روش های متعددی هست و البته برنامه هایی متعددی هم هست که به شما اجازه می ده برنامه های مختلف تون رو دسته بندی کنید.
مثلاً دستگاه من رو فرض بگیرید : من حدود 40برنامه پزشکی دارم ، اقلاً 10 تا برنامه دارم که به نوعی فایل های خام رو باز می کنن ، تقریباً 5 تا بازی دارم .....
خوب اگر همه این ها رو بگذارم در Start\Programs هر دفعه علاوه بر کاهش سرعت دستگاه ، خیلی هم طول می کشه تا بتونید که برنامه دلخواهتون رو پیدا کنید.
برنامه هایی هستند که به صورت مقیم در حافظه قرار می گیرند ، یه آیکون جانبی در صفحه اول دستگاه تون ایجاد می کنن و اجازه می دن، بدون باز کردن این مسیر برنامه هاتون رو اجرا کنید، که جمع و جور ترین شون ، به نظر من ترو تول بار هست ، که با کرک در فروم نرم افزار معرفی شد.
اما روشی که الان می خوام بگم ، بدون نیاز به این هاست ، برای کسایی که صفحه اول دستگاه شون رو نمی خوام پر از شورت کات کنن خوبه:
برای این کار ؛ عاقلانه ترین کار اینه که رسکو فایل اکسپلورر را نصب داشته باشید ، اگر نه ، با فایل اکسپلورر خود ویندوز هم می شه ، اما کار رو چند مرحله ای می کنه:
.اول فایل اجرایی رو که می خواهید ازش شورت کات بسازید پیدا کنید، مثلاً SDMMC\Medical\Epocrates\epocrates.exe
.بعد استایلوس رو روی آیکون نگه دارید که منوی فایل فعال شود(معادل رایت کلیک ماوس کامپیوتر) و از گزینه ها کپی را انتخاب کنید
.بعد به این شاخه بروید My Device\Windows\Start Menu\Programs
، به یاد بسپارید که این شاخه معادل همان فولدری ست که در صفحه اول از مسیر start\programs دیده می شود.
خوب حالا باید دوباره در صفحه خالی رایت کلیک کنید و Paste Shortcutرو انتخاب کنید ، و تمام(البته اگر با فایل اکسپلورر ویندوز دارید کار می کنید هنوز یه مرحله مونده :اگر دقت کنید، فایل اکسپلورر که شورت کات می سازه ، در پیشوند فایل Shortcut to اضافه می کنه ، باید دوباره روی شورت کات رایت کلیک کنید و Rename را انتخاب کنید و از اول اسم برش دارید)
خوب اینم چند نکته:
.به همون طریق که می تونید فایل شورتکات بسازید ، می تونید در دایرکتوری بسازید و تمام برنامه های شبیه هم رو در اون قرار بدید .بعدش این شکلی می شه دستگاهتون
.حواستون باشه که برنامه های فراوونی هستن که می تونن براتون بهتر از این دسته بندی انجام بدن ، این یه روش ابتدایی هست.
.در این مسیر هم می تونید شورتکات درست کنید یا حتی دایرکتوری Folder،
My Device\Windows\Start Menu
اما بدیش اینه که باعث می شه منوی استارت تون کش بیاد و بزنه از صفحه بیرون
.نپرسید که در عکس ،چرا فولدر های من بعضی هاشون از این آیکون های کوچولو دارن ، خیلی ور رفتم تا بتونم از یه راهی این آیکون ها رو به فولدر های دیگه هم نسبت بدم ، ولی مثل اینکه یه روشی در خود فایل های باینری ویندوز ام هست