خوب من سعی می کنم خیلی خلاصه اینجا براتون بنویسم که چطور می تونید باطری تون رو بیشتر و بیشتر مورد استثمار قرار بدید:
.دفعه اول 12 ساعت باطری رو شارژ کنید، این باعث می شه که باطری در مجموع راحت تر به حداکثر شارژ اش در دفعات بعد برسه
.سعی کنید ، چند دفعه اول استفاده، باطری رو تا حد 20-30درصد خالی کنید، این باعث می شه که باطری مقدار بیشتری شارژ شه در دفعات بعدی
.سعی کنید گاه به گاه با شارژ برقی(آداپتور) اون رو شارژ کنید، شارژ با یو اس بی این بدی رو داره ، که بعضی وقت ها ،جریان قطع می شه ، واین برای عمر باطری خوب نیست که هی شارژ و دشارژ شه.
.هر چند وقت یک بار ، چک کنید که دستگاهتون باطری بک آپ اش پر باشه(شامل دبلیو ام 5 نمی شه)
.هر چند وقت یک بار بد نیست که باطری رو خالی کنید و بعد دوباره شارژ اش کنید، تا یه کم به حداکثر شارژ اش اضافه شه
.اینکه اگه باطری همیشه به شارژ باشه عمرش کم می شه یه افسانه س، سعی کنید تمام شب دستگاه رو روی یو اس بی بذارید
این از کارهایی که می شد با باطری کرد
اما با دستگاه:
.سعی کنید همیشه یه برنامه داشته باشید ، با شورکات در صفحه نخست که برنامه هایی که در پس زمینه در حال اجرا هستن رو نشون بده، این برنامه های نامرد،همیشه در حال خوردن باطری تون هستن.وقتی مطمئن شدید که برنامه اطلاعات اش رو ذخیره کرده(مثلا اگر یک اس ام اس زدید ، مطمئن شید که فرستاده اون رو کارش تموم شده) و بعد برنامه رو توسط برنامه مدیریت حافظه بکشید!!!
از جمله این برنامه ها ویزبارWisBar ، ترو تول بار TrueToolbarو چند تای دیگه هستن که تقریبا ً همه در فروم نرم افزار معرفی شدن
من خودم ترو تول بار رو به همه ترجیح می دم.
توضیح: شما می تونید ازstart menu\settings\system\memoryهم اقدام به بستن برنامه ها کنید،ولی بعضی برنامه ها رو نمی تونه ببنده(چون در حال استفاده از فایل های ویندوز هستن و یا اینکه اصولا مردنی نیستن) و از طرف دیگه معمولا احتیاج به چند کلیک داره که به این صفحه برسید
.این مطلب رو فکر کنم اورلود قبلا نوشته ، به اینجا برید و دریافت دائمی رو برای آی آر خاموش کنید
Start -> Settings -> Connections - Beam -> UNCHECK
.در منوی انتخاب شبکه موبایل ، انتخاب کنید که دستی بهش بدید، چون در غیر اینصورت در هنگام No Serviceشدن موبایل (که تو ایران فراوون رخ می ده) دستگاه دوباره دنبال انواع شبکه ها می گرده و کلی باطری تونو می خوره
.وقتی از بلوتوث استفاده نمی کنید ، اون رو خاموش کنید.
.هیچ وقت برنامه های مالتی مدیا و برنام هایی که بک لایت تون رو روشن نگه می دارن، در پس زمینه باز نگه ندارید، این کار از دو تا چیز هایی ست که بابای باطری تونو رو در می آره.
.این رو من خودم دارم دو هفته امتحان می کنم، شاید مهم ترین بخش دستگاهتون که باطری رو بی رحمانه می بلعه ،سی پی یو شماست، هرچه سرعت (کلاک اسپید ) سی پی یو بالا تر باشه ، سرعت مصرف تصاعدی بالا می ره، پس سعی کنید با یه برنامه اور/آندر کلاک کننده ، سرعت دستگاه رو در مواقعی که در حال بازی های خفن نیستید پایین بیارید،همه متفق القول اند(نیستن؟) که ایکس اسکلار از همه بهتره ، به خصوص که روی دبلیو ام 5 هم جواب می ده، فقط یادتون باشه ، بعضی سی پی یو ها جواب نمی دن(شاید بعداً مفصل تر نوشتم.)اوج شاهکار این برنامه اینه که می تونه به شکل هوشمند سرعت سی پی یو رو بر حسب استفاده ای که شما می کنید ، تنظیم کنه.
از این جا فول ورژن برنامه رو بگیرید
کد:
http://www.bianconero.persiangig.com/XCPU.rar
.در منوی ستینگز ، بک لایت رو تا جایی که دیدتون رو مختل نمی کنه کم کنید، خیلی تاثیر داره
دوستان دیگه اگه نظری دارن به این پست اضافه کنن.
یه کار دیگه هم به نظرم رسید که چون یه کم تخصصی تر می شد ، در پست جداگانه این پایین مطرح می شه
(پست ویرایش شده)