• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاتوق تیره بختان و بیچارگان پاتوق

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
کاملا درسته،اینم یه راه احساس خوشبختیه.ولی همش نیست...تا در خودمون احساس خوشی وشادی نداشته باشیم وتا خودمون رو دوست نداشته باشیم.همیشه برای شادی وآرامش وابسته به دیگران باقی میمونیم.باید هر انسانی دستش روی زانوی خودش باشه،مخصوصا تو احساسات قلبی اش،وگرنه هرکی بیاد وبعدشم بره ،این وسط یه قلب تنها وشکسته میمونه،که یاد نگرفته تو این مواقع چیکار کنه،هرقلبی اول برای خودش باید مولد عشق وخوشبختی وآرامش باشه،:):)

عکس خیلی قشنگی گذاشتید.کاش یه نفر تاپیک برای خوشبختی بزاره.من که فعلا نمیتونم
بات موافقم وحشتناااااااااكـ ....

world15

Registered User
لایک‌ها
837
جا داره این آخر هفته ای فاتحه ای نثار کنیم برای روح بزرگ بنیانگذار این تاپیک عزیز از دست رفته سکینه ویلچری.......‌‌
@ world15
الان اتفاقی ب این تاپیک سر زدم و اتفاقی فقط این پست رو دیدم! آبی ما ک تازه با هم صلح کردیم بگو منظورت ازین پست چیه ک کاربریه منو گفتی؟!:general307:

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
اتفاقی ب این تاپیک سر زدم و اتفاقی فقط این پست رو دیدم! آبی ما ک تازه با هم صلح کردیم بگو منظورت ازین پست چیه ک کاربریه منو گفتی؟!:general307:
آهوی پرعاطفه و شیرین سخن انجمن @world15 شما رو تگ کردم چون از کاربران ارزشی سایت هستین که برای آن مرحوم مغفور فاتحه ای نثار کنین چون از بقیه که آبی گرم نمیشه و کاربر ارزشی کم داریم تو پاتوق....امیدوارم که ناراحت نشده باشین

world15

Registered User
لایک‌ها
837
آهوی پرعاطفه و شیرین سخن انجمن @world15 شما رو تگ کردم چون از کاربران ارزشی سایت هستین که برای آن مرحوم مغفور فاتحه ای نثار کنین چون از بقیه که آبی گرم نمیشه و کاربر ارزشی کم داریم تو پاتوق....امیدوارم که ناراحت نشده باشین
جسارت ب ارزشی ها نباشه منکه زیاد ارزشی نیستم هرچن گاهی میبینم اون ب ظاهر ارزشی ها هم تو اتوبوس سرشون داخل گوشی گلکسی هست و دارن وب گردی میکنن. ولی اون کاربر حقش بود یک دو بار بمنم بی احترامی کرد :cool:

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
هرچن گاهی میبینم اون ب ظاهر ارزشی ها هم تو اتوبوس سرشون داخل گوشی گلکسی هست
به نظر شما یه کمپین تشکیل بدیم گوشی های سامسونگ به خصوص گلکسی رو تحریم کنیم؟نظرتون در مورد آیفون چیه؟دقت هم کردی اکثر افرادی که از این دو برند استفاده میکنن اصلاح طلبن؟به نظر من یه کمپین مردمی تشکیل بدیم تا جامعه از ظواهر مادی حذف بشه.اگر موافقی لطفا یه پیام خصوصی به آبی بده.ایشون کارهای مقدماتی رو انجام میده.

world15

Registered User
لایک‌ها
837
به نظر شما یه کمپین تشکیل بدیم گوشی های سامسونگ به خصوص گلکسی رو تحریم کنیم؟نظرتون در مورد آیفون چیه؟دقت هم کردی اکثر افرادی که از این دو برند استفاده میکنن اصلاح طلبن؟به نظر من یه کمپین مردمی تشکیل بدیم تا جامعه از ظواهر مادی حذف بشه.اگر موافقی لطفا یه پیام خصوصی به آبی بده.ایشون کارهای مقدماتی رو انجام میده.
من یجورایی دارم ب حرفای احمدی میرسم ک میگن مثلا اون هر دو طرف رو میگفت در رفاه هستن! بنظرم تا وقتی من نتونم گلکسی یا ایفون بگیرم قبول نیست :general307:

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
ضمن تشکر از دکتر عزیز بله اینجانب با جان و دل همراه و همگام یگانه آهوی پاتوق هستم کافیه امر کنن...:general606::general703:
@world15
@DrAlexa

world15

Registered User
لایک‌ها
837
ضمن تشکر از دکتر عزیز بله اینجانب با جان و دل همراه و همگام یگانه آهوی پاتوق هستم کافیه امر کنن...:general606::general703:
@world15
@DrAlexa
راستی آبی قبول نیست الان اینقد الکی از من تعریف میکنی پس چرا اون دو باری ک بدون دلیل موجه بن شدم سکوت کردی. :general602:

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
راستی آبی قبول نیست الان اینقد الکی از من تعریف میکنی پس چرا اون دو باری ک بدون دلیل موجه بن شدم سکوت کردی. :general602:
اون دوبار هم شما خبر نداشتین ولی من هر شب برای آزادیتون دعا میکردم:(

world15

Registered User
لایک‌ها
837

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
درضمن ایرانیا وقتی میگن آهو یعنی شکار لذیذ پس من آهو نیستم
البته آهو میتونه به منظور تحبیب هم استفاده بشه و استعاره از شخص محبوب فرد باشه.اما در برخی مواقع میتونه معنای شکار رو هم افاده کنه.نگارنده این مطلب,آبی گرامی, باید برای شما شفاف سازی کنه.
آبی شما منظورتون از آهو چیست؟

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
البته آهو میتونه به منظور تحبیب هم استفاده بشه و استعاره از شخص محبوب فرد باشه.اما در برخی مواقع میتونه معنای شکار رو هم افاده کنه.نگارنده این مطلب,آبی گرامی, باید برای شما شفاف سازی کنه.
آبی شما منظورتون از آهو چیست؟
اینجانب نظرم همان تحبیب است که دکتر فرمودن و لاغیر:general504::general504:

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
اين آهو ازش عكسي منتشر نشده نداريد ما هم تفنگ شكارمون رو فشنگ كنيم؟:general210:

world15

Registered User
لایک‌ها
837
اینجانب نظرم همان تحبیب است که دکتر فرمودن و لاغیر:general504::general504:
ای کلک پس چرا پست قبلی آیکونی ک زبونش رو دراورده و نشون میده خوردنی خوشمزه خورده گذاشتی :general307: هر کسی دوستان من را دوست و دشمنان من را دشمن بدارد از من است و برعکس از من نیست! انتخابات بعدی معلوم میشه.. طرفدارای تتلو میگفتن چون تتلو ازمون خواسته ب رییسی رای میدیم بعد شماها ...:general307:

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
ای کلک پس چرا پست قبلی آیکونی ک زبونش رو دراورده و نشون میده خوردنی خوشمزه خورده گذاشتی :general307: هر کسی دوستان من را دوست و دشمنان من را دشمن بدارد از من است و برعکس از من نیست! انتخابات بعدی معلوم میشه.. طرفدارای تتلو میگفتن چون تتلو ازمون خواسته ب رییسی رای میدیم بعد شماها ...:general307:
آن آیکون اشتباه تایپی بود و لاغیر ...:general504:

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
image.jpeg

بالا