سلام و صبح شنبه همگی بخیر؛
فردید جان؛ انشالله در سفارش چهارمت از این الین برات میفرستم تا کیفیتشو خودت ببینی. با بوی یاسش مست بشی. کیفیت سمپلی که دست منه فوق العاده است. یکی از با کیفیت ترین عطرهاییه که تا حالا دیدم؛ بی اغراق. رایحه کهربا رو نمی شناسم. رایحه چوب رو احساس می کنم ولی الان هنوز تحت سیطره یاسه . اسانس رو خالص زدم رو دستم.
شما در مورد گوچی راش نوشته بودی دیوانه کننده است برای خانم ها؛ اطمینان میدم گوچی راش به گرد پای الین هم نمی رسه.
راستی؛
دیور هوم اینتنسی که براش 18بالای ساعت پحش و 48 ساعت ماندگاری نوشتی؛ همونه که آرش میگه صد بار به اودکلنش شرف داره. اسانس جدیدی نیست. هیچ دیور هوم دیگه ای رو نپسندیدم و دوباره رفتم سراغ همون.
اما
تغ هرمس جدید رو براش نوشتی:"تغ هرمس جدید شما بالای 54 ساعت ماندگاری و بالای 12ساعت پخش دارد و جالب است بدانید بالانس نت ها و بازی رایحه ها بسیار در این ورژن بالاست و نت انتهایی وتیور بسیار ظریف تر از نسخه قبلی است و دل رو نمیزنه ، وتیور خالص و لطیف و نرم در نت پایانیش واقعا دلربا است"
خوشحالم که نسخه ی جدید تغ مورد توجه شما قرار گرفت.
با اجازه نظر شما رو در خصوص چند عطر دیگه هم کپی پیست می کنم:
"درمورد
ال هوم ایدل گرلن پخش وحشتناک بالا وماندگاری فول لایت بالای 63ساعت ماندگاری و بالای 28 ساعت پخش ، در نت میانی این ورژن تلخی و شیرینی واقعا و توأمان باهم بازی میکنند و در نت میانی این تلخی و شیرینی قابل تفکیکند بوضوح ،((()************ اما در نت میانی غوغای آتش گرمی و شیرینی محض ، دیوانه کننده است ،***********))
هی وود شما رو روی پنبه تست کردم بصورت خالص ، ماندگاریش بالای 18 ساعت شد و پخشش بالای 6 ساعت
عوود وود یک کارخطی و
نت پایانی عالی و بینظیری دارد"
اتفاقا مهدی عزیز
@moafi.mahdi در سفارش دومش ال هوم گرلن رو با غلظت 20 درصد اسانس 80 درصد فیکساتور تهیه کرد و همون طور که می تونین در پروفایل بازارچه بخونین کامنت گذاشت:"با غلظت 20% بازهم ماندگاری و پخش بوی بسیار زیادی" دارد.