگر می بینید که اضافین برشون دارید.
6.برنامه های در حال اجرا رو بکشید!!
7. یه نمودار خوشگل کیکی از حافظه ها تون داشته باشید. این قسمت به درد همون ماجراجویی که گفتم می خوره.

main.gif

.برنامه های او ای ام: خیلی از شرکت های تولید کننده ، به نسخه رام دستگاه شما ، کلی برنامه اضافه می کنن که هم جای رام رو می گیره و هم بعد نصب ، کارایی نداره.مثلاً ام ام اس کامپوزر(طراح) ، یا کلی برنامه به درد نخور. خوب ، اگر خیلی پر دل باشید، می تونید در فولدر ویندوز و پروگرم فایلز دنبال شون بگردید ، و بعد محتاطانه منتقل شون کنید به مموری داخلی تون. اگر اتفاقی نیوفتاد ، یعنی نبودشون رو می تونه تحمل کنه. اگر بهونه گرفت، برش گردونید سر جاش
مثال: من از روی اورکس ام ، از فولدر ویندوز ، حدود 3.5 مگ فایل استخراج کردم ، تازه بازم جا داشت ، ولی دیگه دلم سوخت به حالشون.فایل ها ، شامل ، قاب برای عکس های دوربین . رینگ تون هایی که دوبار عین هم وجود داشتن!!!! و عربی کننده دستگاه و چیز های دیگه بود.

.بسیاری از افراد توجه نمی کنن که پیم هاشون(شامل اس ام اس ها) در مین مموری قرار می گیره ، پس شاید خیلی هم بد نباشه که هر چند وقت یه بار ، با منتقل کردن اس ام اس های ترکه و رشتیه و احمدی نژاد از اوت لوک به پی سی ، به پی دی ای تون یه استراحتی بدید.
من 500 اس ام اس رو پاک کردم ، باورتون می شه که 0.7 مگ جا گرفته بود؟

یکی دو تا اخطار هم بدم:
.کاری که در مورد یادداشت برداشتن از مقدار مموری تون رو نوشتم ، انجام بدید ، برای همه برنامه ها ، وگر نه باید هر ماه هارد ریست کنید.
.بعضی برنامه ها رو اصلاً کاری شون نداشته باشید ، بهترین مثال اش ، فایل کبی هست ک ساپورت ویژوال بیسیک رو روی پی پی سی اضافه می کنه.

اگر خیلی مثل من سخت گیر باشید ، در انتها ، در حالیکه بیش از 150 برنامه روی دستگاه تون نصب دارید (روی کارت 2 گیگ ) و تقریباً دستگاه تون برای خوندن هر فایلی ، مرورگر شو داره ، هنوز با یه همچین چیزی رو برو هستین:
wmilwk.jpg

در آخر ، خواهش می کنم ، سعی کنید به این مطلب چیزی اضافه کنید ، ولی اگر نه ، حداقل بنویسید که به درد خور بود یا نه. بی نهایت دوستانه می خوام که نقشی فعال داشته باشید.

تشکر از شما

فایل های ضمیمه

• mp3.zip
    371 بایت · نمایش ها: 17

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از amirmw :
با سلام
دانیال جان شرمنده وقتی پست زدم دیدم که در مورده برنامه memmaid توضیح دادی باز هم ممنون اطلاعات خوبی بود
ولی فکر کنم یه review کامل از این برنامه رو باید تدارک ببینیم:D

