Engel
Registered User
رفیق تو چرا هی پشت سر هم بن میشی؟!
رفیق تو چرا هی پشت سر هم بن میشی؟!
بیشتر به افتک میخوره:general405:
برای همینه که پی تی افت کرده, کسی اینجا نیست که تا حالا بن نشده باشه. خیلی ها دیگه از اینجا میرنرفیق تو چرا هی پشت سر هم بن میشی؟!
داداش آواتار قبیلت خیلی نوستالژیک تر بود شما رو بیشتر با اون میشناختیم حیف شد عوض کردی ها...برای همینه که پی تی افت کرده, کسی اینجا نیست که تا حالا بن نشده باشه. خیلی ها دیگه از اینجا میرن
شما بعد از ده سال کلا 40 تا پست داری همین پاتق هم پست کم میزاری ولی من روزی 10 تا پست بزارم بنم میکنن!
عکس افتک رو از کجا گیر اوردی؟
الانه که به همکار /مدیر بربخوره و بنت کنه :general112:برای همینه که پی تی افت کرده, کسی اینجا نیست که تا حالا بن نشده باشه. خیلی ها دیگه از اینجا میرن
شما بعد از ده سال کلا 40 تا پست داری همین پاتق هم پست کم میزاری ولی من روزی 10 تا پست بزارم بنم میکنن!
نخیرم. من خیلی خوشگلتر از این بودمبیشتر به افتک میخوره:general405:
واقعا که خروس از مرغ خوشگل ترهداداش آواتار قبیلت خیلی نوستالژیک تر بود شما رو بیشتر با اون میشناختیم حیف شد عوض کردی ها...
عالیهواقعا که خروس از مرغ خوشگل تره
اگر عکس پل واکر خدا بیامرز منظورته چون کیفیت تصویر خیلی بالا بود هر کار میکردم اینجا کیفیتش تار می افتاد، باید برسی کنم درست میشه یا نه
https://forum.persiantools.com/threads/بیاد-پل-واکر.858294/
---------------------
الان عوضش کردم, خوبه؟ ولی کاش کیفیت تصویر حفظ میشد
:general304::general304::general304:ابتدا قصد داشتم با اقتدا به ولی فخر پاتوق:general704:,افتک گرامی,اسم خودمو با دلار ترسیم کنم و تو پاتوق فخر فروشان پی تی قرار بدم.بعد از کمی تامل بر خود نهیب زدم "ای نادان,همانا آن گرامی با اسکناس 500 یورویی نام خود را ترسیم کرد و تو از ترسیم نام خود با اسکناس 100 دلاری درمانده ای"
اینگونه بود که به جمع تیره بختان و افسردگان پاتوق پیوسته و مراتب همدردی صمیمانه خویش را بیان میکنم.:general505:
+البته اینکه "افتک" چهار حرفه و "دکتر الکسا" نه حرف هم خیلی بی تاثیر نبود.:general208:
صحیح است,صحیح استبجان مصطفی....
بجان خودم من خیلی کم و به ندرت، یورو بصورت اسکناس نگهداری میکنم.صحیح است,صحیح است
حذف شود!
خوشبختي يعني وقتي كنارشي چاي ت سرد بشه و تو حواست نباشه!
یعنی کل داراییت همین 4000 تاستابتدا قصد داشتم با اقتدا به ولی فخر پاتوق:general704:,افتک گرامی,اسم خودمو با دلار ترسیم کنم و تو پاتوق فخر فروشان پی تی قرار بدم.بعد از کمی تامل بر خود نهیب زدم "ای نادان,همانا آن گرامی با اسکناس 500 یورویی نام خود را ترسیم کرد و تو از ترسیم نام خود با اسکناس 100 دلاری درمانده ای"
اینگونه بود که به جمع تیره بختان و افسردگان پاتوق پیوسته و مراتب همدردی صمیمانه خویش را بیان میکنم.:general505:
+البته اینکه "افتک" چهار حرفه و "دکتر الکسا" نه حرف هم خیلی بی تاثیر نبود.:general208: