هر چند بنظرم رالف به تنهایی رایحه بهتری داره ولی برای کارهای مردانه و ترکیبات عطری٬ دلارنتا رو خیلی بهتر جواب میده و بیشتر میپسندم.
امروز یه کار خاص از دسکوراد بنام پشن رویال بلک رو تست کردم. ترکیب رز و چرم با تاثیر بیشتر رز. ترکیب اش جوری هست که ادم نمی دونه باید خوشش بیاد یا نه؟
آرش جان تا تست نکنم نمی تونم نظر بدم. هر دو نت چرم و رز رو دوست دارم منتهی باید دید چه رزی (رز بلو ایس با رز آمواج گلد خیلی فرق می کنه! یکی در یک عطر گرمه یکی در عطر خنک) و چه چرمی (توسکان لدر هم چرم داره اسپایس بمب هم چرم داره) . الان عطری که دستته درجه حرارتش احتمالا گرمه. نه؟ تلخه؟
درباره مورد 4 هم باید بگم که ارزش این پاتوق به امتیازهای مثبت بازارچه شما نیست (که مثل سایر فروشندگان به هرقیمت و ترفندی سعی در حفظش داشته باشی! ) بلکه به مشارکت دوستان و ارائه آزادانه نظراتشون در پاتوق هست. مطمئنا همین مساله خاری به چشم دیگرانی خواهد بود که صرفا به فکر فروش بیشتر به هر قیمتی هستند.
اما یه سوال؛ برای پاییز عطرهای جدیدی رو مد نظر داری که بیاری؟
راستش بعد اون جریان امتیاز منفی که علیرغم مخالفت فرد امتیاز دهنده ؛ امتیاز منفی و کامنتش حذف شد؛ اعتبار امتیاز بازارچه برای من تموم شد و حکم یک عدد بی محتوا و بی ارزش رو پیدا کرد. با شاکی صحبت کردم و جزییات قضیه رو پرسیدم. بعدش هم که امتیاز منفی داده شده اش پاک شد باز ازش پرسیدم آیا شما رضایت دادی؛ سندش هم هست.
سوالم از سر کلانتر بازی نبود. من به عنوان کسی که معامله انجام میده اینجا؛ تنها اعتبار قابل ارزیابی هم براش امتیاز بازارچه بود؛ باید متوجه می شدم قضیه چیه.
اما در خصوص سوالت برای عطرهای جدید!
بله؛ همین امروز؛ در پی تماسی که یکی از وارد کننده ها باهام گرفته بود که فلانی سمپل کارهای جدید رسیده بیا ببین (مشورت بدم که order بدن یا نه) ؛ رفتم چند تا تام فورد تست کردم. همشون رو در کل پسندیدم:
کافه رز؛ نویر د نویر؛ گری وتیور؛نرولی؛ musk pure
نرولیش از نرولی من گرون تر بود. بوی محجوب و ملایمی داشت. شک دارم پخش و موندگاریش به نرولی من برسه.
وتیورش هم بد نبود؛ اما حتی اگر بارش هم بیاد من وتیور فعلیم رو عوض نمی کنم.
نویر د نویر بوی جالبی داشت. بهترین نسخه ای بود که تا حالا از نویر د نویر دیده بودم. بیاد حتما میارم.
کافی رز خیلی برام جالب بود. امیدوارم بیاد. ماسک پیور هم همین طور.
اینا اما و اگر داره. به هر حال از تستشون لذت بردم و الان روی کاغذ گذاشتم تست بشن.
اما برخی عطرهای دیگه حتمیه. مثلا
هرود مارلی.