اخیرا یه برنامه نصب کردم که crack ش با بقیه crack ها فرق داشت
گفتم اگه شما هم بدونین بد نیست
وقتی crack برنامه رو تو پی سی اجرا کنی یه پیامی به شکل زیر می ده
is not a valid win32 application ....
حالا این 2 تا معنی میده
اول از همه اینکه این برنامه باید تو ppc اجرا بشه و برای ویندوز موبایل نوشته شده
یا باید فایل رو تو شاخه ای که برنامه رو نصب کردین رو فایل اصلی overwrite کنین که قبلا هم دوستان توضیح دادن
یا فایل رو تو شاخه برنامه کپی می کنی اجراش می کنی اونجا با توجه به id دستگاهت سریال نامبر رو بهت میده
به هر حال اینم یه تجربه جدیدیه دیگه (حالا حد اقل برای من)
خواهش می شه قربان، بنده سعی می کنم در وقت آزاد ، براتون این کار رو بکنم.
در مورد کرک تون ، بله ، بسیاری از برنامه ها همین طور هستن.
من خودم کلی برنامه معرفی کردم ، که باید اصلاً همین فایل رو منتقل کنید اول روی دستگاه ، و به عبارتی فایل نصب پی سی ندارن(آخرین پست ام توی نرم افزار) ، اما مثال کرک اش هم ، برنامه استایل تپ هست ، که شما یه فایل پچ رو در فولدر نصب کپی می کنی و در پی پی سی اجرا می کنی ، بعد شما بهت سریال نصب رو می ده.
به هر حال موفق باشی
و ممنون که پست قبلی رو خوندی و نظر دادی

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
اگه بخواین خیلی‌ سریع به Today Screenبرین، وقتی‌ که برنامه ی دیگه ای در حال اجرا هست، میتونین دکمه ی Windows (دکمه ی ساخت افزاری) رو 2 بار خیلی‌ سریع بزنید. (Double)
(البته مطمئن نیستم که این روی OS همه دستگاه ها، تنظیم شده باشه.)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از shahriar9876 :
آقا یه سوال!! بهتر ا این برنامه هم بود که معرفی کنی؟!! خیلی خفنه!من ا روز اول دنبال این بودم که storge رو ببندم.دمت گرم!

عذر می خوام ، ولی آیا خطاب شما با بنده اس؟کدوم برنامه ؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از king_dani :
عذر می خوام ، ولی آیا خطاب شما با بنده اس؟کدوم برنامه ؟
?????!!!!!!! شکسه نفسی می کنی؟!در مورد برنامه MemMaid!

-----------------

به نقل از shahriar9876 :
?????!!!!!!! شکسه نفسی می کنی؟!در مورد برنامه MemMaid!
آها ؛ بروی چشم ، سرو خلوت بشه. البته بهروز خان هم معرفی کرده اند ها
ولی من نفهمیدم ، چطوری استورج را باهاش می بندید؟

-----------------

به نقل از king_dani :
آها ؛ بروی چشم ، سرو خلوت بشه. البته بهروز خان هم معرفی کرده اند ها
ولی من نفهمیدم ، چطوری استورج را باهاش می بندید؟
]یچی دیگه می شه فضای خیلی کمی بهش داد دیگه.و فضا واسه program بیشتر می شه.

-----------------

به نقل از shahriar9876 :
]یچی دیگه می شه فضای خیلی کمی بهش داد دیگه.و فضا واسه program بیشتر می شه.
اوه متوجه شدم ، ولی خوب ، برای محدود کردن اش ، شما از همون قسمت مموری در ستینگز هم در ویندوز می تونید استفاده کنید.ولی درست می گویید ، خیلی کارایی داره

-----------------

به نقل از king_dani :
اوه متوجه شدم ، ولی خوب ، برای محدود کردن اش ، شما از همون قسمت مموری در ستینگز هم در ویندوز می تونید استفاده کنید.ولی درست می گویید ، خیلی کارایی داره
به نظر شما می شه؟!!!!! با خود memory ویندوز که نمی شه عزیز! تا یه محدوده ای اجازه می ده بدش دیگه نمی تونی کلا بچسبونیش مگه می شه!؟!

-----------------

به نقل از shahriar9876 :
به نظر شما می شه؟!!!!! با خود memory ویندوز که نمی شه عزیز! تا یه محدوده ای اجازه می ده بدش دیگه نمی تونی کلا بچسبونیش مگه می شه!؟!
بله ، درسته ، این رو در یه پست دیگه توضیح داده بودم که اگر شما ، سعی کنید ، اون اسلاید بار رو به نهایت یک سمت ببرید ، ویندوز خودمختار عمل می کنه وبرش می گردونه، و با یه فرمان هم می شه این کار رو آف کرد، ولی گفتم که اصلاً توصیه نمی شه این کار رو بکنید.
حالا شما می گید که اگر اسلاید بار موجود در مم مید رو استفاده کنید ، اون وقت می شه باهاش ثابت اش کرد؟امتحان نکردم:eek:

