• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاتوق تیره بختان و بیچارگان پاتوق

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
رفیق تو چرا هی پشت سر هم بن میشی؟!
برای همینه که پی تی افت کرده, کسی اینجا نیست که تا حالا بن نشده باشه. خیلی ها دیگه از اینجا میرن
شما بعد از ده سال کلا 40 تا پست داری همین پاتق هم پست کم میزاری ولی من روزی 10 تا پست بزارم بنم میکنن!

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
برای همینه که پی تی افت کرده, کسی اینجا نیست که تا حالا بن نشده باشه. خیلی ها دیگه از اینجا میرن
شما بعد از ده سال کلا 40 تا پست داری همین پاتق هم پست کم میزاری ولی من روزی 10 تا پست بزارم بنم میکنن!
داداش آواتار قبیلت خیلی نوستالژیک تر بود شما رو بیشتر با اون میشناختیم حیف شد عوض کردی ها...

Last edited:

roya7

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,504
الانه که به همکار /مدیر بربخوره و بنت کنه :general112:

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
داداش آواتار قبیلت خیلی نوستالژیک تر بود شما رو بیشتر با اون میشناختیم حیف شد عوض کردی ها...
واقعا که خروس از مرغ خوشگل تره
اگر عکس پل واکر خدا بیامرز منظورته چون کیفیت تصویر خیلی بالا بود هر کار میکردم اینجا کیفیتش تار می افتاد، باید برسی کنم درست میشه یا نه
https://forum.persiantools.com/threads/بیاد-پل-واکر.858294/
---------------------
الان عوضش کردم, خوبه؟ ولی کاش کیفیت تصویر حفظ میشد

Last edited:

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
واقعا که خروس از مرغ خوشگل تره
اگر عکس پل واکر خدا بیامرز منظورته چون کیفیت تصویر خیلی بالا بود هر کار میکردم اینجا کیفیتش تار می افتاد، باید برسی کنم درست میشه یا نه
https://forum.persiantools.com/threads/بیاد-پل-واکر.858294/
---------------------
الان عوضش کردم, خوبه؟ ولی کاش کیفیت تصویر حفظ میشد
عالیه

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
ابتدا قصد داشتم با اقتدا به ولی فخر پاتوق:general704:,افتک گرامی,اسم خودمو با دلار ترسیم کنم و تو پاتوق فخر فروشان پی تی قرار بدم.بعد از کمی تامل بر خود نهیب زدم "ای نادان,همانا آن گرامی با اسکناس 500 یورویی نام خود را ترسیم کرد و تو از ترسیم نام خود با اسکناس 100 دلاری درمانده ای"
154fs232528.gif

اینگونه بود که به جمع تیره بختان و افسردگان پاتوق پیوسته و مراتب همدردی صمیمانه خویش را بیان میکنم.:general505:
+البته اینکه "افتک" چهار حرفه و "دکتر الکسا" نه حرف هم خیلی بی تاثیر نبود.:general208:

imp2_photo_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B7-%DB%B0%DB%B7-%DB%B1%DB%B1_%DB%B1%DB%B5-%DB%B2%DB%B0-%DB%B1%DB%B2.jpg

Last edited:

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
ابتدا قصد داشتم با اقتدا به ولی فخر پاتوق:general704:,افتک گرامی,اسم خودمو با دلار ترسیم کنم و تو پاتوق فخر فروشان پی تی قرار بدم.بعد از کمی تامل بر خود نهیب زدم "ای نادان,همانا آن گرامی با اسکناس 500 یورویی نام خود را ترسیم کرد و تو از ترسیم نام خود با اسکناس 100 دلاری درمانده ای"
154fs232528.gif

اینگونه بود که به جمع تیره بختان و افسردگان پاتوق پیوسته و مراتب همدردی صمیمانه خویش را بیان میکنم.:general505:
+البته اینکه "افتک" چهار حرفه و "دکتر الکسا" نه حرف هم خیلی بی تاثیر نبود.:general208:

imp2_photo_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B7-%DB%B0%DB%B7-%DB%B1%DB%B1_%DB%B1%DB%B5-%DB%B2%DB%B0-%DB%B1%DB%B2.jpg
:general304::general304::general304:

پ.ن: بجان مصطفی، عکس هایی که من میذارم همش الکیه. عکس های Hamid KK واقعیه:general509::D:general304:

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
صحیح است,صحیح است:p
بجان خودم:oops::D من خیلی کم و به ندرت، یورو بصورت اسکناس نگهداری میکنم.
ایکاش مصطفی قابل اعتماد بود و شما می تونستید این پول ها رو بجای نگهداری بصورت اسکناس، توی بانک بذارید تا به رونق اقتصادی کمک کنه :general108::D

جان تنها

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
505
148-Bird-hunting-fish-from-water.jpg

دوستان،هیچکس بدبخت وبیچاره نیست،مگر تو ذهن خودش،کاش این تاپیک حذف بشه

جان تنها

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
505
image.jpeg

خوشبختي يعني وقتي كنارشي چاي ت سرد بشه و تو حواست نباشه!

کاملا درسته،اینم یه راه احساس خوشبختیه.ولی همش نیست...تا در خودمون احساس خوشی وشادی نداشته باشیم وتا خودمون رو دوست نداشته باشیم.همیشه برای شادی وآرامش وابسته به دیگران باقی میمونیم.باید هر انسانی دستش روی زانوی خودش باشه،مخصوصا تو احساسات قلبی اش،وگرنه هرکی بیاد وبعدشم بره ،این وسط یه قلب تنها وشکسته میمونه،که یاد نگرفته تو این مواقع چیکار کنه،هرقلبی اول برای خودش باید مولد عشق وخوشبختی وآرامش باشه،:):)

عکس خیلی قشنگی گذاشتید.کاش یه نفر تاپیک برای خوشبختی بزاره.من که فعلا نمیتونم

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
154fs232528.gif

یعنی کل داراییت همین 4000 تاست :p

بالا