سلام بر شما!
! WOW
مجتبی جان اگه هی وود و بلو شنل برات گرم محسوب میشن ؛ احتمالا تمام عطرهای گرم (یعنی حتی اسپایس) برات غیر قابل تحمل میشن! شاید چون اولین تجربه شما از اسانس هست؛ احساس جدیدی رو داری تجربه می کنی و برات ناآشناست. هم بلو شنل هم هی وود کاملا خنک محسوب میشن تو اسانسها. حالا تسترهای کاغذی ممکنه بوشون به واسطه نزدیکی به ظرف های عطر تغییر کرده باشه (مثلا ال هوم آیدل گرلن نت اولش بادوم تلخه و آخرش با شیرینی دونه تونکا تموم میشه)
مقدار فیکساتور اضافه شده به بلو شنلت چقدره حدودا؟ شاید یه کم بیشتر کنی فیکسش رو احساس خنکیش برات واضح تر بشه؛ هر چند که من از اسانس خالصش هم گرما نمی گیرم.
آن عطر خنک و تلخ؛ ترکیب دست ساز خودمه و تلخیش هم از نت وتیور میاد و قابل افزایش نیست.
هی وود رو دوباهر تست کردم هنوز هم برام گرمه
بلو شنل یه ساعت نیم ک گذشته بود کم کم برام خنک شد و شیرینیش بیشتر الان ک دو ساعت و نیم می گذره دیگه بویی نمی تونم احساس کنم
فیکس بلو شنل رو همون طور ک گفتین 4 تا 5 گرم ریختم
البته کل مدت خونه بودم و تو اتاق به نظرم تو فضای باز بو ها یکم تغییر می کنه
کلا یه چیزی رو امروز متوجه شدم ک عطر های گرم رو نمی تونم تحمل کنم و میلم بیشتر به عطر های خنک هنوز هم اون عطر خنک دست ساز برام لذت بخشه
البته بلو شنل رو هم با اینکه اوایلش گرم حس می کنم ولی می تونم تحمل کنم ولی هی وود رو نه
یادمه یه ادکلن داشتم چند سال پیش لالیک مشکی بعد از یه ربع ک میزدمش بوش انقدر رو مخ بود ک دییونه میشدم بسیار گرم و دارک بود
اون عطر دست ساز گرمی چند هستش ؟