shahriar9876

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
بله ، درسته ، این رو در یه پست دیگه توضیح داده بودم که اگر شما ، سعی کنید ، اون اسلاید بار رو به نهایت یک سمت ببرید ، ویندوز خودمختار عمل می کنه وبرش می گردونه، و با یه فرمان هم می شه این کار رو آف کرد، ولی گفتم که اصلاً توصیه نمی شه این کار رو بکنید.
حالا شما می گید که اگر اسلاید بار موجود در مم مید رو استفاده کنید ، اون وقت می شه باهاش ثابت اش کرد؟امتحان نکردم:eek:
اره دیگه با نمکیه برنامه همینه!میشه به نهایت رسوند.و خیلی توپه خوش به حال کسایی که Ram اشون 128 هس اونا دیگه باید پرواز کنن!!.البتهjam یکی ا بهترینه نه اینکه واسه خودم باشه ولی خوب....!!!!

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
اينجا ميخوام 2 تا برنامه معرفي كنم كه واقعا امروز باعث شگفتي من شده :lol:

اولي يكي از برنامه هاي پاور تويز معرفي شده توسط مايكروسافته و البته رايگان هم هست .

اسم برنامه Remote Display Control for Pocket PC هست و ميتونيد از http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/wce/downloads/ppctoys.mspx دانلود كنيد .

اين برنامه دقيقا كار Pocket Controller رو انجام ميده يعني شما ميتونيد تصوير صفحه نمايش پاكت پيسي رو روي دسكتاپ داشته باشيد و با ماوس و كيبوردتون با پاكت پيسي كار كنيد .

اما چند تا فرق داره كه باعث شده من اونو بهPocket Controller ترجيح بدم .

اول خب ميتونه مجاني بودنش باشه كه البته تو ايران مفهومي نداره :happy:
دوم حجم كم خود برنامه ( 713 KB )
سوم حجم بسيار كم قسمتي كه روي پاكت پيسي اينستال ميشه ( 15 KB )
چهارم اينكه برخالاف Pocket Controller قسمتي از برنامه كه روي پاكت پيسي نصب ميشه لازم نيست هميشه توي مموري باشه و منابع سيستم رو مصرف كنه و هر وقت كه احتياج شد اونو اجرا ميكنيد و تازه بازهم برخلاف Pocket Controller قسمتي كه روي پاكت پيسي نصب ميشه نقش سرور رو ايفا نميكنه و اين شايد ديليل كوچك بودن و كم مصرف بودنش باشه .

خلاصه من كه خيلي خوشم اومد و كاملا نيازم رو برآورده ميكنه .

برنامه ديگه Terminal Services Client هست كه روي همه پاكت پيسي ها به صورت پيش فرض وجود داره و فكر كنم تقريبا هيچكس نميدونه كه به چه دردي ميخوره .

اين برنامه كوچولو دقيقا همون چيزي رو كه در بالا توضيح دادم به صورت وارونه انجام ميده . يعني شما با اون ميتونيد صفحه دسكتاپ رو روي نمايشگر پاكت پيسي ببينيد و از اونجا با كامپيوترتون كار كنيد !

PPC_taskman.gif

و اين امكان براي من بينظير بود چون باهاش تونستم از توي خيابون سرور شركت رو كه دچار مشكل شده بود دوباره راه بندازم :lol:

البته با اين سرعت خطوط ديجيتال مخابراط شما بايد يه تنظيماتي رو تغيير بديد و گرنه نميتونيد كانكت بشيد .

قبل از اين برنامه هاي زيادي رو امتحان كرده بودم كه كار مشابه رو انجام ميدادن ولي هيچكدوم به اين خوبي كار نكرده بود و همينطور بايد برنامه هاي مخصوص خودشون رو نصب ميكردن و با سرويس ويندوز كاز نميكردن و مهم تر از همه تقريبا اصلا كار نميكردن !

اول از همه بايد بگم كه اين امكان توي تمام ويندوزهاي XP Pro وجود داره كه با استفاده از Remote Desktop ميتونن به همديگه وصل بشن ولي من نميدونستم كه مايكروسافت اين امكان رو توي اين عضو كوچيك خانوادش هم قرار داده :happy:

براي فعال كردن اين امكان توي كامپيوترتون به قسمت System Propeties بريد و مثل شكل پايين توي اون قسمت تيك بزنيد .

enablerd.jpg

بعد هم يوزر رو تعريف كنيد و تمام .

