migmig3000
Registered User
تراماdoolآغایان
داروی گیاهی، مکمل گیاهی ضدافسردگی که کار کنه داروخونه بدون نسخه بده معرفی کنید
تراماdoolآغایان
داروی گیاهی، مکمل گیاهی ضدافسردگی که کار کنه داروخونه بدون نسخه بده معرفی کنید
همه افسردهان. فقط تو سطحهای مختلف. مثل آمپره. باید سعی کنی پایین نگهش داری، اگه بچسبه به سقف، گیرپاچ میکنی و فاتحهت خوندست. تا جایی که تنها راه نجات، خودکشیه.آقا من یکسری از نشونه های افسردگی رو دارم
زیاد به دنیا بد و بیراه میگم، زیاد سیگار میکشم، خیلی بدبین (به همه و همه چیز) هستم
ولی تلاشم خوبه، با دوستان هم آدم شادی هستم
آیا من افسردم؟
ولى خواب و ادل جواب داد! چيه اين خواننده ايرانيا فقط بلدند انرژى آدمو بگيرند با اين ناله هاشون؟:/امروز ديگه پياده روى هم جواب نداد
حسین کشتکار گوش بده خیلی انرژی میدهولى خواب و ادل جواب داد! چيه اين خواننده ايرانيا فقط بلدند انرژى آدمو بگيرند با اين ناله هاشون؟:/
همون ستاره ى محسن لرستانى رو به پيشنهادت گوش دادم واسه هفت پشتم بسه:/حسین کشتکار گوش بده خیلی انرژی میده
خودت دنبال اثار فاخر محسن لرستانی بودی خبهمون ستاره ى محسن لرستانى رو به پيشنهادت گوش دادم واسه هفت پشتم بسه:/
كشتكارم "اي دوست"ش رو قبلا گوش كردم آدم دلش ميخواد بره دست به حمله ى انتحارى بزنه زودتر به لقاءالله برسهخودت دنبال اثار فاخر محسن لرستانی بودی خب
ازین کثیف کاریا خوشم نمیاد، ادم باید رو پای یار بمیرهآقا خودکشی خواستید بکنید آهنگ freezing moon میهم رو گوش بدید اصلا متنش رو می خونی دلت می خواد کارد برداری رو دستت بزنی لامصب
سیمکش رو پای یه پسر دیگه منظورت ؟ میخوای در حین عملیات جون بدی ؟ازین کثیف کاریا خوشم نمیاد، ادم باید رو پای یار بمیره
کیثافت با احساسات من بازی نکنسیمکش رو پای یه پسر دیگه منظورت ؟ میخوای در حین عملیات جون بدی ؟
جنازه خجالت بکش میخوای سرتو بذاری روی پای یارتکیثافت با احساسات من بازی نکن
رو پای یار یعنی سرت رو پاش باشه گور به گور بشی
پسر میخام شافت کنم؟
حیف که اینجا نمیشه درد و دل کرد، تمام حرفاتو میکنن شیر پاستوریزه یه جا میکنن تو نونت (شکلک گریه)جنازه خجالت بکش میخوای سرتو بذاری روی پای یارت
آقا خودکشی خواستید بکنید آهنگ freezing moon میهم رو گوش بدید اصلا متنش رو می خونی دلت می خواد کارد برداری رو دستت بزنی لامصب
ما که هرچی راه به @Tidus خاله سهیلا پیشنهاد دادیم اخر خودشو نکشت
تو خارج اگه بگى حالت بده و احساس افسردگى ميكنى فورى ميگن با ٩١١ تماس بگير يا برو پيش روانپزشك و مشاور ! ولى اينجا فورى ميگن خودتو بكش تازه روش خودكشى هم پيشنهاد ميدن
روشاتون خوب نبوده لابدما که هرچی راه به @Tidus خاله سهیلا پیشنهاد دادیم اخر خودشو نکشت