به نقل از king_dani :دیشب در حالی که چشم هام از خواب می سوخت به این برخوردم.واقعاً که اگر دیگران دیده اند و اینجا معرفی نکردن ، آخر مرام هستن.این رو توصیه می کنم ، همشو بخونید .
اول از هر چیز این فایل رو بگیرید (27کیلو بایته)
با عرض پوزش از همه اساتید ، باید بگم نویسنده ادعا می کنه ، اینکه مثلاً پورت دریافتی رو خاموش نگه دارید ، باطری کمتری مصرف می شه. این نویسنده می گه اینها دیگه تو دستگاه های جدید ، افسانه س.
در ضمن نویسنده ، تونسته با این برنامه اثبات کنه که اون چیزی که من مدت ها اصرار روش کردم ، درست بوده ، یعنی آندر کلاک کردن مصرف باطری رو کم می کنه (البته دعوای من تو فروم ای تن چیز دیگری بود، اونها می گفتن که سی پی یو سامسونگ قابل آندر کلاک کردن با ایکس اسکیلر نیست)
خوب ، این برنامه چی کار می کنه؟ این برنامه با ثبت مصرف باطری شما در مقیاس واقعی میلی آمپر ، به شما می فهمونه که دقیقاً چقدر هر برنامه باطری می سوزونه .
خود نویسنده ، دل اکسیم ایکس 51 رو فوجیتسو زیمنس لوکس 720 رو چک کرده .نکته اش اینجاس که فقط برای ویندوز 2003 اس ای به بالا جواب خواهید گرفت.
در کل ، مثلاً می گه که به حال نرمال ، دستگاه 80 میلی آمپر مصرف پایه اش هست.
وای فای حدود 80 تا بیشتر می کنه
بلوتوث 25 تا
در ضمن کلی نکته های ریز هم در موردشون می فهمید.
اما دستگاه خودتون رو چطور چک کنید؟
برنامه رو نصب کنید .بعد اجراش کنید ، بعد برنامه رو اگزیت نکنید ، فقط روز ضربدر تپ کنید ، بعد در حالی که مطمئن هستید هیچ برنامه ای در حال اجرا نیست ، یه مدتی بذارید به حال خودش ، اگر برنامه رو دستگاه تون جواب بده، بعد از 2 دقیقه ، شما یه گراف دارید ، به قله های گراف کاری نداشته باشید ، چون مال لحظاتی ست که شما یه فرمان می دیدید ، به میانگین دقت کنید.
بعد همین کار رو تکرار کنید ، و این بار یه برنامه رو اجرا کنید ،مثلاً یه بازی .
در نهایت شما متوجه می شید هر برنامه براتون چقدر مصرف باطری داره.
از اینجا به بعدش ریاضی ست: کافیه عدد کل باطری تون (که روی خود باطری نوشته شده) تقسیم بر مصرف بر حسب میلی آمپر کنید تا بفهمید ، با باطری پر چقدر می شه اون برنامه رو اجرا کرد.
حالا یه نکته حال گیری ، دستگاه من باهاش کار نمی کنه ، هنگ نمی کنه ولی هیچ چی هم نشون نمی ده(اورکس ای 900)
موفق باشید
اين برنامه تو ايميت جم كار ميكنه
ولي انگار شما فرمودي برنامه رو باز ميكني بعد علامت ضربدرو
ميزني بعد 2 دقيقه باز برنامه رو باز ميكني؟؟؟
اما من برنامه رو باز ميكنم بعد يه برنامه ديگه رو باز ميكنم (دوربين)
سپس دوربينو ميبندم و ميزان افزايش مصرف رو تو برنامه ميبينم
در واقع sekalaiset بايد ميني مايز باشه