حالا ميتونيد با اجراي برنامه Terminal Services Client و دادن آدرس كامپيوترتون به اون وصل بشيد و از راه دور كنترلش كنيد :cool:

PPC_perfmon.gif

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
عالی بود اورلود جان،
امیدوارم موفق باشی.:)

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از Overload :
اينجا ميخوام 2 تا برنامه معرفي كنم كه واقعا امروز باعث شگفتي من شده :lol:

اولي يكي از برنامه هاي پاور تويز معرفي شده توسط مايكروسافته و البته رايگان هم هست .

اسم برنامه Remote Display Control for Pocket PC هست و ميتونيد از http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/wce/downloads/ppctoys.mspx دانلود كنيد .

اين برنامه دقيقا كار Pocket Controller رو انجام ميده يعني شما ميتونيد تصوير صفحه نمايش پاكت پيسي رو روي دسكتاپ داشته باشيد و با ماوس و كيبوردتون با پاكت پيسي كار كنيد .

اما چند تا فرق داره كه باعث شده من اونو بهPocket Controller ترجيح بدم .

اول خب ميتونه مجاني بودنش باشه كه البته تو ايران مفهومي نداره :happy:
دوم حجم كم خود برنامه ( 713 KB )
سوم حجم بسيار كم قسمتي كه روي پاكت پيسي اينستال ميشه ( 15 KB )
چهارم اينكه برخالاف Pocket Controller قسمتي از برنامه كه روي پاكت پيسي نصب ميشه لازم نيست هميشه توي مموري باشه و منابع سيستم رو مصرف كنه و هر وقت كه احتياج شد اونو اجرا ميكنيد و تازه بازهم برخلاف Pocket Controller قسمتي كه روي پاكت پيسي نصب ميشه نقش سرور رو ايفا نميكنه و اين شايد ديليل كوچك بودن و كم مصرف بودنش باشه .

خلاصه من كه خيلي خوشم اومد و كاملا نيازم رو برآورده ميكنه .

برنامه ديگه Terminal Services Client هست كه روي همه پاكت پيسي ها به صورت پيش فرض وجود داره و فكر كنم تقريبا هيچكس نميدونه كه به چه دردي ميخوره .

اين برنامه كوچولو دقيقا همون چيزي رو كه در بالا توضيح دادم به صورت وارونه انجام ميده . يعني شما با اون ميتونيد صفحه دسكتاپ رو روي نمايشگر پاكت پيسي ببينيد و از اونجا با كامپيوترتون كار كنيد !

و اين امكان براي من بينظير بود چون باهاش تونستم از توي خيابون سرور شركت رو كه دچار مشكل شده بود دوباره راه بندازم :lol:

البته با اين سرعت خطوط ديجيتال مخابراط شما بايد يه تنظيماتي رو تغيير بديد و گرنه نميتونيد كانكت بشيد .

قبل از اين برنامه هاي زيادي رو امتحان كرده بودم كه كار مشابه رو انجام ميدادن ولي هيچكدوم به اين خوبي كار نكرده بود و همينطور بايد برنامه هاي مخصوص خودشون رو نصب ميكردن و با سرويس ويندوز كاز نميكردن و مهم تر از همه تقريبا اصلا كار نميكردن !

اول از همه بايد بگم كه اين امكان توي تمام ويندوزهاي XP Pro وجود داره كه با استفاده از Remote Desktop ميتونن به همديگه وصل بشن ولي من نميدونستم كه مايكروسافت اين امكان رو توي اين عضو كوچيك خانوادش هم قرار داده :happy:

براي فعال كردن اين امكان توي كامپيوترتون به قسمت System Propeties بريد و مثل شكل پايين توي اون قسمت تيك بزنيد .

بعد هم يوزر رو تعريف كنيد و تمام .

