مخدومی مهندس
Registered User
- نوشتهها
- 214
- لایکها
- 485
بهرام جان ؛ نه تنها این فیلم؛ بلکه هر تولیدی (موسیقی؛داستان؛شعر) مبتنی بر خواسته های بخش "کودک" درون؛ برایم بسیار جذاب و جالب است. بودن در تور بازدید از شرکتهای عطرسازی مشهور دنیا؛ آرزوی همه عطربازهاست. صد حیف و افسوس که هیچ وقت امکانی برای عملی کردنش نخواهیم داشت.رضا با دیدن این صحبتت یاد فیلم "چارلی و کارخانه شکلات سازی" افتادم!
راستش این صحبت یکی از آرزوهای منه! خیلی باحال میشد اگر با بچه های پاتوق یه همچین توری میرفتیم. روی تمام "مستر نوز"ها رو کم میکردیم. یه 40 ، 50 تا عطر خوب هم ایده اش رو میدادیم...
عجب چیزی میشدها...
با درود به همه دوستان عزیزم؛رالف و اونتوس هم جالب بود حس یه روز عید نوروز رو به یادم آورد که باخانواده می رفتیم در دامان طبیعت
رضا ببین ترکیب با هم خوب میشه یا اسپری جدا بهتره
با درود مجدد؛همونطور که می دونید هوم اینتنس رو فقط تکی دوست دارم و بنظرم کاری هست که از یک طرف رایحه اش کامله و از طرف دیگه کمتر رایحه ای پیدا میشه که هم وزن اش باشه و بشه ترکیبش کرد ولی اتفاقی دیروز با جوبیلیشن ۸۰ درصد لایت شده استفاده اش کردم و نتیجه اش خوب بود. بنظرم دوستانی که علاقه داشته باشن می تونن با کاپتان بلک لایت هم استفاده کنند تا یه بوی خفیف شکلاتی به هوم اینتنس اضافه بشه.
Sent from my iPad using Tapatalk
فکر کنم مال من سفیده و فرقش با رنگ قهوه ای اینه که یه مقدار شیرین تر و شکلاتی تره درسته؟.با درود مجدد؛
آرش به نظر من کاپیتان بلک زرد کنار دیور هوم اینتنس بهتر جواب میده تا کاپیتان بلک قهوه ای. با اونم یه تست بزن؛ اگه تست قبلیت با زرد نبوده.
**********درود بر دوستان عطرباز فرهیخته؛
@مخدومی مهندس از تحلیل و تست عطرها بسیار استفاده بردم، ممنون.
یه سوال در مورد ساحارا نویر داشتم، تغییر نتش از ابتدا تا انتها چطوری بود؟ بعد معمولا کارهای تام فورد که تا الان ازشون تست داشتم زیر 6 ساعت پخش نبوده، این کار یعنی اینقدر پخشش کمه؟ (با اینکه حدس میزنم عطر گرمی هم باشه)
آقارضا @دل آهنگ ، بله ساحارا رو گرم دیدم اما چون بلاتر خوب آغشته نشده بود پخش خوبی نداشت ، تقریبا این ورژن ، یک کار خطی بود ، یعنی از ابتدا تا انتها عسل و ادویه تا انتها آمد ، موندگاری عالی داشت ، گرم است اما هیجان بالانس نت ها و رایحه ها مثل دیورهوم اینتنس رو نداشت ، کارسنگین و عمق داری هست از جهت غلظت رایحه ها ،اما گرمی و مخصوصا عسل و ادویه ،اجازه دسترسی به سایر نتها رو نمیدهد ، شاید دلیلش این باشد که روی بلاتر تست شده و احتمال زیاد دارد در اسانس لایت شده بسیار عالی باشد ، همچنان که عوود وود رو خالص تست کردم برام جلب توجه نکرد اما وقتی لایت کردم 30 درصد ، واقعا نت انتهاییش عالی و مست کننده بود نمیدونم نت انتهاییش چیه اما اگر همین نت انتهایی از ابتدا تاانتهای کار بود مطمئن بودم که کسی نیست که نفهمه کار ، کار تام فورد هست اینقدر که زیبا درخشید نت انتهاییش
*********خیلی برام جالب بود که شما پخش و موندگاری رو از روی کاغذ تست بلاتر تشخیص دادین و نوشتین. چون تا اونجایی که من اطلاع دارم کاغذ بلاتر صرفا برای تشخیص رایحه عطر بکار میره و حتی تغییر نتها هم در اون به خوبی معلوم نمیشه. در ضمن این نکته رو هم باید مد نظر داشت که اگر اشتباه نکنم احتمالا چند روز از آغشته شدن کاغذ تا زمان رسیدن به دست شما گذشته باشه، همین مساله ممکنه بر بروی ماندگاری و تغییر نت عطر تاثیر بذاره. گرچه هنوز هم بر این باور هستم که در مورد پخش یک عطر غیر از پوست (که برای هر فرد متفاوته) و پارچه نخی به درستی نمیتوان نظر داد.
