الان نرمالی بنچی ؟من اصلا حوصله هیچی رو دیگه ندارم الان دیگه طوری شده دوستام زنگ میزنن خونه ایی میخوایم بیام طرفت الکی میگم نه بیرونم یا میگن بیا بریم بیرون الکی میگم کار دارم
مهمان که میاد دیگه حالم بهم میخوره ثانیه شماری میکنم هر چی زودتر برن با اینکه خانواده خیلی خوبی دارم ولی حوصله اونا رو هم ندارم بیشتر موقع ها تنها غذا میخورم
خیلی هم زودرنج شدم کافیه یکی بهم بگه بالاچشمت ابرو فوری ناراحت میشم الان یکی از دوستایه قدیمیم یه ضد حال بهم زد نه دیگه میرم طرفش نه زنگ میزنم اما خودش میاد طرفم میخواد از دلم دربیاره اما من کینه ایی هستم اگه یکی از چشمم افتاد دیگه خدا هم بشه بی خیالشم
کلا اوضام خوب نیست
اتفاقا بعد از اون که ماشین دادن بهت افسردگیت بیشتر و 90% به مشکلات افزوده میشه.حالا چرا افسرده هستین؟
اگه ایرانخودرو لطف کنه فروش 206 تیپ دو رو آغاز کنه..80% مشکلات من حل میشه:general304::general304::general304:
چرا آخههههههههههههههههه:general310::general310::general310:اتفاقا بعد از اون که ماشین دادن بهت افسردگیت بیشتر و 90% به مشکلات افزوده میشه.
من یه sd v8 صفر خریدم آخر سال 93 یعنی کارتکسی بود و شد مدل 94 اصلا راضی کننده نبود. چند تا چیز نفته رو بگم(من سال 85 سمند خریدم 3 سال گارانتی داست رو این حساب خریدم)چرا آخههههههههههههههههه:general310::general310::general310:
مدل 92 و 93 که اوج بی کیفیتی بودمن یه sd v8 صفر خریدم آخر سال 93 یعنی کارتکسی بود و شد مدل 94 اصلا راضی کننده نبود. چند تا چیز نفته رو بگم(من سال 85 سمند خریدم 3 سال گارانتی داست رو این حساب خریدم)
1. دزدگیر نداره. یعنی داره فقط بوقه!!!! یعنی مثل چراغ سقف که با باز شدن در روشن میشه بوق هم صدا میده و هرکسی مثل آب خوردن میتونه ترتیبشو بده(منظور آقایون دزده) حالا اینکه مشکلی نیست کسیکه 37 تومن داده ماشین یه دزدگیرم میگره 500 تومن. چه عیب داره.؟!! اما عیب داره با اینکار کارت گارانتیتون باطل میشه.
2.باید فوری برید بیمه بدنه بکنید حداقل میشه 700 تومن اونم با تخفیف صفری(اینا مثل سمند و رانا و... کارت طلائی ندارند پس بیمه بدنه به عهده خودتونه)
3.نمدی داخل کاپوت خودتون باید بخرید.
4.هر روز چراغ هاش میسوزه. نمیدونه چه مرگشه ولی تو شهر به 206 ها دقت بکنید بیشترشون یکی از چراغ ترمزها یا چراغ خطر عقبشون سوخته. نور بالا پائین و پرژکتور هم دقت کن اکثرا هم نو هستند. مشغول ذمه ای فکر کنی راننده بیخیاله. باور کن من تو دو سال 1.5 5 بار چراغ های مختلف رو عوض کردم همه هم میگن یه عیبی داره حتی پلیس راه وقتی میگرتت ولت میکنه چون میگن عیب از سازندست نه راننده.
و...........
کامنت 2014 رو 2016 میپرسی مومن ؟الان نرمالی بنچی ؟
خب حالاکامنت 2014 رو 2016 میپرسی مومن ؟
نخیر نرمال نیستم
اخه تو این گرما کی میاد ابادان ؟ دو روز هم هست که شرجی شده:general710:خب حالا
بنچی سه شنبه همین هفته میام ابادان ... کجاش برم تنهایی حوصلم سر نره ؟
یه سفر اجباریه بنچی ...اخه تو این گرما کی میاد ابادان ؟ دو روز هم هست که شرجی شده:general710:
جایی نداره اینجا برو بازار ته لنجی خیابون امیری برو کلیسا دو رکعت نماز مسیحی بزن نظر منو میخوای نیا بمون همون کرج یا اهواز زیر کولر :general601:
آبادان شهر فرنگه غروباش خیلی قشنگه :general707:آبادان دهاتی بیش نیست :general208:
:general405:
اون زمان شاه بودآبادان شهر فرنگه غروباش خیلی قشنگه :general707:
اون زمان شاه بود
الان دهكده متروكه اي بيش نيست