باسلام
آقارضا
@دل آهنگ ، بزرگوار و آقاآرش
@arash59b ، و سایر عزیزان
رایحه دوستان محترم و بزرگواران
نمیدانم چرا بارها تذکر داده میشود درپاتوق که شامه و نگرش افراد در برداشت از رایحه یک اسانس متفاوت است اما باز میبینیم که اصراربر نکاتی است که قبلا تذکر و التفات به آن شده
اگر قرار بر اصرار باشد بنده هم اصرار دارم که ایتالین سایپرس یک کار بسیار گرم و تلخ و ادویه ای وچوبی است
با اصرار من و یا هر عزیز دیگری نگرش افراد تغییر نمیکند
اگر اصل توجه دادن به تجربیات است پس خواهشا اصرار بر نظریات شخصی نداشته باشیم
از ابتدا هم به برادر بزرگوار آقا رضا
@دل آهنگ ، گفتم بنده برای خودم دسته بندی خاصی دارم و روشهای تست متفاوت و خارج از عادت عامه ، خیلی راغب به دادن نظریات و اصرار بر این نظریات ندارم
قبل از تهیه هر اسانسی ملاک مشخصی در انتخاب دارم و بعد تست ،اگر مناسب دیدم ،خرید میزنم
حالا که رسم شده در بسیاری از انجمنها که خرید ثبت علنی شود و نظر در مورد خرید داده شود و به اطلاع دوستان دیگر رسانده شود
بگذارید هرشخصی نظرش را بدهد و اصرار بر نقد نظر دیگران نداشته باشید که چگونه و چطور به این نظر رسیده است
بنده من بعد اصراری ندارم بر ارائه نظر و تحمیل نظر خود ، خواهشا عدم حضور را به معنای نارضایتی از مجموعه ندانید ، انجمن را به وسعت زمانی موجود بررسی میکنم اما نظر و ثبت ... خیر
مشغله کاری هم مضاعف بر دلایل عدم ارائه نظر شده ،احتمال خطا در تست بنده بسیار است و نمیخواهم خدای ناکرده ناظری در انجمن طبق نظر بنده که شاید بسیار اشتباه فاحش در تست داشته باشم ،دست به خرید بزند و نارضایتی پیش آید که فلانی دروغی گفته به اندازه یک اقیانوس و یا کوه
التماس دعا
ببخشید