حالا ميتونيد با اجراي برنامه Terminal Services Client و دادن آدرس كامپيوترتون به اون وصل بشيد و از راه دور كنترلش كنيد :cool:

:specool: :specool: :specool:

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از della :
در پست های قبلی دوستان راجع به freeware, shareware,... صحبت کردند. پس برخی برنامه ها برای استفاده احتیاج به ثبت و یا پرداخت هزینه ای هستند. گرچه استفاده ی رایگان از برنامه ها کار درستی نیست. اما در کشور ما نهCopyright را رعایت می کند و نه ارز ما قابل مقایسه با کشورهای دیگر است. پس مطلوب استفاده ی رایگان و کامل از برنامه ها است.
در این جا کرک هایی که می شناسم را معرفی می کنم.

انواع Crack ها

شماره سریال (Serial Number): برخی از برنامه ها تنها به یک سریال برای کرک احتیاج دارند. می توان گفت که ساده ترین و بی درد سر ترین کرک است که تنها با وارد کردن تعدادی حروف و عدد برنامه به مالکیت ما در می آید. که برای یافتن سریال برنامه با جستجو بر روی اینترنت version مورد نظر را یافته که معمولاً یک فایل txt است. چیزی که در این فایل خواهید دید شبیه به نوشته ی زیر است.

کد:
Pocket slideshow 1.35
S/N: BPH9U - EN3QM - JKGA9 - LTUU0

Key Generator (Keygen): بعضی از برنامه ها چندین فیلد برای وارد کردن سریال دارند و یا شماره و حروفی را به ما می دهند. در واقع بدین معناست که یک سریال ثابت برای همگان کارایی ندارد و این سریال به عوامل دیگری وابسته است. مثلاً به نام دارنده ی pocket pc. بنابراین به یک کلید ساز برای باز کردن قفل داریم. این نوع کرک یک فایل اجرایی است(.exe) نام یا شماره ای که برنامه به شما می دهد را وارد کرده و دکمه Generate را می زنید. سریال به دست آمده را وارد کرده...

Patch: تعدادی از کرک ها به صورت patch ارائه می شوند. کرک فایلی اجرایی است و باید در کنار برنامه قرار بگیرد و برنامه به طور کامل بسته شده باشد و بعد فایل patch را اجرا کرده و دکمه patch را می زنید و تمام. احتیاجی به هیچ کار دیگری نیست.

بعضی از کرک ها بدین صورت هستند که برنامه را نصب می کنید. فایل کرک هم نام فایل اجرایی برنامه است. این فایل را بر روی فایل اجرایی overwrite می کنیم.

نوع دیگر، فایل های رجیستری هستند. این فایل را اجرا می کنید. اطلاعات رجیستری را تغییر می دهد و احتیاج به عمل دیگری نیست.

انواعی که در این جا گفته شد. کرک های روتین و معمول است. برخی از کرک ها بسیار پیچیده هستند و مراحل متعددی احتیاج دارند.
اين سريال ها رو بايد کجا وارد کرد؟
آخه من 2 تا برنامه که سريال داشتن نصب کردم ( MemMaid V1.5و RescoExplorer 5.31) ولی جايی برای وارد کردن سريال ندارن:blush:

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از adameh_bahal :
اين سريال ها رو بايد کجا وارد کرد؟
آخه من 2 تا برنامه که سريال داشتن نصب کردم ( MemMaid V1.5و RescoExplorer 5.31) ولی جايی برای وارد کردن سريال ندارن:blush:
برنامه ها معمولا بعد از اتمام مهلت استفاده از نسخه ی رایگان برنامه، از شما تقاضا ی Serial میکنند.
در عین حال شما میتونین خودتون زود تر اون رو وارد کنین.
اغلب در Menu های برنامه، گزینه ای به نام Registeration... وجود داره که با فشردنش، میتونین Serial رو وارد کنین. بعضی‌ از برنامه ها هم در قسمت About...، دکمه ای دارن به همون اسم Registeration که از اون جا باید اقدام کنین. (از جمله همون 2 برنامه ای که ذکر کردین )

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اورلود جان شاهکاره ، می خواستم در مورد این کلاینت سئوال کنم که شما عالی پاسخ دادید!
از مازیار هم بی نهایت تشکر دارم بابت دوباره پست گذاشتن اینجا و پاسخ های دقیق شون

بالا