دو قسمت نوشته تون رو های لایت کردم. عاقلان را اشارتی کافی است.درمورد اسانس دیور هوم اینتنس یک نکته جالب
با دیورهوم اینتنسی که خودم قبلا داشتم مقایسه کردم واقعا این ورژن آقا رضا @دل آهنگ ، دارای شفافیت بالای نت ها و رایحه هاست ، این کار خفگی و سنگینی زائد رو نداره ،گرمی کار اندازه اندازه است ، بالانس خوب رایحه ها بسیار دلرباست دقیقا بالانس این کار همتراز بالانس وان میلیون اینتنس است ( منظور فقط بالانس رایحه هاست )
در مورد ایتالین سایپرس آقارضا @دل آهنگ ، با مقایسه ای که با سایپرس قبلی خودم داشتم وضوح کار چوبی ادویه ای دارچینی و گرم گرم بودن ، نت انتهاییش همانیست که باید باشد پخش وحشتناک و موندگاری خفن
کاپیتان بلک زرد؛ نت یا نتهای مشترکی با خود دیور هوم اینتنس داره. جوری که وقتی کنار هم میزنی یک شامه ی غیر حرفه ای به راحتی تشخیص نمیده دو تا عطر زدی! یک بو رو می فهمه. تو کدوم نت مشترکن؟ نمی تونم تشخیص بدم. اما خوب بهم میان. این ورژن کاپیتان بلک؛ (فقط سمپلش دستمه) خیلی کلاسش بالاتر از کاپیتان بلک قهوه ایه. بوی شیک شکلاتی داره من در سمپلم یک قطره قهوه ریختم جوری که قهوه رو مستقیم حس نکنم.فکر کنم مال من سفیده و فرقش با رنگ قهوه ای اینه که یه مقدار شیرین تر و شکلاتی تره درسته؟.
با امواج گلد بیشتر دوست دارم کاپتان بلک قهوه ای باشه تا کار رو یکم تلخ کنه ولی با نظرت برای هوم موافقم. تست می کنم
---------------------------------------------
انشااله قراره امروز سری دوم سمپل ها به دستم برسه البته این بار تاکید بیشتر روی کارهای زنانه بوده
فکر نکنم مثل دفعه قبلی برسم بررسی همگی رو تو پاتوق بنویسم دوستان لطف کنند مواردی که می پسندند یا مد نظرشون هست اشاره کنند.
البته یه عطر عجیب و خاص هم بینشون هست که اول منتظر اون هستم
- Serge Lutens Serge Noire
- Serge Lutens Cedre
- Montale Wood and Spices
- Mancera Cedrat Boise
- Dior Fahrenheit
- DSQUARED Potion Royal Black
- Givenchy Gentlemen Only
- Escentric Molecules Molecule 01
- Yves Saint Laurent Body Kouros
- Thierry Mugler A Men
- Thierry Mugler Alien
- Thierry Mugler Alien Sunessencedition
- Narciso Rodriguez for her EDP
- Viktor Rolf Flowerbomb
- Hermes Rocabar
- Hermes Voyage d Hermes EDT
- J. Del Pozo Halloween
- J. Del Pozo Halloween Blue Drop
- J. Del Pozo Halloween K..s S..y
- S.T. Dupont Passenger
شماره ۸عطر عجیبی که منتظرشی چیه؟ چرا و چیش عجیبه؟
بروی چشم بهرام جاندرود بر آرش عزیز؛
من خودم منتظرم تا ریویو شما درباره شماره 1تا 3 و همچنین تیری ماگلرها رو بخونم.
******************نظر بنده در خصوص حدس زمان پخش و ماندگاری از روی کاغذ آغشته به عطر؛ به نظر بهرام عزیز نزدیک تره. در برخی موارد تجربه بنده با شما کاملا متفاوته. مثلا هی وود کرم برای من خنک خنکه. ایتالین سایپرس رو هم گرم حس نمی کنم. آکس د اسپشیال وان به نظر من نت اصلیش به موز (و شاید کمی کارامل) نزدیک تره. من احساس نت مربوط به سبزه و ... ازش ندارم.
دو قسمت نوشته تون رو های لایت کردم. عاقلان را اشارتی کافی است.