امیدوام همگی از فاز افسردگی در بیاید
نقد جالبی بود کلی خندیدم البته خیلی هم درست نبودعرضم به حضور انوَرت که یه تعدادی از ویژگی های شخصیتیت رو می شه علنی گفت ولی باقی رو حوصله ی تایپ بود بعدا خصوصی می گم :
ببین چیزی که من فهمیدم تو این چند سال از شما :
- به شدّت افسرده و غمگین و نالان هستی ولی سعی می کنی نشون ندی ، که تا حد کمی موفّق بودی ولی بازم خوبه. (نشون به اون تاپیک "پاتوق افسرده های پی تی" که زدی).:general505:
- رُک و راست بگم تنبلی. آره تنبل. و این افسردگی ات هم می تونه از همون بی برنامگی و تنبلی ات نشئت گرفته باشه. در حین انجام دادن کارها و یادگیری هر علمی به جاهایی می رسی که کم کم از کارات لذت می بری ولی شما تنبل تر از اونی هستی که بخوای اصلا کاری رو شروع کنی. (منظورم از کار این نیست که پاشی بری مسافرکشی مثلا - کاری که چیزی یاد بده بهت یا توش جای پیشرفت باشه)
- خیلی از اعتقادات و باورهات رو می پسندم (نشون می ده آدم تا حدودی پخته ای هستی و مث خیلی از بچه های اینجا که از هیچی خبر ندارن از رو شخمات حرف بی ارزش و بع بع نمی کنی) ولی درصد زیادی از عقائدت (بالای 70 درصد) اشتباهه و عواقب فوق العاده وحشتناکی داره.:general510:
- یادمه همه جا می گی زندگی بی ارزشه و اصلا ارزش نداره بخوای پاش تلاش کنی و عرق بریزی. خب این مزخرف رو کی به شما قبولونده (با عرض معذرت) مهم نیست ، مهم اینه که داری زندگی خودت رو تباه می کنی. نه تنها اون بلکه با گفتن این حرفا در انجمن عمومی مثل اینجا ، شاید مثلا یه بچه ی چهارده 15 ساله نشسته باشه پای اینترنت و این خزعبلات شما رو می بینه که می گی زندگی بد و بی ارزش و ... خب مطمئنّا تاثیر بدی روی روانش تا سالهای سالِ بعدیِ زندگیش می ذاره. روحیه اش داغون می شه و مثل شما حس خمودی می ره تو وجودش. پس سعی کن این حرفا رو جایی نزنی.
بین خودمون باشه زدی هم لااقل نیا به بقیه بگو ناله نکنید ، که خودت سردم دارِ ناله کنان دو عالمی.:general406:
- حد وسطی تو عقایدت وجود نداره یا سیاه ِ سیاه یا سفید ِ سفید می بینی (همون دید صفر و یکی خودمون) بعدشم یه چیزایی رو خیلی خوب می فهمی یه چیزایی رو واقعا بد. اینقدر بد که باورم نمی شه همون کسی بودی که مثلا موضوع قبلی رو به همون خوبی تحلیل می کردی. این جور شخصیت ها بیشتر تو دخترها دیده می شه شایدم شما دختری اصن:general702:
اگر دقت کرده باشی قصد دشمنی ندارم نقدم ازت منصفانه بود اگر ناراحت شدی معذرت می خوام. خیلی چیزا هست که می خوام بگم ولی حالا خرد خرد می گم که خیلی طولانی نشه (وقت گذاشتم پست دادم خواهشا هدر نده برادرانه می گم گوش کن) ولی جدا اگر به حرفام گوش کنی زندگی ات بهتر می شه. حالا اولین پیشنهاد منو گوش کن:
بشین با زبون های تحت .net برنامه های ساده و مفید بنویس. این زبون ها ساده ترین و هلو ترین زبون های برنامه نویسی هستن (همه کارا رو اتومات برات انجام می دن اصلا خندت می گیره چه بچه بازییه)
لینک
خواهشا نیا بگو دیگه دیر شده یا حوصله ندارم و...:general510:
@Benchmarker
کدخودابنچمارکر نکات مثبت و منفی داره ،
بنده نکات منفیشو کتمان نمیکنم ولی همیشه نکات مثبت طرف رو اول میبینم ،
یکی از نکاتش اینه که عقایدی در خصوص خدا و.. داره نه که نداره ولی از ریا و فیلم بازی کردن متنفره ،
گاهی وقتها شاید مسیر اونطوری که میخواسته درست جلو نرفته و شکست هایی در زندگی خورده ولی بنظرم بازم در اون حیطه سنی میتونه پیشرفت کنه ، مثلآ زن بگیره ،
نکات خوب هم داره و نکات نه خیلی خوب هم داره ، باید نکات روی اون نکات نه خیلی خوب کار کنه اونا رو برطرف کنه بعد نمرش به 20 میرسه .
