آقارضا
@دل آهنگ ، گفته بودم به دنبال اسانسی هستم که بتوونه رایحه پرتقال و بهارنارج و گریپ فروت رو در گری وتیور پیاده کنه تا بیس کامل ادکلن گری وتیور پیاده بشه
دیشب رفتم سراغ یک دونه از ظرفهای دو میل خالی شما و ابتدا یک چهارم ظرف رو گری وتیور و یک سوم از باقیمانده ظرف رو تغ هرمس و دو قسمت باقیمانده ظرف رو تالبه غلطک نرولی پورتوفینیو ، ریختم
( همه سه اسانس رو خالص ریختم )
نتیجه :: دقیقا همان رایحه ای شد که از وتیور میخواستم چون تغ هرمس پرتقال و گریپ فروت رو بهش داد و نرولی ، بهارنارج فرشش رو به اون اضافه کرد ، کاری تلخ و خنک و همه پسند از کار دراومد ، تاجایی که امروز در محل کار سراغش رو میگرفتند و یکی از عزیزان اصرار میکرد از همین کار براش ببرم و گفت ظرف خالی میارم برام از این تهیه کن ، مست بو و رایحه اش شده بودند
امشب رفتم و این ترکیب رو 30 درصد لایت کردم و به لباس و بدن اسپری کردم ،واقعا چه ترکیبی ساختند این اسانس های شما ،عالی عالی
امشب از عوود وود خیلی لایت شده اسپری کردم به یک لباس دیگه ، آقا فقط میتوونم بگویم سریعا فوق العاده لایت عوود وود رو محک بزنید انگار یک چوب درش هست که رایحه این چوب مثل چوبهای دیگه نیست بااینکه ضعیفه اما پیچیده به یک رایحه که اوونه باعث شده من سراغش رو همش بگیرم که چی میتوونه باشه
اینم از شاهکارهای این حقیره
البته شاید برای من اینطوری باشه و اینگونه تجربه و برداشتی ، شامه ام داشته باشه و برای دیگران فرق داشته باشه
آقارضا
@دل آهنگ ، رالف لورن شما بااینکه برای من همچی تموومه تووی رایحه گلهای تازه غنچه باز کرده ، و خیلی ازش لذت میبرم اما تووی فکرم که اینکار رو با کدوم اسانس ترکیب یا همزمان استفاده کنم که رایحه و نت های آبی و خاک هم تووی کار بیاد و البته پونه و ریحان هم داشته باشه تا ببره ما رو تووی خیال دانگیزی که دنبالش بودم
یک نکته جالب ::: مادر خانووم بنده یک پیره زن هست
چند روز قبل تستر کاغذی تهیه کرده بودم از 9 کار ارسالی این سفارش آخر ، جهت تست و ارزیابی هایی که لازم داشتم جهت همسان سازیها
به مادر خانووم 9 تستر کاغذی رو دادم بوو کرد و گفتم ببین کدومش رو دوست داری ازش بهت بدهم ، باور میکنید از میان همه عاشق رالف لورن شد و نگذاشتم نماز بخوونه و یک مقداری بهش دادم استفاده کرد و شروع کرد به نماز خووندن ، خیلی شوق و اشتیاق به رالف لورن نشوون داد
به خانواده گفتم مادر شما هم خوب خوش سلیقه و عالی رو ، انتخاب کنه ها
فکر کنم معتادش کردم و از این به بعد هم باید جنسش رو بدهم و این اسانس رو هم نتوونم کامل لذت ازش ببرم
خواهر ها و همکاران کم بودند ، مادر خانوومه هم بهش اضافه شد
آقا من بعد باید 200 گرم 200 گرم از بعضی اسانسها سفارش بدهم که حداقل 100 گرم ازشوون برای لذت بردن خودم در طول فصل ها ، بموونه
طولانی شد ببخشید اما تقصیر ما که نیست این هنر پاتوق هست که با کاربران و اسانس هاش ما رو به وجد میاره تا ذوق خودموون رو انشاء کنیم
مخلص