David4None
Registered User
- نوشتهها
- 38
- لایکها
- 8
مدیر روابطعمومی دانشگاه علومپزشکی لرستان گفت: «ظهر دیروز یک خانم ۴۲ ساله به علت ضعیف شدن علائم حیاتی به یکی از بیمارستانهای خرمآباد منتقل شد و کارکنان اورژانس پس از چندین تلاش ناموفق در زمینه احیا او را به #سردخانه منتقل کردند.» به گفته او، صبح سهشنبه «پزشک قانونی که برای صدور جواز دفن مراجعه میکند متوجه نفس کشیدن این خانم میشود و تیم پزشکی پس از انجام مراقبتهای لازم او را در بیمارستان بستری کردند.» رییس دانشگاه علومپزشکی لرستان گفت خانواده این خانم «پیگیر مراحل دریافت مجوز برای کفن و دفن بودند که صبح امروز به آنها اطلاع داده میشود که او هنوز زنده است
تا دم تونل رفته و برگشته. حال اون لحظهای که دوباره به هوش میآد رو خریدارم به بالاترین قیمت.هیچوقت نا امید نشید.
چه ربطی داشت؟ نمیدونم واللا
عرق بخورید یکم حواستون پرت شه
گل بکشید .آمار کشته شدگان عرقی از کرونا در استان فارس طبق آمار بیشتر بوده... حالا نمیدونم شوخی کردید یا جدی بود حرفتون ولی به شخصِ آدم هایی رو میبینم که برای 1000 ت درآمد واقعا زحمت میکشن و کار میکنن ولی هزینه ی عرق خوری ( شما بخون آب الکل ) ــشون در ماه بیش از 50% از درآمدشونه.. بعدم مینالن که چرا یه آپارتمان نمیتونن رهن کنن.
عرق بخورید یکم حواستون پرت شه
شصت و پنج بار نگفتن در مورد مسائل نجس و غیر شرعی سخنی ب میان نیاورید. هفتاد و هشت بار پستتان را پاک نکرده اند . چرا ایمان نمییاورید ب مصطفی
همون ۲,۳ ساعت اوکیه بعدش حالت بهتر میشه،سیاه مست نکن که تگری میزنی اخرشکلا نمی دونم چرا با مشروب حال نمی کنم
اصلا چیه فازش
مزش هم مثه .....
حالا شراب خوشمزه باشه شاید یکذره بخورم
چِتی لااقل بعد 2 3 ساعت کلا تموم میشه همه چیز عادی میشه
ولی اگر حسابی مست کنی فرداش سردرد شدید داری (یعنی قشنگ هایپوناترمی مشخص میشه)
پس فرداش هم یکذره داری
سه روز میکشه این سردرد کوفتیش بره
پیشنهاد من اینه خواستید بخورید چیز بد نخورید چیز خوشمزه و لایت بخورید کمم بخورید جو گیر نشید تو این جمعها جلو دختر پسرا، هِی بگید پیک رو پر کن
یکذره فقط در حدی که حس خوب بده همین...
واسه من زیاد شده با این قرصای گچیکمبود سرتونین توی مغز دلیل اصلی افسردگی هست
من چی بگم که کمبود پس با الهه دلیلشهکمبود سرتونین توی مغز دلیل اصلی افسردگی هست
اورتینکر به زبون ساده یعنی چی؟یه تاپیک هم بزنید "پاتوق اورتینکرهای پیتی" خب!
Overthinking به حالتی میگن که شخص به مدت طولانی به یه موضوع فکر میکنه. کل سوراخ سمبههای قضیه رو میسنجه تا بالاخره به یه نتیجهای برسه. اگه نرسه، دچار فلج تحلیلی میشه.اورتینکر به زبون ساده یعنی چی؟