نقد جالبی بود کلی خندیدم البته خیلی هم درست نبود
یه جا نوشتی افسرده ایی ولی خودتو شاد داری نشون میدی که الان من تو این متن این جمله رو نمیبینم نمیدونم ادیت کردی اما این متن کوتاهتر متن قبلیه. من ابدا ابدا هیچوقت تو زندگیم تظاهر به چیزی نکردم اگر خوشحال بودم خوشحالی کردم اگر ناراحت هم بودم ناراحتیمو پیش خودم گذاشتم و باعث ناراحتی کسی نشدم معتقدم ادم نباید ناراحتیشو به کسی دیگه منتقل کنه
کلا ظاهرو باطنم یکیه
میگی به شدت افسرده غمگین نالان هستی ویجدانا من کی ناله کردم ؟ که میگی خودت سردم دارِ ناله کنان دو عالمی:general509: قبول کمی افسرده هستم هیج جا هم نگفتم افسرده نیستم اصلا کیه که تو این کشور گل و بلبل افسرده نباشه مخصوصا اگر مشکلات و گرفتاریهای منو داشته باشه من که نیومدم برا مشکلات و گرفتاریهام تاپیک ناله بزنم که اگه میزدم مثنوی هفتاد من کاغذ میشد
خیلی وقت هم هست دیگه اون جمله معروف زندگی چیزی نیست غیر از یه مشت سیگنال و ترشح مغزی رو جایی نمیزنم واقعا بد اموزی داره
در کل ممنون بخاطر نقدت و پیشنهادت
کدخودا
مراد تو رو کتک زده ؟نقد جالبی بود کلی خندیدم البته خیلی هم درست نبود
یه جا نوشتی افسرده ایی ولی خودتو شاد داری نشون میدی که الان من تو این متن این جمله رو نمیبینم نمیدونم ادیت کردی اما این متن کوتاهتر متن قبلیه. من ابدا ابدا هیچوقت تو زندگیم تظاهر به چیزی نکردم اگر خوشحال بودم خوشحالی کردم اگر ناراحت هم بودم ناراحتیمو پیش خودم گذاشتم و باعث ناراحتی کسی نشدم معتقدم ادم نباید ناراحتیشو به کسی دیگه منتقل کنه
کلا ظاهرو باطنم یکیه
میگی به شدت افسرده غمگین نالان هستی ویجدانا من کی ناله کردم ؟ که میگی خودت سردم دارِ ناله کنان دو عالمی:general509: قبول کمی افسرده هستم هیج جا هم نگفتم افسرده نیستم اصلا کیه که تو این کشور گل و بلبل افسرده نباشه مخصوصا اگر مشکلات و گرفتاریهای منو داشته باشه من که نیومدم برا مشکلات و گرفتاریهام تاپیک ناله بزنم که اگه میزدم مثنوی هفتاد من کاغذ میشد
خیلی وقت هم هست دیگه اون جمله معروف زندگی چیزی نیست غیر از یه مشت سیگنال و ترشح مغزی رو جایی نمیزنم واقعا بد اموزی داره
در کل ممنون بخاطر نقدت و پیشنهادت
کدخودا
بنظرم این روزا چیزای غیرمنطقی بیشتر میبینمخیر ، فقط گاهی وقتها بعضی چیز های غیر منطقی رو میبینم نمیتونم هضمش کنم ،
ادغام شدن ۲ تاپیکو تبریک میگم :general404:سلام
بنظر خودتون ادم افسرده ای هستید؟
دلیلش رو هم بگید.